2018 mart-nisan anneleri

Benimki Canım uyutmuyordu artık karnımın dışından bile belli oluyor o kafasını oynatması,hareketleri.Ben bugün 36 haftalık oldum,Benim doktorum ilk hareketlerini soruyor giderkende sıkıca tembihliyor takip et hareketlerde azalma olursa doğru hastaneye gel diyor.Pazartesi gene kontrole gidicem.Korkma yani normalmiş.

Benim doktorum da izinliymiş cts kontrol günümde mecburen pzt ye aldılar randevumu geç olmaz inş..bir de bugün bebeğimin hıçkırığı üstte duyulmaya başladı midemin altında..tekrar ters mi döndü acaba

Hakkında Hayırlısı olsun canım,En güzeli senin ve yavrun için neyse o olsun,İçini ferah tut dualarım seninle.

Çok sağol canım ilk gebelik olunca herşeyden korkuyorım elimde değil benimkinin de hareketleri belli oluyor dışardan :))) sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

olumsuz konuşanlara takma haftasonu hastanede kalan hamilelerin hepsine gelen her nöbetçi doktor bi kulp buldu yani.daha stresten uzak tutacaklarına strese soktular kadınları.senin durumun iyi ve çabuk atlatacaksın.
İnş canım beklemek ve görmekten başka çare kalmadı

Son haftalar diye bizim haftalara diyorlar 36 da hareketli olması normal 38 den sonra yeri iyice daralır hareketlerin farkından anlarsın zaten

Hakkında Hayırlısı olsun canım,En güzeli senin ve yavrun için neyse o olsun,İçini ferah tut dualarım seninle.

Amin canım çok sağol bekliyorum dualarınızı

Cnm valla bu sabhts korktum primA da küçük bi kan vardı öldüm korkudAn direk doktora yine öç valla omrumden ömür gitti bnm dikislerde aşırı agriyo
Canm korkma olurmuş o gögsunden süt bile gelirmiş doktorlar cıkmadan uyarmıştı beni etkek bebekte bile olurmuş o süt gelmesi annedeki hormonlar bebege geciyormuş kısa sürede düzelirmiş. Nasıl gidiyor annelik adapte olabildin mi giremiyorum bende bayadır. Buarada senn kanama durumu nasıl benim iki gündür durmuştu bugun tekrar geldi anlayamadım

Kızlarr nasıl gidiyor hamişlik doğum yapan var mı? Bebekle ilgilenmekten bakamıyorum hic buralara ama aklım hep sizde nasılsınız

kızlar doğum.için doktor adaçayı önerdi bilginiz olsun... 38den önce icmeyin sakin erken doğuma sebebiyet veriyor.

Bnm kanama öyle çok deil ama devam ediyor Cnm .korkuyorum gazını faln cikarmk için kucağıma almaya .Cnm göbeği düştü mu senin

Benimki de asiri hareketlendi. Sanirim artik buyudukleri icin daha cok hissediyoruz.

Benimki de asiri hareketlendi. Sanirim artik buyudukleri icin daha cok hissediyoruz.
benimki hep başaşğı mı bilemiyorum 33. haftada başaşağı idi.bazende aşırı olmasada kaburgalarımu itiriyor ama neyle itiriyor bilmiyorum bacağıyla mı ayağıyla mı popsu ile mi.

Ya benimkinin hareketleri çok değil herkes arttı demiş ama umarım her şey normaldir..hareket ediyor ama daha sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…