- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.521
Hahaha çok iyi valla şanslısın, bebek yaşına girer böyle böyle :) valla büyük nimet birinin olması. Bugün aşı olduk hep kucakta olmak istedi. Yerine koyar koymaz ağladı, biri olsa on dk tuvalete gider çay içersin ama o bile bazen lüks geliyor :)Insallah cnm mayis 16da snnm gidiyo haxiran da bn memlekete gidcem 3 hafta kalirim sonrs yine snnemi getirvem no ay daha:))
Benim de tam tersi uyumadı, hep kucak istedi daha yeni uyudu İnan.1.ayaşısı uyku yapti mi sizde kizlar. Bebegim cok uyuyor kaldiramiyorum asi oldu sabah onfan dolayi mi acaba
Bennnn :) neden suçlu hissediyorsun ki canım gayet normal bir durum. Hayatımız 7-24 bir bebeğe adanmış durumda. Ben kahvaltı bile yapamıyorum hep ekmek arası yapıp kızın yanına koşuyorum :)Kızlar siz de bunaldiginizi hissediyor musunuz?Ben bazen çok bunalıyorum.. ve bu yüzden de aslında kendimi çok suçlu hissediyorum. Emzir altını değiştir ve uyutmaya çalış.. bu döngü beni biraz boguyor başka hiç bir şey yapmıyorum. Benim gibi hisseden var mi acaba?
Offf gezme olayı sıkıntı bak, insanın kolları kopuyor. Sizde insan var şimdi destek oluyor ama tek kalınca kafayı yersin bacım. Benim kızda hep kucakta ama ayakta gezdirip sallamıyorum alışmasın diye. Yiğenim ayakta kucak isterdi. Oturunca basardı yaygarayı ay ne çektikYok cnm besikte durmasi imkansix uyaninca feryat figan agliyo besikten cikmak icin kucaga alisti 've kucags alincsds ksldirip gezdirmemizi istiyo
HKlisin cnnm cok zor vlla Allah yardimcimiz plan VallA iyi bakabilelim DrHahaha çok iyi valla şanslısın, bebek yaşına girer böyle böyle :) valla büyük nimet birinin olması. Bugün aşı olduk hep kucakta olmak istedi. Yerine koyar koymaz ağladı, biri olsa on dk tuvalete gider çay içersin ama o bile bazen lüks geliyor :)
VllA bnde ondan korkuyom tek okunca bittim bbn bide cok cabuk yorulan no insanim be yapacam bilmiyom bn ikio gune salya sumuk aglsrim Anne gel diyeOfff gezme olayı sıkıntı bak, insanın kolları kopuyor. Sizde insan var şimdi destek oluyor ama tek kalınca kafayı yersin bacım. Benim kızda hep kucakta ama ayakta gezdirip sallamıyorum alışmasın diye. Yiğenim ayakta kucak isterdi. Oturunca basardı yaygarayı ay ne çektik
. Normal hissetmen Canım .Bide benimki uyumuyor dalamıyor .5 dakikada bir ağlıyor .Hep yanındayım başka hiçbirşey yapamıyorumKızlar siz de bunaldiginizi hissediyor musunuz?Ben bazen çok bunalıyorum.. ve bu yüzden de aslında kendimi çok suçlu hissediyorum. Emzir altını değiştir ve uyutmaya çalış.. bu döngü beni biraz boguyor başka hiç bir şey yapmıyorum. Benim gibi hisseden var mi acaba?
Rabbim yar ve yardımcın olsun acil şifalar dilerim oğluşunuza .ALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
Kakası normal dedi doktor sütün yetiyor dedi yaptığı kaka çişe göre ama gel gör ki kilo almadıMama takviyesi önerdi mi doktor canım? Yani olmadı mama ile desteklersin. Sütün az mı bilemedim ki. Böyle söylüyorum diye kırılma benim kız hala meme emmiyor düşün arada sırada emer. Ben mama veriyorum ne yapayım
Evet canım olduk 1 aylıkken1 aylık oldunuz mu canım? Kaç günlükken 350 gr almış? Üzülme iyice beslersin hemencecik kilo alır
15 gün sonda kontrole çağırdı doktor inşallah canım yaAz almis rvet sikms canini tatlim insallah by ay tosuncuk olur yavrun cani saoksun
Veriyorum 3 saati geçmiyor kka çişte normal dedi doktor anlamadımGece uyumayan anneler ne durumdasinz benimki full gece uyumuyo maalesef.. ladycim cok gecmis olsun.. leyla canim duzenli sut veriyor musun nie oyle az almis ki
15 gün sonda kontrol verdi yine yeterli kilo yoksa bazı testler yapacağım dediÜzülme hemen ,Doktor mutlaka birşey önermiştir beslenmesi için.Benimkide ilk hafta kilo verdi,sonraki hafta anca verdiği 250 gr aldı .Benimki anne sütü almıyor.Sadece mama yiyoruz canım .
Ilk kizimda bizim de kaka cia normaldi cnm.ama sut yetmiodu. Yani yeterince cekemiyordu diyelim. Mama ile toparladikVeriyorum 3 saati geçmiyor kka çişte normal dedi doktor anlamadım
Ben tek olsam evimde eşimle karışan olmasa bunalmazdım ama görümcede kalıyoruz bunalıyorum hatta soğuyorum yapılanlardan dolayı ama yinede kzımq sahip çıkıp bakıyorum çünkü o bize cennetten geldi onun ne suçu var 3/4 aylığa kadar dişimzi sıkıcaz bazen çok yorgun oluyorum aykata durcak halim kalmıyor ama biz olmasakta kim bakcak biz gbiKızlar siz de bunaldiginizi hissediyor musunuz?Ben bazen çok bunalıyorum.. ve bu yüzden de aslında kendimi çok suçlu hissediyorum. Emzir altını değiştir ve uyutmaya çalış.. bu döngü beni biraz boguyor başka hiç bir şey yapmıyorum. Benim gibi hisseden var mi acaba?
Canım benmkide öyleydi kilosu sonra mama süt yaptık topaldı seminkide toplar inş sen süt yarayıcı15 gün sonda kontrol verdi yine yeterli kilo yoksa bazı testler yapacağım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?