2018 mart-nisan anneleri

Sezeryanla dogum yapan kızlar cinsellik nasıl gidiyor.bende fazla kuruluktan aci zorlama oluyor sanki dogumdan sonra münasip yerim küçüldü.yada düzensiz iliskiden kocamın münasip yeri büyüdü.geri çekilme yöntemi deniyoruz.prezarvatif kuruluğu tahrişe ceviriyor.hepten zorluyor.benim durumumda olanlarin çözüm önerisi var mı

Evet cnm aynen özellikle öğleden sonraki kakalar yeşil sabahkiler hardal sarı vs oluyo
Evet aynen böyle canım sabah hardal sonrasi yeşil çok sağol canım ya içim çok rahatladı . Acaba hasta mi diye düşündüm sağlık ocağına götürdüm bişey de çıkmadı demekki dediğin gibiymis

Kendini rahat bırak :) kasiyosan kendini ondan olabilir.

Canım bana da olmuştu 2-3 denemeden sonra normale dönüyor bende sezeryan oldum ve seninle aynı durumdaydım bence bizimki küçüldü hormonlardan

Kendini rahat bırak :) kasiyosan kendini ondan olabilir.

Canım bana da olmuştu 2-3 denemeden sonra normale dönüyor bende sezeryan oldum ve seninle aynı durumdaydım bence bizimki küçüldü hormonlardan
istemsiz kasiyorum kendimi acıdan.zaten cocuktan öncede kuruluk vardı.anal fissure gelince popoyu kuru tutalim.cinselliğe gelince yaş.sanki tam tersi oldu.kuruluga karşı çözüm bulamiyorum.

istemsiz kasiyorum kendimi acıdan.zaten cocuktan öncede kuruluk vardı.anal fissure gelince popoyu kuru tutalim.cinselliğe gelince yaş.sanki tam tersi oldu.kuruluga karşı çözüm bulamiyorum.
Kayganlastirici Jel kullandinmi hiç , kasiyosan kendini jel sürsende sonrasında yine acı olur kasmaman lazım canım

Benim gibi bebeği 3 aylık olup 5,5 kilo olan var mı?
Sütünü sağ beklet üstündeki yağı kaşıkla yedir günde iki kez yap olursada üç kez. Suyunu icirme ama onu senden emsin. Mamayı karıştırma hiç. İştahı yerine gelecektir ve birden kilo alacaktır böylelikle merak etme tecrübeyle sabit. Kolay gelsin.

bir haftadir meme reddi yasiyorum mama da istemiyor (hic vermedim cunku ) tadini sevmedi uyutup uyku arasinda emziriyoeum neden olabilir sizce ???nazar degdi bize ne guzel emerdi

bir haftadir meme reddi yasiyorum mama da istemiyor (hic vermedim cunku ) tadini sevmedi uyutup uyku arasinda emziriyoeum neden olabilir sizce ???nazar degdi bize ne guzel emerdi

3. Ay civarında çoğu bebek yapıyor benimki de yaptı ısrar edip kandırıp emzirmeye devam. Sütüm azaldı reddettiği dönem tbi :/

Arada oluyor canım biberon yoksa hayatinizda yine emmeye başlar . Benim kızım da havalar sıcak terliyorum diye çocuk emmek istemiyor yıkıyorum her emzirme öncesi

Büyüme atakları geçiriyorlar normal. Nazarla alakası yok yani ani değişimlerin endişelenme geçecek şişe mama verme verirsende kaşık veya siringayla ver yoksa hepten reddedebilir. Düzelecek ataktan çıkınca.

Bnm ki çok uzun süre emiyor 40 dakikaya yakın niye böyle ki sutte var
Bence büyüyorlar ve daha fazla süte ihtiyaç duyuyorlar benimki de eskisinden daha fazla emiyor daha fazla hareket ediyor eller ayaklar kıpır kıpır tükürüğüyle baloncuk yapıyor ve kilo almıyor şu sıra

Kızlar çok. Kötüyüm geçen sefer pusetten düşmüştü kızım kolu çatlamıştı bu sefer sırt üstü divandan yere düştü yav şaka gibi yastığın tam ortasina koydum kenardan baya uzak. 50 cm baskasi itti diyecegim. Yastık kalin sadeceve sadece arabasını indirmeye ugrastim.uzun süre de bırakmadım.3 aylık bebek bu. Nasıl oldu bu anlamadim sersemledi gibi başka ağrısı yok acile götürmek istemiyorum ya artık bisey olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…