2018 mart-nisan anneleri

Canim donemseldir Bir ara benimde oldu hatta oturup agliyordum yemiyor diye.Cok zorlama tekrar denemeye basla.Hatta 2 ay kilo alamamis bide 100 gr vermisti.Ama 12.ayda tekrardan 600 gr aldi sukur.Iste biraz yiycekler bazen yemiycekler buyuyecekler cok canini sikma gunleri gunlerine uymuyor.

Bizim sebep belli oldu canım ;azı dişi çıkacak sanırım .dünden beri ateş hariç tüm belirtiler mevcut .hayatımız kabusa döndü resmen

Tubacim merhaba. Senide gördüğüme sevindim uzun zaman oldu. Masallah minnosa 10 kilo cok iyi.. biz 9 kilo 300 gramiz cok harekerli yedirebilecegm kadar yediriyorum bu kadar oluyor maalesef. Menenjit asisini yaptirmadim ben. 3 disimiz var tutunarak yürüyor kendi basina yurumuyor. Buhayatbenim canim d vitamini eksikliği yok sanirim zamanla yurucek. Ececim cok sevinsim ya tekrar barismaniza masallah. Allah hicbir yuvayi bozmasin. Bosver sen kaynanagili onemli olan eşin. Kulaklarini tika onlara

Amin canım benim sağol.Bundan sonra hiç önemsemiycem onları zaten.Allah hepimize önce sağlık huzur versin mutlu çocuklar yetiştirelim.

Ooo süpersin canım bendesoracaktım naptın eşinle durumları diye ama çekinmiştim acıkcası.umarım haftasonunux bomba gibi gecmiştir.dişler 18.aya kadar cıkarmıs eger cıkmazsa d vitamini yüklemesi yapıp cogunu birden patlatıyorlarmıs tabi kendi patlıyorda.annen nasıl bu arada o cok ilgili hep özenilesi anne.benimki hiç gelmedi vana biliyormusun calılıyorum izin alamam dedi kızımı ankaradayken 10 günlükken gördü sadece.eylülde tatile gidicez onzman görürler artık

Ayy minnoşum ya Alyanında 3 dişi var teyzesi artık iyice yürüyor avmde hiç durmuyo hep yürümek istiyo düşücek diye hep peşindeyim. Ruşeym katıyorum çorbalarına baya faydası oldu kilo konusunda.birde keçiboynuzu unu ile kek vs yapıyorum iştah acıyor

Kızlar benim oğlanın azı dişleri çıkıyor ve ağzına lokma sürmüyor ,ne yapacağımı şaşırdım .Formul süt ile yaşıyor resmen kaç gündür

Benimki 13.5 aylik 1 aydir yuruyor 8 disi var istahi fazla sayilmaz eh :) 10.700 gram gecenn hafta gittim.parktan cikmiyor eve gelince agliyor evde beni takip halinde ve taklit ediyor taragi eline veriyorum sac tariyor bez veriyorum dolap siliyor :) ayakkabilarini ve cantasini alinca kapiya yoneliyorr... uyku duzenimiz fena sayilmaz ama sabah 7 8 gibi kalkmasi beni zorluyor ozellikle ramazanda ... havalar guzel oldugu icin dusunu alip yatiriyorum her zaman ...en ge 10 da uyuyor arada mizmizlanmalar oluyor tabiki ama uyanmiyo.sabahb6 gibi devam sutu veriyorum uyandiginda kahvalti ....kiraz kayisi ve yeni dunyaya bayiliyor ... kiymali omlet favorisi yayla corbasindan baska corba icmiyor bulgur pilavi yogurt ikilisine bayiliyor ozel yemek yapmiyorum artik bizimle yiyor ... menenjit yeni cikan asisi kesinlikle yaptiracagim...ALLAH evlatlarimixi bize bagislasin.

Maşallah canım ..parka gidiyoruz ama pek ilgilenmiyor park ile .en sevdiği oyuncak şarj kablosu .yemek problemimiz son 1 aydır başladı .yayla çorbası ,hamur ve muz yiyor bu ara sadece .

Canım benim sağol .Annem iyi şükür biraz tansiyonu yüksekti doktoru ilaçla kontrol altına aldı.En büyük destekçim annem oldu sağolsun sen mutlu ol ben kararına saygı duyuyorum diyor.Canım Eminimki Annende gelmek istemiştir ama bazen şartlar el vermiyor çalışınca zor.İzin konusu çok sıkıntı çalışma hayatını biliyorum aynı zorlukları yaşadım kendim çalışırken.Ay ne sevinirler siz gidince bıcır bıcır konuşan yürüyen bir çoçuk .Laf aramızda torunlar çok kıymetli oluyor.Bakıcından memnunmusun.Vandaki göreviniz ne zaman bitiyor.

Ay ay minnak bembeyaz dişlermi geliyormuş.çok heyecanlanmıştım ben alyanın ilk dişinde sende de oldumu canım.sanki birden büyüyormus gibi hisstmiştim.
Çok heyecanlandım her gün bekliyordum her huzursuzluğu dişe yoruyordum gecikince üzülmüştüm bir sorunmu var çıkmıyor diye bide tahlile falan gerek kalmadı şükür .Çok sevindim görünce mutlu oldum.Pazartesi doktoruna gidicez çıkmasaydı bir dünya tahlili vardı ama gerek kalmadı şükürler olsun.Bakalım doktoru aşısını yapacak .Şaka maka bayağı büyüdüler anne diye sesleniyor artık odasından bana uyanınca.Çok büyük mutluluk bir o kadarda zor annelik .

Ece buralara gitmeyeli çok uzun zaman oldu bu mesajını görünce çok sevindim:) benim kızda 2 aydır yürüyor büyürmüşüz bebeleri :)

Bende sadece süt veriyorum cnm. Inşallah böyle gider. Bol bol su içmeye çalışın. Denildiği gibi herkesin sütünün yağı besleyiciligi akis hizi farklıymış bu nedenle dk nın bi önemi kalmadı
Bende sadece emziriyorum canım mama vermiyorum benim kızında iştahı çok çok az

Oy dillenmeye başlamış maşallah benim kızda ediyor bir kaç kelime:) benim derdim gece çok kalkmam ya 1 yıldır uyumuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…