2018 mart-nisan anneleri

En iyisi okumamak valla inş burada kötü hikayeler olmaz da kötü etkilenmez kimse

Valla bn çok kötüyüm bel ağrım karın ağrım var çok markete bile gidemedm bugün sonumuz Hayrola bakalım artik
Ben de o duruma geldim. Daha birkac hafta once superdim. Resmen agirlastim. Bebegin kafasi asagi indi galiba. Bel agrisi, kasik agrisi var. Ev islerinin cogunu yapamiyorum artik.

Sen çantanı hazır et, wc ye bile telefon ile git ben öyle yapıyorum. En önemlisi suyun gelse bile sakin ol, öyle ha deyince Doğum olmuyormuş :)

En iyisi okumamak valla inş burada kötü hikayeler olmaz da kötü etkilenmez kimse
Aynen sana katılıyorum, bugün Doğum yapan birine yazacaktım bu kadar kötü anlatılmaz diye. Sonra kız özür dilemiş vs. Hikayeni paylaşırsın ama korku filmi formatında anlatmazsın :) öyle bir anlatmış ki kız, millete sezeryan patlaması yaşatacak :)

Ayy hadi hayırlısı canımm inş çok kolay ve sağlıklı bi doğum olsun peki suni sancı mı sezaryen mi nasıl olacak?
Sağol canım hepimiz için inş. Sezaryen olacak canm 38+3 te alalım dedi doktor ben biraz daha bekleyelim dedim ama suyun gelirse zamansız panik oluruz bebek cok büyümüş her an suyun patlayabilir dedi
Aa. Bebisine kavusacaksin yani. Cok heyecanli :)
Aynen canım Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inş :)
Hayırlısı olsun Canım ne dedi doktor ne şekil doğum olucak ben merak ettim kusura bakma.Bebek nasılmış annesi.
estağfurullah canım ne kusuru insan merak ediyor tabi spinal sezaryen olacak inşallah bebek iriymiş son güne kadar beklemeyelim 4 kg suan
Sezaryen mi olacaksın canım?
evet cnm zorunlu sezaryen hala şoktayım doktor ultrasonu actıgı gibi ne zaman alalım haftaya gel alalım dedi 4 kg olmuş
:)))bizde öyleyim valla vnm .yaaa çok heyecanli haftaya hangi gün cnm ne dedi doktor baska
evet heyecan var karmasık duygulardayım henüz idrak edemedim :) valla ultrasona sokar sokmaz 4 kg olmuş haftaya gün belirleyelim alalım tam dolu dolu 4 doğsun dedi ben biraz daha bekleyelim 39 da fln alalım dedim beklersek suyun patlar dayanmayabilir iri riske atmayalım dedi haftaya ptesiye gün verdi sonra ben bekleyelim deyince o zaman ptesi muayeneye gel gidişata göre yarın gel veya biraz daha bekleyelim derim dedi ama ben beklemeyeceğim cnm ya sonradan pişman oldum ya suyum gelirse panik olurum o yuzden cuma gidicem ptesi ameliyata gireyim

Merhabalar Kızlar,

Bugün doktor muayenemiz vardı. Kızım 3131 gr. Allaha şükür kilosu çok iyi, çatı muayenesi oldu ve normal doğum yapabilirmişim. Nst ye bağlandım normal çıktı. Ama çatı muayenesinde kendimi kastığım için acım oldu. Kasmamaya çalışın sonra rahat geçiyor. Doğum korkum başladı benim.

Hayırlısı olsun Canım,Rabbimin izniyle Hayırlı güzel doğumların olsun inşallah,Minik mucizeni kucağına hayırlısı ile al.Maşallah Canım nazar değmesin kuzuya,Sende artık uzat ayaklarını otur birşey yapma,Doğumdan sonra bol bol koşuşturursun.

Maşallah bebeğine ,Hayırlı kolay doğumların olsun,İçini ferah tutmaya çalış o korku ister istemez hepimizde var.

Kilosundan dolayı mı yani ama 4 kilo normal Doğum için çok fazla değil ki

Maşallah canım benim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :) ahh kabusum çatı muayenesi

Kizlar bu arada bir uygulama buldum gecen sanci çekerken. Uygulama cok basit. Bir tusa basiyosunuz sanci baslayinca ve bitince tekrar basiyorsunuz. Sancinin kac sn surdugunu, iki sanci arasi ne kadar sure oldugunu kaydediyor. Contraction chart diye aratirsaniz cikar.

Aynen canm bugun hava güzel diye kendimi kaybettim gezdim dolaştım ama hep bi tedirginlik oluyor bu son gezişimdi herhalde keyfini çıkardım :) sağol canım allah hepsini nazarlardan korusun inşallah meleklerimiz onlar bizim ya yerim hepsini inşallah güzel bir deneyim yaşarım da gelir anlatırım sizlere

Kilosundan dolayı mı yani ama 4 kilo normal Doğum için çok fazla değil ki
Canım suan 37+3 4100 gram zaten doğuracagım zaman dahada almış olacak ultrasonda 39+5 cıkıyor son güne kadar beklersek 5 i görecek o yuzden şimdi değilse bile kendi gelmek istediği zaman yine sezaryen olucam. Doğum kanalınada girmemiş gelmeye niyeti yok sancım da cıkmadı nstde o kdr sancı çekiyordum nstye bağlıyken o da tuhaf neden cıkmadı sancım anlamadım

Kızlar merhaba bugün muayenemiz vardı 35+0 olduk nst ye bagladılar kan sayımı istedi hersey yolunda dedi suyuda yeterliymiş artık her hafta kontrole gidecekmişim.ama canımı sıkın şey bebeğim küçük gibi ya 2500 kilosu 46cm boyu ayy üzüldüm vallahi o kadar da dikakt ediyorum kilo almıyor cocuk naie zaman büyüyecek anlamadım gitti

Oyyy maşallah yerim ben onu tombişkoo anladım canım doğru diyorsun inşallah hakkınızda hayırlısı olur ikiniz için de ayy senden çok heyecanlandım ben yaaa babane benim kide doğsun artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…