2018 mart-nisan anneleri

Allah yardımcın olsunn canım benim. İnşallah doğumun kolay geçer. Bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun canım

Anam sende de hep bir moral bozacak hikaye var bacım. Moral bozun diye yazmadım, moral verip motive edin diye yazdım :)

Hakkinda hayielisi olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın su önemli en önemli der benim doktorum .hadi bakalım.gelsin kuzucuk
Evet canım önemli olmaz olur mu. İnsan hep duyduğu gibi foşur foşur gelir diye bekliyor ama gördük ki hep tetikte olmalı insan. Benim farketmedim bile düşün

normal olacak galiba bir -birkaç hafta sonra senin bebek doğar sanki?seninde mide kötü mü şu sıralar?
Ekşime asiri var. Arada aniden bulantida grio. Sezaryen olcak bnm cnm.
Masallah tosuncuga a:) allah sifa versin snada
hadi canım hayirli ugurlu olsun iyisinizdir inşallah:)
Cnm bebis kac kilo gözüküyor. Allah yardmcn olsn ins.dogar artik.
Masallah cnm olsun gelisti yeterince. Susuz kalmasinda yavrucak :) heyecan dorukta

Gözünüz aydın olsun, allah analı babalı sağlıkla büyütsün insallah.
Sezeryandan sonra sutunuz geldi mi rahatça?

Allah kolaylık versin. İnsallah sağlıkla rahatça kucağınıza alırsınız bebeğinizi..

Canım gözün aydın bebeğin de sağlıklı sen de iyi olursun birkaç güne..inş çabucak olsun bu süreç..darısı bize bakalım

33 sene öncesi diyorum neden moralin bozulsun şimdi hik deyip dogurtuyorlar.
Bozuluyor ki yazdım sana. Yani yılı önemli değil benim kardeşim kendi doğumundan 3 gün önce duyduğu olumsuz hikayeden etkilenip normal Doğum yapamadı. İnsanoğlu ne zaman neye takılacağı belli olmaz. 2 gün var sitres haliyle oluyor.

Zen hicccc moralini bozma dogumu düşünüp. Sadece onu kucaklayip koklayacagini dusun. Ve sadece iki gunn var bunun için :)

Ben ekmek arası domates salatalik yeşil zeytin yiyorum. Zeytin in de çok faydasını gördüm valla ben. Aç yatma ama ya. Daha zararlı olmuyor mu öyle midene ?
Yok olmuyor daha iyi oluyor . Peynir falan atıyorum ağzıma çok aç olmuyorum . Midemi yakicak herseyden uzak duruyorum . Mecbur canım bi kaç kere kalkıp istifra ettim . Bu son ay başladı reflü bende . Yanıyor gaz cikarirken istifra oluyor sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Gözünüz aydın olsun, allah analı babalı sağlıkla büyütsün insallah.
Sezeryandan sonra sutunuz geldi mi rahatça?
Evet cnm şaşırdım ama emdi tabi daha iyi beslenip çoğaltmak lazım dune göre bugün daha ii mesela ama daha da artması lazım ne kadar icse o kadar ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…