2018 mart-nisan anneleri

15 gün sonda kontrole çağırdı doktor inşallah canım ya
Cnm bnm doktor sut zaten bebege cok fayfsli ams sutun kalitesini srtirabilirsin dedi Kuru hurma incir kayisi uzum ye Sen ssglikli seyler ye sutun guzl olsun ki bebege yarasin dedi bn simdi oule yapiyom sende denr istersen hersey bebisker icon sonucta

Kizlar benim bebekte anne sutu iciyor mama hc yemiyor sutumde az mamayla takviye yapmak istiyorum ama yemiyo napicam bilmiyorum
Canim bende ilk defa simdi mama verdim. Vermek zorunda kaldim istemeyerek de olsa... sabahtan beri kizlarim beni oyle yordularki öğlene kadar kahvalti bile yapamadim . Benim sutum de yemeyince asla olmuyor. Durmadilar yiyemedim yiyemeyince sutcolmadi ac olunca daha beter uyuyamadi.... mama yaptim basta pek sevmedi biberon ama mecbur aldi ac olunca. Karni doydu ve uyudu misil misil....

Uzuntusu de bana kaldi.

Sma verdim ben belki seninkide baska marka sever

Cnm bnm doktor sut zaten bebege cok fayfsli ams sutun kalitesini srtirabilirsin dedi Kuru hurma incir kayisi uzum ye Sen ssglikli seyler ye sutun guzl olsun ki bebege yarasin dedi bn simdi oule yapiyom sende denr istersen hersey bebisker icon sonucta
Canım kuru meyvelerin çoğu gaz yapıyor kuzuda anlamadım vallahi be yesem

Ama canım doymasa yeterli kaka çiş yapmaz dedi doktor doyuyor ama kilo almıyor anlamadım imam

Ama canım doymasa yeterli kaka çiş yapmaz dedi doktor doyuyor ama kilo almıyor anlamadım imam
Valla ben de anlamadım anlayn varsa anlatsın karnımızdayken daha kolydı cidden derlerdi de inanmazdım etrfımda benim doktor çok bilmiş çok olunca doymuyor doymuyor diye ha bire tıkıyolar benide makina sandılar süt sağ onu yap bunu et sanki anne değil de işçiym inanırmısınız çooooooooook yorgunum sezryan değilde normal doğum yapmışım gbi her yerim ağrıyor hep yorgunum üstelik halim yok gitmek istiyorum uzklara

9
f ile baslayan bi jel gibi birşey verdi.ama geçmedi.yine tekrar ediyor sabah akşam sürmeme ragmen gözüne.
Canım sürme jeli de damlayıda benm kzın gözünde de var ve hala devam ediyor bizde 3/4 gün damla kullandık geçmedi dediklerine göre 40 gözünden çıkıyormuş baklım şu 40 hün dolsun birde görelim ne oluyor

Önemli!!!
bu gebelik hesaplamasında transfer tarıhının uzerıne ıkı hafta eklenmesı saçma degılmı dogrusu bumu gercekten
dr larınız nedıyor bukonuda arkdaslar

Bende sma veriyorum,onu önerdiler en iyisi oymuş bide bunu alan anne sütünüde alıyormuş.Diğer mamalar tatlıymış Canım .

Canım beni sakın yanlış anlama lütfen.bebek doyuyordur ama bazı annelerin sütü kalitesiz oluyormuş çoçuğa yaramıyormuş.Benim bir arkadaşımın çoçuguda öyleydi doktoru öyle söylemiş çünkü ayda en fazla bebeği 350_400 gr alıyordu.

Canım ben çok ağladığında bazen oluyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor gece koyuyorum kalkıyor falan o zaman bana geliyorlar o kadar kötü oluyorum ki kendimi zor tutuyorum dün gece 2 saat sürdü uyutmak belki de geçmiştir agladi durdu yani yalnız değilsin

Canım cok geçmiş olsun. Allah sabır sağlık versin. Hep mi yeşildi kakasi yoksa genelde hardal rengi arada mi yeşildi?

Bazi bebekler gelişimi minyon olduğu için , az kg alıyorlar ..ilk yegenim ayda 1 kg aldı hep bazı aylar 1.5 kg o babasına çekmiş ..2. Ayda 300 gr aldı oda annesi gibi minyon bi kız . Herkes başka bişey diyor ya aman sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…