2018 mart-nisan anneleri

Ece buralara gitmeyeli çok uzun zaman oldu bu mesajını görünce çok sevindim:) benim kızda 2 aydır yürüyor büyürmüşüz bebeleri :)
Sağol canım benim,evet öyle böyle büyüdüler maşallah kızına .Ama benimki çok yoruyor beni .Bide dediği olmayınca ağlamak çıkarttı .Bu hafta doktoruna götürdüm herşey yolunda şükür dişlerini patlatıyor,Artık her yemekten tattır dedi.Yesin önünden alma çünkü diş çıkarıyor yürüyor kilo alımı durur dedi.Zaten durmuş yaşındaki kilo ile aynıydı.10.250 gr boyu 2 santim uzamış.77 santim olmuş.

Oy dillenmeye başlamış maşallah benim kızda ediyor bir kaç kelime:) benim derdim gece çok kalkmam ya 1 yıldır uyumuyorum resmen
Ah kıyamam sana bende çok kalkıyordum bide ayrı odada uyuyor bir ara bazı gece 20 yi buluyordu gitmem.Gene şükür 3 e düştük .Benimki çok dilli çok konuşuyor anne hadi diyor bana yani dışarı çıkalım demek .Ailedeki herkesin ismini söylüyor bende dahil anneden önce annane dedi çok şaşırdım net bir şekilde söyledi.Seninki odasındamı yatıyor yemek yemesi nasıl canım.

Oo kuzum bakıcı teyzeniz ın numara polis eşi zaten.çocugu olmuyor 10 yıldır alyayı kendi cocugu gibi bakıyor allah razı olsun gözüm hiç arkada kalmıyor.seneye yazın kesin dönüş bizim 1 yılımız kaldı allah nasip ederse canım

Canım senin adına sevindim bakıcıdan memnun kalmana.Hadi hayırlısı Dönüşünüz için.Hersey istediğin gibi olur inşallah.Kuzucuğu öpüyorum iyi bakın kendinize.

Selam uzun zaman oldu girmiyorum.Biz 17 aylık olduk.Nasilsiniz Kizlarrrr
Biz berbat durumdayız .
Uyku düzeni yok ,her gece kalkıyor saatlerce oturuyor .
Uyku düzeni kurdum,bir diş çıktı bozuldu ;tekrar kurdum diğer diş bozdu .böyle böyle bugune geldik ve saatlerce uyutmak için uğraşıyorum .
Sizler neler yapıyorsunuz

selam kızlar ne kadar uzun zaman oldu fırsat bulup yazamıyorum iş hayatı ev işleri derken.Alya 19 aylık oldu teyzeleri çok şükür bin şükür büyüyor çok yıpratıcı 2 yıldı ama büyüttüm artık diyebiliyorum2. bebek soran olmus kesinlikle hayırrrrrr diyebilirim başka düşünmüyorz allah kızımıza sağlık versin.hormonlu spiral taktırdım 3 ay önce ve vajina daraltma operasytonu oldum.benim normal doğum oldu ve baya zorluydu hem psikolojik olarak hem fizyolojik olarak beni baya yıpratmıstı.kendmi iyi hissetmek adına böyle bişey yaptırdım 2 ay öncede şuan hersey yolunda şükür.doğudaydık ve yaza doğu görevimiz bitiyor ankaraya gidicez çok şükür yeni hayatımız için son 7 ay gün sayıyoruz yeni ew yeni eşyalar alıyorum vs vs elhamdülillah iyiyiz yani. sizlerde durum ne baya uzun yazdım kusura bakmayın özet gectim son 1 bucuk yılı:)

Selam senin adına çok sevindim.İkincimi Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah.Ben artık düşünmüyorum.Sana Ankaradaki evinde kızınla hayırlı güzel günler dilerim.20 aylik olduk artık. Ama 20 gündür uykuyu bıraktı uyumuyor gece oturuyor .Şaşırdım geçicidir donemseldir diyorum bütün gece beni odasına çağırıyor kalkıyor .Uykusuzum ama çok şükür zor zamanlarını atlattık. Çok hareketli hala karıştırmamiz geçmedi oyuncak hariç herşeyle oynuyor.Hormonlu spirali ilk defa duydum.Sana keyifli ev düZmeler diyorum.Ara sıra yaz,ben arada bakıyorum bu sayfa en heyecanlı günlerimizde bana iyi gelmişti.

Kızlarrr nasılsınız? Özledim sizi vallahi hiç bir grup bu kadar güzel değildi bebişler ne yapıyor? Yeni bebeği olan var mı? :)

Kızlarrr nasılsınız? Özledim sizi vallahi hiç bir grup bu kadar güzel değildi bebişler ne yapıyor? Yeni bebeği olan var mı? :)
Bizimki 20 aylık oldu köpek dişleri de yavaş yavaş çıkıyor. Ve kaşınıyor.kelomelerin anlamlarınız çok biliyor anne diyor.geliyomusun diyor gel diyor.sanirim düzgün yürümesi ve konuşması da geç olacak

MerhabaBebegin hayirli olsun canim. Benim kucuk bir kizim daha oldu. 4 aylik şimdi. Butun gun evi darmaduman edip telrar topluyoruzsenin nasil gidiyor?
Teşekkür ederim canım benim :) hadi ya hayırlı olsun rabbim sağlıklı uzun ömür versin minnoşlara :)) bizim de aynı vallahi bence hamileyim bebiş gelsin sizden farkımız kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…