- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.241
Aynen tüm iş bizde bitiyo cidden doğru nefes doğru ikinma falan valla özelde is nasıl oluyo bilmem ama devlette doktor son anda geliyo cidden ebe oluyo sürekli allabm inşallah erkenden olur cnm ya valla kaygılarımi söyleyip korku yaratmakta istemiyorum sizin üzerinde Özür dilerim .Doktora güvenmek çok önemli tabiki ama şöylede bi gercek varki normal doğumda sadece sen doğuruyosun yani doktor kafasını cevirip çıkarıyor tüm iş bizde bitiyor doktor o an telkin edebilir ama zaten cogunlukla doktor son dakika gelir ebeyle muattap oluruz daha cok sürekli kontrole ebe gelecek.Bol dua edelim allahla başbaşayız o an.allahım yardımcımız olsun
aynen canım bu hafta hala calısıyorum ama masa bası işim zatenYorma cnm yat dinlen son haftalar az sık disini
Benim kaynanama 1 gün bile dayanamam ! 40 gün diyorsun sonra 3-4 ay diyorsun bacımkızlar dediğin görümcelerin mi? Eğer onlar ise senin evine düzenine onlar ne karışır ya. Önemli olan sensin, sen ne zaman istersen gelir ne zaman istersen gider yani. Ben benimkini Doğuma bile istemiyorum uzak dursun Şam şeytanı! O kadar nefret ettirdi kendinden. Sıkarım valla o sinirle gırtlağını zaten bacağım kadar boyu var ! Ben kaynana deyince bile sinirleniyorum ya valla ama inşallah sen iyi anlaşıp seviyorsundur. İyi olanları da varmış gerçi ben hiç görmedim :)
Canım günaydın ben şimdi iyiyim akşam baya kasılmam vardı akıntım falan oldu su sandım bi korktum falan ama şimdilik stabiliz :)KIzlar günaydın :)) güzel bol bebişli bir haftamız olsun inşallah :)) nasılsınız?? Benim ağrım oluyor arada böyle alt kısma iğne batıyor ikide bir hayırlısı bakalım :) sizler nasılsınız
Ayy cnm. Gunlerimiz ayni. Ina erken gelmez dikkat et. Bebis kac kilo olmus. Benim cuma gunu de merak ediyorum.günaydın kızlar. cumartesi günü kontrole gittik nst girdim sancım cıktı. doktor sancıların biraz biraz düzenli bi şekilde artmaya başlamıs. kendini özellikle 1 hafta 10 gün yorma bebeğin erken gelmesini istemeyiz dedi.
Ailesine körü körüne düşkün olan adamları İnan anlamıyorum. Şuan önemli olan sen ve bebeğin, sen eşini kırmamak için sitres olacağına aslında eşinin senin kırılıp üzülmemen için çaba göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Eşlerin hatrına sustukça yeri gelecek bu senin görevin ve yapmak zorunda olduğun bir davranış biçimine dönecek. Aslında benim tezim kötü kaynana ve görümce vardır evet ama eğer eşin iyi ise gerektiğinde mesafeyi koyuyor ise işte o zaman elleri kolları bağlanıyor kaynana ve görümce kişisinin. Burada önemli olan eşin tavrı ve tarzı yapılan haksızlıklara karşı gösterdiği tepki. Benimkilere yüz verseydik eğer eşim ile ben avuç avuç yeniştik naneyi :) şimdi yaklaşmaya çalışıyor kaynana kişisi ama geçti borun pazarı. Mümkünse cenazeme bile gelmesin !!Napcan canım eşinle aranı bozmamk için dayancan yoksa görümcelerede kaynanalara da dayanılmaz tabi iyileride var yol değil ama işte arada böyleleride var ben sabır ediyom hep o yüzden sanırım birde kırmamak için eşimi ailesne düşkün olunca yapcak pek bişey yok bakalım hayırlısı olsun kızmı düşünüyorum kimse umurda değil şuan rabbim onu sağlıcakla kucaklamayı naisp etsin inş hepimznkinide
Hakiki zeytinyağı kullanırım diye düşünüyorum canım. Önemli bir konu iyice araştırmak lazımBebek yağı aldınız mı? Yenidoğan için kimyasal sürmek iyi olur mu ki?
Bende de oldu dün, aşırı yorgunluktan herhalde. Kızım da bugün çok hareketsizYaa şimdide sanki ufak ufak su mu akkntı mı bilemyorum bişeyler geldi
Ya bende sabah derin derin uyurken hamile olduğumu bile unuttum sırt üstü yatmışım ama nasıl rahatladım. Ağrı sızı yok bende şaşırdım bir hafiflik anam dedim ne oluyorDun her tarafim agriyorken masllah diyim bugun tüy gibi hafiftim neden acaba :)
Benim 6. Ayda sarı gelmişti oha bu ne demiştim :) korkma güzel birşeyBenim gogsumden de bugun sut geldi. Okudugum kadariyla normalmis. Daha erken aylarda gelen de varmis.
Şubat anneleri doğurdu hep bende onların yazdıklarını okuyorum ama çoğu sezeryan, normal olan az var. Kimisi de korku filmi gibi anlatmış, okumadım bile. Güzel hikayeleri okuyorum sadeceCnm valla bn çok korkuyorum forumdan da kimse dogurmadi bi iki kişi doğurduklarini yazmışlar ama sezeryan normal olan yok
Ben de Cumartesi kontrole gideceğim 35.haftam bitmiş olacak daha hiç nst ye girmedim doktor gireceksin de demedi..gidince mi öğrenirim bilmiyorumhaftaya salıya şu nts ye greceğiz bakalım 34. haftada sancı çıkmaz gibime geliyor.
Kıyamam sana ya böyle zamanları bulur zaten cok geçmiş olsun benimde dogum kesinleşti haftaya giriyorum saat gibi calısan araba bozuldu serviste kalacak bir süre ne kdr sanslıyız :)Valla cnm kadıköy taraflarında anlamadm bi anda oldu park için yer bakiniyoDuk bi anda arabanın biri soldan çarptı ana nasıl şiddetli çarptı anlatamam araba nerdeyse yana devriliyodu sol yan i gitti arabanın bizde biswy yok ama çok korktum tabi üzüldüm de şansa bak durdu durdu böyle bi zamanda oldu hastanedeydik yeni geldik korktum çok doktora görünmek istedim ağrım da vardı doktor alttan da baktı acilmam var mı yok mu diye valla stresten heryanim tutuldu
Kontrolden cıktık simdi canım 35 den 37 ye kdr cagırmamıştı haftaya doguma giriyorum cok tuhaf duygular icindeyim :)Eheheh :)) nasıl kendi haline bıraktı kontrole çağırmıyor mu canım
Ayy hadi hayırlısı canımm inş çok kolay ve sağlıklı bi doğum olsunKızlaaaaar haftaya doğuruyorumm
Kızlaaaaar haftaya doğuruyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?