2018 mart-nisan anneleri

Insallah cnm mayis 16da snnm gidiyo haxiran da bn memlekete gidcem 3 hafta kalirim sonrs yine snnemi getirvem no ay daha:))
Hahaha çok iyi valla şanslısın, bebek yaşına girer böyle böyle :) valla büyük nimet birinin olması. Bugün aşı olduk hep kucakta olmak istedi. Yerine koyar koymaz ağladı, biri olsa on dk tuvalete gider çay içersin ama o bile bazen lüks geliyor :)

Bennnn :) neden suçlu hissediyorsun ki canım gayet normal bir durum. Hayatımız 7-24 bir bebeğe adanmış durumda. Ben kahvaltı bile yapamıyorum hep ekmek arası yapıp kızın yanına koşuyorum :)

Yok cnm besikte durmasi imkansix uyaninca feryat figan agliyo besikten cikmak icin kucaga alisti 've kucags alincsds ksldirip gezdirmemizi istiyo
Offf gezme olayı sıkıntı bak, insanın kolları kopuyor. Sizde insan var şimdi destek oluyor ama tek kalınca kafayı yersin bacım. Benim kızda hep kucakta ama ayakta gezdirip sallamıyorum alışmasın diye. Yiğenim ayakta kucak isterdi. Oturunca basardı yaygarayı ay ne çektik

HKlisin cnnm cok zor vlla Allah yardimcimiz plan VallA iyi bakabilelim Dr

VllA bnde ondan korkuyom tek okunca bittim bbn bide cok cabuk yorulan no insanim be yapacam bilmiyom bn ikio gune salya sumuk aglsrim Anne gel diye

N
. Normal hissetmen Canım .Bide benimki uyumuyor dalamıyor .5 dakikada bir ağlıyor .Hep yanındayım başka hiçbirşey yapamıyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun acil şifalar dilerim oğluşunuza .

Kakası normal dedi doktor sütün yetiyor dedi yaptığı kaka çişe göre ama gel gör ki kilo almadı yok canım neden darılayım

Kizlar bizim gaz bitmiyor dr a gittik gaz ve gözdeki capak için.gaz icin metsil ver dedi. Pek bisey değişmedi sanki. Bana magnezyumlu bir toz verdi önce bi tatli kaşığı dene dedi bende de kabizlik iyicene artiyordu.doktor yeşillik gaz yapar tek başına diyor.kvaldem yeşillik almaya calisiyor.grizekalı kocamda neden cocuga ilac iciriyosunuz diyor.eline vercen o emzirsin aptl herif emzikliyim trip atiyor bana.veriyim bari kucağına kendi emzirsin gazını alsin prof ya.

Üzülme hemen ,Doktor mutlaka birşey önermiştir beslenmesi için.Benimkide ilk hafta kilo verdi,sonraki hafta anca verdiği 250 gr aldı .Benimki anne sütü almıyor.Sadece mama yiyoruz canım .
15 gün sonda kontrol verdi yine yeterli kilo yoksa bazı testler yapacağım dedi

İdrar testi veren olfu mu bebek için? Doktor istedi verdik onda da doğru sonuç çıkmamış idrar numunesini almak da kız bebekte çok zor of :/

Kizlar benim bebekte anne sutu iciyor mama hc yemiyor sutumde az mamayla takviye yapmak istiyorum ama yemiyo napicam bilmiyorum

Ben tek olsam evimde eşimle karışan olmasa bunalmazdım ama görümcede kalıyoruz bunalıyorum hatta soğuyorum yapılanlardan dolayı ama yinede kzımq sahip çıkıp bakıyorum çünkü o bize cennetten geldi onun ne suçu var 3/4 aylığa kadar dişimzi sıkıcaz bazen çok yorgun oluyorum aykata durcak halim kalmıyor ama biz olmasakta kim bakcak biz gbi

15 gün sonda kontrol verdi yine yeterli kilo yoksa bazı testler yapacağım dedi
Canım benmkide öyleydi kilosu sonra mama süt yaptık topaldı seminkide toplar inş sen süt yarayıcı
Şeyler ye ben anlamıyorum birde çoğu emzirip uyutuyor tosun gbi oluyolr bizmkilrde doymuyor sağlıklı olsunlarda kloda alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…