- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.321
Saolun kizlar doktoru aradim sudur dedi. Zaten açim suan sezeryan olcak bnmkisi. Buyuk ihtimalle alir bebei 38+1im dua edin
Su da içme yolda vs bir şey yemeSaolun kizlar doktoru aradim sudur dedi. Zaten açim suan sezeryan olcak bnmkisi. Buyuk ihtimalle alir bebei 38+1im dua edin
öyle düşünme canım hemencecik geçecek inşallah.doğum işi nasip.minik meleğine kavuşacaksın hem senin durumundaki sezeryan yapılabilecek en sağlıklı sezeryan.Kızlar günaydın
Hiç açılmam olmadığından ve çocuk kanala girmediğinden her an sancı ağrı kasılma yaşamama rağmen doğum olmuyor. Bu durumda ilk doğumda pek önerilen bir şey yok. Doğumu hızlandıran yöntemler var ama bebek strese girebilir diyorlar. Pazartesi salı dr um boşsa sezaryene girme kararı aldım. Keşke bu pazartesi girseymişim bir hfta onca ağrıya boşuna direnmiş olucam. Daha çekecek çilem varmış demek napayım. Bitmeyen hamilelik yapmışlar. Millet şanslı 37/38 lerde gelir bebeği biziminde hiç ışık yok.
Aynen bir seyler yapayim dediğin gibi. Iki yere gidiyorum kontrole. Devlettekiler pek bir sey anlatmiyor insana istedogumun olana kadar devam edicek canım senin yaptigin seylere bagli olarak acilnasi decam edebilir nasil önemsiz demisler sacma sezeryan mi yapcaklar sana ne kadar guzel kendiliginden acilman var normal yapabilirsin demek bu teknik olarak,bolca yuru canım pilates topun varsa zipla hatta esinle odev yap:)bunlar acikligi artiran seyler hurma ye merdiven cik comel kalk
canim 37 38de bebegin alinmasi sans degilki niye oyle dusunuyosun biz adet tarihimize gore haftaya bakıyoruz ama yumurtlama daha ileriki haftalarda yani sen su an 39sun ama belki de gercekte 37sin yani cok sabırsıziz boyle dusunme sancin varsa suyunu patlatir doktor acilman olup olmayacak mi bi denersin bu sansini niye kullanmak istemiyosun hem sanciyi cekersen bebegin bagirsaklari sezeryan olsanda normal deki gibi florasini almis oluyormus hemde sutunun gelmesi daha kolay olur tabi genede sen bilirsin canimKızlar günaydın
Hiç açılmam olmadığından ve çocuk kanala girmediğinden her an sancı ağrı kasılma yaşamama rağmen doğum olmuyor. Bu durumda ilk doğumda pek önerilen bir şey yok. Doğumu hızlandıran yöntemler var ama bebek strese girebilir diyorlar. Pazartesi salı dr um boşsa sezaryene girme kararı aldım. Keşke bu pazartesi girseymişim bir hfta onca ağrıya boşuna direnmiş olucam. Daha çekecek çilem varmış demek napayım. Bitmeyen hamilelik yapmışlar. Millet şanslı 37/38 lerde gelir bebeği biziminde hiç ışık yok.
canım rahat ol 38drykrn bende de 2cmdi bir hafta sonra 3 oldu dunden bride 4um bence:))bu arada z.yagi ile yağlan canımAynen bir seyler yapayim dediğin gibi. Iki yere gidiyorum kontrole. Devlettekiler pek bir sey anlatmiyor insana istehaftasonu diger doktora gidicem bakalim acikligim artacak mi?
öyle düşünme canım hemencecik geçecek inşallah.doğum işi nasip.minik meleğine kavuşacaksın hem senin durumundaki sezeryan yapılabilecek en sağlıklı sezeryan.
Açılma yoksa yapmıyorlar öyle işlemlericanim 37 38de bebegin alinmasi sans degilki niye oyle dusunuyosun biz adet tarihimize gore haftaya bakıyoruz ama yumurtlama daha ileriki haftalarda yani sen su an 39sun ama belki de gercekte 37sin yani cok sabırsıziz boyle dusunme sancin varsa suyunu patlatir doktor acilman olup olmayacak mi bi denersin bu sansini niye kullanmak istemiyosun hem sanciyi cekersen bebegin bagirsaklari sezeryan olsanda normal deki gibi florasini almis oluyormus hemde sutunun gelmesi daha kolay olur tabi genede sen bilirsin canim
Kızlar benim çatı kemiğim çok agrıyor oturup kalkarken yatakta dönerken falan acıyor kemik agrısı yani sancı degil.bu normalmi acaba.catı muayenesi yaptırmadım yoksa catımmı dar anlamadım sizdede varmı kemik agrısı
benimde cok agriyo canım agrimasi iyi bisey bence özellikle aksamlari ayaga kalkinca oluyo catim dar mi genis mi diye dudunme doktor der sana acilman var yok diyeKızlar benim çatı kemiğim çok agrıyor oturup kalkarken yatakta dönerken falan acıyor kemik agrısı yani sancı degil.bu normalmi acaba.catı muayenesi yaptırmadım yoksa catımmı dar anlamadım sizdede varmı kemik agrısı
yapılıyor diye duymustum ben ondan dedim canım yapılmadigini bilmiyodum ya moralini bozma ama demek ki boylesi hayirli senin icinDr uma göre öyle yoksa çok Zor ve kaygılı bir doğum olacağını söylüyor aslında birinden daha fikir almak istiyorum ama gücüm hevesim her şeyim tükendi
Açılma yoksa yapmıyorlar öyle işlemlerisıfır açılma bende sancı zaten hep çekiyorum 110 larda nstlerim süte faydası olacaksa olmuştur zaten
Çatın açılıyor bebek yerleşiyordur bence iyi bir şey. Kontrole gitmedin mi ankarada
ben normal doğum bir şekilde gerçekleşmediğinde en sağlıklı sezeryanın suyun gelmesi ile yapılan sezeryn olduğunu okumuştum araştırırken.Dr uma göre öyle yoksa çok Zor ve kaygılı bir doğum olacağını söylüyor aslında birinden daha fikir almak istiyorum ama gücüm hevesim her şeyim tükendi
ben normal doğum bir şekilde gerçekleşmediğinde en sağlıklı sezeryanın suyun gelmesi ile yapılan sezeryn olduğunu okumuştum araştırırken.
Alttan muayene etti mi canım bugün
olumsuz konuşanlara takma haftasonu hastanede kalan hamilelerin hepsine gelen her nöbetçi doktor bi kulp buldu yani.daha stresten uzak tutacaklarına strese soktular kadınları.senin durumun iyi ve çabuk atlatacaksın.Hayırlısı artık cnm ben de şaşırdım neyi bekliyceğimi düşünceğimi
Ben de bugun kontrole gittim. Sancin yok dediler. Altran 1-2 cm aciklik varmis. Onemli degil dediler. Kizim da yaklasik 3200 gr olmus. Acaba bu aciklik ne kadar sure devam edicek?
Canım ptz kontrole gittim doktor atı muayenesi falan bişey demedi bende söylemedim.yarın yine gidicem istersen yaptıralım dedi eşim ama doktor gerekmi duymuyor anlamadım.vajinal muayene olmadım hiçÇatın açılıyor bebek yerleşiyordur bence iyi bir şey. Kontrole gitmedin mi ankarada
Bakmadılar henüz açılma var mı diye canım bende korkuyorum ya muayrenden hiç demedim kemik agrım var vs diye.şimdilik normal dopuma engel durum yok dedi ultasyondan ama son dakika bebeğin kalp atışları yavaşlar vs bi durum olursa acil sezeryan olur planda oyle bişey yok şuan için dedibenimde cok agriyo canım agrimasi iyi bisey bence özellikle aksamlari ayaga kalkinca oluyo catim dar mi genis mi diye dudunme doktor der sana acilman var yok diye
limonlu ıhlamur iç canım bal zencefil ye az bir şey yatıştırıyor boğazını.Kızlar bide ankaraya gelince üşütmüşüm boğazım fena dolu.halsizlik vs yok ama boğazım balgamlı gibi sürekli öksürüyorum bu halde nasıl olacak ıkınmak dikişler falan hiç bilmiyorum inş küçük hanım hrmen gelmez iyileşirimde öyle teşrif eder
Canım benim en güzel şekilde atlat benim tüm kalbimden geçen bu Rabbim yardımcın olsun,kuzunu sağlıkla al kucağına .Amiiiin canım benim dua edin bana bende sizlere edeceğim koridorda sancımın sıklaşmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?