- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.661
Canım benim çok geçmiş olsun,İnşallah daha büyümezde yavrun sıkıntı yaşamaz.Canım doğuştan olabilirmi,farketmediler ayrıntılı ultrasonda.Bebeginde böbrek genislemesi olan var mi.
Kusmasindan dolayi doktora götürdük. Reflu varmi diye ultrasonla mideye falan bakıldı reflu yokmuş. Ancak sol böbrekte 3mm.lik bir genisleme oldugu soylendi. Suna obrmli degil dedi Doktor bir dahaki ay tekrar bakicaklarini 10mm ustune çıkarsa bunun sıkıntı olduğunu söyledi.
Işte tekrar endiselenecek birşey
Neyse şükür farkedilmiş tedaviniZi olursunuz yavrunda bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.Bilmiyorum canım olabiliyormuş biz fark etmedik gaz sancısı sandık doktor nolur nolmaz tahlil istemişti çıktı
Buda geçecek elbet cnmYa benim de aynımeme reddi vardı onu aştık şimdi de uyanıkken sürekli meme de olmak istiyor bazen oynuyor meme ile canım acıyor
Senn bu gormcelerinj boğmak istiyom artık yaMemeyi nasıl verdinz benimkide bir alıyor bir almıyor alırken çok çabalıyoruz 5 /10 dakika yoruluyor terliyor kızıp ağlıyor alıncada hemen uyuyor 5 dakika anca emiyor oda isterse. Birde ben 2 hafta daha görümcegildeyim ağlayınca verme istemiyor diyorlarsinir oluyorum hep onların yüzünden kzım memeyi almıyor ne güzel alışcktı
Çok sevndm cnm herşeyin iyi olmasına 40tan sonra tek mi bkcan cnmmEvet biz bugün aylık kontrolümüze gittik şükür herşey iyiydi.Kalça ultrasonumuzda çekildi doktorun hemşiresi karnını doyurun öyle sokalım eğer bebekler açsa dahada çok ağlıyorlar dedi.Bizde doyurduk girdik ultrasona hiç ağlamadan çekildi yavrum.Temiz çıktı sonucumuz şükür.Darısı sizlerin başına güzel anneler.Doktorumuz gaz ve kabızlık için damla yazdı.Mama yediği için dışkısı top top çok sert.Muayne ederken annesi bunun gaz sancıları başlamış artık çok gazlı olduğunda ilacına başla dedi.Burda 1.ayımızı doldurduğumuza göre bugün artık evimize dönüyoruz,yanımızda ananemizide götürüyoruz 40 çıkana kadar 10 gün kalıcak bizimle.Kızım evimizle ve odası ile tanışıcak bugün hayırlısı ile.Çok şükür zor geçen hamilelik bitti,Allah’ın izni ile evimde olucam artık.Çok değişik bir duygu tek kişi çıktığım evime 2 kişi dönüyorum.Rabbime şükürler olsun.İstanbula Aydan aya ananemizi ziyarete geliriz artık.
Cnm bebeğin vajinasinin orta kisminda doğuştan beyaz şeyler var krem falan suruncede giriyor orayı iyi temizlemek gerekiuomis ben başta korktum temizlesem mi diye ama enfeksiyon okuyomus acaba o mu göZünden kaçtı çünkü bana annem söylemişti de öyle yaomistmBilmiyorum canım olabiliyormuş biz fark etmedik gaz sancısı sandık doktor nolur nolmaz tahlil istemişti çıktı
Capak ve sulanma vardı cnm kaynamis soğumuş suyla sildim ve serum fizyolojik damlattim pamuğa o şekilde sildim kirpogini ve gözünü geçtiGozu capaklanan arkadaslar bebeginiz iglestimi capak sorunu gectiyse nasil gecti biz 20 gunluk olduk hala devam ediyor..
Canim hamilyken yoktuki..... ayrintlidada cikmadi.... rabbim korusun meleklerimiziCanım benim çok geçmiş olsun,İnşallah daha büyümezde yavrun sıkıntı yaşamaz.Canım doğuştan olabilirmi,farketmediler ayrıntılı ultrasonda.
Ben hala orayi temizlmeye korkuyorum yaCnm bebeğin vajinasinin orta kisminda doğuştan beyaz şeyler var krem falan suruncede giriyor orayı iyi temizlemek gerekiuomis ben başta korktum temizlesem mi diye ama enfeksiyon okuyomus acaba o mu göZünden kaçtı çünkü bana annem söylemişti de öyle yaomistm
Amin gözlerim doldu okurken Allah şifa versin tekrarı olmasin insallahSeni çok iyi anlıyorum canm Allah şifasını versin tez zamanda kavusun insallah benim minigimde 2.gun birden ciglik çığlığa ağlamaları başladı bir gecede oldu hersey doktora gittik ateş 39 solunum hızlı kilo kaybı var doktor hemen yoğun bakıma aldı ellerimle verdim minigimi beslenememis dedi kendimi suçladım bakamdim çocuğuma diye 2 gunde. kanında enfeksiyon cikti. ya anne karnında ya gelenlerden dedi. bir hafta yoğun bakımda kaldı hergün süt sağıp götürdük iki kere de 10 dk görebildik oradaki bebekleri görünce kendi halimize şükrettim el kadar bebekler serumla besliyorlar ağızdan şükür çıktık kimse uzulcek kırılacak diye düşünme bebegimiz herseyden önemli ben kimse gelmesin diye söyledim eşime gelirlerse de odaya alma dedim Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın sizede şifa versin canm
Allahım ya çok geçmiş olsun benim kızın da çıktı . 2.doktora götürdüm . Diğeri olamaz daha çok küçük, poşet den idrar olcumde çok yanılgi oluyor dedi . Ultrason ile bobreklere bakilicak. Kan da mikrop idrar da enfeksiyon var. Senin bebeginde belirti neydi . Vajinasi kizarikdi ve akınti oluyordu . Mesela.akşam çok ağladı baktm cisini yapmış ama bunu uykuya dalarken yaptığı için anlayamiyorum enfeksiyon dan mi yoksa dalamadigindan miBizde de idrar kültürü sonucuna göre enfeksiyon çıktı kızlar gaz sancısı deyip geçmeyin belirtileri aynı çünkü..iyiki doktor idrar kültür testini istemiş. bebeğim kızarıyor,ağlıyor,ıkınıyor meğer enfeksiyon sebepliymiş.
Çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bir sıkıntı olmadığını duyarsınızBebeginde böbrek genislemesi olan var mi.
Kusmasindan dolayi doktora götürdük. Reflu varmi diye ultrasonla mideye falan bakıldı reflu yokmuş. Ancak sol böbrekte 3mm.lik bir genisleme oldugu soylendi. Suna obrmli degil dedi Doktor bir dahaki ay tekrar bakicaklarini 10mm ustune çıkarsa bunun sıkıntı olduğunu söyledi.
Işte tekrar endiselenecek birşey
Belirti yoktu bizde canım ıkınma kızarma huysuzluk vardı gazdan sanıyorduk. Sonradan ben de fark ettim çişininyapacağında ağlıyor acıyor demekki yavrumAllahım ya çok geçmiş olsun benim kızın da çıktı . 2.doktora götürdüm . Diğeri olamaz daha çok küçük, poşet den idrar olcumde çok yanılgi oluyor dedi . Ultrason ile bobreklere bakilicak. Kan da mikrop idrar da enfeksiyon var. Senin bebeginde belirti neydi . Vajinasi kizarikdi ve akınti oluyordu . Mesela.akşam çok ağladı baktm cisini yapmış ama bunu uykuya dalarken yaptığı için anlayamiyorum enfeksiyon dan mi yoksa dalamadigindan mi
Sağol Canım,Allah nasip ederse evet tek başlıcam bakmaya. İnşallah beceririm çünkü şu an bile biraz fazla ağladımı hemen panik oluyorum.Çok sevndm cnm herşeyin iyi olmasına 40tan sonra tek mi bkcan cnmm
Amin Canım hepimizinkini .Canim hamilyken yoktuki..... ayrintlidada cikmadi.... rabbim korusun meleklerimizi
Ben hala orayi temizlmeye korkuyorum ya
O zaman sürekli agliyodu değil mi ? Cis yapıyorlar çünkü . Bende antibiyotik iciriyorum idrar yollarında enfeksiyon var ama acaba enfeksiyon danmı yoksa huyumu cozemiyorum . Sadece uyuyacak olduğu zaman uykuya dalamiyor ağlıyor dalamadikca daha çok ağlıyor . Yarın da devam.ederse Dr goturicem pazartesiBelirti yoktu bizde canım ıkınma kızarma huysuzluk vardı gazdan sanıyorduk. Sonradan ben de fark ettim çişininyapacağında ağlıyor acıyor demekki yavrum
Bizimki de bazen dalamıyor huyu da çok inat benimkinin :) emerken mahvoluyorum çok hırçınO zaman sürekli agliyodu değil mi ? Cis yapıyorlar çünkü . Bende antibiyotik iciriyorum idrar yollarında enfeksiyon var ama acaba enfeksiyon danmı yoksa huyumu cozemiyorum . Sadece uyuyacak olduğu zaman uykuya dalamiyor ağlıyor dalamadikca daha çok ağlıyor . Yarın da devam.ederse Dr goturicem pazartesi
Geçmiş olsun cnm idrarında koku var mıydı ben sanki bizimkinde biraz koku alıyor gibiyim bi idrar testide isteyeyim en iyisiBizde de idrar kültürü sonucuna göre enfeksiyon çıktı kızlar gaz sancısı deyip geçmeyin belirtileri aynı çünkü..iyiki doktor idrar kültür testini istemiş. bebeğim kızarıyor,ağlıyor,ıkınıyor meğer enfeksiyon sebepliymiş.
Onları temizlemek mi gerekmiş ben temizledim teyzem panikle sakın silme onları dedi neden dedim kendide cevap veremedi :/ öyle bir paniklediki bende korktum silmeyi bıraktım arada etrafını temizliyorum dayanamayıp ama dokunmuyorum cogu zaman vallahi cıldırıcam artıkCnm bebeğin vajinasinin orta kisminda doğuştan beyaz şeyler var krem falan suruncede giriyor orayı iyi temizlemek gerekiuomis ben başta korktum temizlesem mi diye ama enfeksiyon okuyomus acaba o mu göZünden kaçtı çünkü bana annem söylemişti de öyle yaomistm
Bizim geçti bir ara gecen banyodan sonra tekrar capaklandı şampuandan oluyor diye dusunmeye baslıcam bizde 47 gunluk olduk capak devam hala masaj rahatlatıyor gibi oluyor netira damlada iyi gelmişti tekrar kullanıcam sanırım bi doktora danısıpGozu capaklanan arkadaslar bebeginiz iglestimi capak sorunu gectiyse nasil gecti biz 20 gunluk olduk hala devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?