- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.221
Benim gogsumden de bugun sut geldi. Okudugum kadariyla normalmis. Daha erken aylarda gelen de varmis.
Aynen cnm korktu sanki teyzesi ya dün Kasım Kasım kastı kendini valla gece yarisina kadar bi hareketler falan üzüldüm hissetmistir çünkü bn çok korktum valla o an doguracam sandımAynen yazdıklarının tümüne katılıyorum kaynana diyince tüylerim kabarıyo
Canım çok geçmiş olsun umarım çok korkmadı bebiş siz iyisiniz ya ona şükür
Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş. baya kilo gitmiş aslında zamanla kalanlar da verilir dert etme kaç kilo almıştın
Hiç bilmiyodum cnm eşime söyleyeyim bnu ben belki biliyordur o ama hatırlatmakta fayda varcanim değer kaybı davası açabiliyorsun biliyorsun değil mi? Kasko şirketinizle bi görüşün, haklıysanız davayı kaybetme ihtimaliniz yok.
Valla cnm uğraşma bsver is güç bi şekilde sonrada hallolur son zamanları n yorma çok kendiniBugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlarkasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy
Cnm seninde az kaldi doğum normal artık bunlar her an gelebilirler belki senin minik son ana kadar beklemek istemeyeCK kendini bu Psikolojiye hazırla bnde öyle yapmaya calisiyomEvet herkes öyle diyor. Acemi olunca nedir ne yapmak gerek bilemiyor insan. Göğsümden de iki üç damla bişi gelmiş doğum mu yakın yoksa ayy panik oldum bu akşam ben
Cnm seninde az kaldi doğum normal artık bunlar her an gelebilirler belki senin minik son ana kadar beklemek istemeyeCK kendini bu Psikolojiye hazırla bnde öyle yapmaya calisiyom
Kızlar bn çok korkuyorum nasıl normal dogurcam hiç bilmiyorm ya doguranlar nasıl dogurmus allahm akim almiyo valla şu an bi korku panik sardi beni offf
Cnm valla bn çok korkuyorum forumdan da kimse dogurmadi bi iki kişi doğurduklarini yazmışlar ama sezeryan normal olan yokKorkma kaderimiz neyse onu yaşıycaz birazda sakin olursan daha iyi ilerler. Demesi kolay uygulaması zor gerçi ben de bu akşam bi panik oldum açıkcası hala da öyleyim. Allah güç ve dayanma psikolojisi versin hepimize inş
Aynen dinlen cnm valla hiç bişey kalmadı geldi gelecekler hala inanamiyorum bn anne olacagimaKıyamam bebişe korktuğu için annesi duygularımız aynen geçiyor malesef ben de bugün yorulup üzüldüm diye gergin kendini bi oraya bi buraya dayıyo taş gibi oldu valla. İş konusunda da haklısın ama yapmayınca da olmuyor. Yapsak böyle oluyoruz. NeySe artık çok yormam kendimi dersimi aldım bıgün şu geceyi ve bi haftayı atlatsam ne ala.
Maşallah canım ikinizede sağ salim kuagına almana cok sevindim.bebişin kilosuda gayet iyiymiş haftasına göre allah nazarlardan korusunMerhaba arkadaşlar ancak kendimi toplayabildim mesajlarinizi yeni okudum.Dualariniz icin tesekkür ederim :) 27 şubatta 10.55te kızım dünyaya geldi saglicakla :) 35+1 günlük 2840gr olarak dogdu.spinal anestezi ile oldu dogumum cok rahat gecti.ilk 2 gün biraz acilarim oldi ama bas agrisi bel agrisi vs yasamadim hoc Allaha şükür.bebeğimi ilk önce yanima verdiler ama sonra garanti olsun diye küveze aldilar 2 gece kaldi.ben hastaneden taburcu olurken onu da aldik geldik.sezrryandan tam 48 saat sonra sütüm geldi.avent'in elektronik pompasini almistik.kendime geldigij an cekmeye basladim.2 3 saate bir 10ar dakika.eve geldigimizden beri bi yogunluk basladi.gücü emmeye pek yetmiyo.dr'umuz kücük dogdugu icin kilo verebilir ve sarilik olabilir o yüzden 15 20dakika emzirdikten sonra mama ya da sagdigin anne sütüyle takviye yap dedi.öyle yapiyoruz.cok farkli çok güzel bi duygu.Allah hepinize isteyen herkese yasatsın.bi de kilo konusu var.dogumda 5kilo gitmis.dogumdan 2 3 sonra da bi 2 3 kilo gitti.ama süt yapar ye durumundan dolayi şuan kilo vermem durmus durumda :)
Ayy canım ya cok güldüm alemsin.bende tık yok henüz acaba gelmiyecekmi diye endişeleniyorumKizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Canım yorma kendini artık birini bul gelsin temizlesin son aydasınBugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlarkasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy
Canım ewi süsle balon vs bide güzel hazırlan kuaföre git pastayıda ayarla pratik bi kutlama işte hediyende kızımız dersinKızlar yarın eşimin doğum günü bir şey planlayacak fırsatım ve enerjim de olmadı açıkçası :/ yarın o evde yokken sağlıklı bi pasta yapmaya çalışcam :) bu da böyle geçip gidecek artık napayım
Kuzucum çünkü kendini bugün cok yordun ondan bunlar artık ara ver temizliğe lohusalık sonuna kadar bebişten önemli degil annesi.tabii sana diyorumda bende duramıyorum yapmadan olmuyor günlükk işler mecbur yapılacak gerciAnladım cnm sağol normaldir inş ay bi hafta daha beklesin razıyım valla şuan eksiklerim var kafa olarak falan hazır değilim doğuma
Ayy hiç sorma ya bende fenalardayım doğum hiç aklımdan cıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum insan bilmediğinden korkuyor bide bebek kanalamı sıkışır bişeymi olur diyede endişe başladıKızlar bn çok korkuyorum nasıl normal dogurcam hiç bilmiyorm ya doguranlar nasıl dogurmus allahm akim almiyo valla şu an bi korku panik sardi beni offf
Kızlar bn çok korkuyorum nasıl normal dogurcam hiç bilmiyorm ya doguranlar nasıl dogurmus allahm akim almiyo valla şu an bi korku panik sardi beni offf
Doktora güvenmek çok önemli tabiki ama şöylede bi gercek varki normal doğumda sadece sen doğuruyosun yani doktor kafasını cevirip çıkarıyor tüm iş bizde bitiyor doktor o an telkin edebilir ama zaten cogunlukla doktor son dakika gelir ebeyle muattap oluruz daha cok sürekli kontrole ebe gelecek.Bol dua edelim allahla başbaşayız o an.allahım yardımcımız olsunBenimde ilk ama hic korkmuyor um doktoruma çok güveniyorum sabah zaten buradayım gece direk su kata gel ebe beni arar evim.yakin gelirim hemen dedi :) beni.motive ediyor hep sezeryani hic anmiyor bile ilk Doğumum olduğu için bismillah demeyince baslamiyor muayene ye her su iyi bu iyi dediğinde çok şükür der inşallah maşallah der ...Rabbim bi avazda kurtarsın bol bol rabbiyesiri oku canım anlamı kolaylastir zorlastirma hayırla sonuçlandırdır demek... Rahat olmaya bak :)
Ben de inanamıyorum :)Aynen dinlen cnm valla hiç bişey kalmadı geldi gelecekler hala inanamiyorum bn anne olacagima
Maşallah canım ikinizede sağ salim kuagına almana cok sevindim.bebişin kilosuda gayet iyiymiş haftasına göre allah nazarlardan korusun
Ayy canım ya cok güldüm alemsin.bende tık yok henüz acaba gelmiyecekmi diye endişeleniyorum
Canım yorma kendini artık birini bul gelsin temizlesin son aydasın
Canım ewi süsle balon vs bide güzel hazırlan kuaföre git pastayıda ayarla pratik bi kutlama işte hediyende kızımız dersinNice mutlu sağlıklı yıllara bebişinizle beraber
Kuzucum çünkü kendini bugün cok yordun ondan bunlar artık ara ver temizliğe lohusalık sonuna kadar bebişten önemli degil annesi.tabii sana diyorumda bende duramıyorum yapmadan olmuyor günlükk işler mecbur yapılacak gerci
Ayy hiç sorma ya bende fenalardayım doğum hiç aklımdan cıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum insan bilmediğinden korkuyor bide bebek kanalamı sıkışır bişeymi olur diyede endişe başladı
Sağ ol canımm inş..eşim diyabetli o yüzden kendim şekeri çok az bi pasta yapmaya çalışacağım bu da başlı başına yeter bence hediye olarak :)Maşallah canım ikinizede sağ salim kuagına almana cok sevindim.bebişin kilosuda gayet iyiymiş haftasına göre allah nazarlardan korusun
Ayy canım ya cok güldüm alemsin.bende tık yok henüz acaba gelmiyecekmi diye endişeleniyorum
Canım ewi süsle balon vs bide güzel hazırlan kuaföre git pastayıda ayarla pratik bi kutlama işte hediyende kızımız dersinNice mutlu sağlıklı yıllara bebişinizle beraber
Kuzucum çünkü kendini bugün cok yordun ondan bunlar artık ara ver temizliğe lohusalık sonuna kadar bebişten önemli degil annesi.tabii sana diyorumda bende duramıyorum yapmadan olmuyor günlükk işler mecbur yapılacak gerci
Ayy hiç sorma ya bende fenalardayım doğum hiç aklımdan cıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum insan bilmediğinden korkuyor bide bebek kanalamı sıkışır bişeymi olur diyede endişe başladı
Aynen ben ya o acidan bayilirsam falan valla sikisir bnde düşünüyorum aklıma bin türlü şey geliyo ne biliyim şu ana kadar gayet soğukkanlı bi şekilde yaparım diyodum ama şimdi aşırı bi korku var içimdeMaşallah canım ikinizede sağ salim kuagına almana cok sevindim.bebişin kilosuda gayet iyiymiş haftasına göre allah nazarlardan korusun
Ne guzel rahatsin cnm böyle oldukca daha kolay olur dogumun bnde biliyom ama işte gel gör ki içimdeki korku baskın çıkıyo bide kimseye bişey diyemiyorum öyle çok ondan ne var yapılır falan dedim ki grur yapiyom şu an :))Benimde ilk ama hic korkmuyor um doktoruma çok güveniyorum sabah zaten buradayım gece direk su kata gel ebe beni arar evim.yakin gelirim hemen dedi :) beni.motive ediyor hep sezeryani hic anmiyor bile ilk Doğumum olduğu için bismillah demeyince baslamiyor muayene ye her su iyi bu iyi dediğinde çok şükür der inşallah maşallah der ...Rabbim bi avazda kurtarsın bol bol rabbiyesiri oku canım anlamı kolaylastir zorlastirma hayırla sonuçlandırdır demek... Rahat olmaya bak :)
Yorma cnm yat dinlen son haftalar az sık disinigünaydın kızlar. cumartesi günü kontrole gittik nst girdim sancım cıktı. doktor sancıların biraz biraz düzenli bi şekilde artmaya başlamıs. kendini özellikle 1 hafta 10 gün yorma bebeğin erken gelmesini istemeyiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?