2018 mart-nisan anneleri

Kizlarrr ayiptir sormasi iki üç haftadir ishalim geçmiyor su kaybi yasayip tansiyin yükselmesinden korkuyorum.... varmi benim durumumda olan ?

Ben de Cumartesi kontrole gideceğim 35.haftam bitmiş olacak daha hiç nst ye girmedim doktor gireceksin de demedi..gidince mi öğrenirim bilmiyorum
benimki neden merak ettiyse.taktı benim şekerime kalmış şurda 3-4 hafta.hani denemelik mi anlamadım iş saati ile çok çakışırsa mecburen kadındoğum acile yaptırıcam nts yi yada özelde.

Kızlaaaaar haftaya doğuruyorumm
sezeryan için gün mü verdi doktor canım?

Bende sana katılıyorum Canım,Rabbim onların yüzünü bana göstermesin bir daha diye hep dua ediyorum.

Canım günaydın ben şimdi iyiyim akşam baya kasılmam vardı akıntım falan oldu su sandım bi korktum falan ama şimdilik stabiliz :)
Öyle mi demek bebişlerimiz rahat durmadı akşam ohh ya iyiysen çok şükür bende iyiyim bugün vallahi bakalım akşama ben olur

Bende sana katılıyorum Canım,Rabbim onların yüzünü bana göstermesin bir daha diye hep dua ediyorum.
Ayy valla aynı ben. Kız bende sadece kaynana da yok, görümce, eşin abisi ne oluyorsa işte o. Kayınpeder. Hepsi aynı kaba şıcıyor :) tövbee yarabbim ya benim eşim o aileden nasıl bu kadar Efendi düzgün çıktı valla DNA testi yaptıracağım :)

Merhaba kizlar bende simdi hastaneden geldim benim kizce 34+3 bugün 2.300 gr 45.5 cm çıktı sezeryan dogum tarihimiz belirlendi 10 nisan da dedi oglumda 10 nisan dogumlu umarim benim kiz ileri de bize kizmaz abisiyle ayni tarih diye rabbim hayırlısı ile dogum yapmayi nasip etsin bu arada bu doktor oglumu da dogurtandi

Bendede var haset görümce evlerden uzak ,benimkide sakin kötü düşüncesi hiç yoktur eşimin.

Maşallah minik hanıma büyümüş,Doğum içinde hayırlısı olsun sağlıkla atlatın yavrunla beraber doğumu Canım.

Ne güzel tesadüf olmuş canımm hayırlı olsun bakalımm :) benim de cumartesi kesinleşecek bizim doktor ne dicek bakalımm

Masallah cnm bebegine.. o tarihte tam olarak kacinci hafta oluyor ben daha tarih almadim cok heyecanlıyım :) bide kilosu haftasiyla uyumlumu peki. Benimde uyumlu dedi ama 2500gr.çıkmıştı. gerci milimle degisio kilolar

Kıyamam sana ya böyle zamanları bulur zaten cok geçmiş olsun benimde dogum kesinleşti haftaya giriyorum saat gibi calısan araba bozuldu serviste kalacak bir süre ne kdr sanslıyız :)
:)))bizde öyleyim valla vnm .yaaa çok heyecanli haftaya hangi gün cnm ne dedi doktor baska

Masallah cnm bebegine.. o tarihte tam olarak kacinci hafta oluyor ben daha tarih almadim cok heyecanlıyım :) bide kilosu haftasiyla uyumlumu peki. Benimde uyumlu dedi ama 2500gr.çıkmıştı. gerci milimle degisio kilolar
Cnm 38+3 günlük oluyor o zaman tam haftasiyla uyumlu kilo için birsey demedi hayırlısı artik suan 28 günüm kaldi diye sayiyorum sadece

Şubat anneleri doğurdu hep bende onların yazdıklarını okuyorum ama çoğu sezeryan, normal olan az var. Kimisi de korku filmi gibi anlatmış, okumadım bile. Güzel hikayeleri okuyorum sadece
Valla cnm bn hiçbirini okumuyor m boşver iyi kötü etkileniyorum çok ya oylw yada biyle doguracaz ama bişey diyim mi bnmki de sanki çok yakın gbi bugün markete gidemedim adım atamadm merdivenden geri evw döndüm çok ağrım var belim karnm yanlarm falan feci

Valla bn çok kötüyüm bel ağrım karın ağrım var çok markete bile gidemedm bugün sonumuz Hayrola bakalım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…