2018 mart-nisan anneleri

Canım bir sorun yaşamadı,Şu an bebeği 22 aylık hala kullanıyor.Ben eczaneden alıp vurduruyorum dedi.eczaneden 5 liraya alıyormuş,Doktoru önermişti.Evet ilaçla korunuyordum daha bebek düşünmüyordum 15 aylık evliydim.Nasip iyikide olmuş diyorum bak ne güzel Anne oldum.Daha ilk öğrendiğimde bile çok sevindim gece 5 de test yapmıştım.Eşim sevinçten çıldırmıştı.Ne ile korunucaz ben spiral taktıramam ama artık bir yöntem bulmam lazım.Senin bir düşüncen varmı bu konuda.

Doktorum 2.ay kontrole gel demişti. Ben spiral taktrcam ya. Hapla ugrasamam ven unuturum falan.... ignelerse ablamin hormonlari.bozdu die korkuyorum. Esime asla guvenmiyorum guya o korundu kizim oldu sonuç :)

Bi tek spiral geriye kaliyor. Ablam 1 sene oldu takali cok memnun

Anladım Canım hap zaten süt veren anneler kullanamıyor.Ay bende eşime asla güvenim yok.Doktoruma tekrar kontrole gidiyimde bakalım.

Canım çok geçmiş olsun,çok zor gerçekten bir ağlamalarına dayanamıyoruz..senin bebişin de iyileşecek hemen inş allah beterinden korusun

Canım 40 'n çıktı mi normal lohusa kanaman devam ediyor olmasin
Kırkım çıkmadı 25 günlüğüz canım ama kanamam kahverengiye dönüp kesilmişti iki gündür çok yoğun geliyor adet gibi.annem de sen adet olmuşsun dedi.. olabiliyormuş sanırım böyle ben de anlamadım..doktora gitmedim bu arada

Fikrimi sorarsan bence loğusa kanaman devam ediyor ama doktora gidip kontrol ol kahverengi kanama içerde kanın beklemesindrn oluyor. Tüm kanı atman lazım yoksa enfeksiyon oluyormuş benim de ara ara oldu 2. 3. Haftalar kontrole gittim normale dönmüştü rahmim

Nette en son kahverengi olur biter yazıyor sonra normal kan gelince anlayamadım doktora da gidemedim hiç uzakta doktorum

Aynen canım kendi sarışınmış ya gençken şimdide öyle diye herkesi kendi gbi sanıyor cahil işte ne diyceksin benm ailemden kimse yok benim yanımda ablam olaydı bunların hiç birini yaşamzdım soruyor ablam emiyor diyorum burda bişeyde diyemiyorum duysa çok kızar onlara

Söylediklerini hiç takmamak lazım hemen cevaplarını vermek lazım ama yapamıyoruz işte canım. Takma yinede sen emzir bebeni şuan en çok sütümüze ihtiyaçları var canım
Aynen öyle canım bazen açıp ağzımı herşeyi söyleysim var ama susuyorum allah büyüktür benim sütüm en fazla soldan 30/35 c sağdan 50/65 c çıkıyır ikisni ekleyorum bazen 65/70 c bazende 75/80 c çıkıyor azalıp bitmesinden korkuyorum en azından ilk 6 ay en sütü alsa çok iyi olur üZntü sters derken birde emmiyor oda var bilmiyorum inş kesilmez de en 3/en fazla 6 ay verebilirim

Bu ne ya benimkini versem falan ne kadar cahil fesat insanlar bunlar. Allah böyle insanlardan tutsun
Canım hamileliğimin son 1 buçuk ayını sağolsun kayınvaldemin yüznden kötü geçirdim bana bakcakları yerde yordular üzdüler yorulunca söyelndim aldırmadı üstelik ben taşısamda doğursam dedi birde şu bir doğursaydı diyip durdu bu sefer ailcek üstüme geldiler kimse yok nasılsa burda e eşim desen onlara düşkün bende ses edemiyom haliyle allaha havale ettim hepsini

Rabbim yavrularımızı sağlıcakla büytmeyi nasip etsin hepimize bende bu biberon dan şikayetçiym emseydi keşke mamayı verirken arada bir genzine kaçıyor benim içim gdiyır ki hasta olması mahve eder insanı inş bida hiç hasta olmaz kzular sağlıklı olsun uykuszluk yorgunluk hepside gelir geçer hele bir yaşına değsinler allahın iznyle bizden mutlusu olmaz

Bizimkide öyle doymuyor diyip bi saatte bir ver diyolar bana demekki normalmiş 9 da aylık kontorlmz var ek olarak kalça göz muayenleridr olucak hayırlısıyla atlatlım inş

Nasılsınız canlar.. Biz doktora gittik cok tatlı bir prof muayene etti bizi devlet hastanesindeydi fakat inanılmaz ilgilendi inşallah ihtiyac duymazsınız ama ihtiyacı olanlara öneririm her neyse süt alerjisi icin bir ay diyet yapıcam Bebe bisküvisi, süt ve süt ürünleri, çikolata Ve yumurtanın beyazı yasak daha sonra tekrar bakılacak alerjisi olup olmadığı bir ay sonra ortaya çıkacakmış ama şu anda belirtiler alerjiye benziyor diye diyete başladım çok zormuş ne yiyeceğimi şaşırdım... Üstelik bu kısıtlamalar şu anlık eğer alerjisi çıkarsa daha fazla kısıtlama getirecekmiş şimdilik bunları kısalım dedi neyse bebeğim iyi olsun da katlanırım sıkıntı değil siz siz olun dikkat edin bebeğinizdeki anormallikleri sadece siz anlarsınız insanların normal demesine bakmayın doktora götürün gerektiğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…