- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.341
Benimki Canım uyutmuyordu artık karnımın dışından bile belli oluyor o kafasını oynatması,hareketleri.Ben bugün 36 haftalık oldum,Benim doktorum ilk hareketlerini soruyor giderkende sıkıca tembihliyor takip et hareketlerde azalma olursa doğru hastaneye gel diyor.Pazartesi gene kontrole gidicem.Korkma yani normalmiş.Kızlar bir şey sorucam 36+2 yim şu anda dün geceden beri kızım çok hareketli sanki karnımı yarıp çıkıcak gibi.. benim gibi olan var mı? Son haftalarda hareketler azalır diyorlar benimki artınca merak ettim
Bence su Canım doktoruna bildir durumu,Çünkü su doğumu başlatırmış benim su üst sınırı geçmişte eğer hafif su gelirse hastaneye dedi.Kizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp
Allahım yardım etsin,Sağlıkla kucağına al kuzunu Canım.Saolun kizlar doktoru aradim sudur dedi. Zaten açim suan sezeryan olcak bnmkisi. Buyuk ihtimalle alir bebei 38+1im dua edin
Hakkında Hayırlısı olsun canım,En güzeli senin ve yavrun için neyse o olsun,İçini ferah tut dualarım seninle.Kızlar günaydın
Hiç açılmam olmadığından ve çocuk kanala girmediğinden her an sancı ağrı kasılma yaşamama rağmen doğum olmuyor. Bu durumda ilk doğumda pek önerilen bir şey yok. Doğumu hızlandıran yöntemler var ama bebek strese girebilir diyorlar. Pazartesi salı dr um boşsa sezaryene girme kararı aldım. Keşke bu pazartesi girseymişim bir hfta onca ağrıya boşuna direnmiş olucam. Daha çekecek çilem varmış demek napayım. Bitmeyen hamilelik yapmışlar. Millet şanslı 37/38 lerde gelir bebeği biziminde hiç ışık yok.
Çok sağol canım ilk gebelik olunca herşeyden korkuyorım elimde değil benimkinin de hareketleri belli oluyor dışardan :))) sağlıkla gelsin kuzucuklarımızBenimki Canım uyutmuyordu artık karnımın dışından bile belli oluyor o kafasını oynatması,hareketleri.Ben bugün 36 haftalık oldum,Benim doktorum ilk hareketlerini soruyor giderkende sıkıca tembihliyor takip et hareketlerde azalma olursa doğru hastaneye gel diyor.Pazartesi gene kontrole gidicem.Korkma yani normalmiş.
Cnnm su olabilir bnceKizlar yarim cay bardagindan fazla su geldi sanki. Camasirim islak baya. Bu sueur degilmi idrar akinti olamaz. Acil cvp
İnş canım beklemek ve görmekten başka çare kalmadıolumsuz konuşanlara takma haftasonu hastanede kalan hamilelerin hepsine gelen her nöbetçi doktor bi kulp buldu yani.daha stresten uzak tutacaklarına strese soktular kadınları.senin durumun iyi ve çabuk atlatacaksın.
Kızlar bir şey sorucam 36+2 yim şu anda dün geceden beri kızım çok hareketli sanki karnımı yarıp çıkıcak gibi.. benim gibi olan var mı? Son haftalarda hareketler azalır diyorlar benimki artınca merak ettim
Hakkında Hayırlısı olsun canım,En güzeli senin ve yavrun için neyse o olsun,İçini ferah tut dualarım seninle.
Canm korkma olurmuş o gögsunden süt bile gelirmiş doktorlar cıkmadan uyarmıştı beni etkek bebekte bile olurmuş o süt gelmesi annedeki hormonlar bebege geciyormuş kısa sürede düzelirmiş. Nasıl gidiyor annelik adapte olabildin mi giremiyorum bende bayadır. Buarada senn kanama durumu nasıl benim iki gündür durmuştu bugun tekrar geldi anlayamadımCnm valla bu sabhts korktum primA da küçük bi kan vardı öldüm korkudAn direk doktora yine öç valla omrumden ömür gitti bnm dikislerde aşırı agriyo
Amin inşallah canım özel hastane medical park sancım vardı düzenli evim de uzak olduğu için riske atmak istemedi doktorum
Bnm kanama öyle çok deil ama devam ediyor Cnm .korkuyorum gazını faln cikarmk için kucağıma almaya .Cnm göbeği düştü mu seninCanm korkma olurmuş o gögsunden süt bile gelirmiş doktorlar cıkmadan uyarmıştı beni etkek bebekte bile olurmuş o süt gelmesi annedeki hormonlar bebege geciyormuş kısa sürede düzelirmiş. Nasıl gidiyor annelik adapte olabildin mi giremiyorum bende bayadır. Buarada senn kanama durumu nasıl benim iki gündür durmuştu bugun tekrar geldi anlayamadım
Benimki de asiri hareketlendi. Sanirim artik buyudukleri icin daha cok hissediyoruz.Kızlar bir şey sorucam 36+2 yim şu anda dün geceden beri kızım çok hareketli sanki karnımı yarıp çıkıcak gibi.. benim gibi olan var mı? Son haftalarda hareketler azalır diyorlar benimki artınca merak ettim
benimki hep başaşğı mı bilemiyorum 33. haftada başaşağı idi.bazende aşırı olmasada kaburgalarımu itiriyor ama neyle itiriyor bilmiyorum bacağıyla mı ayağıyla mı popsu ile mi.Benimki de asiri hareketlendi. Sanirim artik buyudukleri icin daha cok hissediyoruz.
Her yerde hareketler azalır diyor zaten ben de artınca telaşlandım..bence kafalarına nasıl eserse öyle yapıyor miniklerimizYa benimkinin hareketleri çok değil herkes arttı demiş ama umarım her şey normaldir..hareket ediyor ama daha sakin
Sağol canım benim hepimz dua edelim birbirmze inş sağlıcakla alırız kucaklarımzaAmiiiin canım benim çok sağol ne demek tabi ki ederim hem de seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?