- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.281
Canim donemseldir Bir ara benimde oldu hatta oturup agliyordum yemiyor diye.Cok zorlama tekrar denemeye basla.Hatta 2 ay kilo alamamis bide 100 gr vermisti.Ama 12.ayda tekrardan 600 gr aldi sukur.Iste biraz yiycekler bazen yemiycekler buyuyecekler cok canini sikma gunleri gunlerine uymuyor.Ya bu aralar ben yediremiyprum yemiyor yani. Sabah yumurta ve tost yiyor sonrası resmen tam bir kaos .mercimek,sebze vs çorba sever içerdi şimdi ağzına sürmüyor .köfte de aynı şekilde .mamasını içiyor .bir de kendi yemek istiyor ve uğraşıyor .benim yedirmeme izin vermiyor ,kaşık vs asla yok .e yiyemiyor doğal olarak da .
Bizim sebep belli oldu canım ;azı dişi çıkacak sanırım .dünden beri ateş hariç tüm belirtiler mevcut .hayatımız kabusa döndü resmenCanim donemseldir Bir ara benimde oldu hatta oturup agliyordum yemiyor diye.Cok zorlama tekrar denemeye basla.Hatta 2 ay kilo alamamis bide 100 gr vermisti.Ama 12.ayda tekrardan 600 gr aldi sukur.Iste biraz yiycekler bazen yemiycekler buyuyecekler cok canini sikma gunleri gunlerine uymuyor.
Kıyamam canım ateşi olmasında Allah kolaylık versin.Benimde çok zor çıkaracak çok gece kaldık hala hiç diş YÖK bizde.Bizim sebep belli oldu canım ;azı dişi çıkacak sanırım .dünden beri ateş hariç tüm belirtiler mevcut .hayatımız kabusa döndü resmen
Canım normal karşılıyor doktorlar geç çıkmasını da ama inşallah yine sırasıyla çıkar ,patır patır bir anda gelmez .Kıyamam canım ateşi olmasında Allah kolaylık versin.Benimde çok zor çıkaracak çok gece kaldık hala hiç diş YÖK bizde.
. Canım pazartesi akşamı alttan bir tane farkettik çıkarmaya başlamış.Biraz huysuz gibi benimkide.Canım normal karşılıyor doktorlar geç çıkmasını da ama inşallah yine sırasıyla çıkar ,patır patır bir anda gelmez .
Amin canım benim sağol.Bundan sonra hiç önemsemiycem onları zaten.Allah hepimize önce sağlık huzur versin mutlu çocuklar yetiştirelim.Tubacim merhaba. Senide gördüğüme sevindim uzun zaman oldu. Masallah minnosa 10 kilo cok iyi.. biz 9 kilo 300 gramiz cok harekerli yedirebilecegm kadar yediriyorum bu kadar oluyor maalesef. Menenjit asisini yaptirmadim ben. 3 disimiz var tutunarak yürüyor kendi basina yurumuyor. Buhayatbenim canim d vitamini eksikliği yok sanirim zamanla yurucek. Ececim cok sevinsim ya tekrar barismaniza masallah. Allah hicbir yuvayi bozmasin. Bosver sen kaynanagili onemli olan eşin. Kulaklarini tika onlara
Gözünüz aydın canım ,şimdi patır patır gelir hepsi sırayla :). Canım pazartesi akşamı alttan bir tane farkettik çıkarmaya başlamış.Biraz huysuz gibi benimkide.
Ooo süpersin canım bendesoracaktım naptın eşinle durumları diye ama çekinmiştim acıkcası.umarım haftasonunux bomba gibi gecmiştir.dişler 18.aya kadar cıkarmıs eger cıkmazsa d vitamini yüklemesi yapıp cogunu birden patlatıyorlarmıs tabi kendi patlıyorda.annen nasıl bu arada o cok ilgili hep özenilesi anne.benimki hiç gelmedi vana biliyormusun calılıyorum izin alamam dedi kızımı ankaradayken 10 günlükken gördü sadece.eylülde tatile gidicez onzman görürler artıkMerhaba canım seni burda tekrardan gordugume çok sevindim masallah kizina kilosu iyi benim minnakımda o kiloda 10 kilo 200 gr.Haftaya menenjit aşısını olucak doktorumuz 13.ayda yapalım dedi.Benimkide hareketli hic yerindr durmuyor hep ayakta.Sadece kendi yuruyemiyor.Ve hic disimiz cikmadi benide o endiselendiriyor.Tahlilleri herseyi normal bazilari boyle gec cikarirmis.Benimde sana bir haberim var esimle mart ayı idi barıstik.Oda bende evlilik terapistine basliycaz ama daha aynı evde degiliz bosanma icin gittigimde ben karimi cok seviyorum asla bosanmam dedi.Konustuk sonuc onun ailesi degismezler ama bana karistirmiycak ben lohusalik sendromuna girmisim o yuzden onu hic gormek istemedim bile cok kizgindim o aileye kredi cekip odedigi icin.Ama o kadin cok mutu olmustu ayrildik diye.Ama ben onlara o sevinci daha fazla yasatmiycam kizim var.Onun 1 yilini caldik ama eminimki bundan sonra hersey daha iyi daha guzel olucak.Bu hafta sonu Buyukadaya 2 gunlugune tatile gidicez evlilik yildonumumuz.Minigimizi teyzesine va ananeye birakip .Biraz dinlenmek banada iyi gelicek otel cocuk kabul etmiyormus o yuzden birakin siz ikiniz gidin dediler .Bakicin nasil kizin alistimi yaz.
Ayy minnoşum ya Alyanında 3 dişi var teyzesi artık iyice yürüyor avmde hiç durmuyo hep yürümek istiyo düşücek diye hep peşindeyim. Ruşeym katıyorum çorbalarına baya faydası oldu kilo konusunda.birde keçiboynuzu unu ile kek vs yapıyorum iştah acıyorTubacim merhaba. Senide gördüğüme sevindim uzun zaman oldu. Masallah minnosa 10 kilo cok iyi.. biz 9 kilo 300 gramiz cok harekerli yedirebilecegm kadar yediriyorum bu kadar oluyor maalesef. Menenjit asisini yaptirmadim ben. 3 disimiz var tutunarak yürüyor kendi basina yurumuyor. Buhayatbenim canim d vitamini eksikliği yok sanirim zamanla yurucek. Ececim cok sevinsim ya tekrar barismaniza masallah. Allah hicbir yuvayi bozmasin. Bosver sen kaynanagili onemli olan eşin. Kulaklarini tika onlara
Ay ay minnak bembeyaz dişlermi geliyormuş.çok heyecanlanmıştım ben alyanın ilk dişinde sende de oldumu canım.sanki birden büyüyormus gibi hisstmiştim.. Canım pazartesi akşamı alttan bir tane farkettik çıkarmaya başlamış.Biraz huysuz gibi benimkide.
Maşallah canım ..parka gidiyoruz ama pek ilgilenmiyor park ile .en sevdiği oyuncak şarj kablosu .yemek problemimiz son 1 aydır başladı .yayla çorbası ,hamur ve muz yiyor bu ara sadece .Benimki 13.5 aylik 1 aydir yuruyor 8 disi var istahi fazla sayilmaz eh :) 10.700 gram gecenn hafta gittim.parktan cikmiyor eve gelince agliyor evde beni takip halinde ve taklit ediyor taragi eline veriyorum sac tariyor bez veriyorum dolap siliyor :) ayakkabilarini ve cantasini alinca kapiya yoneliyorr... uyku duzenimiz fena sayilmaz ama sabah 7 8 gibi kalkmasi beni zorluyor ozellikle ramazanda ... havalar guzel oldugu icin dusunu alip yatiriyorum her zaman ...en ge 10 da uyuyor arada mizmizlanmalar oluyor tabiki ama uyanmiyo.sabahb6 gibi devam sutu veriyorum uyandiginda kahvalti ....kiraz kayisi ve yeni dunyaya bayiliyor ... kiymali omlet favorisi yayla corbasindan baska corba icmiyor bulgur pilavi yogurt ikilisine bayiliyor ozel yemek yapmiyorum artik bizimle yiyor ... menenjit yeni cikan asisi kesinlikle yaptiracagim...ALLAH evlatlarimixi bize bagislasin.
Amin sağol canımGözünüz aydın canım ,şimdi patır patır gelir hepsi sırayla :)
Acısız sancısız olsun inşallah
Canım benim sağol .Annem iyi şükür biraz tansiyonu yüksekti doktoru ilaçla kontrol altına aldı.En büyük destekçim annem oldu sağolsun sen mutlu ol ben kararına saygı duyuyorum diyor.Canım Eminimki Annende gelmek istemiştir ama bazen şartlar el vermiyor çalışınca zor.İzin konusu çok sıkıntı çalışma hayatını biliyorum aynı zorlukları yaşadım kendim çalışırken.Ay ne sevinirler siz gidince bıcır bıcır konuşan yürüyen bir çoçuk .Laf aramızda torunlar çok kıymetli oluyor.Bakıcından memnunmusun.Vandaki göreviniz ne zaman bitiyor.Ooo süpersin canım bendesoracaktım naptın eşinle durumları diye ama çekinmiştim acıkcası.umarım haftasonunux bomba gibi gecmiştir.dişler 18.aya kadar cıkarmıs eger cıkmazsa d vitamini yüklemesi yapıp cogunu birden patlatıyorlarmıs tabi kendi patlıyorda.annen nasıl bu arada o cok ilgili hep özenilesi anne.benimki hiç gelmedi vana biliyormusun calılıyorum izin alamam dedi kızımı ankaradayken 10 günlükken gördü sadece.eylülde tatile gidicez onzman görürler artık
Çok heyecanlandım her gün bekliyordum her huzursuzluğu dişe yoruyordum gecikince üzülmüştüm bir sorunmu var çıkmıyor diye bide tahlile falan gerek kalmadı şükür .Çok sevindim görünce mutlu oldum.Pazartesi doktoruna gidicez çıkmasaydı bir dünya tahlili vardı ama gerek kalmadı şükürler olsun.Bakalım doktoru aşısını yapacak .Şaka maka bayağı büyüdüler anne diye sesleniyor artık odasından bana uyanınca.Çok büyük mutluluk bir o kadarda zor annelik .Ay ay minnak bembeyaz dişlermi geliyormuş.çok heyecanlanmıştım ben alyanın ilk dişinde sende de oldumu canım.sanki birden büyüyormus gibi hisstmiştim.
Ece buralara gitmeyeli çok uzun zaman oldu bu mesajını görünce çok sevindim:) benim kızda 2 aydır yürüyor büyürmüşüz bebeleri :)Merhaba canım seni burda tekrardan gordugume çok sevindim masallah kizina kilosu iyi benim minnakımda o kiloda 10 kilo 200 gr.Haftaya menenjit aşısını olucak doktorumuz 13.ayda yapalım dedi.Benimkide hareketli hic yerindr durmuyor hep ayakta.Sadece kendi yuruyemiyor.Ve hic disimiz cikmadi benide o endiselendiriyor.Tahlilleri herseyi normal bazilari boyle gec cikarirmis.Benimde sana bir haberim var esimle mart ayı idi barıstik.Oda bende evlilik terapistine basliycaz ama daha aynı evde degiliz bosanma icin gittigimde ben karimi cok seviyorum asla bosanmam dedi.Konustuk sonuc onun ailesi degismezler ama bana karistirmiycak ben lohusalik sendromuna girmisim o yuzden onu hic gormek istemedim bile cok kizgindim o aileye kredi cekip odedigi icin.Ama o kadin cok mutu olmustu ayrildik diye.Ama ben onlara o sevinci daha fazla yasatmiycam kizim var.Onun 1 yilini caldik ama eminimki bundan sonra hersey daha iyi daha guzel olucak.Bu hafta sonu Buyukadaya 2 gunlugune tatile gidicez evlilik yildonumumuz.Minigimizi teyzesine va ananeye birakip .Biraz dinlenmek banada iyi gelicek otel cocuk kabul etmiyormus o yuzden birakin siz ikiniz gidin dediler .Bakicin nasil kizin alistimi yaz.
Bende sadece emziriyorum canım mama vermiyorum benim kızında iştahı çok çok azBende sadece süt veriyorum cnm. Inşallah böyle gider. Bol bol su içmeye çalışın. Denildiği gibi herkesin sütünün yağı besleyiciligi akis hizi farklıymış bu nedenle dk nın bi önemi kalmadı
Oy dillenmeye başlamış maşallah benim kızda ediyor bir kaç kelime:) benim derdim gece çok kalkmam ya 1 yıldır uyumuyorum resmenÇok heyecanlandım her gün bekliyordum her huzursuzluğu dişe yoruyordum gecikince üzülmüştüm bir sorunmu var çıkmıyor diye bide tahlile falan gerek kalmadı şükür .Çok sevindim görünce mutlu oldum.Pazartesi doktoruna gidicez çıkmasaydı bir dünya tahlili vardı ama gerek kalmadı şükürler olsun.Bakalım doktoru aşısını yapacak .Şaka maka bayağı büyüdüler anne diye sesleniyor artık odasından bana uyanınca.Çok büyük mutluluk bir o kadarda zor annelik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?