2018 mart-nisan anneleri

Canım gözün aydın sağlıcakla büyüt inş.Dikişinin fazla olmasına üzüldüm kuru tutmaya calış.dr normal zor olur demişmiydi neden o kadar açtılarki

Kızlar yatışım yapıldı hastaneye sabah Doğum olacak inşallah dua edin bana
Canım allah bir avazda kurtarsın inş.dualalarım seninle sende bize dua et.batıkentteki medicalparkta mısın

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini..sana da çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlarsın..keşke öyle yapmasalarmış ama olan olmuş artık atlattın

Kızlar yatışım yapıldı hastaneye sabah Doğum olacak inşallah dua edin bana
Normal olacak inşallah canım
Bilmiyorum ki ne olacak canım bekliyorum öyle sabahı
allah bir avazda kurtarsın nasıl oldun canım?

Aynen canım bende uyuyamıyorum bayağıdır zaten şimdi uyuduk uyuduk yoksa daha yok uyku bonus saçlarını yerim onun sağlıcakla doğsun
aah aah çalışırken ben nerde uyucam.ben uyuyamadım bu zamana kadar iş güç vardı.

Deli gibi susuyorum ayrıca nefes alamıyorum
etrafta bir mikrop var böyle insanı tam grip etmiyor ama uyanınca bademcik acısı burun tıkanıklığı yapıyor. hiçbişey olmasa bile yana yana susatıyor canım.

Dolunay geliyormuş kızlar 5/6 gün zor geçecekmiş yeterince zordu zaten artık ne yaşayacaksak hayrolsun sonumuz :/
şu 6 nisana varayım belki midemi rahatlatip reflüye çözüm olacak bir şey. yazar doktor doktordan izinsiz bi hap bile içmek istemiyorum.

Kizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp

Kizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp
canım suyun gelişi miktarı herkeste farklıdır.yeni kontrole gitmiştin değil mi öyle hatırlıyorum sanki?istersen yarın tekrardan görüş doktorunla.

Ben de bugun kontrole gittim. Sancin yok dediler. Altran 1-2 cm aciklik varmis. Onemli degil dediler. Kizim da yaklasik 3200 gr olmus. Acaba bu aciklik ne kadar sure devam edicek?

Ben de bugun kontrole gittim. Sancin yok dediler. Altran 1-2 cm aciklik varmis. Onemli degil dediler. Kizim da yaklasik 3200 gr olmus. Acaba bu aciklik ne kadar sure devam edicek?
dogumun olana kadar devam edicek canım senin yaptigin seylere bagli olarak acilnasi decam edebilir nasil önemsiz demisler sacma sezeryan mi yapcaklar sana ne kadar guzel kendiliginden acilman var normal yapabilirsin demek bu teknik olarak,bolca yuru canım pilates topun varsa zipla hatta esinle odev yap:)bunlar acikligi artiran seyler hurma ye merdiven cik comel kalk

canım suyun gelmis olabilir telas yapma sancin yoksa gitmene gerek yok sürekli doktora gitmenin iyi olduğunu düşünmüyorum psikolojik olarak,ben dun gece gitseydim yatirirlardi cunku 3cm acikligim vardi zaten belki dun 4oldu bilmiyorum ben mi cok rahatım dicem ama yok ya hicte rahat degilim sadece bosa panik yapmamaya çalışıyorum kendime rabbim hepimize anlama gucu versin dayanma gucu versin:)

Evet sabah kalktım boğazım acıyor

şu 6 nisana varayım belki midemi rahatlatip reflüye çözüm olacak bir şey. yazar doktor doktordan izinsiz bi hap bile içmek istemiyorum.
Gaviscon şurup iyi gelmedi mi onu bütün dr lar öneriyor

Kızlar günaydın
Hiç açılmam olmadığından ve çocuk kanala girmediğinden her an sancı ağrı kasılma yaşamama rağmen doğum olmuyor. Bu durumda ilk doğumda pek önerilen bir şey yok. Doğumu hızlandıran yöntemler var ama bebek strese girebilir diyorlar. Pazartesi salı dr um boşsa sezaryene girme kararı aldım. Keşke bu pazartesi girseymişim bir hfta onca ağrıya boşuna direnmiş olucam. Daha çekecek çilem varmış demek napayım. Bitmeyen hamilelik yapmışlar. Millet şanslı 37/38 lerde gelir bebeği biziminde hiç ışık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…