2018 mart-nisan anneleri

Sevgili arkadaşım elbet sen de araştırmışsındır amniyon sıvısı bebeği dışardan gelen darbe ve enfeksiyon riskine karşı koruyucu bir kalkan doğumu kolaylaştırma ve zorlaştırma gibi bi özelliğini hiç duymadım ben canını sıkıp kendini hiç üzme Allah’a binlerce şükür bize bu melekleri layık gördü ya ister sezeryan olsun ister normal sağ Salim dünyaya gelsinler de inşallah Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve hepimize inşallah

Reflü bende bayadir var ya. Gaviscon surup verdi Dr. O iyi geliyor biraz. Oda yarım saat falan. Sonra gelsin elmalar hıyarlar anca ediyorum sabahı. Bayilmadan yatamaz oldum . iste bi gün gece 1 gibi uyuyup kalmışım. Pamuksu bi duyguyla uyandım şükürler olsun. Ayni performansı bugünde bekliyorum kısmetse.

Ay senin çok az kalmış valla. İnşallah bi avazda kucağına alırsın bebisini.

Ben geçenlerde ağlayacak dereceye geldim resmen. Artık doğurmak istiyorum diye inledigimi biliyorum

Beni alttan muayene etti, bir test var onu yaptı vajinadan sıvı alıp. Amniyon sıvısı mı değil mi diye. Ultrason da detaylı suyuna baktı. 3 gün sonra gel deyip benzer işlemler yapıp son kararı bugün verdi. Nst de bebeğin kalp atımı ve sancılarıma baktı. Hatta bir ara bebek uyudu rutin çıktı kağıtta sonuç, hemen geldi tatlı ye yürü gel dedi. Bebeğin hareketlerinden şüphelendi yani. Doktoru bir daha ara istersen ve detaylı sor bence içinde kalmasın. Bebeğin için en uygunu ne ise o olsun canım.

Aminn inşallah hepimizin. Daha önce ikiz bebek kaybım var Rabbim bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip etsin

peki sende ntsde sanci cikmis miydi ya da bebegin hareketlerinde bi problem var miydi sana gore azalma falan,bana cumaya ya da pazara randevu vercekti pazar çalışmadığı izin gunu oldugu icin cuma olsun dedi yani şöyle düşünüyorum ben pazar günü40+0oluyorum teklif ettigi gunden biride o gundu demek ki suyu o gune kadar yetecek doğum olmazsa da p.tesi kontrole gidicem zaten,senin durumunda haftan erken ya doktor ondan temkinli davranmis canım iyi olmus

35. Haftada ilk nst de çok sancım çıktı, doktor hemen ciğer geliştici iğne verdi, vuruldum. Sonra ki nst de yine sancı çıktı. Altımı ıslak hissediyordum ben ama nasıl biliyor musun, sanki terlemiş gibi. Çok sık wc ye çıktığım için de acaba nem oradan mı kaynaklı diyordum. Meğer idrarla bile az az gidermiş. Sadece temkinli olmakta fayda var anneler :)

He yazmayı unuttum evet hareketler azalmıştı ama ilerleyen haftalarda yeri daraldı diye kendimi öyle şartlamıştım. Şimdi kontrol ediyorum gün içinde. Doktor çok su iç dedi bana günde 3 litre

Ne yapsın kıyamıyordur sana,Ama seni düşünmesi güzel Allah bozmasın Canım.

Benim dr um seninki gibi ilgili değil , sadece doğumdan önce görüşelim dedi o kadar, benim sft normsl çıkıyo ciğerlerimi dinliyo şuan rahat diyo bunlardan dolayı sanırım pek önemsemiyo gibi
Benimde normal şu an Canım çok şükür muayenede doktorum süper diyor ,Banada Doğumdan sonra toparlanınca gel dedi,o yüzden rapor çıkartıp ilacımı fazla verdi.Ama kendini kötü hissedersen gel dedi.Saglıklı Doğumlarımız olsun inşallah.

Suyun mu azaldı canım vallahi yrni gördüm sık takip edemiyorum sıkma canını hayırlısı ile atlatırsın inanıyorum ben bol bol dua edeceğim sana Doğuma girmeden muhakkak ki yaz

Ara ara ben de tükeniyorum, hele bu haftalar da bebek öyle bir geriyor ki karnını hiç bişey de yapamıyosn Amin canım Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Hayırlısı neyse öyle olsun Canım bu bikaç gün cinsel ilişkiye girebilirsen çok iyi olur doğumu tetikliyormuş sıcak suyla duşta almak aynı şekilde umarım rahat güzel bir doğum geçirirsin dualarımız seninle bebeğin ve senin için en sağlıklısı olsun

Hım zararı yoksa vur canım ben vurmadım koldan yaptık daha iyi ve rahat ah canım ya seninde bu ara hep sıkıntın oldu rabbim ferahlık versin inş duamdasınz hepiniz ay bende Çıkardım midem ağrıdı bişey dokundu sanırım şimdi iyim ama midem bomboş oldu biraz bişey atıştırıp yatcam perşembde kontorlüm var hayırlısı hakkımzda sağlıckla alalım kucklarımıza inş

Vallahi canım kasmasan da acıyor kurcalıyor çünkü Doğumdan bu kadar korkmuyorum İnan
Aynen ya doktorların bu huyunu sevmiyorım ama işlerini yapıyolr bişeyde diyemiyoruz bakmasalr olmaz Allah yardımcımz olsun inş bende tırsmaya başladım aZcık doğurabilirmiym acba diyorum ya ıkınamazsam ya bişey olursa diye hiç bir şey bilmiyoz haliyle nasıl olcak acaba rabbim inş güç kuvvet verir bizede sağlıkla alırız kucağımıza annem korkma kızm kalbini ferah tut diyor keşke yanımda olsydı birde 11 sendir bu anı bkliyorum haliyle korkuda oluyor olmuyor değil dua edin banda çok 37 olduk artık haftaya 38 ayyy az kaldı

Kızlar saatlerdir aglamaktan helak oldum.az önce arkadaşa oturmaya gittik annesi ebe o da geldi bilgi alıyım annenide cagır demiştim.ayy kadın felaket tellalı gibi 3 saat boyunca agzından tek olumlu cümle cıkmadı.kısasın yağlanmıssın zor olur doğumun diye girdi mevzuya.doğum süprizlerle doludur ne zaman ne olacagı belli olmaz diyor olumsuz bir ifadeyle sanki acık kalp ameliyatı olucamda aşırı ölüm riski var.daha neler neler dedi ya yok epizyo dikişini atan cok önemli yorgan diker gibi dikiyorlar aayyy aklımı kaçıracaktım aglayarak kalktım ya.daha sakinleşemedim çok mu zor olacak doğum bilmiyorum tüm özgüvenimi yitirdim allahım nasıl olacak kafayı yemek üzereyim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…