- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.561
Maşallah Canım benim yeğenine ,benimkinde ilk aylar 2 kilo alıyordu doktoru sütün kalitesi çok diyordu kardeşime.Ama senin dediğinde doğru bazıları minyon oluyor .Haklısın Canım önemli olan sağlıklı olmaları,benimki emmiyor ama şükrediyorum hep sağlıkla kucağıma aldığıma.Sen nasıl oldun toparladınmı Canım .Bazi bebekler gelişimi minyon olduğu için , az kg alıyorlar ..ilk yegenim ayda 1 kg aldı hep bazı aylar 1.5 kg o babasına çekmiş ..2. Ayda 300 gr aldı oda annesi gibi minyon bi kız . Herkes başka bişey diyor ya aman sağlıklı olsunlar da
Ben kötüyüm bebeğim hasta gözyaşım durmuyorMaşallah Canım benim yeğenine ,benimkinde ilk aylar 2 kilo alıyordu doktoru sütün kalitesi çok diyordu kardeşime.Ama senin dediğinde doğru bazıları minyon oluyor .Haklısın Canım önemli olan sağlıklı olmaları,benimki emmiyor ama şükrediyorum hep sağlıkla kucağıma aldığıma.Sen nasıl oldun toparladınmı Canım .
Öyle mi dersin canım ya inşallah öyledir testler filan yapacağım deyince korktum yaBazı bebeklerin yapısı öyle canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil 300 gr bile alsa iyidir
Ayni vallahi ben de öyleyim moralim çok bozuk yorgun hissediyorum üstüne üstük makatımda çatlak oldu bir de onla ağrısıyla uğraşıyorum inan bu aralarda birkaç doğum daha yapardım heraldeValla ben de anlamadım anlayn varsa anlatsın karnımızdayken daha kolydı cidden derlerdi de inanmazdım etrfımda benim doktor çok bilmiş çok olunca doymuyor doymuyor diye ha bire tıkıyolar benide makina sandılar süt sağ onu yap bunu et sanki anne değil de işçiym inanırmısınız çooooooooook yorgunum sezryan değilde normal doğum yapmışım gbi her yerim ağrıyor hep yorgunum üstelik halim yok gitmek istiyorum uzklara
Ay Canım çok geçmiş olsun üzüldüm kuzuna.Rabbim şifa versin Canım Biraz sakin ol bebeğin iyileşecek beraber evinizde olucaksınız önce sen iyi olucaksınki bebeğine bakabilesin.Dualarım sizinle En kısa sürede hayırlı güzel haberler verirsin inşallah bize .Ben kötüyüm bebeğim hasta gözyaşım durmuyorciğerim yanıyor
Ya şu zihniyeti anlamıyorum yeni doğan bebeği kucaklarına alınca ne oluyor çünkü sevilmiyor bile minnacıklar,düşüncesiz insanlar.Ben kendim bile alamıyorum minnacık bir yeri acır diye.Kendini suçlama Canım insanların düşüncesizliği.20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Merhaba arkadaşım gebelik hesaplamasında son adet tarihi baz alınıyor ve tüp bebek tedavisinde yumurta toplanması adetinizin başlangıcından ortalama 14-15 gün sonra yani oluyor bu sebepten sizin transfer tarihinize iki hafta eklenerek hesap yapılıyor önemli olan ilişki veya transfer tarihi değil adet olduğunuz gün yani yumurtanın yaşı çünkü her adet döneminde yeni yumurtalar oluşuyor bildiğiniz gibi Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÖnemli!!!
bu gebelik hesaplamasında transfer tarıhının uzerıne ıkı hafta eklenmesı saçma degılmı dogrusu bumu gercekten
dr larınız nedıyor bukonuda arkdaslar
Çok üzüldüm canım Mevla şifasını göndersin tez zamanda inş hem sana hem bebişine20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Canım benim sağolasın giremiyorum ki bebeğin telaşındanCanım benim ya İnan çok üzüldüm benim de gözlerim seni arıyordu buralardademek telaşın varmış
Aynen canım alerji çıksın yeterki kötü bir şey cıkmasın bu yuksek cıkan deger iki kötü hastalığında habercisiymiş ama bizim kesin süt alerjisi öyle hissediyorum beni zor günler bekliyor bunada şükür ne diyim.. perşembe dayımın çalıştığı hastaneye gidecegiz cok arastırdım doktor bulamadım devlete götürücem yarın.. Allahım esirgesin meleklerimizi tırnaklarına zarar gelmesin inşallahValla canım sende benim gibisin ,bende doktora gitme taraftarıyım.Bununla geçmiş olsun canım sen süt ve sütlü ürünler perhizi yapıcan,inşallah oda geçicek.Doktorun zaten seni güzelce yönlendirir.Bizede haber verirsin.
Canım inş alerjidir diyorum artık kötünün iyisi alerji çunkuCnm cok gecmis olsun evet mukuslu kaka mutlaka bisyin belirtisi oluyor.... ins alerjisi yoktur yaaa o da zor biseyy
Sağol canım rabbim hepsini esirgesinOff kiyamam bn o minnossa ya gecmiswolsn cnm bnm
Sağol canım Allah razı olsun hardaldı arada yeşil yapıyordu ama üç dört gün boyunca hep yeşil yapınca götürdüm hemenCanım cok geçmiş olsun. Allah sabır sağlık versin. Hep mi yeşildi kakasi yoksa genelde hardal rengi arada mi yeşildi?
Cnm bukadar uzulme bak.sutun azalir. O minicik gordugumuz bebekler emin ol hepimizden daha cok mucadeleci ve güçlü.. allah sifa versin.20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Aynen canım sanki üstümden tır geçmiş her sabh öyle uyanıyorum üstlk başımda ağrıyor arada mahvediyor beni senin işinde zor bephantol kullan eğer dikişin yoksa oranda senin iyi geliyor doktor bana hamileyken vermişti kabızlıktan dolyı olmuştu geçiryorAyni vallahi ben de öyleyim moralim çok bozuk yorgun hissediyorum üstüne üstük makatımda çatlak oldu bir de onla ağrısıyla uğraşıyorum inan bu aralarda birkaç doğum daha yapardım heralde
Okurken burnum direği sızladı canım ya20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Çok üzüldüm canım Mevla şifasını göndersin tez zamanda inş hem sana hem bebişineBende birşey diyemiyorum pek. Ama ay kusacak falan diyip hemen alıyorum kucağıma. İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten. Benim kvdem doğumdan yeni getirdikleri bebeğime anne sütü bile vermeden ben daha, parmağını vermişti oğlumun ağzına. Hâlâ daha düşündükçe deliriyorum
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızçenSağol canım Allah razı olsun hardaldı arada yeşil yapıyordu ama üç dört gün boyunca hep yeşil yapınca götürdüm hemen
Vallai öyle canım uykusuzluktan oluyor hep bunlarAynen canım sanki üstümden tır geçmiş her sabh öyle uyanıyorum üstlk başımda ağrıyor arada mahvediyor beni senin işinde zor bephantol kullan eğer dikişin yoksa oranda senin iyi geliyor doktor bana hamileyken vermişti kabızlıktan dolyı olmuştu geçiryor
Amin Canım Rabbim herkesin yavrusunu korusun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz Canım .Aynen canım alerji çıksın yeterki kötü bir şey cıkmasın bu yuksek cıkan deger iki kötü hastalığında habercisiymiş ama bizim kesin süt alerjisi öyle hissediyorum beni zor günler bekliyor bunada şükür ne diyim.. perşembe dayımın çalıştığı hastaneye gidecegiz cok arastırdım doktor bulamadım devlete götürücem yarın.. Allahım esirgesin meleklerimizi tırnaklarına zarar gelmesin inşallah
Canım inş alerjidir diyorum artık kötünün iyisi alerji çunkubu yuksek cıkan deger (kalprotektin) bir kaç kötü Hastalıkta birde alerjide yukseliyormuş normal aralıgı 50-120 bizimki 800 cıktı yarın göturucem ne diyecekler bakalım en korktuğum şeydi alerji basıma geldi
Sağol canım rabbim hepsini esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?