2018 mart-nisan anneleri

öyle düşünme canım hemencecik geçecek inşallah.doğum işi nasip.minik meleğine kavuşacaksın hem senin durumundaki sezeryan yapılabilecek en sağlıklı sezeryan.

Aynen bir seyler yapayim dediğin gibi. Iki yere gidiyorum kontrole. Devlettekiler pek bir sey anlatmiyor insana iste haftasonu diger doktora gidicem bakalim acikligim artacak mi?

canim 37 38de bebegin alinmasi sans degilki niye oyle dusunuyosun biz adet tarihimize gore haftaya bakıyoruz ama yumurtlama daha ileriki haftalarda yani sen su an 39sun ama belki de gercekte 37sin yani cok sabırsıziz boyle dusunme sancin varsa suyunu patlatir doktor acilman olup olmayacak mi bi denersin bu sansini niye kullanmak istemiyosun hem sanciyi cekersen bebegin bagirsaklari sezeryan olsanda normal deki gibi florasini almis oluyormus hemde sutunun gelmesi daha kolay olur tabi genede sen bilirsin canim

Aynen bir seyler yapayim dediğin gibi. Iki yere gidiyorum kontrole. Devlettekiler pek bir sey anlatmiyor insana iste haftasonu diger doktora gidicem bakalim acikligim artacak mi?
canım rahat ol 38drykrn bende de 2cmdi bir hafta sonra 3 oldu dunden bride 4um bence:))bu arada z.yagi ile yağlan canım

Kızlar benim çatı kemiğim çok agrıyor oturup kalkarken yatakta dönerken falan acıyor kemik agrısı yani sancı degil.bu normalmi acaba.catı muayenesi yaptırmadım yoksa catımmı dar anlamadım sizdede varmı kemik agrısı

öyle düşünme canım hemencecik geçecek inşallah.doğum işi nasip.minik meleğine kavuşacaksın hem senin durumundaki sezeryan yapılabilecek en sağlıklı sezeryan.

Dr uma göre öyle yoksa çok Zor ve kaygılı bir doğum olacağını söylüyor aslında birinden daha fikir almak istiyorum ama gücüm hevesim her şeyim tükendi

Açılma yoksa yapmıyorlar öyle işlemleri sıfır açılma bende sancı zaten hep çekiyorum 110 larda nstlerim süte faydası olacaksa olmuştur zaten

Çatın açılıyor bebek yerleşiyordur bence iyi bir şey. Kontrole gitmedin mi ankarada

benimde cok agriyo canım agrimasi iyi bisey bence özellikle aksamlari ayaga kalkinca oluyo catim dar mi genis mi diye dudunme doktor der sana acilman var yok diye

yapılıyor diye duymustum ben ondan dedim canım yapılmadigini bilmiyodum ya moralini bozma ama demek ki boylesi hayirli senin icin

Dr uma göre öyle yoksa çok Zor ve kaygılı bir doğum olacağını söylüyor aslında birinden daha fikir almak istiyorum ama gücüm hevesim her şeyim tükendi
ben normal doğum bir şekilde gerçekleşmediğinde en sağlıklı sezeryanın suyun gelmesi ile yapılan sezeryn olduğunu okumuştum araştırırken.

Hayırlısı artık cnm ben de şaşırdım neyi bekliyceğimi düşünceğimi
olumsuz konuşanlara takma haftasonu hastanede kalan hamilelerin hepsine gelen her nöbetçi doktor bi kulp buldu yani.daha stresten uzak tutacaklarına strese soktular kadınları.senin durumun iyi ve çabuk atlatacaksın.

Çatın açılıyor bebek yerleşiyordur bence iyi bir şey. Kontrole gitmedin mi ankarada
Canım ptz kontrole gittim doktor atı muayenesi falan bişey demedi bende söylemedim.yarın yine gidicem istersen yaptıralım dedi eşim ama doktor gerekmi duymuyor anlamadım.vajinal muayene olmadım hiç
benimde cok agriyo canım agrimasi iyi bisey bence özellikle aksamlari ayaga kalkinca oluyo catim dar mi genis mi diye dudunme doktor der sana acilman var yok diye
Bakmadılar henüz açılma var mı diye canım bende korkuyorum ya muayrenden hiç demedim kemik agrım var vs diye.şimdilik normal dopuma engel durum yok dedi ultasyondan ama son dakika bebeğin kalp atışları yavaşlar vs bi durum olursa acil sezeryan olur planda oyle bişey yok şuan için dedi

Kızlar bide ankaraya gelince üşütmüşüm boğazım fena dolu.halsizlik vs yok ama boğazım balgamlı gibi sürekli öksürüyorum bu halde nasıl olacak ıkınmak dikişler falan hiç bilmiyorum inş küçük hanım hrmen gelmez iyileşirimde öyle teşrif eder

limonlu ıhlamur iç canım bal zencefil ye az bir şey yatıştırıyor boğazını.

Kızlar bir şey sorucam 36+2 yim şu anda dün geceden beri kızım çok hareketli sanki karnımı yarıp çıkıcak gibi .. benim gibi olan var mı? Son haftalarda hareketler azalır diyorlar benimki artınca merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…