- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.341
Oy yesinler senin o minnoşunu Maşallah prensese.Alır tabi annesi,almasa benimki almazdı benim karnım çok yukarda olduğu için yemek yiyemiyorum artık çok rahatsız ediyor,Dua ediyorum hep kaliteli anne sütümüz olsun bak öyle olupta emince ne kilo alıyorlar gör her ay.Senin minnoşu yerim ben yaaa maşallahhh cok tatlış poncik bişey geliyor annesi saglıcakla kavusmak nasip olsun inşallah canım cok heyecanlandım yaa nehir hanım geliyor haftaya desene.nehirdi demi canım
Ayy hiç sormaa yaa yaşlılar gibi oldum adımlarımı görsen ya abartıyor dersin a gülersin penguene döndüm acıyo o kemik ya
Teşekkür ederim canım inşallah alır teyzesi ama yanakları tontiniydi minnoşumun
canım ben.o dedigini kemiklerimden duydum sagdan sola donerkrn falanİyi geceler kızlar birşey soracagım sizdede oluyormu daha önce okumuştum ama inanamamıştım.karnımdan çıtırtı sesi geldi bi kaç kere.tırnak çıtlaması gibi ama daha hafif bi ses varmı böyle birşey yaşayan
Canım belki yediğin birşey dokundu ondanda taş gibi kesilmiştir karnın.Eger kötüyse sancın hastaneye gidin baksınlar bence,Sen kaç haftalıktın erken değil degmi.Rabbim senide bebeğinide korusun.Doğum başladı ise Allahım yardımcın olsun.kizlar gecenin bu vaktinde yazıyorum bugun calisamaz raporumu aldim ntsde hafif sancim cikti.normal dedi doktor okula goturdum biraz alisveris derken yoruldum aksam kac kez tuvalete gittim hatırlamıyorum cok hareketliydi kizim sonra gece onda yattim adet sancisi gibi sanci basladi uykuya dalmisim ama sonra uyandim iste ve birden tuvalete kosturdu bu sanci ishal oldum bagirsaklarimda su an bi sey kaldigini sanmıyorum:)su an dinliyorum kendimi sanci var mi yok mu anlayamiyorum ama ishal olurken karnim tas gibiydi bildiğiniz sanci da adet sancisi bildiginiz yasayan olursa ben gibi boyle bi sey oldu yani takipte kalin belki doguma giderim:)
37+2ye girdim canım oylecok erkrn degilim:)ama vaktinde gelsin inşallah,yatmadan bi saat once sut ictim muzla hurma yedim etkilemistir belki,uykuluyum ya sanciyla saniyorum ki adet olucam o kafadayim yani hic ozlememisim o sanciyiCanım belki yediğin birşey dokundu ondanda taş gibi kesilmiştir karnın.Eger kötüyse sancın hastaneye gidin baksınlar bence,Sen kaç haftalıktın erken değil degmi.Rabbim senide bebeğinide korusun.Doğum başladı ise Allahım yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım süt ve muz İshal yapar bazı bünyeleri. Beni yapar mesela ikisi bi arada .37+2ye girdim canım oylecok erkrn degilim:)ama vaktinde gelsin inşallah,yatmadan bi saat once sut ictim muzla hurma yedim etkilemistir belki,uykuluyum ya sanciyla saniyorum ki adet olucam o kafadayim yani hic ozlememisim o sanciyi
Canım akşam yemeğini erken yiyorum bide az yiyorum ama inanki hala dolanıyorum yemek çok rahatsız ediyor beni,çıkarmıyım diye çok uğraşıyorum.Hayırlısı ile gelsin annesi sen yine takip et kendini,Rahat ol stres yapma Rabbim yardımcımız olsun.37+2ye girdim canım oylecok erkrn degilim:)ama vaktinde gelsin inşallah,yatmadan bi saat once sut ictim muzla hurma yedim etkilemistir belki,uykuluyum ya sanciyla saniyorum ki adet olucam o kafadayim yani hic ozlememisim o sanciyi
Ben ne yapsam bu kadar aldı ancakCanım aynen hareketleri güçlü geliyot ama daha az.kilosunu cok takıyorum ya küçük foğsun istemiyorum ele avuca gelsin şöyle yoksa tıtmaya korkar insan bide doğum kilosu gelişiminde cok etkili gercekten
Benim 32de 41di canım 34te de olsa olsa 43 olur benim bebiş de biraz minyon gibi başından beri ben öyle hissediyorum kilosu da hiç haftasının ğstünde Çıkmadı çünküBenimde bebek 34. Haftada 2300 gram ckti boyu 43 cm dedi biraz minyon dedi boyu icin endise duydum bende.. kizlar 34 de kac cm boyunuz vardi söyleyebilirmisiniz
Canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ishaldede anlattıkların yaşanıyor.yorduysan birde kendini gün içinde kasılmalar daha çok oluyor.kizlar gecenin bu vaktinde yazıyorum bugun calisamaz raporumu aldim ntsde hafif sancim cikti.normal dedi doktor okula goturdum biraz alisveris derken yoruldum aksam kac kez tuvalete gittim hatırlamıyorum cok hareketliydi kizim sonra gece onda yattim adet sancisi gibi sanci basladi uykuya dalmisim ama sonra uyandim iste ve birden tuvalete kosturdu bu sanci ishal oldum bagirsaklarimda su an bi sey kaldigini sanmıyorum:)su an dinliyorum kendimi sanci var mi yok mu anlayamiyorum ama ishal olurken karnim tas gibiydi bildiğiniz sanci da adet sancisi bildiginiz yasayan olursa ben gibi boyle bi sey oldu yani takipte kalin belki doguma giderim:)
İyi geceler kızlar birşey soracagım sizdede oluyormu daha önce okumuştum ama inanamamıştım.karnımdan çıtırtı sesi geldi bi kaç kere.tırnak çıtlaması gibi ama daha hafif bi ses varmı böyle birşey yaşayan
Cokkkkkkkkkkk saol cnm valla bende nasıl sevindim anlatamam su 10 günde iyice toparlar gelir burda da dinlenir çok mutluyum çok amin valla kimsenin olmaması berbat bişeyCanım cooook sevindim vallahi kendi akrabammış gibi.. aklım hep sende kalıyordu inşallah düzelir hamile haliyle perişan olmaz diyordum çok şükürrr :) Allah saglık sıhhat versin inşallah yanında olmaları cok iyi gelecek sana rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın
Çok saol cnm bnm valla bnde çok mutluyum 9 gün bekleyebilirsem doğum icin iyi.olcal:))Oooo süperrrr haberrr bu ya çok sevindim canımhadi gözün aydın bi tarafın eksik olacak diye üzülmüştüm amaaa allahh büyükk inşallah sonucta iyi cıkacak babanın
Çok ilginç seyler bekliyor bizi cok farklı duygular yeni bi yaşam allahım heyecan dorukta bizden bi parça geliyor hayatımıza renk katacak
Saol cnm bnm ya valla öyle mutluyum ki annem olmasa çok zor olurdu şimdi dişini sikayim en erken 9 gün sonra dogurmaliyim :))C Canpare24 canım ay çok sevindim ben valla bu habere,Seni düşünüyordum hep,Ne güzel Anneciğin yanında Olucak Allah’ın izni ile lohusalığında.Anneciğin sanada bebeğinede misler gibi bakar,artık lütfen birşeye üzülme,Keyfini çıkar.Babacığınında herşeyin yolunda olmasına sevindim torununu görsün hiçbir şeyi kalmaz.Minik hanım sağlıkla gelsin.Oy kuzu bunlar annesi kuzu.
Teşekkür ederiz Allah yardımcın olsun benimde erken dogum riski var dediler plesanta asagıda dediler cok şükür bu zamana kadar geldik hic olumsuz düşünme vaktinde gelir inşallah. Kilo genetik diye düşünüyorum bende 38 haftalık 4200 doğmuşum yeme içmeme hic dikkat edemedim en buyuk vicdan azabım bu zaten ama ceviz muz süt be kaşar cok kilo aldırıyormuş bebeğe deneyebilirsin arkadasım o muz yiyerek kilo aldırdı resmenMaşallah bebegine...erken doğum riskim var ama gittiği yere kadar gidecegiz. Özel yediğin içtiğin birşey varmı canım.yoksa bebişe giden kanallarmı iyi
Cok ilginç gerçekten buradaki herkes 1 ay icinde anne olacak :) artık yalnız kalmak diye bir şey yok bazen eşime diyorum ki ne ara karar verdik en ara hamile kaldımda doguruyorum ben şaka mu rüya mı :)Oooo süperrrr haberrr bu ya çok sevindim canımhadi gözün aydın bi tarafın eksik olacak diye üzülmüştüm amaaa allahh büyükk inşallah sonucta iyi cıkacak babanın
Çok ilginç seyler bekliyor bizi cok farklı duygular yeni bi yaşam allahım heyecan dorukta bizden bi parça geliyor hayatımıza renk katacak
Ben de cok sevindim canım şimdi geriye güzelce dogurmak kaldı :) baban torunuyla iyice toparlar ona hayat enerjisi verir bebişCokkkkkkkkkkk saol cnm valla bende nasıl sevindim anlatamam su 10 günde iyice toparlar gelir burda da dinlenir çok mutluyum çok amin valla kimsenin olmaması berbat bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?