2018 mart-nisan anneleri

Aynen cnm korktu sanki teyzesi ya dün Kasım Kasım kastı kendini valla gece yarisina kadar bi hareketler falan üzüldüm hissetmistir çünkü bn çok korktum valla o an doguracam sandım

Bugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlar kasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy
Valla cnm uğraşma bsver is güç bi şekilde sonrada hallolur son zamanları n yorma çok kendini

Evet herkes öyle diyor. Acemi olunca nedir ne yapmak gerek bilemiyor insan. Göğsümden de iki üç damla bişi gelmiş doğum mu yakın yoksa ayy panik oldum bu akşam ben
Cnm seninde az kaldi doğum normal artık bunlar her an gelebilirler belki senin minik son ana kadar beklemek istemeyeCK kendini bu Psikolojiye hazırla bnde öyle yapmaya calisiyom

Kızlar bn çok korkuyorum nasıl normal dogurcam hiç bilmiyorm ya doguranlar nasıl dogurmus allahm akim almiyo valla şu an bi korku panik sardi beni offf

Cnm seninde az kaldi doğum normal artık bunlar her an gelebilirler belki senin minik son ana kadar beklemek istemeyeCK kendini bu Psikolojiye hazırla bnde öyle yapmaya calisiyom

Kıyamam bebişe korktuğu için annesi duygularımız aynen geçiyor malesef ben de bugün yorulup üzüldüm diye gergin kendini bi oraya bi buraya dayıyo taş gibi oldu valla. İş konusunda da haklısın ama yapmayınca da olmuyor. Yapsak böyle oluyoruz. NeySe artık çok yormam kendimi dersimi aldım bıgün şu geceyi ve bi haftayı atlatsam ne ala.

Kızlar bn çok korkuyorum nasıl normal dogurcam hiç bilmiyorm ya doguranlar nasıl dogurmus allahm akim almiyo valla şu an bi korku panik sardi beni offf

Korkma kaderimiz neyse onu yaşıycaz birazda sakin olursan daha iyi ilerler. Demesi kolay uygulaması zor gerçi ben de bu akşam bi panik oldum açıkcası hala da öyleyim. Allah güç ve dayanma psikolojisi versin hepimize inş

Cnm valla bn çok korkuyorum forumdan da kimse dogurmadi bi iki kişi doğurduklarini yazmışlar ama sezeryan normal olan yok

Aynen dinlen cnm valla hiç bişey kalmadı geldi gelecekler hala inanamiyorum bn anne olacagima

Maşallah canım ikinizede sağ salim kuagına almana cok sevindim.bebişin kilosuda gayet iyiymiş haftasına göre allah nazarlardan korusun

Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Ayy canım ya cok güldüm alemsin.bende tık yok henüz acaba gelmiyecekmi diye endişeleniyorum

Bugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlar kasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy
Canım yorma kendini artık birini bul gelsin temizlesin son aydasın
Canım ewi süsle balon vs bide güzel hazırlan kuaföre git pastayıda ayarla pratik bi kutlama işte hediyende kızımız dersinNice mutlu sağlıklı yıllara bebişinizle beraber

Anladım cnm sağol normaldir inş ay bi hafta daha beklesin razıyım valla şuan eksiklerim var kafa olarak falan hazır değilim doğuma
Kuzucum çünkü kendini bugün cok yordun ondan bunlar artık ara ver temizliğe lohusalık sonuna kadar bebişten önemli degil annesi.tabii sana diyorumda bende duramıyorum yapmadan olmuyor günlükk işler mecbur yapılacak gerci

Ayy hiç sorma ya bende fenalardayım doğum hiç aklımdan cıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum insan bilmediğinden korkuyor bide bebek kanalamı sıkışır bişeymi olur diyede endişe başladı

Benimde ilk ama hic korkmuyor um doktoruma çok güveniyorum sabah zaten buradayım gece direk su kata gel ebe beni arar evim.yakin gelirim hemen dedi :) beni.motive ediyor hep sezeryani hic anmiyor bile ilk Doğumum olduğu için bismillah demeyince baslamiyor muayene ye her su iyi bu iyi dediğinde çok şükür der inşallah maşallah der ...Rabbim bi avazda kurtarsın bol bol rabbiyesiri oku canım anlamı kolaylastir zorlastirma hayırla sonuçlandırdır demek... Rahat olmaya bak :)

Doktora güvenmek çok önemli tabiki ama şöylede bi gercek varki normal doğumda sadece sen doğuruyosun yani doktor kafasını cevirip çıkarıyor tüm iş bizde bitiyor doktor o an telkin edebilir ama zaten cogunlukla doktor son dakika gelir ebeyle muattap oluruz daha cok sürekli kontrole ebe gelecek.Bol dua edelim allahla başbaşayız o an.allahım yardımcımız olsun

Aynen dinlen cnm valla hiç bişey kalmadı geldi gelecekler hala inanamiyorum bn anne olacagima
Ben de inanamıyorum :)

Canım kadın geldi zAten ama illa çıkıyor yapacak şeyler bana da.. tam düzeni bilemiyor kadınlar

Sağ ol canımm inş..eşim diyabetli o yüzden kendim şekeri çok az bi pasta yapmaya çalışacağım bu da başlı başına yeter bence hediye olarak :)

günaydın kızlar. cumartesi günü kontrole gittik nst girdim sancım cıktı. doktor sancıların biraz biraz düzenli bi şekilde artmaya başlamıs. kendini özellikle 1 hafta 10 gün yorma bebeğin erken gelmesini istemeyiz dedi.

Günaydın kızlar nasılsınız? Bende doktora gidiyorum. Çalışamaz kağıdı alıp nst ye giricem. Size sorum bu haftada ağdaya gitsem doğurur muyum

Aynen ben ya o acidan bayilirsam falan valla sikisir bnde düşünüyorum aklıma bin türlü şey geliyo ne biliyim şu ana kadar gayet soğukkanlı bi şekilde yaparım diyodum ama şimdi aşırı bi korku var içimde

Ne guzel rahatsin cnm böyle oldukca daha kolay olur dogumun bnde biliyom ama işte gel gör ki içimdeki korku baskın çıkıyo bide kimseye bişey diyemiyorum öyle çok ondan ne var yapılır falan dedim ki grur yapiyom şu an :))

Yorma cnm yat dinlen son haftalar az sık disini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…