2018 mart-nisan anneleri

bel agrim belli aralikla oluyo ama karnim oyle cok sertlesmiyo bu arada bende cok susuyorum,dolunay molunay etkilemez öyle ya:)ben doguramicam galiba

Şöyle yap açılman da varmış sanırım o açıdan şanslısın gece dinlen riske atma. Sabaha karşı sabah göğüs uçlarına masaj yap sıcak su ile duş al yapabiliyorsan seks yap bu arada asla kendini germe ama oksitosin kaçar bebeğini düşün sevgi hormonunun çalışması lazım sadece sonra bence ağrıların artıp gideceksin hastaneye

bel agrim belli aralikla oluyo ama karnim oyle cok sertlesmiyo bu arada bende cok susuyorum,dolunay molunay etkilemez öyle ya:)ben doguramicam galiba
Beni çok etkiler perişan eder ezelinden beri yandım valla zaten doğuramıyom bir de olursa zor olur demişti dr allah yardımcım olsun şimdidn :/

canım zaten iliskiden sonra oldu benim bu bel agrim dusta aldim bir tek şey düşünduruyo beni buyuk tuvaletim varmis gibi his oluyo o önemli bir şey mi

Düzenli Sancım var canım ondan yatırdı yoksa yatırmazdı sancım oldu da geldim :)

canım zaten iliskiden sonra oldu benim bu bel agrim dusta aldim bir tek şey düşünduruyo beni buyuk tuvaletim varmis gibi his oluyo o önemli bir şey mi

Bebek kanalda mıydı çok sık mı ıkınma hissi geliyor sıksa git dr a ya da tuvalet olmadığıa eminsen

Amin inşallah canım özel hastane medical park sancım vardı düzenli evim de uzak olduğu için riske atmak istemedi doktorum

Bebek kanalda mıydı çok sık mı ıkınma hissi geliyor sıksa git dr a ya da tuvalet olmadığıa eminsen
kanalda olup olmadigini bilmiyorum canım ama doktor catida baktiginda nerdeyse basina ulasicam cok iyi gbi bi sey demisti 2cm açıklığım oldugunda,ikinma hissini bi takibe alayim

kanalda olup olmadigini bilmiyorum canım ama doktor catida baktiginda nerdeyse basina ulasicam cok iyi gbi bi sey demisti 2cm açıklığım oldugunda,ikinma hissini bi takibe alayim

Aynen dinlenince ağrın geçmiyosa önemli derler birde onu da bak sonra gitmeye karar verirsin

belim bi ara gecmisti su an gene surekki agriyo hani sanci girip cikardi bu ne boyle keske standart paket olsa dogururken:)
Aynen herkesin farklı oluyormuş malesef ama bende de şu oldu doğursam bile gitmiycem sanki çünkü o kdr çok kasılma ağrı yaşadım yaşıyorum ki gerçeği gelse anlamadan oturacak kıvama geldim zaten pek umutlu bakmıyor dr um çıkacağına sez a karar verdim ben de gün alıp gidicem en kısa zamanda

seninki de zor canım ya,iliski tetikler mutlaka sancin olur demeseydi doktor normal deyip gecerdim bnde ama iste dogumla mi alakali diyorum simdi yataga gectim bakalım uyuyabilirsem demek ki dogurmuyorum dicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…