2018 mart-nisan anneleri

Maşallah Canım benim yeğenine ,benimkinde ilk aylar 2 kilo alıyordu doktoru sütün kalitesi çok diyordu kardeşime.Ama senin dediğinde doğru bazıları minyon oluyor .Haklısın Canım önemli olan sağlıklı olmaları,benimki emmiyor ama şükrediyorum hep sağlıkla kucağıma aldığıma.Sen nasıl oldun toparladınmı Canım .

20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç . Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..

Ben kötüyüm bebeğim hasta gözyaşım durmuyor ciğerim yanıyor

Ayni vallahi ben de öyleyim moralim çok bozuk yorgun hissediyorum üstüne üstük makatımda çatlak oldu bir de onla ağrısıyla uğraşıyorum inan bu aralarda birkaç doğum daha yapardım heralde

Ben kötüyüm bebeğim hasta gözyaşım durmuyor ciğerim yanıyor
Ay Canım çok geçmiş olsun üzüldüm kuzuna.Rabbim şifa versin Canım Biraz sakin ol bebeğin iyileşecek beraber evinizde olucaksınız önce sen iyi olucaksınki bebeğine bakabilesin.Dualarım sizinle En kısa sürede hayırlı güzel haberler verirsin inşallah bize .

Ya şu zihniyeti anlamıyorum yeni doğan bebeği kucaklarına alınca ne oluyor çünkü sevilmiyor bile minnacıklar,düşüncesiz insanlar.Ben kendim bile alamıyorum minnacık bir yeri acır diye.Kendini suçlama Canım insanların düşüncesizliği.

Önemli!!!
bu gebelik hesaplamasında transfer tarıhının uzerıne ıkı hafta eklenmesı saçma degılmı dogrusu bumu gercekten
dr larınız nedıyor bukonuda arkdaslar
Merhaba arkadaşım gebelik hesaplamasında son adet tarihi baz alınıyor ve tüp bebek tedavisinde yumurta toplanması adetinizin başlangıcından ortalama 14-15 gün sonra yani oluyor bu sebepten sizin transfer tarihinize iki hafta eklenerek hesap yapılıyor önemli olan ilişki veya transfer tarihi değil adet olduğunuz gün yani yumurtanın yaşı çünkü her adet döneminde yeni yumurtalar oluşuyor bildiğiniz gibi Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm canım Mevla şifasını göndersin tez zamanda inş hem sana hem bebişine Bende birşey diyemiyorum pek. Ama ay kusacak falan diyip hemen alıyorum kucağıma. İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten. Benim kvdem doğumdan yeni getirdikleri bebeğime anne sütü bile vermeden ben daha, parmağını vermişti oğlumun ağzına. Hâlâ daha düşündükçe deliriyorum

Aynen canım alerji çıksın yeterki kötü bir şey cıkmasın bu yuksek cıkan deger iki kötü hastalığında habercisiymiş ama bizim kesin süt alerjisi öyle hissediyorum beni zor günler bekliyor bunada şükür ne diyim.. perşembe dayımın çalıştığı hastaneye gidecegiz cok arastırdım doktor bulamadım devlete götürücem yarın.. Allahım esirgesin meleklerimizi tırnaklarına zarar gelmesin inşallah
Cnm cok gecmis olsun evet mukuslu kaka mutlaka bisyin belirtisi oluyor.... ins alerjisi yoktur yaaa o da zor biseyy
Canım inş alerjidir diyorum artık kötünün iyisi alerji çunku bu yuksek cıkan deger (kalprotektin) bir kaç kötü Hastalıkta birde alerjide yukseliyormuş normal aralıgı 50-120 bizimki 800 cıktı yarın göturucem ne diyecekler bakalım en korktuğum şeydi alerji basıma geldi
Off kiyamam bn o minnossa ya gecmiswolsn cnm bnm
Sağol canım rabbim hepsini esirgesin

L Linabasel34 canımm benim üzülme buda gelir geçer gider korkma senlik bir durum değil ki lanet olsun ki küçücük bebeği dudagından öpeni bile var ne diyeceksin dur desende anlamıyorlar kac kere uyardıgım insanlar yine öpmek istiyor insanlar anlayıssız hayır diyebilsende önüne geçemiyorsun ben hayırda diyorum öpmeyinde ama bak yine öpüyorlar ki benim bebeğim öpücüğe cok duyarlı anında sivilce cıkıyor bunu bile bile yapıyorlar. Olacagı varmış üzülme bak benim meleğiminde alerjisi cıktı bazı şeyler biz istesekte istemesekte yaşanıyor önüne geçemeyiz üzülme ne olur Allah daha büyük dert vermesin ne dermansız hastalar var halimize binlerce şükür olsun kendini suclama hic

Cnm bukadar uzulme bak.sutun azalir. O minicik gordugumuz bebekler emin ol hepimizden daha cok mucadeleci ve güçlü.. allah sifa versin.

Benimde bebegimin 4 gündür kusmasi var.... supheliyim cunku emdgnin hrpsini birden kusuyor.... gidecegz doktora bugun ins...rabbim evlatlarimizi.bize bagislasin...

Ayni vallahi ben de öyleyim moralim çok bozuk yorgun hissediyorum üstüne üstük makatımda çatlak oldu bir de onla ağrısıyla uğraşıyorum inan bu aralarda birkaç doğum daha yapardım heralde
Aynen canım sanki üstümden tır geçmiş her sabh öyle uyanıyorum üstlk başımda ağrıyor arada mahvediyor beni senin işinde zor bephantol kullan eğer dikişin yoksa oranda senin iyi geliyor doktor bana hamileyken vermişti kabızlıktan dolyı olmuştu geçiryor

Okurken burnum direği sızladı canım ya benim kızımda arada bir öksürüyor korkuyorum inş üşüymez bugün biraz keyifsiz sanki rabbim biran önce şifa versin kuzuna iyi olsun çok zor gerçkten annelik ama rabbim büyük her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diyor inş iyi olucak sen duanı et bizde edelim

Dayaklıkmış o kaynan olcak şahsiyet ne dmeek parmak emdirmek yaaa allahım etrfdakiler yüznden çocuklarımza düzgün bakamıyoruz işte al buyur bundan yak onamı düşmüş acba benmkide gögüsümü beğenmiyor yok karaymış ucu yokmuş benmkini versem süt olsada diyor onların yüzünden emmiyor kzıım geçen iki kere verdim zorla daha da almadı allah yardımcımz olsun inş

Vallai öyle canım uykusuzluktan oluyor hep bunlar ah çok çile çektim su 40 içinde sürdüm ama geçmedi bir kaç yerden hasarlanmış .. bir ara kabız oldum o zaman oldu ondan sonra kabızlığım geçti ama bu hiç düzelmedi (

Amin Canım Rabbim herkesin yavrusunu korusun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz Canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…