- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.301
Gece kalkınca emziriyor musunOy dillenmeye başlamış maşallah benim kızda ediyor bir kaç kelime:) benim derdim gece çok kalkmam ya 1 yıldır uyumuyorum resmen
Sağol canım benim,evet öyle böyle büyüdüler maşallah kızına .Ama benimki çok yoruyor beni .Bide dediği olmayınca ağlamak çıkarttı .Bu hafta doktoruna götürdüm herşey yolunda şükür dişlerini patlatıyor,Artık her yemekten tattır dedi.Yesin önünden alma çünkü diş çıkarıyor yürüyor kilo alımı durur dedi.Zaten durmuş yaşındaki kilo ile aynıydı.10.250 gr boyu 2 santim uzamış.77 santim olmuş.Ece buralara gitmeyeli çok uzun zaman oldu bu mesajını görünce çok sevindim:) benim kızda 2 aydır yürüyor büyürmüşüz bebeleri :)
Ah kıyamam sana bende çok kalkıyordum bide ayrı odada uyuyor bir ara bazı gece 20 yi buluyordu gitmem.Gene şükür 3 e düştük .Benimki çok dilli çok konuşuyor anne hadi diyor bana yani dışarı çıkalım demek .Ailedeki herkesin ismini söylüyor bende dahil anneden önce annane dedi çok şaşırdım net bir şekilde söyledi.Seninki odasındamı yatıyor yemek yemesi nasıl canım.Oy dillenmeye başlamış maşallah benim kızda ediyor bir kaç kelime:) benim derdim gece çok kalkmam ya 1 yıldır uyumuyorum resmen
Oo kuzum bakıcı teyzeniz ın numara polis eşi zaten.çocugu olmuyor 10 yıldır alyayı kendi cocugu gibi bakıyor allah razı olsun gözüm hiç arkada kalmıyor.seneye yazın kesin dönüş bizim 1 yılımız kaldı allah nasip ederse canımCanım benim sağol .Annem iyi şükür biraz tansiyonu yüksekti doktoru ilaçla kontrol altına aldı.En büyük destekçim annem oldu sağolsun sen mutlu ol ben kararına saygı duyuyorum diyor.Canım Eminimki Annende gelmek istemiştir ama bazen şartlar el vermiyor çalışınca zor.İzin konusu çok sıkıntı çalışma hayatını biliyorum aynı zorlukları yaşadım kendim çalışırken.Ay ne sevinirler siz gidince bıcır bıcır konuşan yürüyen bir çoçuk .Laf aramızda torunlar çok kıymetli oluyor.Bakıcından memnunmusun.Vandaki göreviniz ne zaman bitiyor.
Canım senin adına sevindim bakıcıdan memnun kalmana.Hadi hayırlısı Dönüşünüz için.Hersey istediğin gibi olur inşallah.Kuzucuğu öpüyorum iyi bakın kendinize.Oo kuzum bakıcı teyzeniz ın numara polis eşi zaten.çocugu olmuyor 10 yıldır alyayı kendi cocugu gibi bakıyor allah razı olsun gözüm hiç arkada kalmıyor.seneye yazın kesin dönüş bizim 1 yılımız kaldı allah nasip ederse canım
Korunmuyor muydunuz ki hayırlısı hakkında7 gün geciktim.test yapmaya korkuyorum daha cok erken yine de hayirlisi olsun insallah ..
Korunmuyor muydunuz ki hayırlısı hakkında
nisan bebişleri ne yapıyor. var mı ikinci bebiş bekleyen =)
Biz berbat durumdayız .Selam uzun zaman oldu girmiyorum.Biz 17 aylık olduk.Nasilsiniz Kizlarrrr
Selam senin adına çok sevindim.İkincimi Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah.Ben artık düşünmüyorum.Sana Ankaradaki evinde kızınla hayırlı güzel günler dilerim.20 aylik olduk artık. Ama 20 gündür uykuyu bıraktı uyumuyor gece oturuyor .Şaşırdım geçicidir donemseldir diyorum bütün gece beni odasına çağırıyor kalkıyor .Uykusuzum ama çok şükür zor zamanlarını atlattık. Çok hareketli hala karıştırmamiz geçmedi oyuncak hariç herşeyle oynuyor.Hormonlu spirali ilk defa duydum.Sana keyifli ev düZmeler diyorum.Ara sıra yaz,ben arada bakıyorum bu sayfa en heyecanlı günlerimizde bana iyi gelmişti.selam kızlar ne kadar uzun zaman oldu fırsat bulup yazamıyorum iş hayatı ev işleri derken.Alya 19 aylık oldu teyzeleri çok şükür bin şükür büyüyor çok yıpratıcı 2 yıldı ama büyüttüm artık diyebiliyorum2. bebek soran olmus kesinlikle hayırrrrrr diyebilirim başka düşünmüyorz allah kızımıza sağlık versin.hormonlu spiral taktırdım 3 ay önce ve vajina daraltma operasytonu oldum.benim normal doğum oldu ve baya zorluydu hem psikolojik olarak hem fizyolojik olarak beni baya yıpratmıstı.kendmi iyi hissetmek adına böyle bişey yaptırdım 2 ay öncede şuan hersey yolunda şükür.doğudaydık ve yaza doğu görevimiz bitiyor ankaraya gidicez çok şükür yeni hayatımız için son 7 ay gün sayıyoruz yeni ew yeni eşyalar alıyorum vs vs elhamdülillah iyiyiz yani. sizlerde durum ne baya uzun yazdım kusura bakmayın özet gectim son 1 bucuk yılı:)
Bizimki 20 aylık oldu köpek dişleri de yavaş yavaş çıkıyor. Ve kaşınıyor.kelomelerin anlamlarınız çok biliyor anne diyor.geliyomusun diyor gel diyor.sanirim düzgün yürümesi ve konuşması da geç olacakKızlarrr nasılsınız? Özledim sizi vallahi hiç bir grup bu kadar güzel değildi bebişler ne yapıyor? Yeni bebeği olan var mı? :)
Kızlarrr nasılsınız? Özledim sizi vallahi hiç bir grup bu kadar güzel değildi bebişler ne yapıyor? Yeni bebeği olan var mı? :)
2.bebis geliyor saglikla kucagina al insallah siz mi istediniz :)
MerhabaKızlarrr nasılsınız? Özledim sizi vallahi hiç bir grup bu kadar güzel değildi bebişler ne yapıyor? Yeni bebeği olan var mı? :)
Teşekkür ederim canım benim :) hadi ya hayırlı olsun rabbim sağlıklı uzun ömür versin minnoşlara :)) bizim de aynı vallahi bence hamileyim bebiş gelsin sizden farkımız kalmayacakMerhabaBebegin hayirli olsun canim. Benim kucuk bir kizim daha oldu. 4 aylik şimdi. Butun gun evi darmaduman edip telrar topluyoruz senin nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?