- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Kizlar bende hamileyim sukurler olsun:) benimde 4-5hafta arasindayim ogreneli de 3-4gun falan oluyor, dun aile hekimine gittim kan testi verdim sonuclarim cikmis ancak dun ve ondan once 5gundur adet sancisi gibi sancim oluyordu doktora sordum dusuk tehlikesi olabilir dedi hep yat dedi dun de hep yattim gece belim nasıl agridi koptu resmen cok yatmakta rahatsiz ediyor beni, doktora gidicem inşallah ama kese de gorunsun istiyorum siz doktora nereye gittiniz bildigim bir kac doktor vardi ozele gecmisler fiyatlari yuksek geldi bana napsam bilemedim, size de hayırlı olsun bu arada:))
Canim ilk uc ay kritik donemmis zaten ben ogrendigimden beri cok kalkmamaya calisiyorum allahtan tatile denk geldi ogretmenim çünkü, tedbirli olmakta yarar var inşallah sagkiklilardir iyi dusunelim:))Hayırlı olsun :) benim 2 gün gecikme oldu. Kasıklarımda ve karnımda inanılmaz derecede agrı olunca acilde öğrendik dün gece. Kadın Doguma gitmen söylendi p.tesi günü haftasonu oldugu için burdaki özellerde de kadın dogum doktoru yok. Am şu agrı konusu Kafam takıldı normal mi yoksa düşük tehlikesi mi? ALLAH korusun
Bende tatildeyim canım ama denize gelmiştik giremiyorum. Girsem olur belki ama hadi risk almayın dedin ama boşa gelmiş oldum :-(Canim ilk uc ay kritik donemmis zaten ben ogrendigimden beri cok kalkmamaya calisiyorum allahtan tatile denk geldi ogretmenim çünkü, tedbirli olmakta yarar var inşallah sagkiklilardir iyi dusunelim:))
selam arkadaşlar ben bugun üye oldum.5 haftalık hamileyim bende :)bana yardımcı olurmusunuz?doğumum ya mart sonu ya nisan başı olcak inşallah2018 mart-nisan anneleri
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun herkese :) bendr hamileyim dün gece öğrendik. Beta 1100 çıktı 4-5 hafta arasındayım.P.tesi doktora gidicem :)
canım ben doktor değilim aile hekimimin söylediğini uyguluyorum kendime, madem tatildesin yakın bir yerde kadın doğum uzmanı vardır ya da bir hastaneye ulaşıp uzmana görün kendin sor istersen belki de gir tabi iyi olur diyecek doktor:)sinüzitin varsa mesela deniz çok iyi geliyor, bizde bu yıl akdeniz turu yapıcaktık o yüzden otel ayarlamamıştık eşim rotayı sen belirle sen bak demişti benimde hiç bakasım gelmiyordu demekki gizliden mal olmuş bana:)şimdi gitmeyelim dedik ama eğer doktor uygun görürse arkşımızın düğünü var oraya gidip bi iki gün tatile gitmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum tabiBende tatildeyim canım ama denize gelmiştik giremiyorum. Girsem olur belki ama hadi risk almayın dedin ama boşa gelmiş oldum :-(
Bende tatildeyim canım ama denize gelmiştik giremiyorum. Girsem olur belki ama hadi risk almayın dedin ama boşa gelmiş oldum :-(
benim doğum tarihim :)ve benim bebeğimde aynı gün olabilir.hepimizin sağlıkla doğar inşallahSaol canım seninde hayırlı olsun naaı geçiyo hamilelik
seninde :)Kızlar merhaba hayırlı olsun topiğiniz :)
canım telaş etme.bende de ağrılar oldu adet agrısı gibi.bu olamadığından kaynaklanıyormuş.ama çok aşırı bi ağrın olursa kesinlikle git doktora.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Hayırlı olsun :) benim 2 gün gecikme oldu. Kasıklarımda ve karnımda inanılmaz derecede agrı olunca acilde öğrendik dün gece. Kadın Doguma gitmen söylendi p.tesi günü haftasonu oldugu için burdaki özellerde de kadın dogum doktoru yok. Am şu agrı konusu Kafam takıldı normal mi yoksa düşük tehlikesi mi? ALLAH korusun
merhaba serenay anne.ben siteye yeni üye oldum tam olarak bilmiyorum çözmeye çalışıyorum.sizde görünen kısım varya bebeğin kaç günlük olduğu ne kadar zamanı kaldığını gösteren göstergeyi nasıl yapıyorsunuz?birde nasıl besleniyorsunuz?2018 mart-nisan anneleri
canım telaş etme.bende de ağrılar oldu adet agrısı gibi.bu olamadığından kaynaklanıyormuş.ama çok aşırı bi ağrın olursa kesinlikle git doktora.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ben nöroloji doktoruna gittim başım çok ağrıyo die.kan testi istedi tek tip bi baş ağrım yokmuş die.orda çıktı ben şok oldum :)süpriz yumurtam o :)Amin inşallah sağol canım. Dün çok agrı oldu acile gittik hamile olabilirim dedim test yapıldı o şekilde öğrendik. Eşimede banada büyük sürpriz oldu :)
Bence hazır ürünlerin zararlı olduğunu düşünüyorum çünkü içlerinde katkı maddeleri var.oyle ürünler tuketmemek gerekiyor.canin istiyorsa eğer kendin ev yapımı yogurtla meyva katip yap canım.hemsire bana ilk dönemde balık et ürünleri,ceviz ve süt ürünleri ni bol tüketmemiz gerektiğini söyledi.Meyveli yoğurtlar ve danoneler zararlı mıdır?
tam olarak bilgim yok ama evde yaptığınız yoğurdu yiyin en sağlıklısı o.onlarda şeker var çünküMeyveli yoğurtlar ve danoneler zararlı mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?