- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.101
Allah yardımcın olsunn canım benim. İnşallah doğumun kolay geçer. Bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun canımKızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
Anam sende de hep bir moral bozacak hikaye var bacım. Moral bozun diye yazmadım, moral verip motive edin diye yazdım :)şimdi için demiyorum da bundan tam 33 sene önce yani annem beni doğurmaya niyetliyken uğraşmamış ebeler bildiğin bi gece kuru kuru annemde kalmışım sabaha doğurtmuşlar annemi.şimdi olsa illa sıkıntı çıkardı.
Evet canım önemli olmaz olur mu. İnsan hep duyduğu gibi foşur foşur gelir diye bekliyor ama gördük ki hep tetikte olmalı insan. Benim farketmedim bile düşünHakkinda hayielisi olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın su önemli en önemli der benim doktorum .hadi bakalım.gelsin kuzucuk
Amin canım. Hepimizin inşallah kolay geçerhemencecik biter geçer inşallah.hayırlısı ile alırsın kucağına.
Hahahha ilk aklıma sen geldin biliyor musun :) benim kız baya üzdü bizi teyzesi, sağlıkla gelsin de. En azından deneyimli olacağım sende istediğini sorarsın bana :)Egemmm beni beklemedin demek:) hadi hayirli dogumlar.olsun insallah sag saglim dogur yavrucagii
Ekşime asiri var. Arada aniden bulantida grio. Sezaryen olcak bnm cnm.normal olacak galiba bir -birkaç hafta sonra senin bebek doğar sanki?seninde mide kötü mü şu sıralar?
Masallah tosuncuga a:) allah sifa versin snadaKızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Cnm bebis kac kilo gözüküyor. Allah yardmcn olsn ins.dogar artik.hadi canım hayirli ugurlu olsun iyisinizdir inşallah:)
Masallah cnm olsun gelisti yeterince. Susuz kalmasinda yavrucak :) heyecan doruktaKızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Kızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
Amin canım hepimiz alırız inşallahAllah kolaylık versin. İnsallah sağlıkla rahatça kucağınıza alırsınız bebeğinizi..
33 sene öncesi diyorum neden moralin bozulsun şimdi hik deyip dogurtuyorlar.Anam sende de hep bir moral bozacak hikaye var bacım. Moral bozun diye yazmadım, moral verip motive edin diye yazdım :)
Canım gözün aydın bebeğin de sağlıklı sen de iyi olursun birkaç güne..inş çabucak olsun bu süreç..darısı bize bakalımKızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
en sağlıklı sezeryan 39. Haftada bebek iyiiseKizlar bende yavruma 3 nisan çarşamba günü saat 5 gibi kavuşmuş olacagim cok mutluyum :) doktor 39a kadar bekletcek
Bozuluyor ki yazdım sana. Yani yılı önemli değil benim kardeşim kendi doğumundan 3 gün önce duyduğu olumsuz hikayeden etkilenip normal Doğum yapamadı. İnsanoğlu ne zaman neye takılacağı belli olmaz. 2 gün var sitres haliyle oluyor.33 sene öncesi diyorum neden moralin bozulsun şimdi hik deyip dogurtuyorlar.
Hadi gözünüz aydın olsun inşallah :)Kizlar bende yavruma 3 nisan çarşamba günü saat 5 gibi kavuşmuş olacagim cok mutluyum :) doktor 39a kadar bekletcek
Zen hicccc moralini bozma dogumu düşünüp. Sadece onu kucaklayip koklayacagini dusun. Ve sadece iki gunn var bunun için :)Bozuluyor ki yazdım sana. Yani yılı önemli değil benim kardeşim kendi doğumundan 3 gün önce duyduğu olumsuz hikayeden etkilenip normal Doğum yapamadı. İnsanoğlu ne zaman neye takılacağı belli olmaz. 2 gün var sitres haliyle oluyor.
Zen hicccc moralini bozma dogumu düşünüp. Sadece onu kucaklayip koklayacagini dusun. Ve sadece iki gunn var bunun için :)
Yok olmuyor daha iyi oluyor . Peynir falan atıyorum ağzıma çok aç olmuyorum . Midemi yakicak herseyden uzak duruyorum . Mecbur canım bi kaç kere kalkıp istifra ettim . Bu son ay başladı reflü bende . Yanıyor gaz cikarirken istifra oluyorBen ekmek arası domates salatalik yeşil zeytin yiyorum. Zeytin in de çok faydasını gördüm valla ben. Aç yatma ama ya. Daha zararlı olmuyor mu öyle midene ?
Evet cnm şaşırdım ama emdi tabi daha iyi beslenip çoğaltmak lazım dune göre bugün daha ii mesela ama daha da artması lazım ne kadar icse o kadar iiGözünüz aydın olsun, allah analı babalı sağlıkla büyütsün insallah.
Sezeryandan sonra sutunuz geldi mi rahatça?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?