2018 mart-nisan anneleri

İçinizi ferah tutun kızlar. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Burda karşılaşmadım Ama sosyal medya olarak in... Daki bazı hamilelik hesaplarında bir soru soruyorsun aman aman olumsuz şeyler Vs. insanı panik yapıyor. En iyisi doktora sormak. İnt.ten araştırıp kafaya takmamak.
Tabi burdaki sorular cevaplar ayrı çünkü dikkat ettim herkes fikrini söylüyor ama her hamileliğin farklı oldugunu ve doktora gitmek gerektigini belirtiyor.

Sagol canım benim dediğin gibi araştırıp duruyorum internetten. Yarın komple yatıcam. Parçalar düşürdüm sanki bugün ama Allaha emanet. Ne diyim pazartesiyi beklicem. Sagol canım.
Canım ama bak parçalar düşürdüm diyosun, yani ilk defa gördüğün bir şeyse bu, büyük ihtimalle düşük yapıyosun. Bulunduğun yerin aciline git, gerekirse icapçı kadın doğumcuyu çağırırlar. İçinde parça kalması da iyi değil pek. İnşallah hepsini kendin atabilirsin de operasyona gerek kalmaz.

Kızlae merhaba ben de geldm 5 haftalık bebişim siz cuma günü keseyi gördüm ama kaç haftalık diye sormamişm

Arkadaşlar günaydın, keseyi gördünüz mü ve ne zaman gördünüz? Kaç haftalıkken
Ben ilk öğrendiğimde 4 haftalık dedi bir doktor.keseyi de gördük ama dün gittiğim doktor 6 hafta 1 gün dedi.iki doktor arasında 4 gün var:)sanırım 5 5 buçuk haftayken gözüküyordur ortalama

Merhaba kızlarrrrr bende perşembe günü öğrendim hamile olduğumu bu gün daha tam 4 haftalığız çatlatma iğnesi olduğum için erken baktım ben ilk gün beta hcg 38 di iki gün sonra 70 oldu yarın tekrar bakıcaz acaba benim kese ne zaman görünür li bi de bu benim 3. Hamileliğim ilkinin 9. Haftada kalbi durdu ikincisi ramazanın başında kimyasal gebelik oldu kendisi düştü dua edin bu bebeğimi kucağıma alabilseydik

Arkadaşlar günaydın, keseyi gördünüz mü ve ne zaman gördünüz? Kaç haftalıkken

Biz cumayı cumartesiye baglayan gece acilde öğrendik. Beta 1100 çıktı 4-5 hafta arası dedi doktor. Bende idrar yolu enfeksiyonuda çıktı yarın kadın doguma randevu aldım gidicem inşallah kese görünür ve şu enfeksiyon bir sorun yaratmaz.

İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız canım.
Kese sanırım 5 haftalıkken gözüküyor ama kişiden kişiye değişiyordur belki

Kızlar ben geçen hafta gittm doktora keseyi gördü ben 3 hafta sonraya randevu alabildm bi daha gitmeme gerek var mı sizce doktora bebiş ne zaöan gözükür acaba. 8 haftalıkken gitmiş olcam bi daha yani

Kızlar ben geçen hafta gittm doktora keseyi gördü ben 3 hafta sonraya randevu alabildm bi daha gitmeme gerek var mı sizce doktora bebiş ne zaöan gözükür acaba. 8 haftalıkken gitmiş olcam bi daha yani
Kalp atışlarını duyarsın bebişide görürsün :)

Benim adetim 3 gün gecikmişti 398 çıktı canım bende Çarşamba gitsem kese görünür mü diye düşünüyorum ya da Cumartesi'ye alcam randevuyu

İnsallah canim ben erken gitmem lazim troid hapi kullaniyorum dozu arttirirlar guatr ameliyati olmustum gecen sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…