- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.281
Valla cnm bn hiçbirini okumuyor m boşver iyi kötü etkileniyorum çok ya oylw yada biyle doguracaz ama bişey diyim mi bnmki de sanki çok yakın gbi bugün markete gidemedim adım atamadm merdivenden geri evw döndüm çok ağrım var belim karnm yanlarm falan feci
Ben de o duruma geldim. Daha birkac hafta once superdim. Resmen agirlastim. Bebegin kafasi asagi indi galiba. Bel agrisi, kasik agrisi var. Ev islerinin cogunu yapamiyorum artik.Valla bn çok kötüyüm bel ağrım karın ağrım var çok markete bile gidemedm bugün sonumuz Hayrola bakalım artik
Sen çantanı hazır et, wc ye bile telefon ile git ben öyle yapıyorum. En önemlisi suyun gelse bile sakin ol, öyle ha deyince Doğum olmuyormuş :)Valla cnm bn hiçbirini okumuyor m boşver iyi kötü etkileniyorum çok ya oylw yada biyle doguracaz ama bişey diyim mi bnmki de sanki çok yakın gbi bugün markete gidemedim adım atamadm merdivenden geri evw döndüm çok ağrım var belim karnm yanlarm falan feci
Bende de çatı ağrısı var yahu, daha erken değil mi acabaRegl ağrım gibi ağrım var ayyh her akşam doğuruyorum sendromu
Aynen sana katılıyorum, bugün Doğum yapan birine yazacaktım bu kadar kötü anlatılmaz diye. Sonra kız özür dilemiş vs. Hikayeni paylaşırsın ama korku filmi formatında anlatmazsın :) öyle bir anlatmış ki kız, millete sezeryan patlaması yaşatacak :)En iyisi okumamak valla inş burada kötü hikayeler olmaz da kötü etkilenmez kimse
Sağol canım hepimiz için inş. Sezaryen olacak canm 38+3 te alalım dedi doktor ben biraz daha bekleyelim dedim ama suyun gelirse zamansız panik oluruz bebek cok büyümüş her an suyun patlayabilir dediAyy hadi hayırlısı canımm inş çok kolay ve sağlıklı bi doğum olsunpeki suni sancı mı sezaryen mi nasıl olacak?
Aynen canım Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inş :)Aa. Bebisine kavusacaksin yani. Cok heyecanli :)
estağfurullah canım ne kusuru insan merak ediyor tabi spinal sezaryen olacak inşallah bebek iriymiş son güne kadar beklemeyelim 4 kg suanHayırlısı olsun Canım ne dedi doktor ne şekil doğum olucak ben merak ettim kusura bakma.Bebek nasılmış annesi.
evet cnm zorunlu sezaryen hala şoktayım doktor ultrasonu actıgı gibi ne zaman alalım haftaya gel alalım dedi 4 kg olmuşSezaryen mi olacaksın canım?
evet heyecan var karmasık duygulardayım henüz idrak edemedim :) valla ultrasona sokar sokmaz 4 kg olmuş haftaya gün belirleyelim alalım tam dolu dolu 4 doğsun dedi ben biraz daha bekleyelim 39 da fln alalım dedim beklersek suyun patlar dayanmayabilir iri riske atmayalım dedi haftaya ptesiye gün verdi sonra ben bekleyelim deyince o zaman ptesi muayeneye gel gidişata göre yarın gel veya biraz daha bekleyelim derim dedi ama ben beklemeyeceğim cnm ya sonradan pişman oldum ya suyum gelirse panik olurum o yuzden cuma gidicem ptesi ameliyata gireyim:)))bizde öyleyim valla vnm .yaaa çok heyecanli haftaya hangi gün cnm ne dedi doktor baska
Ay Canım çokmu oluyor bu sancılar,Dikkat et kendine.Regl ağrım gibi ağrım var ayyh her akşam doğuruyorum sendromu
Hayırlısı olsun Canım,Rabbimin izniyle Hayırlı güzel doğumların olsun inşallah,Minik mucizeni kucağına hayırlısı ile al.Maşallah Canım nazar değmesin kuzuya,Sende artık uzat ayaklarını otur birşey yapma,Doğumdan sonra bol bol koşuşturursun.Sağol canım hepimiz için inş. Sezaryen olacak canm 38+3 te alalım dedi doktor ben biraz daha bekleyelim dedim ama suyun gelirse zamansız panik oluruz bebek cok büyümüş her an suyun patlayabilir dedi
Aynen canım Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inş :)
estağfurullah canım ne kusuru insan merak ediyor tabi spinal sezaryen olacak inşallah bebek iriymiş son güne kadar beklemeyelim 4 kg suan
evet cnm zorunlu sezaryen hala şoktayım doktor ultrasonu actıgı gibi ne zaman alalım haftaya gel alalım dedi 4 kg olmuş
evet heyecan var karmasık duygulardayım henüz idrak edemedim :) valla ultrasona sokar sokmaz 4 kg olmuş haftaya gün belirleyelim alalım tam dolu dolu 4 doğsun dedi ben biraz daha bekleyelim 39 da fln alalım dedim beklersek suyun patlar dayanmayabilir iri riske atmayalım dedi haftaya ptesiye gün verdi sonra ben bekleyelim deyince o zaman ptesi muayeneye gel gidişata göre yarın gel veya biraz daha bekleyelim derim dedi ama ben beklemeyeceğim cnm ya sonradan pişman oldum ya suyum gelirse panik olurum o yuzden cuma gidicem ptesi ameliyata gireyim
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol boşver alacaklarını eşin alır :) dikkat et kendine az zamanımız kaldıValla bn çok kötüyüm bel ağrım karın ağrım var çok markete bile gidemedm bugün sonumuz Hayrola bakalım artik
Maşallah bebeğine ,Hayırlı kolay doğumların olsun,İçini ferah tutmaya çalış o korku ister istemez hepimizde var.Merhabalar Kızlar,
Bugün doktor muayenemiz vardı. Kızım 3131 gr. Allaha şükür kilosu çok iyi, çatı muayenesi oldu ve normal doğum yapabilirmişim. Nst ye bağlandım normal çıktı. Ama çatı muayenesinde kendimi kastığım için acım oldu. Kasmamaya çalışın sonra rahat geçiyor. Doğum korkum başladı benim.
Kilosundan dolayı mı yani ama 4 kilo normal Doğum için çok fazla değil kiSağol canım hepimiz için inş. Sezaryen olacak canm 38+3 te alalım dedi doktor ben biraz daha bekleyelim dedim ama suyun gelirse zamansız panik oluruz bebek cok büyümüş her an suyun patlayabilir dedi
Aynen canım Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inş :)
estağfurullah canım ne kusuru insan merak ediyor tabi spinal sezaryen olacak inşallah bebek iriymiş son güne kadar beklemeyelim 4 kg suan
evet cnm zorunlu sezaryen hala şoktayım doktor ultrasonu actıgı gibi ne zaman alalım haftaya gel alalım dedi 4 kg olmuş
evet heyecan var karmasık duygulardayım henüz idrak edemedim :) valla ultrasona sokar sokmaz 4 kg olmuş haftaya gün belirleyelim alalım tam dolu dolu 4 doğsun dedi ben biraz daha bekleyelim 39 da fln alalım dedim beklersek suyun patlar dayanmayabilir iri riske atmayalım dedi haftaya ptesiye gün verdi sonra ben bekleyelim deyince o zaman ptesi muayeneye gel gidişata göre yarın gel veya biraz daha bekleyelim derim dedi ama ben beklemeyeceğim cnm ya sonradan pişman oldum ya suyum gelirse panik olurum o yuzden cuma gidicem ptesi ameliyata gireyim
Maşallah canım benim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :) ahh kabusum çatı muayenesiMerhabalar Kızlar,
Bugün doktor muayenemiz vardı. Kızım 3131 gr. Allaha şükür kilosu çok iyi, çatı muayenesi oldu ve normal doğum yapabilirmişim. Nst ye bağlandım normal çıktı. Ama çatı muayenesinde kendimi kastığım için acım oldu. Kasmamaya çalışın sonra rahat geçiyor. Doğum korkum başladı benim.
Cati muayenesinden korkma canim. Agritacak bir sey degil. Kisa suruyor zaten.Maşallah canım benim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :) ahh kabusum çatı muayenesi
Aynen canm bugun hava güzel diye kendimi kaybettim gezdim dolaştım ama hep bi tedirginlik oluyor bu son gezişimdi herhalde keyfini çıkardım :) sağol canım allah hepsini nazarlardan korusun inşallah meleklerimiz onlar bizim ya yerim hepsini inşallah güzel bir deneyim yaşarım da gelir anlatırım sizlereHayırlısı olsun Canım,Rabbimin izniyle Hayırlı güzel doğumların olsun inşallah,Minik mucizeni kucağına hayırlısı ile al.Maşallah Canım nazar değmesin kuzuya,Sende artık uzat ayaklarını otur birşey yapma,Doğumdan sonra bol bol koşuşturursun.
Canım suan 37+3 4100 gram zaten doğuracagım zaman dahada almış olacak ultrasonda 39+5 cıkıyor son güne kadar beklersek 5 i görecek o yuzden şimdi değilse bile kendi gelmek istediği zaman yine sezaryen olucam. Doğum kanalınada girmemiş gelmeye niyeti yok sancım da cıkmadı nstde o kdr sancı çekiyordum nstye bağlıyken o da tuhaf neden cıkmadı sancım anlamadımKilosundan dolayı mı yani ama 4 kilo normal Doğum için çok fazla değil ki
Erken Doğum riskim olduğu için 34 ye bakılmıştı canım acımıştı tedirginim yüzden perşembe de ben gideceğimCati muayenesinden korkma canim. Agritacak bir sey degil. Kisa suruyor zaten.
Oyyy maşallah yerim ben onu tombişkooCanım suan 37+3 4100 gram zaten doğuracagım zaman dahada almış olacak ultrasonda 39+5 cıkıyor son güne kadar beklersek 5 i görecek o yuzden şimdi değilse bile kendi gelmek istediği zaman yine sezaryen olucam. Doğum kanalınada girmemiş gelmeye niyeti yok sancım da cıkmadı nstde o kdr sancı çekiyordum nstye bağlıyken o da tuhaf neden cıkmadı sancım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?