2018 mart-nisan anneleri

ben günde iki bardak süt içiyorum.bi sabah bi akşam.bi avuç badem ve ceviz yiyorum.folik asit için folio var ilaç onu alıyorum.her sabah bi yumurta ve peynir yiyorum.yemeklerimi de sebze ağırlıklı yapıyorum.balık ve et kesinlikle tüketilmeli onlara da başlıcam inş.ilk üç ay bebeğin beyin gelişimi için önemli arkadaşlar.ona göre bakın kendinize.benim bir hafta oldu öğreneli.hayatım şimdiden düzene girdi :)annesini şimdiden değiştirdi mucizem

Kızlar perşembe günü ilk kez kanda gebelik gördü doktor ama iki gün sonra tekrar kan ver demişti. Daha ikinci kan vermeye pazartesi günü gidecektim ama şimdi karnım cok agrısı ve kan geldi. Düştümü ki bebek. Allahım hayırlısıyla tutunsun nolur

Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim ben :-( inşallah yerleşme kanaması felan dır. Kimsenin kan gelmedi mi hiç hamile olduğunda

Kızlar bende bugün öğrendim değerim 398 çıktı adetim 3 gün geçmişti doktora kese için pazartesi gitmeyi düşünüyorum

Daha onceden gittigim kendi doktoruma gittim bugun.4 haftalik saniyodum megerse 6 haftalikmis.kesede biraz ovallik var dikkat et yavas hareket et dedi.10 gun sonra kalp atisi duyucaz.simdi burdan okuyunca goruyorum ki 6 haftalikken de duyan varmis.ben bilmiyordum onu .sizler duydunuz mu kalp atisini acaba.
Bir de beslenme konusunda sunu soyledi henuz plesanta olusmadigi icin senin yediklerinden beslenmiyor dedi.o yuzden cevize abanip kilo almanin manasi yok :))ceviz e de cok takmamak lazimmis baliktab omega 3 un en kalitelisi aliniyormus

Canim sakin ol her kanama dusuk belirtiso olmuyomus yat dinlen guzelce int.e fatma bolkan yaz bi tane 1saat 28dk video var orda fatma hocanin olduğu yeri dinle cok rahatlatiyor cok mantikli konusuyor bence ben paraya kiyip gidicem galiba bu hocaya

Benim beslenme duzenimde bir tek sut icme olayi degisti sut icmezdim hic simdi içmeye baslicam:) pinar aldim ben siz hangi iciyorsunuz

Merhaba arkadaşlar
Benim de kötü bi deneyimden sonra bu sefer bekliyorum inşallah bebeğimi sizlerle beraber :)

Benim beslenme duzenimde bir tek sut icme olayi degisti sut icmezdim hic simdi içmeye baslicam:) pinar aldim ben siz hangi iciyorsunuz
Bazı kasaplarda veya mahalle marketlerinde vs. kiloyla süt satılıyor. Evde kaynatın hem yoğurt yapın hem için en güzeli. Ama hazırlardan en iyisi Pınar sanırım

Bazı kasaplarda veya mahalle marketlerinde vs. kiloyla süt satılıyor. Evde kaynatın hem yoğurt yapın hem için en güzeli. Ama hazırlardan en iyisi Pınar sanırım
Hazir yogurttan baskasini yiyemezdim annecigim sagolsun her hafta yogurt mayaliyor ona yeni yeni alistim ama sutu icemem ancak hazir icebilirim hatta laktozsuz icmek sakincali degilse onu da icebilirim

Bak ne güzel söyledin hayırlısıyla tutunsun diye. 6 ay önce bir düşük yaptım, ve son ultrason raporundan okuduğum 6+2 haftalık bebeğin 5 haftalık gelişim gösterdiği yönünde bi açıklamaydı. Benim için acı bir tecrübe oldu ama devam etmesi daha da acı verici olabilirdi. Bu arada her kanama da tabii ki düşük belirtisi olmuyor, kimisi yerleşme kanaması, kimisi düşük tehdidi olarak algılanıp ilaç ve istirahatla önlenebiliyor. Sana tavsiyem şudur ki, doktora gidene kadar Google kullanmayı bırak ve dinlen

Ayarlardan yaptım canım. Ben düzenli ve dogal beslenmeye çalışıyorum. Ambalaja giren şeyleri çok fazla tüketmemeye çalışıyorum. Sebze agırlıklı besleniyorum kesin 1 kase kendi yaptığım yourdu yiyorum ama her gün süt içmiyorum çünkü dogal olmadıgı için zorlamanında anlamj yok bence. Badem ceviz fındık gibi şeyler ara ögün olarak tüketiyorum. Benmki böle sen nası besleniyosun ne tavsiye edersin

Ayarlardan yaptım canım. Ben düzenli ve dogal beslenmeye çalışıyorum. Ambalaja giren şeyleri çok fazla tüketmemeye çalışıyorum

Ayarlardan yaptım canım. Ambalaja giren şeyleri çok fazla tüketmemeye çalışıyorum. Sebze agırlıklı besleniyorum kesin 1 kase kendi yaptığım yourdu yiyorum ama her gün süt içmiyorum çünkü dogal olmadıgı için zorlamanında anlamj yok bence. Badem ceviz fındık gibi şeyler ara ögün olarak tüketiyorum. Benmki böle sen nası besleniyosun ne tavsiye edersin

Ayy canım kusura bakm10 kere gitmiş internet gidip geldi hata vermiş ondan gitmiş. Sami34e basıyosun orda hamilelik takvimi çıkıyo ordan son adet tarihini giriosun çıkıyo

Sagol canım benim dediğin gibi araştırıp duruyorum internetten. Yarın komple yatıcam. Parçalar düşürdüm sanki bugün ama Allaha emanet. Ne diyim pazartesiyi beklicem. Sagol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…