- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.621
. Doktora götür. Linabasel 34 yukarılarda yazmıştı.Bebeginde akıntı varmış.İdrar yollarında enfeksiyon varmış.Kizlar sizinde kizlarinizda vajinal akinti oldu mu? Bildigin akinti ya tedirgin oldum normal mi acaba
Canım bir sorun yaşamadı,Şu an bebeği 22 aylık hala kullanıyor.Ben eczaneden alıp vurduruyorum dedi.eczaneden 5 liraya alıyormuş,Doktoru önermişti.Evet ilaçla korunuyordum daha bebek düşünmüyordum 15 aylık evliydim.Nasip iyikide olmuş diyorum bak ne güzel Anne oldum.Daha ilk öğrendiğimde bile çok sevindim gece 5 de test yapmıştım.Eşim sevinçten çıldırmıştı.Ne ile korunucaz ben spiral taktıramam ama artık bir yöntem bulmam lazım.Senin bir düşüncen varmı bu konuda.Canim o igneler ablamin hormonlarini alt ust etmişti.. senin kızkardeşinde bi etkisi olmadimi.
O igne saglik ocaginda ücretsiz yapilanmi yoksa o ozel bi markami aliyor eczaneden.
Bide inanmiyorum sen hapla mi hamile kaldin nasil oldu o iş
Doktorum 2.ay kontrole gel demişti. Ben spiral taktrcam ya. Hapla ugrasamam ven unuturum falan.... ignelerse ablamin hormonlari.bozdu die korkuyorum. Esime asla guvenmiyorum guya o korundu kizim oldu sonuç :)Canım bir sorun yaşamadı,Şu an bebeği 22 aylık hala kullanıyor.Ben eczaneden alıp vurduruyorum dedi.eczaneden 5 liraya alıyormuş,Doktoru önermişti.Evet ilaçla korunuyordum daha bebek düşünmüyordum 15 aylık evliydim.Nasip iyikide olmuş diyorum bak ne güzel Anne oldum.Daha ilk öğrendiğimde bile çok sevindim gece 5 de test yapmıştım.Eşim sevinçten çıldırmıştı.Ne ile korunucaz ben spiral taktıramam ama artık bir yöntem bulmam lazım.Senin bir düşüncen varmı bu konuda.
Anladım Canım hap zaten süt veren anneler kullanamıyor.Ay bende eşime asla güvenim yok.Doktoruma tekrar kontrole gidiyimde bakalım.Doktorum 2.ay kontrole gel demişti. Ben spiral taktrcam ya. Hapla ugrasamam ven unuturum falan.... ignelerse ablamin hormonlari.bozdu die korkuyorum. Esime asla guvenmiyorum guya o korundu kizim oldu sonuç :)
Bi tek spiral geriye kaliyor. Ablam 1 sene oldu takali cok memnun
Canım 40 'n çıktı mi normal lohusa kanaman devam ediyor olmasinBen sanırım adet oldum kızlar,sütüm biraz az acaba regl etkiler mi? Ben gibi erken olan var mı?
Canım çok geçmiş olsun,çok zor gerçekten bir ağlamalarına dayanamıyoruz..senin bebişin de iyileşecek hemen inş allah beterinden korusunEve misafirler ile beraber çocuklar da geldi . Büyük ihtimal onlar dan geldi . Valla evlat cigermis gerçekten ciğermis. .kalp acısı vs ne yani hiç bişey . Bebek den kan aliyorlar kan gelmiyor 1 saat delik deşik ettiler hala.mor elleri kollari ,benim kandilim kucagimda kaldi o gece oyle bagira bagira agladm sanki o da hissetti ben aglarken kucagimda gozlerinden aglamadan yas geldi yavrumun. Boncugum benimen kotu sey de bebek sana anlatmaya calisiyor hzuurusuz luk yapiyor ben hep kizdim aksi diye durmuyor diye o vicdan azabi da vardi . Simdi iyiyim cok sukur Rabbim hiç bi anneyi evladı ile sinamasn. İlk hastalık tecrubem ilk acim çok şükür bunada, Allahım kotusunden korusun yavrularimizi.
Kırkım çıkmadı 25 günlüğüz canım ama kanamam kahverengiye dönüp kesilmişti iki gündür çok yoğun geliyor adet gibi.annem de sen adet olmuşsun dedi.. olabiliyormuş sanırım böyle ben de anlamadım..doktora gitmedim bu aradaCanım 40 'n çıktı mi normal lohusa kanaman devam ediyor olmasin
Fikrimi sorarsan bence loğusa kanaman devam ediyor ama doktora gidip kontrol ol kahverengi kanama içerde kanın beklemesindrn oluyor. Tüm kanı atman lazım yoksa enfeksiyon oluyormuş benim de ara ara oldu 2. 3. Haftalar kontrole gittim normale dönmüştü rahmimKırkım çıkmadı 25 günlüğüz canım ama kanamam kahverengiye dönüp kesilmişti iki gündür çok yoğun geliyor adet gibi.annem de sen adet olmuşsun dedi.. olabiliyormuş sanırım böyle ben de anlamadım..doktora gitmedim bu arada
Nette en son kahverengi olur biter yazıyor sonra normal kan gelince anlayamadım doktora da gidemedim hiç uzakta doktorumFikrimi sorarsan bence loğusa kanaman devam ediyor ama doktora gidip kontrol ol kahverengi kanama içerde kanın beklemesindrn oluyor. Tüm kanı atman lazım yoksa enfeksiyon oluyormuş benim de ara ara oldu 2. 3. Haftalar kontrole gittim normale dönmüştü rahmim
Aynen canım kendi sarışınmış ya gençken şimdide öyle diye herkesi kendi gbi sanıyor cahil işte ne diyceksin benm ailemden kimse yok benim yanımda ablam olaydı bunların hiç birini yaşamzdım soruyor ablam emiyor diyorum burda bişeyde diyemiyorum duysa çok kızar onlaraHamilelikte bütün göğüs uçları kararıyor o cahil görümcen bunu bilmiyor herhalde süt kanalları oluşuyor çünkü .Bembeyazdı göğsümün ucu kahverengiye döndü.Çok emzirmek istiyorsa doğursun bir tane onu bol bol emzirsin.Kusura bakma çok sinirlendim o kocanın akrabalarına .İnşallah bir an önce evinize dönersiniZ seni iyice sinirlendirmeden.Ben emmiyor diye çok ağladım o annem beni sakinleştirmek için hep telkinde bulundu .
Aynen öyle canım bazen açıp ağzımı herşeyi söyleysim var ama susuyorumSöylediklerini hiç takmamak lazım hemen cevaplarını vermek lazım ama yapamıyoruz işte canım. Takma yinede sen emzir bebeni şuan en çok sütümüze ihtiyaçları var canım
Canım hamileliğimin son 1 buçuk ayını sağolsun kayınvaldemin yüznden kötü geçirdim bana bakcakları yerde yordular üzdüler yorulunca söyelndim aldırmadı üstelik ben taşısamda doğursam dedi birde şu bir doğursaydı diyip durdu bu sefer ailcek üstüme geldiler kimse yok nasılsa burda e eşim desen onlara düşkün bende ses edemiyom haliyle allaha havale ettim hepsiniBu ne ya benimkini versem falan ne kadar cahil fesat insanlar bunlar. Allah böyle insanlardan tutsun
Ya bişey diycemde ne kadar doğru bilemem ama yeşil olursa gevreği batmış derlermiş böyle bişey duyan varmı çevremden duyuyorumda tabi en iyisi doktora götürmekBebeğimin kakası dün gece yemyeşildi arada sizin de öyle oluyor mu
Rabbim yavrularımızı sağlıcakla büytmeyi nasip etsin hepimize bende bu biberon dan şikayetçiym emseydi keşke mamayı verirken arada bir genzine kaçıyor benim içim gdiyır ki hasta olması mahve eder insanı inş bida hiç hasta olmaz kzular sağlıklı olsun uykuszluk yorgunluk hepside gelir geçer hele bir yaşına değsinler allahın iznyle bizden mutlusu olmazEve misafirler ile beraber çocuklar da geldi . Büyük ihtimal onlar dan geldi . Valla evlat cigermis gerçekten ciğermis. .kalp acısı vs ne yani hiç bişey . Bebek den kan aliyorlar kan gelmiyor 1 saat delik deşik ettiler hala.mor elleri kollari ,benim kandilim kucagimda kaldi o gece oyle bagira bagira agladm sanki o da hissetti ben aglarken kucagimda gozlerinden aglamadan yas geldi yavrumun. Boncugum benimen kotu sey de bebek sana anlatmaya calisiyor hzuurusuz luk yapiyor ben hep kizdim aksi diye durmuyor diye o vicdan azabi da vardi . Simdi iyiyim cok sukur Rabbim hiç bi anneyi evladı ile sinamasn. İlk hastalık tecrubem ilk acim çok şükür bunada, Allahım kotusunden korusun yavrularimizi.
Bizimkide öyle doymuyor diyip bi saatte bir ver diyolar bana demekki normalmiş 9 da aylık kontorlmz var ek olarak kalça göz muayenleridr olucak hayırlısıyla atlatlım inşBenimki de öyle. Bebekler Emme refleksiyle doğuyorlar ve bu ihtiyacin giderilmesi gerekiyor bu yüzden el, battaniye kenarı ne varsa emiyorlar. Ben karnı doyduktan sonra uyumadıysa ve emmek istiyorsa emzik veriyorum. Size de tavsiye ederim.
Öyle okcakta bm yine de yalnız yapmaya da alisayim dedim ne olur ne olmaz :)Eşinle yaptır banyosunu, eşin su döker sen yıkarsın canım.
iligimi kemiğini kuruttu valla bırakmıyor ki iki gram süt dolsun emiyor boşaltıyor dolmadan yine istiyoAnam benim de aynı kızım :) ben Ellerini emmeye çalışıyor sürekli demek bu zamanlar da oluyor
Enfeksiyon belirtisi olbir cnmKizlar sizinde kizlarinizda vajinal akinti oldu mu? Bildigin akinti ya tedirgin oldum normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?