2018 mart-nisan anneleri

Allah analı babalı büyutsun inşallah ne güzel darisi basimiza

Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş bir an önce iyileşirsin inş..

Hayırlısı olsun canım stres yapma az kaldı yavruşuna kavuşmana o ana odaklan gerisini düşünme..

bu topıc de maşallah herkes cesaretlı ben yorumlardan hıç öyle hıssetmedım. başka konularda da okuduğum oluyor sırayla ınsallah herkese gelıp doğum yapıp buraya yazacağımı düşünüyorum.benımkı tüp bebek olmasına karşın baya normal doğuma ıkna oldum. burada.

kizlar bugun cuma icin yatıs vermişti doktor suyumu patlatip sancinin gelmesini beklicektik ama hala 39+5te olucam o gun ve skntli bir durum yok oyle olunca tekrar aradim doktoru ve sancim gelene kadar beklemek istiyorum dedim o da tamam dedi,belki yarın olur belki haftaya ama beklicem ben gunum dolana kadar

Ben sana topiktekiler den mi bahsettim ! Kendimle ilgili söylüyorum daha neyi uzatıyorsun ki anlamıyorum. Yorum okuyup hissetmekle olmaz bu işler. Ben 2 gün sonra doğuma gideceğim suyum azalmış diyorum sen annem beni susuz doğurmuş ebeler bekletmiş şimdi olsa sıkıntı olur diyorsun. Kibarca olumsuz hikaye duymak istemiyorum dedim daha ne diyeyim! Başkaları kaldırabiliyorsa olumsuz hikayeler onlara anlatabilirsin bana anlatma

Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş bir an önce iyileşirsin inş..

Hayırlısı olsun canım stres yapma az kaldı yavruşuna kavuşmana o ana odaklan gerisini düşünme..
Teşekkür ederim canım :) hem heyecan hem sitres hayırlısı ile sağlıkla gelse.

En güzeli en hayırlısı olsun canım :)

En güzeli en hayırlısı olsun canım :)
amin canım sadece seyden endise ettim sende de varmis sorayim sana doktor hic muayene etmeden direkt cuma alalim dedi ultrasonda bakinca suya az demedi yeterli dedi ama hani azmisa getirdi tlf acipta ben beklemek istiyorum sknti yok dediniz zaten demi dedim bisey demedi endise etmeli miyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…