- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.121
Allah analı babalı büyutsun inşallah ne güzel darisi basimizaKızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Benim 29 Mart’a gün verdiler canım bu perşembeKızlar sancısı tutan yokmu hiç ? Lady bird ve Canpare den sonra her gün birimiz doğuma gidecek gibiydik :))
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah annesi az kalmış :) gözün aydınBenim 29 Mart’a gün verdiler canım bu perşembe
Buarada refakat eden yanınızda 2 kişi olursa çok ii olur tek kişi olacak gibi değil haberiniz olsun
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş bir an önce iyileşirsin inş..Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Hayırlısı olsun canım stres yapma az kaldı yavruşuna kavuşmana o ana odaklan gerisini düşünme..Kızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
bu topıc de maşallah herkes cesaretlı ben yorumlardan hıç öyle hıssetmedım. başka konularda da okuduğum oluyor sırayla ınsallah herkese gelıp doğum yapıp buraya yazacağımı düşünüyorum.benımkı tüp bebek olmasına karşın baya normal doğuma ıkna oldum. burada.Bozuluyor ki yazdım sana. Yani yılı önemli değil benim kardeşim kendi doğumundan 3 gün önce duyduğu olumsuz hikayeden etkilenip normal Doğum yapamadı. İnsanoğlu ne zaman neye takılacağı belli olmaz. 2 gün var sitres haliyle oluyor.
Yok canım nişanı gelen bile bekliyor benim gibiKızlar sancısı tutan yokmu hiç ? Lady bird ve Canpare den sonra her gün birimiz doğuma gidecek gibiydik :))
Cnm kac kilo olmus bebis benimde 2.sezeryan olacak ya 38+4 de alacak 3 kilo olsa cimcimeKizlar bende yavruma 3 nisan çarşamba günü saat 5 gibi kavuşmuş olacagim cok mutluyum :) doktor 39a kadar bekletcek
Cnm 3775 gram olctu. Ama doktor 3bucuk 3750 arasi düşünün dedi. Nekadar sogru olcuyor bilmiyorum valllaaaa :) senin yavru nasil olmusCnm kac kilo olmus bebis benimde 2.sezeryan olacak ya 38+4 de alacak 3 kilo olsa cimcime
canımcok acele muayene etti bi degisikti yani bugun kilosunuhic demedi arada kaynadi gitti en son 3100du bi hafta onceCnm 3775 gram olctu. Ama doktor 3bucuk 3750 arasi düşünün dedi. Nekadar sogru olcuyor bilmiyorum valllaaaa :) senin yavru nasil olmus
Kizlar bende yavruma 3 nisan çarşamba günü saat 5 gibi kavuşmuş olacagim cok mutluyum :) doktor 39a kadar bekletcek
Ilki de sezaryendi bu da oyle olacak cnm insallahNormal mi sezeryan mi sağlıkla al kucağına canım.inşallah
Benim testlerim temiz çıktı bol su için.
Ben sana topiktekiler den mi bahsettim ! Kendimle ilgili söylüyorum daha neyi uzatıyorsun ki anlamıyorum. Yorum okuyup hissetmekle olmaz bu işler. Ben 2 gün sonra doğuma gideceğim suyum azalmış diyorum sen annem beni susuz doğurmuş ebeler bekletmiş şimdi olsa sıkıntı olur diyorsun. Kibarca olumsuz hikaye duymak istemiyorum dedim daha ne diyeyim! Başkaları kaldırabiliyorsa olumsuz hikayeler onlara anlatabilirsin bana anlatmabu topıc de maşallah herkes cesaretlı ben yorumlardan hıç öyle hıssetmedım. başka konularda da okuduğum oluyor sırayla ınsallah herkese gelıp doğum yapıp buraya yazacağımı düşünüyorum.benımkı tüp bebek olmasına karşın baya normal doğuma ıkna oldum. burada.
Teşekkür ederim canım :) hem heyecan hem sitres hayırlısı ile sağlıkla gelse.Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş bir an önce iyileşirsin inş..
Hayırlısı olsun canım stres yapma az kaldı yavruşuna kavuşmana o ana odaklan gerisini düşünme..
Evet yarından sonra kısmetse canım :) hala hazır değilim gibi ne tuhaf duygu seliymiş buSağlıkla kucağına alırsın inşallah annesi az kalmış :) gözün aydın
En güzeli en hayırlısı olsun canım :)kizlar bugun cuma icin yatıs vermişti doktor suyumu patlatip sancinin gelmesini beklicektik ama hala 39+5te olucam o gun ve skntli bir durum yok oyle olunca tekrar aradim doktoru ve sancim gelene kadar beklemek istiyorum dedim o da tamam dedi,belki yarın olur belki haftaya ama beklicem ben gunum dolana kadar
amin canım sadece seyden endise ettim sende de varmis sorayim sana doktor hic muayene etmeden direkt cuma alalim dedi ultrasonda bakinca suya az demedi yeterli dedi ama hani azmisa getirdi tlf acipta ben beklemek istiyorum sknti yok dediniz zaten demi dedim bisey demedi endise etmeli miyim bilemedimEn güzeli en hayırlısı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?