- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.381
canım babasıyla bende kısayız bebeğin boyu 35te 49 cmdi ben şoklardayım ve doktora dedim doğru mu bu diye bana dedi ki boyda ne oluyo biliyo musun en kısa bebekle en uzun bebek arasında sadece 7 cm fark oluyo doğduktan sonra boy anlaşılır gibi bir şey söyledi zaten devlete gittiğimde de dün kilosunu dedi doktor boyu nasıl dediğimde boya bakmıyoruzki o önemli değil dedi o yüzden hiçç sıkma canını sağlıklı olsunlar diye dua edelim:)Valla moralim bozuldu minyon olmasi bebegimin ne yapmam lazim boyu uzasin die bilmiyorum diger bolgeleri falan normal hep
canım babasıyla bende kısayız bebeğin boyu 35te 49 cmdi ben şoklardayım ve doktora dedim doğru mu bu diye bana dedi ki boyda ne oluyo biliyo musun en kısa bebekle en uzun bebek arasında sadece 7 cm fark oluyo doğduktan sonra boy anlaşılır gibi bir şey söyledi zaten devlete gittiğimde de dün kilosunu dedi doktor boyu nasıl dediğimde boya bakmıyoruzki o önemli değil dedi o yüzden hiçç sıkma canını sağlıklı olsunlar diye dua edelim:)
Anne baba da minyonluk varsa bebek de minyon olur . Ya da akrabalarinizda da. Benim yeğenim normal.ölçüler de doğdu , ablasından daha uzun doğdu hatta . Ama gelişimi Minyon oldu . Hala daha öyle halasina benziyor minyon. Sağlık olsun canım minyon olmasi kötü bişey değil kiValla moralim bozuldu minyon olmasi bebegimin ne yapmam lazim boyu uzasin die bilmiyorum diger bolgeleri falan normal hep
Gecem zor geçti vallaBen de cektim canım hemde 28. Haftamda ne oturabiliyor insan ne kalkabiliyor Allah yardımcın olsun vallahi cok zor bilirimcok hareket etmemeye çalış yürütmüyor bile o ağrı
Canım demir hapına dikkat et o önemli ya niye kestinki multivitamin falanda iyi oluyor aslında bide halen çalışıyorsun bünyrn zayıf düşmesingünaydın canm bende 34+0 gittim 2497 falandı ben hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime haplarımıda içmiyorum yani bebiş ne alıyorsa alıyor sanırım seninkide küçük değil bence daha kilo alcak hem üzme kendini sağlıklı olduktan sonra kilo alınır
Al benden de o kadar dünden beri bende üzülüyorum ne yapsam olmuyor bebiş için demekki genetik bende eşimde minyon tipliyiz kızımızda öyle olacak belliki neyse basketbola yollarız ilgisini çekerse yüzme falanda iyi olurValla moralim bozuldu minyon olmasi bebegimin ne yapmam lazim boyu uzasin die bilmiyorum diger bolgeleri falan normal hep
Canım az kaldı ama korku heyecan ve endişede arttı.dün nst ye doğumhane katındaydı girdim.kadının biri doğuruyo nasıl bağırıyo çok etkilendim ya sesiyle koridorlar inledi 15 dakika falan canını alıyorlar gibi bağırdı degişik çıkıyo bide sesi dedim boğazlıyorlar heralde kadını içerde.sonra kurtuldu dediler ohh çok sükür dedim.herkesin agrı eşiği farklı tabi allahım bende mi bağıracam böyle diyorum baya etkilendim sesi kulağımdan gitmedi.gebe okuluna ugradım ordan biraz rahatladım ama off offT tuba-kumsal geçende tv de kadın doğumcu anlatıyor; denge merkezi değişiyor kadınların yürüyüşü bir sağa bir sola sallanarak oluyor diye. Aynı şey bende de var penguen gibi :) eşime diyorum dışardan gören abartı der :) az kaldı ya ama sanki zaman da durdu
kaçıncı haftada o pozisyona geçiyor. benimki kasıklarıma itiriyor büyük ihtimalle ayaklarını bacaklarımı çok açık oturamıyorum iş yerinde masa başı işim var.bacak arasına yastık koyup ta uyuyamadım da.Tubacim napalim sağlıklı olsunlar dicez artk.. bol sut iceym gerci cok kotu oluyorum icince midem mahvoluyo.. benimde bebek normal dogum pozisyonunda doktor buyuk ihtimal normal.olcak sezeryani dile bile getirmedi gerci bende normal istiyorum ama zor biliyorum dayanicaz Rabbim elbet yardmci olacak
Bu ishal de Doğum alamet-i galiba bende birkaç yerde okudum kızlar yazmıştı. Acaba gerçekten öyle mi?kizlar gecenin bu vaktinde yazıyorum bugun calisamaz raporumu aldim ntsde hafif sancim cikti.normal dedi doktor okula goturdum biraz alisveris derken yoruldum aksam kac kez tuvalete gittim hatırlamıyorum cok hareketliydi kizim sonra gece onda yattim adet sancisi gibi sanci basladi uykuya dalmisim ama sonra uyandim iste ve birden tuvalete kosturdu bu sanci ishal oldum bagirsaklarimda su an bi sey kaldigini sanmıyorum:)su an dinliyorum kendimi sanci var mi yok mu anlayamiyorum ama ishal olurken karnim tas gibiydi bildiğiniz sanci da adet sancisi bildiginiz yasayan olursa ben gibi boyle bi sey oldu yani takipte kalin belki doguma giderim:)
Canim bas asagi duruyorsa normal pozisyonu almis demektir doguma 1 hafta hatta daha az kala basi dogum kanalina yerlesiyor oyle hemen yerlesmez o kanala yoksa erken doğum oluyormus seninkide buyuk ihtimal bas asagi durdugu icin kasiklarina baski yapiyodur bende sıksık idrara cikiyorum mesela baski yaptigi icinkaçıncı haftada o pozisyona geçiyor. benimki kasıklarıma itiriyor büyük ihtimalle ayaklarını bacaklarımı çok açık oturamıyorum iş yerinde masa başı işim var.bacak arasına yastık koyup ta uyuyamadım da.
Ben de şu damacana yutmuş halimden pek memnun değilim :) neymiş cok şekermişim hadi oradanAmiiiin canın benim inşallah rabbim herkesin kuzusuna sağlık sıhhat versin inşallahaynı ben vallahi tekmecikleri hariç hiç bir şeyi özlemeyeceğim çok sancılı bir süreçti benim için
Sağol cnm hepimiz güzel dogum hikayelerine sahip oluruz inşallah.. evet daha dün mide bulantısı icin ne iyi gelir onu tartısıyorduk şimdi bebeklerimizd kavusmamıza günler kaldı şaka gibi :)LadyBird59 gününüz belli olmuş canm çok sevindim çokta heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk ikinizde çok güzel bir doğum olsun ağrısız maşallah tontik prensese artık bizim topikte de doğumlar başlıyor sanki daha çok varmış gibiydi ne ara geçti zaman
Ciddi misin belkide dogum baslamıştır suan nasılsınİnşallah cnm ya şu 10 günde de bi aksilik çıkmasın başka bişey istemem bakalm bn 10 gün dayanabilevek miyim akşam öyle fenaydi ki ağrılarım dedim kesin doguruyorum valla(
İkizler miGenetik olabilir canım. Söylediklerini tüketiyorum demekki yavrucuklarım anca bu kadar alabiliyor.sağlıklı olsunlarda alırlar artık kiloyu
Boyu ne kadar ki canım ? Anne- baba da çok uzun değil ise genetik faktör de olabilir. Üzülme sakın.Valla moralim bozuldu minyon olmasi bebegimin ne yapmam lazim boyu uzasin die bilmiyorum diger bolgeleri falan normal hep
Geçer inşallah cnm bir hafta on gün fln cektim bende o ağrıyı sonrasında geçti rahatladım. Valla ben o kdr sancı cekiyorum ki kasılmalarda siddetini artırdı ptesiye kadar sabretse bari prensesim :)Gecem zor geçti valladedim fragman buysa film nasıl olacak acaba :) yani Doğum :)
Iki haftadir gecmio benimkide cok kotu yaaaa. Gece bile 3 defa wc.deyim dusunBu ishal de Doğum alamet-i galiba bende birkaç yerde okudum kızlar yazmıştı. Acaba gerçekten öyle mi?
Cnm saglicakla al.kucagna sevindim artik safak sayarsin :)İkizler misen yinede tüket cnm faydası oluyor bebeklerimize kilo olmasa bile. Bir de uzun boylularaa ondan da kilolu olmayabilir benim boyu haftasıyla uyumlu
34. Haftada 2300 gram boyu 43 cmdi canim.. ben minyonum ama eşim uzun baya 1.87 falan varBoyu ne kadar ki canım ? Anne- baba da çok uzun değil ise genetik faktör de olabilir. Üzülme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?