- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.301
Canım gözün aydın sağlıcakla büyüt inş.Dikişinin fazla olmasına üzüldüm kuru tutmaya calış.dr normal zor olur demişmiydi neden o kadar açtılarkiAllah hepinizden razı olsun çok şükür bizim minik de geldi devlette doğurdum öncelik normale verdikleri için afedersiniz nerdeyse kalçama kadar dikiş atıldı sabah 8 de hastaneye gittik akşam 5 gibi Doğum gerçekleşti gece 3te sancım başlamıştı 2 saat sırf dikiş atmaları sürdü sezeryandan bi farkım kalmadı doktorunuz size neyi uygun görürse ona göre doğurun tavsiyemdir
Canım allah bir avazda kurtarsın inş.dualalarım seninle sende bize dua et.batıkentteki medicalparkta mısınKızlar yatışım yapıldı hastaneye sabah Doğum olacak inşallah dua edin bana
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini..sana da çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlarsın..keşke öyle yapmasalarmış ama olan olmuş artık atlattınAllah hepinizden razı olsun çok şükür bizim minik de geldi devlette doğurdum öncelik normale verdikleri için afedersiniz nerdeyse kalçama kadar dikiş atıldı sabah 8 de hastaneye gittik akşam 5 gibi Doğum gerçekleşti gece 3te sancım başlamıştı 2 saat sırf dikiş atmaları sürdü sezeryandan bi farkım kalmadı doktorunuz size neyi uygun görürse ona göre doğurun tavsiyemdir
Kızlar yatışım yapıldı hastaneye sabah Doğum olacak inşallah dua edin bana
Normal olacak inşallah canım
allah bir avazda kurtarsın nasıl oldun canım?Bilmiyorum ki ne olacak canım bekliyorum öyle sabahı
aah aah çalışırken ben nerde uyucam.ben uyuyamadım bu zamana kadar iş güç vardı.Aynen canım bende uyuyamıyorum bayağıdır zaten şimdi uyuduk uyuduk yoksa daha yok uykubonus saçlarını yerim onun sağlıcakla doğsun
etrafta bir mikrop var böyle insanı tam grip etmiyor ama uyanınca bademcik acısı burun tıkanıklığı yapıyor. hiçbişey olmasa bile yana yana susatıyor canım.Deli gibi susuyorum ayrıca nefes alamıyorum
şu 6 nisana varayım belki midemi rahatlatip reflüye çözüm olacak bir şey. yazar doktor doktordan izinsiz bi hap bile içmek istemiyorum.Dolunay geliyormuş kızlar 5/6 gün zor geçecekmiş yeterince zordu zaten artık ne yaşayacaksak hayrolsun sonumuz :/
hayırlısı olsun inşallah.benim gaz sancımla 27ye çıktı39+0 doktordan geliyorum sancim ilk kez 60 çıktı bu hafta büyük ihtimal gelir gelmezse haftaya perşembe alttan muayene edip duruma gore yatircak galiba hayırlısı olsun :)
inşallah bebek gelmek istediği vakit hızlanacaktır canım.içini rahat tut.yok kızlar tum gece uyaniktim nerdeyse ama doguramadim:)hayırlısı bakalim:)))
Alttan muayene etti mi canım bugün39+0 doktordan geliyorum sancim ilk kez 60 çıktı bu hafta büyük ihtimal gelir gelmezse haftaya perşembe alttan muayene edip duruma gore yatircak galiba hayırlısı olsun :)
canım suyun gelişi miktarı herkeste farklıdır.yeni kontrole gitmiştin değil mi öyle hatırlıyorum sanki?istersen yarın tekrardan görüş doktorunla.Kizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp
Suyun gelmistir canim. Hemen doktorunu ara.Kizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp
dogumun olana kadar devam edicek canım senin yaptigin seylere bagli olarak acilnasi decam edebilir nasil önemsiz demisler sacma sezeryan mi yapcaklar sana ne kadar guzel kendiliginden acilman var normal yapabilirsin demek bu teknik olarak,bolca yuru canım pilates topun varsa zipla hatta esinle odev yap:)bunlar acikligi artiran seyler hurma ye merdiven cik comel kalkBen de bugun kontrole gittim. Sancin yok dediler. Altran 1-2 cm aciklik varmis. Onemli degil dediler. Kizim da yaklasik 3200 gr olmus. Acaba bu aciklik ne kadar sure devam edicek?
canım suyun gelmis olabilir telas yapma sancin yoksa gitmene gerek yok sürekli doktora gitmenin iyi olduğunu düşünmüyorum psikolojik olarak,ben dun gece gitseydim yatirirlardi cunku 3cm acikligim vardi zaten belki dun 4oldu bilmiyorum ben mi cok rahatım dicem ama yok ya hicte rahat degilim sadece bosa panik yapmamaya çalışıyorum kendime rabbim hepimize anlama gucu versin dayanma gucu versin:)Kizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp
Evet sabah kalktım boğazım acıyorallah bir avazda kurtarsın nasıl oldun canım?
aah aah çalışırken ben nerde uyucam.ben uyuyamadım bu zamana kadar iş güç vardı.
etrafta bir mikrop var böyle insanı tam grip etmiyor ama uyanınca bademcik acısı burun tıkanıklığı yapıyor. hiçbişey olmasa bile yana yana susatıyor canım.
Gaviscon şurup iyi gelmedi mi onu bütün dr lar öneriyorşu 6 nisana varayım belki midemi rahatlatip reflüye çözüm olacak bir şey. yazar doktor doktordan izinsiz bi hap bile içmek istemiyorum.
sezeryan olcaksa tabi araman gitmen daha farkli canım simdi mi gideceksin hadi al kucagina saglicakla:)Saolun kizlar doktoru aradim sudur dedi. Zaten açim suan sezeryan olcak bnmkisi. Buyuk ihtimalle alir bebei 38+1im dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?