- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.161
Amin canım inş böyle devam ederNe yapsın kıyamıyordur sana,Ama seni düşünmesi güzel Allah bozmasın Canım.
Benim gibi hiç bir doğum belirtisi yaşamayan arkadaşlar galiba sancım varbugün akşama doğru bir saat kadar yürüyüş yaptım bebeğin kasıklarıma iyice bastırdığını hissediyordum saat 1 gibi eşimle ilişkiye girdik sıcak suyla banyo şu bu derken uyudum saat 3te belim ve karnımda ağırıyla uyandım lavaboda silinirken hafif pembelik vardı tuvalet kağıdında ama hala ne nişan geldi ne de bebeğin suyu eşimi uyandırmadım daha sancılar düzenli aralıklarla devam ediyor belki doğuma girersem yazamam dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Benimde hiç belirtim yok ya.Benim gibi hiç bir doğum belirtisi yaşamayan arkadaşlar galiba sancım varbugün akşama doğru bir saat kadar yürüyüş yaptım bebeğin kasıklarıma iyice bastırdığını hissediyordum saat 1 gibi eşimle ilişkiye girdik sıcak suyla banyo şu bu derken uyudum saat 3te belim ve karnımda ağırıyla uyandım lavaboda silinirken hafif pembelik vardı tuvalet kağıdında ama hala ne nişan geldi ne de bebeğin suyu eşimi uyandırmadım daha sancılar düzenli aralıklarla devam ediyor belki doğuma girersem yazamam dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Allah razı olsun hepinizden saat 6da nişan da geldi demek ki bizlerin bir anda bir gece ansızın olacakmış 39+4 günlük miniğim şu ana kadar ne sancı vardı ne belirtiBenimde hiç belirtim yok ya.
Allah yardımcın olsun canım. İnş kolay bir şekilde bebeciğine kavuşursun
Canım bende de o bahsettiğin ıslaklık var hatta terliyor muyum acaba diye düşünüyorum..şimdi aklıma takıldı cumartesi kontrolüm var inş geç olmaz..geçen Cumartesi suyu normal demişti ama ben de hep ıslak hissediyorum hatta bir ara suyum geldi demiştim de sonradan idrarımla karıştırdığımı düşündüm. Senle günlerimiz yakın bebişler büyüdü artık hiç merak erme küvöze falan ihtiyaçları kalmayacak inşallah..benim de sezeryan bir aksilik olmazsa 7 nisanda..güzel haberlerini bekliyoruz miniğine kavuşacağın anı düşün sadece başka bir şey düşünme canım herkes bir şekilde atlatıyor..dualarımız seninle35. Haftada ilk nst de çok sancım çıktı, doktor hemen ciğer geliştici iğne verdi, vuruldum. Sonra ki nst de yine sancı çıktı. Altımı ıslak hissediyordum ben ama nasıl biliyor musun, sanki terlemiş gibi. Çok sık wc ye çıktığım için de acaba nem oradan mı kaynaklı diyordum. Meğer idrarla bile az az gidermiş. Sadece temkinli olmakta fayda var anneler :)
ay canim cok heycanlii dediklrrini brnde bugun yapmayi planliyorum gercekten oluyormus demekki,nisan dedigin nasil bir seydi sancı nasil geldi devam ediyor muAllah razı olsun hepinizden saat 6da nişan da geldi demek ki bizlerin bir anda bir gece ansızın olacakmış 39+4 günlük miniğim şu ana kadar ne sancı vardı ne belirti
canım o islaliktan bende de var suyum normaldi yani bence onla alakali olmayabilir ne hormonlar deli gibi çalışıyor icerde ben doktora ne sorsam normal diyo zatenCanım bende de o bahsettiğin ıslaklık var hatta terliyor muyum acaba diye düşünüyorum..şimdi aklıma takıldı cumartesi kontrolüm var inş geç olmaz..geçen Cumartesi suyu normal demişti ama ben de hep ıslak hissediyorum hatta bir ara suyum geldi demiştim de sonradan idrarımla karıştırdığımı düşündüm. Senle günlerimiz yakın bebişler büyüdü artık hiç merak erme küvöze falan ihtiyaçları kalmayacak inşallah..benim de sezeryan bir aksilik olmazsa 7 nisanda..güzel haberlerini bekliyoruz miniğine kavuşacağın anı düşün sadece başka bir şey düşünme canım herkes bir şekilde atlatıyor..dualarımız seninle
Canım bence son zamanlarda kimseyle bu konuları konuşmamakta fayda var.kimin ne diyecegini bilmiyorsun.ben doğum anını düşününce bile kötü oluyorum onun için arada aklıma geliyor kendimi telkin ediyorum bebişleri gördüğüm anı ve kokularını hayal ederek ilerlemeye çalışıyorum yoksa korkularımı koysam ortaya doğuma giremem herhalde. Allahtan yardım dile sana inandım sana güvendim güç kuvvet istiyorum de inanarak başka yolu yokKızlar saatlerdir aglamaktan helak oldum.az önce arkadaşa oturmaya gittik annesi ebe o da geldi bilgi alıyım annenide cagır demiştim.ayy kadın felaket tellalı gibi 3 saat boyunca agzından tek olumlu cümle cıkmadı.kısasın yağlanmıssın zor olur doğumun diye girdi mevzuya.doğum süprizlerle doludur ne zaman ne olacagı belli olmaz diyor olumsuz bir ifadeyle sanki acık kalp ameliyatı olucamda aşırı ölüm riski var.daha neler neler dedi ya yok epizyo dikişini atan cok önemli yorgan diker gibi dikiyorlar aayyy aklımı kaçıracaktım aglayarak kalktım ya.daha sakinleşemedim çok mu zor olacak doğum bilmiyorum tüm özgüvenimi yitirdim allahım nasıl olacak kafayı yemek üzereyim resmen
Tabiki de duan ederim.ins hepimiz kolay bi şekilde yavrularimiza kavusuruzzzz:))) doktor tarih verdim ama bebek cok asagda heran hersey olabilir dio. Aslinda hrpimizinki belirsiz. Hayrla saglikla gelsinler aşklarimiz :)anladim cnm az kalmis ne mutlu sana bizim.belirsizlik le beraber beklemedeyiz :)doğuma girerken bizlere de dua et olur mu çok iyi bir doğum olur inşallah ve saglicakla doğar gelir bebiş
Cnm nee kimseye bisey sor ne fikir al su saaten sonra. Nie kotu seyleri anlatıyirlaki. Kolay yaptrdgi dogumlari anlatsayms mubarek.Kızlar saatlerdir aglamaktan helak oldum.az önce arkadaşa oturmaya gittik annesi ebe o da geldi bilgi alıyım annenide cagır demiştim.ayy kadın felaket tellalı gibi 3 saat boyunca agzından tek olumlu cümle cıkmadı.kısasın yağlanmıssın zor olur doğumun diye girdi mevzuya.doğum süprizlerle doludur ne zaman ne olacagı belli olmaz diyor olumsuz bir ifadeyle sanki acık kalp ameliyatı olucamda aşırı ölüm riski var.daha neler neler dedi ya yok epizyo dikişini atan cok önemli yorgan diker gibi dikiyorlar aayyy aklımı kaçıracaktım aglayarak kalktım ya.daha sakinleşemedim çok mu zor olacak doğum bilmiyorum tüm özgüvenimi yitirdim allahım nasıl olacak kafayı yemek üzereyim resmen
Hadi hayrli haberler ver. Rabbim bi avazda kurtarsinBenim gibi hiç bir doğum belirtisi yaşamayan arkadaşlar galiba sancım varbugün akşama doğru bir saat kadar yürüyüş yaptım bebeğin kasıklarıma iyice bastırdığını hissediyordum saat 1 gibi eşimle ilişkiye girdik sıcak suyla banyo şu bu derken uyudum saat 3te belim ve karnımda ağırıyla uyandım lavaboda silinirken hafif pembelik vardı tuvalet kağıdında ama hala ne nişan geldi ne de bebeğin suyu eşimi uyandırmadım daha sancılar düzenli aralıklarla devam ediyor belki doğuma girersem yazamam dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Canım sen akıllı birisin niye o kadını dinledin hiç anlamıyorum,Zaten bilgili biri olsa Doğum yapıcak birine bunları anlatmaz,Bende çok korkağım ama inanki hiç okumuyorum bile Doğumla ilgili birşey.Çünkü herkesin doğumu farklı başlıyor farklı oluyor,Doktorlar bile inanmayın okuduklarınıza bizim milletimiz abartmayı seviyor diyorlar.Ne olur yıpratma kendini,Bak bebeğim dönmedi,suyum çok fazla erken Doğum riskim varmış .Doğum her an başlayabilir dedi.Doktorum lütfen korkma bebeğin gelişimini tamamladı dünyaya gelmesinde hiç sakınca Yok dedi,37 de alalım dedi ama bugün Doğum başlarsa bugün alırız sakın üzülme dedi,Ama insanlara kalsa herkes doktor herkes süper bilgi sahibi,çok erken bebeğin gelmesi diyorlar,inanki birtek doktorumu dinliyorum ona soru soruyorum hiç kimseye kulak asmıyorum.Benim kızkardeşim bile 2 Doğum yaptı o bile bana hiç olumsuz tek cümle anlatmadı,Süreklide sen düşünme Hayırlısı ne ise o olsun duyduğun herşeye inanma diyor.Canım Allah’a sığın doktorundan başka kimse ile muhatap olma.Allaha emanet olun bebeginle.Kızlar saatlerdir aglamaktan helak oldum.az önce arkadaşa oturmaya gittik annesi ebe o da geldi bilgi alıyım annenide cagır demiştim.ayy kadın felaket tellalı gibi 3 saat boyunca agzından tek olumlu cümle cıkmadı.kısasın yağlanmıssın zor olur doğumun diye girdi mevzuya.doğum süprizlerle doludur ne zaman ne olacagı belli olmaz diyor olumsuz bir ifadeyle sanki acık kalp ameliyatı olucamda aşırı ölüm riski var.daha neler neler dedi ya yok epizyo dikişini atan cok önemli yorgan diker gibi dikiyorlar aayyy aklımı kaçıracaktım aglayarak kalktım ya.daha sakinleşemedim çok mu zor olacak doğum bilmiyorum tüm özgüvenimi yitirdim allahım nasıl olacak kafayı yemek üzereyim resmen
Benim doktor da aynı canım aşırı rahat her şey normal ona göre :)canım o islaliktan bende de var suyum normaldi yani bence onla alakali olmayabilir ne hormonlar deli gibi çalışıyor icerde ben doktora ne sorsam normal diyo zaten
boşa nefes tükettiğimi söylediğin için sağol!Ben sana topiktekiler den mi bahsettim ! Kendimle ilgili söylüyorum daha neyi uzatıyorsun ki anlamıyorum. Yorum okuyup hissetmekle olmaz bu işler. Ben 2 gün sonra doğuma gideceğim suyum azalmış diyorum sen annem beni susuz doğurmuş ebeler bekletmiş şimdi olsa sıkıntı olur diyorsun. Kibarca olumsuz hikaye duymak istemiyorum dedim daha ne diyeyim! Başkaları kaldırabiliyorsa olumsuz hikayeler onlara anlatabilirsin bana anlatma
sağol canım inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza,gece kalktım mecburen bir şeyler yedim. bu duruma rağmen içi kıyılabiliyor insanın.başkalarına dokunuyor olabilir bende patates yemekleri daha hafif geliyor.hepimiz için hayırlısı,Hım zararı yoksa vur canım ben vurmadım koldan yaptık daha iyi ve rahatah canım ya seninde bu ara hep sıkıntın oldu rabbim ferahlık versin inş duamdasınz hepiniz ay bende Çıkardım midem ağrıdı bişey dokundu sanırım şimdi iyim ama midem bomboş oldu biraz bişey atıştırıp yatcam perşembde kontorlüm var hayırlısı hakkımzda sağlıckla alalım kucklarımıza inş
İnşallah canım bence de kalbini ferah tut Başaracağız biz ben de inanıyorum senin az kaldı sen bir de beni düşünAynen ya doktorların bu huyunu sevmiyorım ama işlerini yapıyolr bişeyde diyemiyoruz bakmasalr olmaz Allah yardımcımz olsun inş bende tırsmaya başladım aZcıkdoğurabilirmiym acba diyorum ya ıkınamazsam ya bişey olursa diye hiç bir şey bilmiyoz haliyle nasıl olcak acaba rabbim inş güç kuvvet verir bizede sağlıkla alırız kucağımıza annem korkma kızm kalbini ferah tut diyor keşke yanımda olsydı birde 11 sendir bu anı bkliyorum haliyle korkuda oluyor olmuyor değil dua edin banda çok 37 olduk artık haftaya 38 ayyy az kaldı
Ne kadar ilkel insanlar var ya doğuma gidecek olan birine bunlar söylenir mi bence sen hiç takma boş boş konuşuyor işte artık 70 li yıllarda yaşamıyoruz çok güzel olacak her zaman öyle düşün bak benim nişanım geldi hala bekliyorum tedirgin olacak hiçbir şey yok inan banaKızlar saatlerdir aglamaktan helak oldum.az önce arkadaşa oturmaya gittik annesi ebe o da geldi bilgi alıyım annenide cagır demiştim.ayy kadın felaket tellalı gibi 3 saat boyunca agzından tek olumlu cümle cıkmadı.kısasın yağlanmıssın zor olur doğumun diye girdi mevzuya.doğum süprizlerle doludur ne zaman ne olacagı belli olmaz diyor olumsuz bir ifadeyle sanki acık kalp ameliyatı olucamda aşırı ölüm riski var.daha neler neler dedi ya yok epizyo dikişini atan cok önemli yorgan diker gibi dikiyorlar aayyy aklımı kaçıracaktım aglayarak kalktım ya.daha sakinleşemedim çok mu zor olacak doğum bilmiyorum tüm özgüvenimi yitirdim allahım nasıl olacak kafayı yemek üzereyim resmen
Canım merhaba ayy heyecan yaptım nişanın geldi demek allahımmm inşallah sancıların başlar da Doğumun olur vallahi benim hala olmadı belirsizlik çok kötüAllah razı olsun hepinizden saat 6da nişan da geldi demek ki bizlerin bir anda bir gece ansızın olacakmış 39+4 günlük miniğim şu ana kadar ne sancı vardı ne belirti
hayırlısı ile gelir canım.sen içini rahat tut.Canım merhaba ayy heyecan yaptım nişanın geldi demek allahımmm inşallah sancıların başlar da Doğumun olur vallahi benim hala olmadı belirsizlik çok kötü
İnşallah canım beklemedeyim vallahi yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecekhayırlısı ile gelir canım.sen içini rahat tut.
doktor da rahatlacaktır seni.İnşallah canım beklemedeyim vallahi yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?