2018 mart-nisan anneleri

Yarın söylicem doktora,mahvoluyor insan onlar bir şey yemedikçe ya..mamayı her bebek yer bu yemiyor antibiyotik kullanmak zorundayım şuan emmek de istemiyor sanırım tadını değiştirdi ilaç
Canım benim kızda biberon almıyor mamayı da kabul etmiyor gerçi ben ilk ayında deniyordum sarılıktan dolayı uyuyakalıyorum memede mecbur mama deniyordum içmiyordynonu da biberonla sütümü sağıp veriyorum onu da, sevmio içmiyor eğer uzak kalmışsa ondan ve çok acıktıysa içiyormuş benden zaten hiç biberon kabul etmiyor emzijte tutmuyor benim kızda bu ay az kilo aldı takipteyiz bsjakım

Ya canım sen niye bosaniyosun ben ilk kez okudum gayetde sabırlı kararlı istikrarlı bi yapın var ben çok şaşırdım . Hayirlisi olsun. Üzüldüm. Ama daha yeni bebeğiniz oldu ya

Bebekler kansız oluyorlar ama olabilir enfeksiyon Allah şifa versin

Ya canım ben sana bisey söylemek istiyorum . Bak 9 aydır + 3 aydır buradayız aşağı yukarı hepimiz zor durumdayiz. Bende Bebeğimi düşürdüm pusetten kızım 3 aylık oldu halen pusete Bebeğimi koyamiyorum. Ama ben lohusa iken düşürdüm, cok yorgundum dusunemedim düşmez sandım düştü . Bebeğimin puseti benim 2 parça ve alt parçasına takarken mat kaydı mat la birlikte düştü . Zaten şimdi bunu yazıyorum nefes alamıyorum o derece içimden atamiyorum . İçim yanıyor . Sana samimi birsey söylemek istiyorum ,Lütfen ya rica ediyorum senden şu bebeğinizi eşinle sen inatlarinizin kurbanı etmeyin ya . Nolur bak sende annesin ben çok üzüldüm kızına . Eşin senin sıkıntılı anladım , ondan bişey bekleme artık 2 yumurta pisir ye hem protein hem sağlıklı poğaça dan daha sağlıklı . Sen artık ilgileniceksin Bebeginde . Boşver naparsa yapsın . Bak ben çok yalnızım eşim is seyehatine gidiyor ailem.zaten uzakda gurbetteyim ve market uzak ,bazen sabah öğlen akşam yumurta pişirip yiyorum . Yemek yapmaya zamanım olmuyor ama çok şükür Allaha Şükür sağlık olsun . Lütfen bende anayim bebeğin sizin bütün olumsuz enerjinizi kavganızı herşeyinizı hissediyor . Onların akılları unutuyor ama hisleri unutmuyor. Eğer esin sana gerekli desteği saglamiyorsa saglayamiyor anladigim kadarıyla güçlü ol canım sen bebegine odaklan,pozitif ol mutlu ve huzurla yaklaş. Kız sana şunları yazmak için 2 gündür Şifremi bulmaya çalışıyorum :))telefonda en son buldum . Allaha emanetsiniz

Ayrıca Bebeğimi düşürdügum için bu benim hatam ne olursa olsun benim dikkatsizligim , 15 gün boyunca gece gündüz başında bekledim , biraktim ev isini herseyi , geceleri gogsume koydum gogusumde uyuttum . Huzur vermeye çalıştım . Lütfen bebeğinin sana senin kokuna pozitif Enerjine ve sütüne ihtiyacı var . Gerisi hiç önemli değil .
T tugsem_10

Canim ben bu kg konusunu 3 doktora 2 tane ebeye sordum . 500 gr bile iyi dediler. Eğer bebek zayifliyorsa ve 500 gr altına düşüyorsa sikintiliymis. 500 gr kötü değil yani stres yapma canım

Neden dudaklari bembeyaz kabardi pamukcuk dan mi bahsediyorsun acaba ? Beyaz bi lekeler varsa dilinde ağzında gazlı bezi kaynamis ilitilmis karbonatli suyla batir sil canım .

Kızlar kalça çıkıklığı muayenesi yaptırdınız mı hepiniz biz iki aylıkken gittik doktor kontrolünde herhangi bir sıkıntı yok dedi ama ultrasonda çekip emin olalım dedi üniversite hastanesinde üç aylıktan önce çekmiyorlarmış neyse dün gittik çektirdik bi bacağı 58 çıktı bir bacağı 64 her ikisinin de 60 ve üzeri olması gerekiyormuş çocuk doktoru üst üste iki bez bağla düzelir ama yine de ortopediye gösterin dedi ortopedist ise iki bez bağlamanın çok etkili olmadığını söyledi ve pelvik bandaj taktılar kızıma ayaklarını rahat kıpırdatamıyor çok huzursuz dün göz muayenesi de oldu resmen çocuğun gözünü oydu yüzü gözleri şişti kızardı çok kötü bir gün geçirdim benimle aynı durumda olan var mı başka çok canım sıkkın

Geçmiş olsun canım düzelir inşallah. Malesef doktora gotursen bi dert goturmesen .

Doktorlar herseye gaz diyor zaten. Ben hiç gaz damlası kullanmadim doktor verdi ama kullanmadm. Yediklerime dikkat ediyorum halen mercimek çorbası icemiyorum.
Baklagil hiç tüketmiyorum ama doktorun bana dediği domates salatalık vs de gaz yapıyor salata yeme ama ben yiyorum

Canim biz de 2 aylikken gittik. Bizim de degerler 60tan kucuktu. 1 ay sonra tekrar gelin dedi doktor. Sorun mu var dedim. Hayir gelismemis dedi. Internetten de baktigim kadariyla bazi cocuklarin 3 ayda gelisiyomus kemikleri. Bakalim bir daha gidince ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…