- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.141
Sevgili arkadaşım elbet sen de araştırmışsındır amniyon sıvısı bebeği dışardan gelen darbe ve enfeksiyon riskine karşı koruyucu bir kalkan doğumu kolaylaştırma ve zorlaştırma gibi bi özelliğini hiç duymadım ben canını sıkıp kendini hiç üzme Allah’a binlerce şükür bize bu melekleri layık gördü ya ister sezeryan olsun ister normal sağ Salim dünyaya gelsinler de inşallah Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve hepimize inşallahBen sana topiktekiler den mi bahsettim ! Kendimle ilgili söylüyorum daha neyi uzatıyorsun ki anlamıyorum. Yorum okuyup hissetmekle olmaz bu işler. Ben 2 gün sonra doğuma gideceğim suyum azalmış diyorum sen annem beni susuz doğurmuş ebeler bekletmiş şimdi olsa sıkıntı olur diyorsun. Kibarca olumsuz hikaye duymak istemiyorum dedim daha ne diyeyim! Başkaları kaldırabiliyorsa olumsuz hikayeler onlara anlatabilirsin bana anlatma
Yok olmuyor daha iyi oluyor . Peynir falan atıyorum ağzıma çok aç olmuyorum . Midemi yakicak herseyden uzak duruyorum . Mecbur canım bi kaç kere kalkıp istifra ettim . Bu son ay başladı reflü bende . Yanıyor gaz cikarirken istifra oluyorsağlıkla kucağımiza alırız inşallah
Beni alttan muayene etti, bir test var onu yaptı vajinadan sıvı alıp. Amniyon sıvısı mı değil mi diye. Ultrason da detaylı suyuna baktı. 3 gün sonra gel deyip benzer işlemler yapıp son kararı bugün verdi. Nst de bebeğin kalp atımı ve sancılarıma baktı. Hatta bir ara bebek uyudu rutin çıktı kağıtta sonuç, hemen geldi tatlı ye yürü gel dedi. Bebeğin hareketlerinden şüphelendi yani. Doktoru bir daha ara istersen ve detaylı sor bence içinde kalmasın. Bebeğin için en uygunu ne ise o olsun canım.amin canım sadece seyden endise ettim sende de varmis sorayim sana doktor hic muayene etmeden direkt cuma alalim dedi ultrasonda bakinca suya az demedi yeterli dedi ama hani azmisa getirdi tlf acipta ben beklemek istiyorum sknti yok dediniz zaten demi dedim bisey demedi endise etmeli miyim bilemedim
Aminn inşallah hepimizin. Daha önce ikiz bebek kaybım var Rabbim bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip etsinSevgili arkadaşım elbet sen de araştırmışsındır amniyon sıvısı bebeği dışardan gelen darbe ve enfeksiyon riskine karşı koruyucu bir kalkan doğumu kolaylaştırma ve zorlaştırma gibi bi özelliğini hiç duymadım ben canını sıkıp kendini hiç üzme Allah’a binlerce şükür bize bu melekleri layık gördü ya ister sezeryan olsun ister normal sağ Salim dünyaya gelsinler de inşallah Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve hepimize inşallah
peki sende ntsde sanci cikmis miydi ya da bebegin hareketlerinde bi problem var miydi sana gore azalma falan,bana cumaya ya da pazara randevu vercekti pazar çalışmadığı izin gunu oldugu icin cuma olsun dedi yani şöyle düşünüyorum ben pazar günü40+0oluyorum teklif ettigi gunden biride o gundu demek ki suyu o gune kadar yetecek doğum olmazsa da p.tesi kontrole gidicem zaten,senin durumunda haftan erken ya doktor ondan temkinli davranmis canım iyi olmusBeni alttan muayene etti, bir test var onu yaptı vajinadan sıvı alıp. Amniyon sıvısı mı değil mi diye. Ultrason da detaylı suyuna baktı. 3 gün sonra gel deyip benzer işlemler yapıp son kararı bugün verdi. Nst de bebeğin kalp atımı ve sancılarıma baktı. Hatta bir ara bebek uyudu rutin çıktı kağıtta sonuç, hemen geldi tatlı ye yürü gel dedi. Bebeğin hareketlerinden şüphelendi yani. Doktoru bir daha ara istersen ve detaylı sor bence içinde kalmasın. Bebeğin için en uygunu ne ise o olsun canım.
35. Haftada ilk nst de çok sancım çıktı, doktor hemen ciğer geliştici iğne verdi, vuruldum. Sonra ki nst de yine sancı çıktı. Altımı ıslak hissediyordum ben ama nasıl biliyor musun, sanki terlemiş gibi. Çok sık wc ye çıktığım için de acaba nem oradan mı kaynaklı diyordum. Meğer idrarla bile az az gidermiş. Sadece temkinli olmakta fayda var anneler :)peki sende ntsde sanci cikmis miydi ya da bebegin hareketlerinde bi problem var miydi sana gore azalma falan,bana cumaya ya da pazara randevu vercekti pazar çalışmadığı izin gunu oldugu icin cuma olsun dedi yani şöyle düşünüyorum ben pazar günü40+0oluyorum teklif ettigi gunden biride o gundu demek ki suyu o gune kadar yetecek doğum olmazsa da p.tesi kontrole gidicem zaten,senin durumunda haftan erken ya doktor ondan temkinli davranmis canım iyi olmus
He yazmayı unuttum evet hareketler azalmıştı ama ilerleyen haftalarda yeri daraldı diye kendimi öyle şartlamıştım. Şimdi kontrol ediyorum gün içinde. Doktor çok su iç dedi bana günde 3 litrepeki sende ntsde sanci cikmis miydi ya da bebegin hareketlerinde bi problem var miydi sana gore azalma falan,bana cumaya ya da pazara randevu vercekti pazar çalışmadığı izin gunu oldugu icin cuma olsun dedi yani şöyle düşünüyorum ben pazar günü40+0oluyorum teklif ettigi gunden biride o gundu demek ki suyu o gune kadar yetecek doğum olmazsa da p.tesi kontrole gidicem zaten,senin durumunda haftan erken ya doktor ondan temkinli davranmis canım iyi olmus
Ne yapsın kıyamıyordur sana,Ama seni düşünmesi güzel Allah bozmasın Canım.Eşim yanımda bu ara sadece o da elinden geleni yapıyor ama sanırım kadın desteğine benzemiyor. Gerçi birazda o beni böyle yaptı galiba iş yaptırmıyor yürütmeye korkuyor vs. Dışarı çıksak çok gezilmiyor bu halde yine çıkıyoruz ama yetmiyor sanırım. Kurgulayacak vaktim çok haklısın.
Benimde normal şu an Canım çok şükür muayenede doktorum süper diyor ,Banada Doğumdan sonra toparlanınca gel dedi,o yüzden rapor çıkartıp ilacımı fazla verdi.Ama kendini kötü hissedersen gel dedi.Saglıklı Doğumlarımız olsun inşallah.Benim dr um seninki gibi ilgili değil , sadece doğumdan önce görüşelim dedi o kadar, benim sft normsl çıkıyo ciğerlerimi dinliyo şuan rahat diyo bunlardan dolayı sanırım pek önemsemiyo gibi
Allah büyüktür inşallah sağ Salim kucağına alırsın miniğini , ikizlerin için de üzme kendini cennete gitmek için seni isteyecek iki meleğin varAminn inşallah hepimizin. Daha önce ikiz bebek kaybım var Rabbim bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip etsin
Suyun mu azaldı canım vallahi yrni gördüm sık takip edemiyorum sıkma canını hayırlısı ile atlatırsın inanıyorum ben bol bol dua edeceğim sana Doğuma girmeden muhakkak ki yazBen sana topiktekiler den mi bahsettim ! Kendimle ilgili söylüyorum daha neyi uzatıyorsun ki anlamıyorum. Yorum okuyup hissetmekle olmaz bu işler. Ben 2 gün sonra doğuma gideceğim suyum azalmış diyorum sen annem beni susuz doğurmuş ebeler bekletmiş şimdi olsa sıkıntı olur diyorsun. Kibarca olumsuz hikaye duymak istemiyorum dedim daha ne diyeyim! Başkaları kaldırabiliyorsa olumsuz hikayeler onlara anlatabilirsin bana anlatma
Ne güzel yazmışsınAllah büyüktür inşallah sağ Salim kucağına alırsın miniğini , ikizlerin için de üzme kendini cennete gitmek için seni isteyecek iki meleğin var
Sağ ol canım benim, yazacağım duanızı isteyeceğimSuyun mu azaldı canım vallahi yrni gördüm sık takip edemiyorum sıkma canını hayırlısı ile atlatırsın inanıyorum ben bol bol dua edeceğim sana Doğuma girmeden muhakkak ki yaz
Ara ara ben de tükeniyorum, hele bu haftalar da bebek öyle bir geriyor ki karnını hiç bişey de yapamıyosnReflü bende bayadir var ya. Gaviscon surup verdi Dr. O iyi geliyor biraz. Oda yarım saat falan. Sonra gelsin elmalar hıyarlar anca ediyorum sabahı. Bayilmadan yatamaz oldum . iste bi gün gece 1 gibi uyuyup kalmışım. Pamuksu bi duyguyla uyandım şükürler olsun. Ayni performansı bugünde bekliyorum kısmetse.
Ay senin çok az kalmış valla. İnşallah bi avazda kucağına alırsın bebisini.
Ben geçenlerde ağlayacak dereceye geldim resmen. Artık doğurmak istiyorum diye inledigimi biliyorum
Ilki de sezaryendi bu da oyle olacak cnm insallah
Hayırlısı neyse öyle olsun Canım bu bikaç gün cinsel ilişkiye girebilirsen çok iyi olur doğumu tetikliyormuş sıcak suyla duşta almak aynı şekilde umarım rahat güzel bir doğum geçirirsin dualarımız seninle bebeğin ve senin için en sağlıklısı olsunKızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
Hım zararı yoksa vur canım ben vurmadım koldan yaptık daha iyi ve rahatkarın yağına vuruyorum göbek deliğin altına.uyuyamadım.ishal gibi oluyorum sabahları.sürekli gitmekten çıkış yeri açıyor.bağırsaktan gaz da çıkmayınca başlıyor beni tikamaya.sırtımda tutulmuş oda ağrı yapıyor orası ne alaka anlamadim.
Aynen ya doktorların bu huyunu sevmiyorım ama işlerini yapıyolr bişeyde diyemiyoruz bakmasalr olmaz Allah yardımcımz olsun inş bende tırsmaya başladım aZcıkVallahi canım kasmasan da acıyor kurcalıyor çünkü Doğumdan bu kadar korkmuyorum İnan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?