2018 mart-nisan anneleri

Hayırlı olsun herkese :) bendr hamileyim dün gece öğrendik. Beta 1100 çıktı 4-5 hafta arasındayım.P.tesi doktora gidicem :)

Hayırlı olsun :) benim 2 gün gecikme oldu. Kasıklarımda ve karnımda inanılmaz derecede agrı olunca acilde öğrendik dün gece. Kadın Doguma gitmen söylendi p.tesi günü haftasonu oldugu için burdaki özellerde de kadın dogum doktoru yok. Am şu agrı konusu Kafam takıldı normal mi yoksa düşük tehlikesi mi? ALLAH korusun

Ben de pazartesi gideceğim arkadaşlar. Hayırlı olsun hepimize. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canim ilk uc ay kritik donemmis zaten ben ogrendigimden beri cok kalkmamaya calisiyorum allahtan tatile denk geldi ogretmenim çünkü, tedbirli olmakta yarar var inşallah sagkiklilardir iyi dusunelim:))

Canim ilk uc ay kritik donemmis zaten ben ogrendigimden beri cok kalkmamaya calisiyorum allahtan tatile denk geldi ogretmenim çünkü, tedbirli olmakta yarar var inşallah sagkiklilardir iyi dusunelim:))
Bende tatildeyim canım ama denize gelmiştik giremiyorum. Girsem olur belki ama hadi risk almayın dedin ama boşa gelmiş oldum :-(

Bende tatildeyim canım ama denize gelmiştik giremiyorum. Girsem olur belki ama hadi risk almayın dedin ama boşa gelmiş oldum :-(
canım ben doktor değilim aile hekimimin söylediğini uyguluyorum kendime, madem tatildesin yakın bir yerde kadın doğum uzmanı vardır ya da bir hastaneye ulaşıp uzmana görün kendin sor istersen belki de gir tabi iyi olur diyecek doktor:)sinüzitin varsa mesela deniz çok iyi geliyor, bizde bu yıl akdeniz turu yapıcaktık o yüzden otel ayarlamamıştık eşim rotayı sen belirle sen bak demişti benimde hiç bakasım gelmiyordu demekki gizliden mal olmuş bana:)şimdi gitmeyelim dedik ama eğer doktor uygun görürse arkşımızın düğünü var oraya gidip bi iki gün tatile gitmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum tabi

canım telaş etme.bende de ağrılar oldu adet agrısı gibi.bu olamadığından kaynaklanıyormuş.ama çok aşırı bi ağrın olursa kesinlikle git doktora.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

2018 mart-nisan anneleri
merhaba serenay anne.ben siteye yeni üye oldum tam olarak bilmiyorum çözmeye çalışıyorum.sizde görünen kısım varya bebeğin kaç günlük olduğu ne kadar zamanı kaldığını gösteren göstergeyi nasıl yapıyorsunuz?birde nasıl besleniyorsunuz?

canım telaş etme.bende de ağrılar oldu adet agrısı gibi.bu olamadığından kaynaklanıyormuş.ama çok aşırı bi ağrın olursa kesinlikle git doktora.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Amin inşallah sağol canım. Dün çok agrı oldu acile gittik hamile olabilirim dedim test yapıldı o şekilde öğrendik. Eşimede banada büyük sürpriz oldu :)

Evet beslenme konusunu bende soracaktım neler Yiyorsunuz? Biraz araştırdım günde en az 2 yumurta, ceviz badem fındık kabuklu kuruyemişler, peynir, yogurt, sabah ve akşam 1 bardak süt mutlaka tüketilmesi gerekenlerdenmiş.
Bende demir eksikliği var ilaçlarımı kullanmıyorum ama artık düzenli kullanıcam ve sabah açken yarım Yad 1 çay bardağı pekmez içmem lazm.

Amin inşallah sağol canım. Dün çok agrı oldu acile gittik hamile olabilirim dedim test yapıldı o şekilde öğrendik. Eşimede banada büyük sürpriz oldu :)
ben nöroloji doktoruna gittim başım çok ağrıyo die.kan testi istedi tek tip bi baş ağrım yokmuş die.orda çıktı ben şok oldum :)süpriz yumurtam o :)

Meyveli yoğurtlar ve danoneler zararlı mıdır?
Bence hazır ürünlerin zararlı olduğunu düşünüyorum çünkü içlerinde katkı maddeleri var.oyle ürünler tuketmemek gerekiyor.canin istiyorsa eğer kendin ev yapımı yogurtla meyva katip yap canım.hemsire bana ilk dönemde balık et ürünleri,ceviz ve süt ürünleri ni bol tüketmemiz gerektiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…