- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.321
Canım üzülme beni gör işte ileri oluncada dert afedersin baskıdan hemoroid oldum başı kanala girmediği halde alt tarafta inanılmaz baskım oluyor bazen yığılıp kalıyorum bıcak saplanıyor asagı bölgeme ve bir kere dahi olsa o mucizeyi yaşayamayacagım bebeğime kavuşucam mutluyum ama buruk içim. Bebeğinin kilosu cok iyi maşallah geri olsa üzülmekte haklısın diyeceğim ama bazı hamişlerin 1500 oluyor bu haftalarda asıl onlar üzülmeli:/ benim yiğenim 2600 gram doğdu öyle düşün. Bir de tecrübeyle sabit bu haftadan sonra deli kilo alıyorlar seninkide haftasını tamamlayana kadar en az 3500 olur ki benim hep doğum yapmak istediğim kiloydu 3200 ler hem anne hem bebek icin en saglıklısı o civarlar üzülme lütfen strese sokarsın kendiniCanım takıyorum ben ya beslenemiycek diye endişeleniyorum bu hafta biraz daha dikkatli beslenicem bakalım faydası olacakmı
Canım yok ya haftasıyla uyumlu ama önde falan degilmiş kilosu.üzüldüm acıkcası herkesin 2800 çıkıyo bu haftada.anlamıyorumki bende günde 2 muz yumurta haftada 2 gün balık 2 gün et ne biliyim dikkat ediyorum ama nafile
Bende seninle aynı durumdayım .36+3 egzersiz vs yapınca , ya da çok ayak da kalınca o gece şikayetlerim oluyor . Ayağa kalkmaya korkmaya başladım . Perşembe randevum var Dr soracağım . Hep oturmak dinlenmek de iyi değil . Nasıl doğuracagiz ki .35.haftaya kadar iyiydim.sonrasında ağrılar sancılar hele su bel ağrısıbide boyle alttan iğne batması bi gidiklanma gibi bi şey oluyor ... En son nst de düzenli sancilarim.çıktı bi hafta 10gun dinlenme verdi.. .Her haftta perşembe nst girip muayene oliyorum... Hastane de bana uzak(doktorumuz çok iyi bırakmak istemediğinden) artik eşim.götürüyor getiriyor .. . hastanede eltim.kalicak yanımda (eltim iyidir sen iyi olursan herkes iyidir ) yanıma evime annem gelecek annemden başkasıyla aslaaaaaa rahat edemem kayınpederim ve kayinvalidemm bebegin doğmasını bekliyorlar memlekete gidecekler (Allahtan ) hastane cantam kapının önünde eltimin kızı hasfta icleri yanımda 20yasinda sağolsun bana is birakmiyor..öyle iste bizde durumlar.bu arada bebegimin kilosu boyu onde benim size nacixane kilo aldıranlar seyleri yazıyorum
CEVİZ,KASAR,SUT,YOGURT,MUZ,HASLANMİS YUMURTA ve ben balık yagi hapı kullanıyorum hep maglum hep balık yiyemiyoruz (evim kokunca aklım.gidiyor :) ))))
Bende seninle aynı durumdayım .36+3 egzersiz vs yapınca , ya da çok ayak da kalınca o gece şikayetlerim oluyor . Ayağa kalkmaya korkmaya başladım . Perşembe randevum var Dr soracağım . Hep oturmak dinlenmek de iyi değil . Nasıl doğuracagiz ki .
İnan bende bunu düşündüm bugün . Karnım burnunda ama hayal gibi sanki şu yaşadıklarım. Şok damiyim yoksa :)) 9 aylık bir şok :). Hayal gibi yasiyorum ben . Bir ben sanmistim yanlız değilmişim :) Sanirim doğumda kendime gelecegim. Bebeğimi olacak ve ben inanamıyorum halenVallahi ne yapıyor bu cocuk oralarda anlamadım ki :) 4d fotosunu aldık bugun gözleri yoktu yanaktan bi doğsun neler edicem ona :)) ben hala idrak edemiyorum cnm ya doguracak mıyım cidden o ciddiyetin farkında değilim hala sanki hic doğum olmayacak sanki ömrüm boyunca böyle hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ne zaman ciddiyetin farkına varıcam acaba :)
Amin inşallah aminnInşallah sağlıkla hayırla bi avazda kucağınmıza alırız ...
Bende de aynı hisler var. Sanki yıllarca hamileyim ve çocuğun doğumunu hayal bile edemiyorum anne olmak emzirmek :)Vallahi ne yapıyor bu cocuk oralarda anlamadım ki :) 4d fotosunu aldık bugun gözleri yoktu yanaktan bi doğsun neler edicem ona :)) ben hala idrak edemiyorum cnm ya doguracak mıyım cidden o ciddiyetin farkında değilim hala sanki hic doğum olmayacak sanki ömrüm boyunca böyle hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ne zaman ciddiyetin farkına varıcam acaba :)
Öperim tabiEheheh maşallah subhanallah rabbim nazarlardan kem gözlerden korusunyaaa dimi bende öyle hissediyorum suan hep içerde kalacak çıkmayacak gibi kabuuus çıksın vallahi rahatlayalım yatarken bacaklarım ağrıyor sağ sol dönmekten uyuyamıyorum artık kemiklerim pes etti benim içinde öp kuzuyu yaa
Herşeyin yolunda olmasına sevindim Canım,Haftasına göre uyumlu ise bir sorun yok,Son haftalar daha çok alırlarmış bebekler sen sıkma canını.Kızlar merhaba bugün muayenemiz vardı 35+0 olduk nst ye bagladılar kan sayımı istedi hersey yolunda dedi suyuda yeterliymiş artık her hafta kontrole gidecekmişim.ama canımı sıkın şey bebeğim küçük gibi ya 2500 kilosu 46cm boyu ayy üzüldüm vallahi o kadar da dikakt ediyorum kilo almıyor cocuk naie zaman büyüyecek anlamadım gitti
Maşallah bebeğine ,Hayırlı kolay doğumların olsun,İçini ferah tutmaya çalış o korku ister istemez hepimizde var.
Aynen cnm o faslı hic düşünemiyorum korkuyo musun diyorlar bana anlamıyorum ki suan bana oyun gibi geliyor korkarım belki ama idrak edemiyorum ki :)Bende de aynı hisler var. Sanki yıllarca hamileyim ve çocuğun doğumunu hayal bile edemiyorum anne olmak emzirmek :)
Bugun doktordan cıkarken aynaya baktım ben miyim bu dedim ilk defa görüntümü yadırgadım sanki hep böyleymişim gibi doğum anı gelince anlayabildim bunu bir de karnım inecek mi kotlarımı elbiselerimi tekrar giyebilecek miyim tshirtlerimi giydiğimde göbeğim acık kalmayacak mı artık bunlar bana o kdr tuhaf geliyor ki :) lohusa psikolojisine yakalanamiyorum hala bebekle ilgili kaygım oluşmadı cünkü gerçeklerin farkında değilim :)İnan bende bunu düşündüm bugün . Karnım burnunda ama hayal gibi sanki şu yaşadıklarım. Şok damiyim yoksa :)) 9 aylık bir şok :). Hayal gibi yasiyorum ben . Bir ben sanmistim yanlız değilmişim :) Sanirim doğumda kendime gelecegim. Bebeğimi olacak ve ben inanamıyorum halen
Maşallah canım benim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :) ahh kabusum çatı muayenesi
Senin minnoşu yerim ben yaaa maşallahhh cok tatlış poncik bişey geliyor annesi saglıcakla kavusmak nasip olsun inşallah canım cok heyecanlandım yaa nehir hanım geliyor haftaya desene.nehirdi demi canımCanım üzülme beni gör işte ileri oluncada dert afedersin baskıdan hemoroid oldum başı kanala girmediği halde alt tarafta inanılmaz baskım oluyor bazen yığılıp kalıyorum bıcak saplanıyor asagı bölgeme ve bir kere dahi olsa o mucizeyi yaşayamayacagım bebeğime kavuşucam mutluyum ama buruk içim. Bebeğinin kilosu cok iyi maşallah geri olsa üzülmekte haklısın diyeceğim ama bazı hamişlerin 1500 oluyor bu haftalarda asıl onlar üzülmeli:/ benim yiğenim 2600 gram doğdu öyle düşün. Bir de tecrübeyle sabit bu haftadan sonra deli kilo alıyorlar seninkide haftasını tamamlayana kadar en az 3500 olur ki benim hep doğum yapmak istediğim kiloydu 3200 ler hem anne hem bebek icin en saglıklısı o civarlar üzülme lütfen strese sokarsın kendini
Ayy hiç sormaa yaa yaşlılar gibi oldum adımlarımı görsen ya abartıyor dersin a gülersin penguene döndüm acıyo o kemik yaKızlar çatı ağrısına duramıyorum anacım nasıl bir ağrı bu. Adamı olduğu yere kitliyorbari normal Doğuma bir faydası olsa bu ağrı ve acıların.
Teşekkür ederim canım inşallah alır teyzesi ama yanakları tontiniydi minnoşumunHerşeyin yolunda olmasına sevindim Canım,Haftasına göre uyumlu ise bir sorun yok,Son haftalar daha çok alırlarmış bebekler sen sıkma canını.
Cnm adet sancısı gibiydi normalde bugün böyle iğne batmasimdan da şiddetli ani ağrılar atıyordu.bende çok. Merak.ediyorum kime.benziyo nasıl bisey ama şimdi gelmesin ya 10 gün daha dayansinKorkma canım allah büyüktür bol bol dua et.. allahım sağ Salim kolay bir şekilde kavuştursun bizi yavrularımıza inşallah.. bende korkuyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum görmek istiyorum artık içimdekini :) ağırların adet sancısı gibi mi yoksa iğne batması gibi mi
Ben de cektim canım hemde 28. Haftamda ne oturabiliyor insan ne kalkabiliyor Allah yardımcın olsun vallahi cok zor bilirimKızlar çatı ağrısına duramıyorum anacım nasıl bir ağrı bu. Adamı olduğu yere kitliyorbari normal Doğuma bir faydası olsa bu ağrı ve acıların.
Nehir olacak canım inşallahSenin minnoşu yerim ben yaaa maşallahhh cok tatlış poncik bişey geliyor annesi saglıcakla kavusmak nasip olsun inşallah canım cok heyecanlandım yaa nehir hanım geliyor haftaya desene.nehirdi demi canım
Ayy hiç sormaa yaa yaşlılar gibi oldum adımlarımı görsen ya abartıyor dersin a gülersin penguene döndüm acıyo o kemik ya
Teşekkür ederim canım inşallah alır teyzesi ama yanakları tontiniydi minnoşumun
Canım cooook sevindim vallahi kendi akrabammış gibi.. aklım hep sende kalıyordu inşallah düzelir hamile haliyle perişan olmaz diyordum çok şükürrr :) Allah saglık sıhhat versin inşallah yanında olmaları cok iyi gelecek sana rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasınKızlarrrrrr annem babamın ameliyatından ötürü gelmeyecek diyodum ya bugün konusmuslar doktora doktor ameliyat çok iyi geçti iyileşme surecin iyi demiş patolojiye gelen sonuçta iyi.çıkarsa bi sorun yok demiş o da 1 ay sonra falan cikacamis annemler istanbula gidecez bi sakıncası olır mu demiş istediği heryer gidebilir kendisine dikkat ettiği sürece demiş yarın hastaneden çıkıyorlar 10 gün sonra da hayırlısıyla bi aksilik çıkmazsa geliyolar yanıma öyle mutluyum ki:)))
Maşallah bebegine...erken doğum riskim var ama gittiği yere kadar gidecegiz. Özel yediğin içtiğin birşey varmı canım.yoksa bebişe giden kanallarmı iyiCanım suan 37+3 4100 gram zaten doğuracagım zaman dahada almış olacak ultrasonda 39+5 cıkıyor son güne kadar beklersek 5 i görecek o yuzden şimdi değilse bile kendi gelmek istediği zaman yine sezaryen olucam. Doğum kanalınada girmemiş gelmeye niyeti yok sancım da cıkmadı nstde o kdr sancı çekiyordum nstye bağlıyken o da tuhaf neden cıkmadı sancım anlamadım
Oooo süperrrr haberrr bu ya çok sevindim canımKızlarrrrrr annem babamın ameliyatından ötürü gelmeyecek diyodum ya bugün konusmuslar doktora doktor ameliyat çok iyi geçti iyileşme surecin iyi demiş patolojiye gelen sonuçta iyi.çıkarsa bi sorun yok demiş o da 1 ay sonra falan cikacamis annemler istanbula gidecez bi sakıncası olır mu demiş istediği heryer gidebilir kendisine dikkat ettiği sürece demiş yarın hastaneden çıkıyorlar 10 gün sonra da hayırlısıyla bi aksilik çıkmazsa geliyolar yanıma öyle mutluyum ki:)))
Çok ilginç seyler bekliyor bizi cok farklı duygular yeni bi yaşam allahım heyecan dorukta bizden bi parça geliyor hayatımıza renk katacakNehir olacak canım inşallahüzülme strese sokma kendini bak göreceksin tontik yanaklı bir meleğin olacak seninde kilosu cok iyi maşallah yerim onları yerimmmm geliyor haftaya canım rüya gibi geliyor bana neler bekliyor bizi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?