2018 mart-nisan anneleri

Evet kızlar doğum günümüzude yaptık şükür.Çok güzel oldu herşey şarkımız melekti.Kızımla oynuyarak üfledik pastamızı.1 yaşında kızım artık.Bakıyorumda koca bir seneyi geride bırakmışız.Tecrubesizdik zorlandık ama çok güzeldi.Burası bize baya iyi geldi yardımcı oldu ama artık sayfayı yavaş yavaş herkes bırakmış.Hepinize sağlıklı mutlu yaşlar olsun Güzel Anneler.

• Ben anahtarlik ve magnet yaptirdim.arkasi gazoz acacakli bir suru hazirlik yaptim ama musait degilim pasyalsamiyorum ev aldik rabbime.bin sukur tasinma.telasindayim oglumun dogum.gununu bu evde yapip tasinacagim
Canım benim çok sevindim yeni evinde huzurla sağlıkla evladınla eşinle çok mutlu ol.Hayırlı olsun güle güle otur.

Günaydın Kızlar
1 yas kontrolünde kan aldıran var mı ?nerden ve nasıl alıyorlar ?yarın kan vermeye götüreceğim ama önceden bilirsem nasıl olacağını daha iyi hissederim
Canım bizim doktorumuz 8.ayda istemişti tahlilleri kolundan aldılar.Hersey cok iyi ciktigi icin1.5 yaşında tekrarlıyalım dedi o yüzden 18 aylıkken yaptırıcaz tekrardan.Ama 13.ayda asi icin gidicez doktoruna eger gene kilo almamışsa troidlerine bakıcaklar yani kan vericez bakalım.Almışsa bakmıycak.

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman olmuş yazmayalı :) Biz 13 aylık olduk sizlerde durum nedir?

Merhaba kizlar benimkide 13 aylik oldu 8 disi var ve 1 haftadir yuruyor hic yerinde durmuyor artik.daha zor.
Benimki 1,5 aydır hep ayakta tutunarak yürüyor bir çoçuk hep ayakta dururmu bütün gün yorulmuyor .Elinden tutunca basmıyor o yüzden ben zorlamıyorum hiç.Ama hiç dişimiz Yok endişeleniyorum ister istemez diye.

Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ?ne yiyip ne içiyor sizin bebişler .bizde düzen adına pek birşey kalmadı da artık .
Sabah:1 yumurta 1 kase hipp organik mama tahıllı mama içine pekmez labne.Öğlen 1 kase sebze çorbası kıvamı koyu .Akşamda 3 köfte Haftada 3 kere falanda meyve püresi veriyorum(meyveyi sevmiyor zorla)Bu rutini zorlada olsa gün içersinde uyuyorum.Aglasada huysuzlansada bir şekilde yiyoruz.Gece yatarken bide gece kalkıp uyanırsa mama emiyor.Pek değişik tatları sevmiyor ara ara deniyorum.Doktorumuz bunları kendide onayladı bize.Yemek işi zor Allah kolaylık versin.

Ya bu aralar ben yediremiyprum yemiyor yani. Sabah yumurta ve tost yiyor sonrası resmen tam bir kaos .mercimek,sebze vs çorba sever içerdi şimdi ağzına sürmüyor .köfte de aynı şekilde .mamasını içiyor .bir de kendi yemek istiyor ve uğraşıyor .benim yedirmeme izin vermiyor ,kaşık vs asla yok .e yiyemiyor doğal olarak da .

MERHABA KIZLAR GÖRÜŞMYELİ 1 YIL OLACAK DEREDEYSE. ÖNCELİKLE KIZIMIZN ADI SON DAKİKA DEĞİŞTİ ALYA ECE OLACAKKEN SADECE ALYA OLDU.ALYA HANIM 13 AYLIK YÜRÜYOR VE 3 DİŞİ VAR ŞUAN BAKICI TEYZESİNDE BEN İŞTEYİM.DOĞUM KİLOLARIMI VERDİM HATTA 51 KİLO OLDUM ÇOK ŞÜKÜR ARTIK TEK SIKINTIMIZ ALYAYI SAGLICAKLA BÜYÜTMEK

BU BİRYIL O KADAR ZORDU Kİ KIZLAR ANLATAMAM ÖMRÜMDEN 10 YIL ALDI DESEM YERİDİR.COK YIPRANDIM HİÇ BİRŞEYE YETİŞEMEDİM HEP EKSİK VE YETERSİZDİM SANKİ EW İŞ ÇOCOK EŞ DERKEN BİDE DOĞUDAYIM AİLEMDEN UZAKTA.EŞİMLE DEFALARCA BOŞANMA NOKTASINA GELDİK AMA ATLATTIK COK SÜKÜR BUNDAN SONRA HERSEY COK DAHA GÜZEL OLUR İNŞ.

ŞİMDİ GELELİM KONULARA ALYA 13 AY 3 GÜNLÜK TEYZELERİ MENENJİT AŞISI YAPTIRMADIK GECMİ KALDIK SİZLER YAPTIRDINZMI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VE 10 KİLO COK MU ZAYIF COK HAREKETLİ SIPACIK YESEDE YAKIYOMU ANLAMADIM

Menenjit aşısını doktoru ile görüşün çünkü b tipi menenjit için de aşı geldi ve 3 doz olarak uygulanıyor .doktor aşı takvimine göre ayarlıyor .

Merhaba canım seni burda tekrardan gordugume çok sevindim masallah kizina kilosu iyi benim minnakımda o kiloda 10 kilo 200 gr.Haftaya menenjit aşısını olucak doktorumuz 13.ayda yapalım dedi.Benimkide hareketli hic yerindr durmuyor hep ayakta.Sadece kendi yuruyemiyor.Ve hic disimiz cikmadi benide o endiselendiriyor.Tahlilleri herseyi normal bazilari boyle gec cikarirmis.Benimde sana bir haberim var esimle mart ayı idi barıstik.Oda bende evlilik terapistine basliycaz ama daha aynı evde degiliz bosanma icin gittigimde ben karimi cok seviyorum asla bosanmam dedi.Konustuk sonuc onun ailesi degismezler ama bana karistirmiycak ben lohusalik sendromuna girmisim o yuzden onu hic gormek istemedim bile cok kizgindim o aileye kredi cekip odedigi icin.Ama o kadin cok mutu olmustu ayrildik diye.Ama ben onlara o sevinci daha fazla yasatmiycam kizim var.Onun 1 yilini caldik ama eminimki bundan sonra hersey daha iyi daha guzel olucak.Bu hafta sonu Buyukadaya 2 gunlugune tatile gidicez evlilik yildonumumuz.Minigimizi teyzesine va ananeye birakip .Biraz dinlenmek banada iyi gelicek otel cocuk kabul etmiyormus o yuzden birakin siz ikiniz gidin dediler .Bakicin nasil kizin alistimi yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…