- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.061
Evet aynen böyle canım sabah hardal sonrasi yeşil çok sağol canım ya içim çok rahatladı . Acaba hasta mi diye düşündüm sağlık ocağına götürdüm bişey de çıkmadı demekki dediğin gibiymisEvet cnm aynen özellikle öğleden sonraki kakalar yeşil sabahkiler hardal sarı vs oluyo
Kendini rahat bırak :) kasiyosan kendini ondan olabilir.Sezeryanla dogum yapan kızlar cinsellik nasıl gidiyor.bende fazla kuruluktan aci zorlama oluyor sanki dogumdan sonra münasip yerim küçüldü.yada düzensiz iliskiden kocamın münasip yeri büyüdü.geri çekilme yöntemi deniyoruz.prezarvatif kuruluğu tahrişe ceviriyor.hepten zorluyor.benim durumumda olanlarin çözüm önerisi var mı
Evet cnm bende baya telaşlanmistim rica ederimEvet aynen böyle canım sabah hardal sonrasi yeşil çok sağol canım ya içim çok rahatladı . Acaba hasta mi diye düşündüm sağlık ocağına götürdüm bişey de çıkmadı demekki dediğin gibiymis
Canım bana da olmuştu 2-3 denemeden sonra normale dönüyor bende sezeryan oldum ve seninle aynı durumdaydım bence bizimki küçüldü hormonlardanSezeryanla dogum yapan kızlar cinsellik nasıl gidiyor.bende fazla kuruluktan aci zorlama oluyor sanki dogumdan sonra münasip yerim küçüldü.yada düzensiz iliskiden kocamın münasip yeri büyüdü.geri çekilme yöntemi deniyoruz.prezarvatif kuruluğu tahrişe ceviriyor.hepten zorluyor.benim durumumda olanlarin çözüm önerisi var mı
Kendini rahat bırak :) kasiyosan kendini ondan olabilir.
istemsiz kasiyorum kendimi acıdan.zaten cocuktan öncede kuruluk vardı.anal fissure gelince popoyu kuru tutalim.cinselliğe gelince yaş.sanki tam tersi oldu.kuruluga karşı çözüm bulamiyorum.Canım bana da olmuştu 2-3 denemeden sonra normale dönüyor bende sezeryan oldum ve seninle aynı durumdaydım bence bizimki küçüldü hormonlardan
Kayganlastirici Jel kullandinmi hiç , kasiyosan kendini jel sürsende sonrasında yine acı olur kasmaman lazım canımistemsiz kasiyorum kendimi acıdan.zaten cocuktan öncede kuruluk vardı.anal fissure gelince popoyu kuru tutalim.cinselliğe gelince yaş.sanki tam tersi oldu.kuruluga karşı çözüm bulamiyorum.
eczaneden siradan bi. Kayganlastirici aldim.onla olmadi.okey gibi bi markanin mi alsam bilmiyorum.prezarvatifte kaygan ortam olmadan eziyet oluyor..Kayganlastirici Jel kullandinmi hiç , kasiyosan kendini jel sürsende sonrasında yine acı olur kasmaman lazım canım
Sütünü sağ beklet üstündeki yağı kaşıkla yedir günde iki kez yap olursada üç kez. Suyunu icirme ama onu senden emsin. Mamayı karıştırma hiç. İştahı yerine gelecektir ve birden kilo alacaktır böylelikle merak etme tecrübeyle sabit. Kolay gelsin.Benim gibi bebeği 3 aylık olup 5,5 kilo olan var mı?
Evet biz variz. Hatta 5.4Benim gibi bebeği 3 aylık olup 5,5 kilo olan var mı?
bir haftadir meme reddi yasiyorummama da istemiyor (hic vermedim cunku ) tadini sevmedi uyutup uyku arasinda emziriyoeum neden olabilir sizce ???nazar degdi bize ne guzel emerdi
Arada oluyor canım biberon yoksa hayatinizda yine emmeye başlar . Benim kızım da havalar sıcak terliyorum diye çocuk emmek istemiyor yıkıyorum her emzirme öncesibir haftadir meme reddi yasiyorummama da istemiyor (hic vermedim cunku ) tadini sevmedi uyutup uyku arasinda emziriyoeum neden olabilir sizce ???nazar degdi bize ne guzel emerdi
Büyüme atakları geçiriyorlar normal. Nazarla alakası yok yani ani değişimlerin endişelenme geçecek şişe mama verme verirsende kaşık veya siringayla ver yoksa hepten reddedebilir. Düzelecek ataktan çıkınca.bir haftadir meme reddi yasiyorummama da istemiyor (hic vermedim cunku ) tadini sevmedi uyutup uyku arasinda emziriyoeum neden olabilir sizce ???nazar degdi bize ne guzel emerdi
Bnm ki çok uzun süre emiyor 40 dakikaya yakın niye böyle ki sutte varPeki kizlar 3 saat sonra kac dakika emiyor?
Bence büyüyorlar ve daha fazla süte ihtiyaç duyuyorlar benimki de eskisinden daha fazla emiyor daha fazla hareket ediyor eller ayaklar kıpır kıpır tükürüğüyle baloncuk yapıyor ve kilo almıyor şu sıraBnm ki çok uzun süre emiyor 40 dakikaya yakın niye böyle ki sutte var
Aunn vlla bnde korkuyom sutum yetmiyo mu aç mi diyeBence büyüyorlar ve daha fazla süte ihtiyaç duyuyorlar benimki de eskisinden daha fazla emiyor daha fazla hareket ediyor eller ayaklar kıpır kıpır tükürüğüyle baloncuk yapıyor ve kilo almıyor şu sıra
40 dakika çok uzun süre değil mi ya? Maşallah kuzuya benim ki en fazla 5 dakika geceleri 10 dakikaBnm ki çok uzun süre emiyor 40 dakikaya yakın niye böyle ki sutte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?