- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.361
Canım ishalde öyle sancı yapıyor yediğin bişey dokunmustur üşütme kendinide sıcak tut ama senin vakit geliyor artık beklemeye başladık heran herşey olabilir allah yardımcımıx olsun normalmi düşünüyordun sendekizlar gecenin bu vaktinde yazıyorum bugun calisamaz raporumu aldim ntsde hafif sancim cikti.normal dedi doktor okula goturdum biraz alisveris derken yoruldum aksam kac kez tuvalete gittim hatırlamıyorum cok hareketliydi kizim sonra gece onda yattim adet sancisi gibi sanci basladi uykuya dalmisim ama sonra uyandim iste ve birden tuvalete kosturdu bu sanci ishal oldum bagirsaklarimda su an bi sey kaldigini sanmıyorum:)su an dinliyorum kendimi sanci var mi yok mu anlayamiyorum ama ishal olurken karnim tas gibiydi bildiğiniz sanci da adet sancisi bildiginiz yasayan olursa ben gibi boyle bi sey oldu yani takipte kalin belki doguma giderim:)
Moral oldu canım kilo alması için yaptıgın ektra bişey varmıydıtubakumsal@ kilosu gayet iyi benimde 35te 2500du 37de su an 3050g geldi iki haftada 500almis yani:)doktordaarti eksi 400-500koymak lazim dedi kilosuna tam olcemiyomus makina devletteki doktor oyle dedi haftaya kadar dogurmazsam kendi doktorum ne dicek bakalım:)
Anladım canım. Ben de de batma gibi oluyor adet ağrısı olmadı henüz bende merak ediyorum nasıl bir şey diye ilk denetimsizlik kötü bir şeyCnm adet sancısı gibiydi normalde bugün böyle iğne batmasimdan da şiddetli ani ağrılar atıyordu.bende çok. Merak.ediyorum kime.benziyo nasıl bisey ama şimdi gelmesin ya 10 gün daha dayansin
Teşekkür ederim canımSıkma kendini ben sıktım biraz zorlandım çok korktum yanmam olduRahat ol benim şimdi normal doğum korkum var Haftaya tekrar muayeneye gidicem hayırlısı olsun Rabbim yardımcımız olsun
Amiiiin canın benim inşallah rabbim herkesin kuzusuna sağlık sıhhat versin inşallahÖperim tabisag salim dogsunlar inşallah ya hayırlısıyla bir atlatalım da şu süreci.. hepsini korusun rabbim hepsi melek nasıl güzellerdir Allah bilir benim cok agrım oluyor kafasını oynattıkça yumurtalıklara bıcak saplanıyor sanki sırf bu sebepten bile bitsin diyorum yatakta bu sıra ben de 15 20 kere dönmeden rahat edemiyorum :)) özler miyiz acaba bügünleri :)
hayırlısı olsun canm sağlıkla gelsin inşallah sen gün verince beni de bir heyecan bastı haftamız aynı diye bizim doktor daha doğum konusunda birşey demedi bakalım ne zaman gelcek paşa nstye girdim maşallah keyfi yerinde dedi doktor sanırım gelmeye niyeti yokCnm 38+3 günlük oluyor o zaman tam haftasiyla uyumlu kilo için birsey demedi hayırlısı artik suan 28 günüm kaldi diye sayiyorum sadece
günaydın canm bende 34+0 gittim 2497 falandı ben hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime haplarımıda içmiyorum yani bebiş ne alıyorsa alıyor sanırım seninkide küçük değil bence daha kilo alcak hem üzme kendini sağlıklı olduktan sonra kilo alınırKızlar merhaba bugün muayenemiz vardı 35+0 olduk nst ye bagladılar kan sayımı istedi hersey yolunda dedi suyuda yeterliymiş artık her hafta kontrole gidecekmişim.ama canımı sıkın şey bebeğim küçük gibi ya 2500 kilosu 46cm boyu ayy üzüldüm vallahi o kadar da dikakt ediyorum kilo almıyor cocuk naie zaman büyüyecek anlamadım gitti
Aynen canım eşin burda çok önemli oluyor benimki vurdum duymaz boşver nolcak diyor hatta bir kaç bişey dedim diye annemi şikayet ediyon bu sefer dediAilesine körü körüne düşkün olan adamları İnan anlamıyorum. Şuan önemli olan sen ve bebeğin, sen eşini kırmamak için sitres olacağına aslında eşinin senin kırılıp üzülmemen için çaba göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Eşlerin hatrına sustukça yeri gelecek bu senin görevin ve yapmak zorunda olduğun bir davranış biçimine dönecek. Aslında benim tezim kötü kaynana ve görümce vardır evet ama eğer eşin iyi ise gerektiğinde mesafeyi koyuyor ise işte o zaman elleri kolları bağlanıyor kaynana ve görümce kişisinin. Burada önemli olan eşin tavrı ve tarzı yapılan haksızlıklara karşı gösterdiği tepki. Benimkilere yüz verseydik eğer eşim ile ben avuç avuç yeniştik naneyi :) şimdi yaklaşmaya çalışıyor kaynana kişisi ama geçti borun pazarı. Mümkünse cenazeme bile gelmesin !!
Günaydın canım ben cuma gidecem baklım nasıl kızım inş iydir herşey yolundadır ben ağrı felan çok hisetmiyorum oluyor ama bişeyler yorulunca baklım iki seferdir 15 günde bir çağırdı bu son dahada haftada bire düşürür sanırım duruma göre birde bakacak bakalım normal olup olmaycağınagünaydın canm bende 34+0 gittim 2497 falandı ben hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime haplarımıda içmiyorum yani bebiş ne alıyorsa alıyor sanırım seninkide küçük değil bence daha kilo alcak hem üzme kendini sağlıklı olduktan sonra kilo alınır
Günaydın canm bizimde haftaya cuma sonra bizimde haftada bire düşcek senin minikte inşallah iyidir yüzünü gösterir sağlıkla zamanında gelirler inşallah benimde öyle aman aman bir ağrım yok sadece yattıktan sonra kalkmak zor oluyor kasıklarımın ağrısından sancı nasıl birşey bende onu merak ediyorumGünaydın canım ben cuma gidecem baklım nasıl kızım inş iydir herşey yolundadır ben ağrı felan çok hisetmiyorum oluyor ama bişeyler yorulunca baklım iki seferdir 15 günde bir çağırdı bu son dahada haftada bire düşürür sanırım duruma göre birde bakacak bakalım normal olup olmaycağınahayırlısyla sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inş bugğn beşği gelcek
İnşallah cnm ya şu 10 günde de bi aksilik çıkmasın başka bişey istemem bakalm bn 10 gün dayanabilevek miyim akşam öyle fenaydi ki ağrılarım dedim kesin doguruyorum vallaBen de cok sevindim canım şimdi geriye güzelce dogurmak kaldı :) baban torunuyla iyice toparlar ona hayat enerjisi verir bebiş
Tabi kötü cnm neyin ne olduğunu anlayamiyor insan vallaAnladım canım. Ben de de batma gibi oluyor adet ağrısı olmadı henüz bende merak ediyorum nasıl bir şey diye ilk denetimsizlik kötü bir şey
hep yiyorum canım bu ikisini ama belki bu sefer ishal yapmıştır ya da artık geliyordur kızım:)Geçmiş olsun canım süt ve muz İshal yapar bazı bünyeleri. Beni yapar mesela ikisi bi arada .
canım çok sevindim senin ve ailen için dua etmeye devam:)Cokkkkkkkkkkk saol cnm valla bende nasıl sevindim anlatamam su 10 günde iyice toparlar gelir burda da dinlenir çok mutluyum çok amin valla kimsenin olmaması berbat bişey
Canım ishalde öyle sancı yapıyor yediğin bişey dokunmustur üşütme kendinide sıcak tut ama senin vakit geliyor artık beklemeye başladık heran herşey olabilir allah yardımcımıx olsun normalmi düşünüyordun sende/QUOTE]
şimdilik normal görünüyor canım ben hep hayırlısını diliyorum hepimiz için öyle olsun inşallah
Saol cnm bnm valla sizler de olmasanız cidden psikolojik olarak cokerdim insan içini dökecek birilerine öyle ihtiyaç duyuyokihep yiyorum canım bu ikisini ama belki bu sefer ishal yapmıştır ya da artık geliyordur kızım:)
canım çok sevindim senin ve ailen için dua etmeye devam:)
Genetik olabilir canım. Söylediklerini tüketiyorum demekki yavrucuklarım anca bu kadar alabiliyor.sağlıklı olsunlarda alırlar artık kiloyuTeşekkür ederiz Allah yardımcın olsun benimde erken dogum riski var dediler plesanta asagıda dediler cok şükür bu zamana kadar geldik hic olumsuz düşünme vaktinde gelir inşallah. Kilo genetik diye düşünüyorum bende 38 haftalık 4200 doğmuşum yeme içmeme hic dikkat edemedim en buyuk vicdan azabım bu zaten ama ceviz muz süt be kaşar cok kilo aldırıyormuş bebeğe deneyebilirsin arkadasım o muz yiyerek kilo aldırdı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?