2018 mart-nisan anneleri

Canım inşallah birşeysi yoktur yavrunun.Sende hayırlı haberlerle gel inşallah.

Hamilelikte bütün göğüs uçları kararıyor o cahil görümcen bunu bilmiyor herhalde süt kanalları oluşuyor çünkü .Bembeyazdı göğsümün ucu kahverengiye döndü.Çok emzirmek istiyorsa doğursun bir tane onu bol bol emzirsin.Kusura bakma çok sinirlendim o kocanın akrabalarına .İnşallah bir an önce evinize dönersiniZ seni iyice sinirlendirmeden.Ben emmiyor diye çok ağladım o annem beni sakinleştirmek için hep telkinde bulundu .

Sağol canım Allah razı olsun hardaldı arada yeşil yapıyordu ama üç dört gün boyunca hep yeşil yapınca götürdüm hemen
Anladım canım Allah kolaylık versin yavrularımızı bize bagislasin. Bende korktum 2 günde 1 falan yeşile dönük oluyor bizimde arada o yüzden sorayim dedin takip edelim bizde

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bian önce iyilessin meleğin inşallah.

Bu ne ya benimkini versem falan ne kadar cahil fesat insanlar bunlar. Allah böyle insanlardan tutsun

Ece bizim kızın meme reddi bitti çok şükür :) doktor mamayı 6 saatte bir ver dedi. Mamayı yavaş yavaş keseceğim inşallah. Senin ilaçlar bitince denemeye devam edersin. Sütünü sağıp döküyor musun? Ben ilaç kullanırken doktor sütüm kesilmesin diye sağ ve dök demişti.

Çooook geçmiş olsun okurken içim gitti ağlayacağım neredeyse burnumu sızlattın kendini suçlama kuzum inan sadece sen değil herkes birilerine alma diyemiyor. Ama nereden belli birinden enfeksiyon kaptığı? Kendini suçlama bazen doğuştan oluyor bir arkadaş vardı bak burada. Allah’tan anlayıp doktora götürdün bak tedavisini oluyor. Emziriyorsan üzülme ki sütüne zarar gelmesin

Ay çok sevindim canım benim emmesine maşallah yavruna,sütümü sağmaya çalışıyoruZda çok fazla gelmiyor 5 yada 10 cc.döküyoruz.Bakalım canım nasipse emer inşallah.

Amin.inşallah..tesekkurler

Kızlar benim bebeğimin eli sürekli ağzında AÇTA toktu olsa sürekli eli ağzında anlamıyorum neden böyle yapıyor sizinkilerde öyle mi ?

Söylediklerini hiç takmamak lazım hemen cevaplarını vermek lazım ama yapamıyoruz işte canım. Takma yinede sen emzir bebeni şuan en çok sütümüze ihtiyaçları var canım

Kızlar sütünüzü ne kadar süre sağıyorsunuz? Ben daha hiç sağmadım sütün yetmiyo çünkü günde 3x60 ilave mama veriyorum.. 2 gündür sürekli memede kalmak istiyor sütüm ne kadar geliyor acaba doyuruyor mu merak ediyorum.. 17 günlüğüz bu arada

Kızlar 40ım bitince doktor spiral takalım dedi ama yorumlardan kanama uzun sürüyormuş diye okudum. Hem acıtıyor falan diyor bazıları. Ne yapsam acaba? Daha önce taktıran var mı? Yeni bebeğimiz olmuşken bir daha hamile kalmak istemiyorum.

Ay bende hamile kalmak istemiyorum,3 aylık iğneler yapılıyormuş bende onu düşünüyorum.

Canım kuru meyvelerin çoğu gaz yapıyor kuzuda anlamadım vallahi be yesem
Hadi ya bizde onlards gaz olmadi sukur zormus valla cocuk bakmak bn yetemem diye cok korkuyorum annem 2 haftays gidiyo diye dun banyosunu tek yaptirmaya basladim artik bebegime ama bnm belim iptal yani cok zorlandm su dok bebegi cevir falan :))ama yaptirabildm sukur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…