2018 mart-nisan anneleri

Canım üzülme beni gör işte ileri oluncada dert afedersin baskıdan hemoroid oldum başı kanala girmediği halde alt tarafta inanılmaz baskım oluyor bazen yığılıp kalıyorum bıcak saplanıyor asagı bölgeme ve bir kere dahi olsa o mucizeyi yaşayamayacagım bebeğime kavuşucam mutluyum ama buruk içim. Bebeğinin kilosu cok iyi maşallah geri olsa üzülmekte haklısın diyeceğim ama bazı hamişlerin 1500 oluyor bu haftalarda asıl onlar üzülmeli:/ benim yiğenim 2600 gram doğdu öyle düşün. Bir de tecrübeyle sabit bu haftadan sonra deli kilo alıyorlar seninkide haftasını tamamlayana kadar en az 3500 olur ki benim hep doğum yapmak istediğim kiloydu 3200 ler hem anne hem bebek icin en saglıklısı o civarlar üzülme lütfen strese sokarsın kendini

Bende seninle aynı durumdayım .36+3 egzersiz vs yapınca , ya da çok ayak da kalınca o gece şikayetlerim oluyor . Ayağa kalkmaya korkmaya başladım . Perşembe randevum var Dr soracağım . Hep oturmak dinlenmek de iyi değil . Nasıl doğuracagiz ki .

Inşallah sağlıkla hayırla bi avazda kucağınmıza alırız ...

İnan bende bunu düşündüm bugün . Karnım burnunda ama hayal gibi sanki şu yaşadıklarım. Şok damiyim yoksa :)) 9 aylık bir şok :). Hayal gibi yasiyorum ben . Bir ben sanmistim yanlız değilmişim :) Sanirim doğumda kendime gelecegim. Bebeğimi olacak ve ben inanamıyorum halen

Bende de aynı hisler var. Sanki yıllarca hamileyim ve çocuğun doğumunu hayal bile edemiyorum anne olmak emzirmek :)

Öperim tabi sag salim dogsunlar inşallah ya hayırlısıyla bir atlatalım da şu süreci.. hepsini korusun rabbim hepsi melek nasıl güzellerdir Allah bilir benim cok agrım oluyor kafasını oynattıkça yumurtalıklara bıcak saplanıyor sanki sırf bu sebepten bile bitsin diyorum yatakta bu sıra ben de 15 20 kere dönmeden rahat edemiyorum :)) özler miyiz acaba bügünleri :)

Herşeyin yolunda olmasına sevindim Canım,Haftasına göre uyumlu ise bir sorun yok,Son haftalar daha çok alırlarmış bebekler sen sıkma canını.

Bende de aynı hisler var. Sanki yıllarca hamileyim ve çocuğun doğumunu hayal bile edemiyorum anne olmak emzirmek :)
Aynen cnm o faslı hic düşünemiyorum korkuyo musun diyorlar bana anlamıyorum ki suan bana oyun gibi geliyor korkarım belki ama idrak edemiyorum ki :)
Bugun doktordan cıkarken aynaya baktım ben miyim bu dedim ilk defa görüntümü yadırgadım sanki hep böyleymişim gibi doğum anı gelince anlayabildim bunu bir de karnım inecek mi kotlarımı elbiselerimi tekrar giyebilecek miyim tshirtlerimi giydiğimde göbeğim acık kalmayacak mı artık bunlar bana o kdr tuhaf geliyor ki :) lohusa psikolojisine yakalanamiyorum hala bebekle ilgili kaygım oluşmadı cünkü gerçeklerin farkında değilim :)

Maşallah canım benim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :) ahh kabusum çatı muayenesi

Sıkma kendini ben sıktım biraz zorlandım çok korktum yanmam oldu Rahat ol benim şimdi normal doğum korkum var Haftaya tekrar muayeneye gidicem hayırlısı olsun Rabbim yardımcımız olsun

Senin minnoşu yerim ben yaaa maşallahhh cok tatlış poncik bişey geliyor annesi saglıcakla kavusmak nasip olsun inşallah canım cok heyecanlandım yaa nehir hanım geliyor haftaya desene.nehirdi demi canım

Kızlar çatı ağrısına duramıyorum anacım nasıl bir ağrı bu. Adamı olduğu yere kitliyor bari normal Doğuma bir faydası olsa bu ağrı ve acıların.
Ayy hiç sormaa yaa yaşlılar gibi oldum adımlarımı görsen ya abartıyor dersin a gülersin penguene döndüm acıyo o kemik ya

Herşeyin yolunda olmasına sevindim Canım,Haftasına göre uyumlu ise bir sorun yok,Son haftalar daha çok alırlarmış bebekler sen sıkma canını.
Teşekkür ederim canım inşallah alır teyzesi ama yanakları tontiniydi minnoşumun

Cnm adet sancısı gibiydi normalde bugün böyle iğne batmasimdan da şiddetli ani ağrılar atıyordu.bende çok. Merak.ediyorum kime.benziyo nasıl bisey ama şimdi gelmesin ya 10 gün daha dayansin

Kızlar çatı ağrısına duramıyorum anacım nasıl bir ağrı bu. Adamı olduğu yere kitliyor bari normal Doğuma bir faydası olsa bu ağrı ve acıların.
Ben de cektim canım hemde 28. Haftamda ne oturabiliyor insan ne kalkabiliyor Allah yardımcın olsun vallahi cok zor bilirim cok hareket etmemeye çalış yürütmüyor bile o ağrı

Kızlarrrrrr annem babamın ameliyatından ötürü gelmeyecek diyodum ya bugün konusmuslar doktora doktor ameliyat çok iyi geçti iyileşme surecin iyi demiş patolojiye gelen sonuçta iyi.çıkarsa bi sorun yok demiş o da 1 ay sonra falan cikacamis annemler istanbula gidecez bi sakıncası olır mu demiş istediği heryer gidebilir kendisine dikkat ettiği sürece demiş yarın hastaneden çıkıyorlar 10 gün sonra da hayırlısıyla bi aksilik çıkmazsa geliyolar yanıma öyle mutluyum ki:)))

Nehir olacak canım inşallah üzülme strese sokma kendini bak göreceksin tontik yanaklı bir meleğin olacak seninde kilosu cok iyi maşallah yerim onları yerimmmm geliyor haftaya canım rüya gibi geliyor bana neler bekliyor bizi acaba

Canım cooook sevindim vallahi kendi akrabammış gibi.. aklım hep sende kalıyordu inşallah düzelir hamile haliyle perişan olmaz diyordum çok şükürrr :) Allah saglık sıhhat versin inşallah yanında olmaları cok iyi gelecek sana rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın

Maşallah bebegine...erken doğum riskim var ama gittiği yere kadar gidecegiz. Özel yediğin içtiğin birşey varmı canım.yoksa bebişe giden kanallarmı iyi

Oooo süperrrr haberrr bu ya çok sevindim canımhadi gözün aydın bi tarafın eksik olacak diye üzülmüştüm amaaa allahh büyükk inşallah sonucta iyi cıkacak babanın

Çok ilginç seyler bekliyor bizi cok farklı duygular yeni bi yaşam allahım heyecan dorukta bizden bi parça geliyor hayatımıza renk katacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…