- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.581
Canım inşallah birşeysi yoktur yavrunun.Sende hayırlı haberlerle gel inşallah.Cnm bukadar uzulme bak.sutun azalir. O minicik gordugumuz bebekler emin ol hepimizden daha cok mucadeleci ve güçlü.. allah sifa versin.
Benimde bebegimin 4 gündür kusmasi var.... supheliyim cunku emdgnin hrpsini birden kusuyor.... gidecegz doktora bugun ins...rabbim evlatlarimizi.bize bagislasin...
Hamilelikte bütün göğüs uçları kararıyor o cahil görümcen bunu bilmiyor herhalde süt kanalları oluşuyor çünkü .Bembeyazdı göğsümün ucu kahverengiye döndü.Çok emzirmek istiyorsa doğursun bir tane onu bol bol emzirsin.Kusura bakma çok sinirlendim o kocanın akrabalarına .İnşallah bir an önce evinize dönersiniZ seni iyice sinirlendirmeden.Ben emmiyor diye çok ağladım o annem beni sakinleştirmek için hep telkinde bulundu .Dayaklıkmış o kaynan olcak şahsiyet ne dmeek parmak emdirmek yaaa allahım etrfdakiler yüznden çocuklarımza düzgün bakamıyoruz işte al buyur bundan yak onamı düşmüş acba benmkide gögüsümü beğenmiyor yok karaymış ucu yokmuş benmkini versem süt olsada diyor onların yüzünden emmiyor kzıım geçen iki kere verdim zorla daha da almadı allah yardımcımz olsun inş
Anladım canım Allah kolaylık versin yavrularımızı bize bagislasin. Bende korktum 2 günde 1 falan yeşile dönük oluyor bizimde arada o yüzden sorayim dedin takip edelim bizdeSağol canım Allah razı olsun hardaldı arada yeşil yapıyordu ama üç dört gün boyunca hep yeşil yapınca götürdüm hemen
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bian önce iyilessin meleğin inşallah.20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Bu ne ya benimkini versem falan ne kadar cahil fesat insanlar bunlar. Allah böyle insanlardan tutsunDayaklıkmış o kaynan olcak şahsiyet ne dmeek parmak emdirmek yaaa allahım etrfdakiler yüznden çocuklarımza düzgün bakamıyoruz işte al buyur bundan yak onamı düşmüş acba benmkide gögüsümü beğenmiyor yok karaymış ucu yokmuş benmkini versem süt olsada diyor onların yüzünden emmiyor kzıım geçen iki kere verdim zorla daha da almadı allah yardımcımz olsun inş
Ece bizim kızın meme reddi bitti çok şükür :) doktor mamayı 6 saatte bir ver dedi. Mamayı yavaş yavaş keseceğim inşallah. Senin ilaçlar bitince denemeye devam edersin. Sütünü sağıp döküyor musun? Ben ilaç kullanırken doktor sütüm kesilmesin diye sağ ve dök demişti.Maşallah Canım benim yeğenine ,benimkinde ilk aylar 2 kilo alıyordu doktoru sütün kalitesi çok diyordu kardeşime.Ama senin dediğinde doğru bazıları minyon oluyor .Haklısın Canım önemli olan sağlıklı olmaları,benimki emmiyor ama şükrediyorum hep sağlıkla kucağıma aldığıma.Sen nasıl oldun toparladınmı Canım .
Çooook geçmiş olsun20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Ay çok sevindim canım benim emmesine maşallah yavruna,sütümü sağmaya çalışıyoruZda çok fazla gelmiyor 5 yada 10 cc.döküyoruz.Bakalım canım nasipse emer inşallah.Ece bizim kızın meme reddi bitti çok şükür :) doktor mamayı 6 saatte bir ver dedi. Mamayı yavaş yavaş keseceğim inşallah. Senin ilaçlar bitince denemeye devam edersin. Sütünü sağıp döküyor musun? Ben ilaç kullanırken doktor sütüm kesilmesin diye sağ ve dök demişti.
Merhaba arkadaşım gebelik hesaplamasında son adet tarihi baz alınıyor ve tüp bebek tedavisinde yumurta toplanması adetinizin başlangıcından ortalama 14-15 gün sonra yani oluyor bu sebepten sizin transfer tarihinize iki hafta eklenerek hesap yapılıyor önemli olan ilişki veya transfer tarihi değil adet olduğunuz gün yani yumurtanın yaşı çünkü her adet döneminde yeni yumurtalar oluşuyor bildiğiniz gibi Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bizimki emse de emmek istiyorKızlar benim bebeğimin eli sürekli ağzında AÇTA toktu olsa sürekli eli ağzında anlamıyorum neden böyle yapıyor sizinkilerde öyle mi ?
Aynı bu da gelişimi nasıl peki?bizimki emse de emmek istiyor
Dayaklıkmış o kaynan olcak şahsiyet ne dmeek parmak emdirmek yaaa allahım etrfdakiler yüznden çocuklarımza düzgün bakamıyoruz işte al buyur bundan yak onamı düşmüş acba benmkide gögüsümü beğenmiyor yok karaymış ucu yokmuş benmkini versem süt olsada diyor onların yüzünden emmiyor kzıım geçen iki kere verdim zorla daha da almadı allah yardımcımz olsun inş
Ay bende hamile kalmak istemiyorum,3 aylık iğneler yapılıyormuş bende onu düşünüyorum.Kızlar 40ım bitince doktor spiral takalım dedi ama yorumlardan kanama uzun sürüyormuş diye okudum. Hem acıtıyor falan diyor bazıları. Ne yapsam acaba? Daha önce taktıran var mı? Yeni bebeğimiz olmuşken bir daha hamile kalmak istemiyorum.
iyi maşallah aslinda 15 gün erken geldi ve aslında nisan sonunda doğması gereken boyuta ulaştıAynı bu da gelişimi nasıl peki?
Ohh maşallah canım nazar değmesin herkese söylemeiyi maşallah aslinda 15 gün erken geldi ve aslında nisan sonunda doğması gereken boyuta ulaştı
Emzirmeyi etkiliyo mu onlar canimAy bende hamile kalmak istemiyorum,3 aylık iğneler yapılıyormuş bende onu düşünüyorum.
Hadi ya bizde onlards gaz olmadi sukur zormus valla cocuk bakmak bn yetemem diye cok korkuyorum annem 2 haftays gidiyo diye dun banyosunu tek yaptirmaya basladim artik bebegime ama bnm belim iptal yani cok zorlandm su dok bebegi cevir falan :))ama yaptirabildm sukur kiCanım kuru meyvelerin çoğu gaz yapıyor kuzuda anlamadım vallahi be yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?