- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Canim sakin ol her kanama dusuk belirtiso olmuyomus yat dinlen guzelce int.e fatma bolkan yaz bi tane 1saat 28dk video var orda fatma hocanin olduğu yeri dinle cok rahatlatiyor cok mantikli konusuyor bence ben paraya kiyip gidicem galiba bu hocayaKızlar perşembe günü ilk kez kanda gebelik gördü doktor ama iki gün sonra tekrar kan ver demişti. Daha ikinci kan vermeye pazartesi günü gidecektim ama şimdi karnım cok agrısı ve kan geldi. Düştümü ki bebek. Allahım hayırlısıyla tutunsun nolur
Bazı kasaplarda veya mahalle marketlerinde vs. kiloyla süt satılıyor. Evde kaynatın hem yoğurt yapın hem için en güzeli. Ama hazırlardan en iyisi Pınar sanırımBenim beslenme duzenimde bir tek sut icme olayi degisti sut icmezdim hic simdi içmeye baslicam:) pinar aldim ben siz hangi iciyorsunuz
Hazir yogurttan baskasini yiyemezdim annecigim sagolsun her hafta yogurt mayaliyor ona yeni yeni alistim ama sutu icemem ancak hazir icebilirim hatta laktozsuz icmek sakincali degilse onu da icebilirimBazı kasaplarda veya mahalle marketlerinde vs. kiloyla süt satılıyor. Evde kaynatın hem yoğurt yapın hem için en güzeli. Ama hazırlardan en iyisi Pınar sanırım
Bak ne güzel söyledin hayırlısıyla tutunsun diye. 6 ay önce bir düşük yaptım, ve son ultrason raporundan okuduğum 6+2 haftalık bebeğin 5 haftalık gelişim gösterdiği yönünde bi açıklamaydı. Benim için acı bir tecrübe oldu ama devam etmesi daha da acı verici olabilirdi. Bu arada her kanama da tabii ki düşük belirtisi olmuyor, kimisi yerleşme kanaması, kimisi düşük tehdidi olarak algılanıp ilaç ve istirahatla önlenebiliyor. Sana tavsiyem şudur ki, doktora gidene kadar Google kullanmayı bırak ve dinlenKızlar perşembe günü ilk kez kanda gebelik gördü doktor ama iki gün sonra tekrar kan ver demişti. Daha ikinci kan vermeye pazartesi günü gidecektim ama şimdi karnım cok agrısı ve kan geldi. Düştümü ki bebek. Allahım hayırlısıyla tutunsun nolur
Canım sıkma canını ve kötü şeyler düşünme. Dr gidince yaz bizede. Allah yardımcın olsunPazartesiyi nasıl bekleyeceğim ben :-( inşallah yerleşme kanaması felan dır. Kimsenin kan gelmedi mi hiç hamile olduğunda
merhaba serenay anne.ben siteye yeni üye oldum tam olarak bilmiyorum çözmeye çalışıyorum.sizde görünen kısım varya bebeğin kaç günlük olduğu ne kadar zamanı kaldığını gösteren göstergeyi nasıl yapıyorsunuz?birde nasıl besleniyorsunuz?
Saol canım ama parçalar düşürdüm gibi.. Dua edin bana da hepiniz görenler :-( çok mutsuzumCanım sıkma canını ve kötü şeyler düşünme. Dr gidince yaz bizede. Allah yardımcın olsun
Sagol canım benim dediğin gibi araştırıp duruyorum internetten. Yarın komple yatıcam. Parçalar düşürdüm sanki bugün ama Allaha emanet. Ne diyim pazartesiyi beklicem. Sagol canım.Bak ne güzel söyledin hayırlısıyla tutunsun diye. 6 ay önce bir düşük yaptım, ve son ultrason raporundan okuduğum 6+2 haftalık bebeğin 5 haftalık gelişim gösterdiği yönünde bi açıklamaydı. Benim için acı bir tecrübe oldu ama devam etmesi daha da acı verici olabilirdi. Bu arada her kanama da tabii ki düşük belirtisi olmuyor, kimisi yerleşme kanaması, kimisi düşük tehdidi olarak algılanıp ilaç ve istirahatla önlenebiliyor. Sana tavsiyem şudur ki, doktora gidene kadar Google kullanmayı bırak ve dinlen
Benim beslenme duzenimde bir tek sut icme olayi degisti sut icmezdim hic simdi içmeye baslicam:) pinar aldim ben siz hangi iciyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?