2018 mart-nisan anneleri

Canım benim çok geçmiş olsun,İnşallah daha büyümezde yavrun sıkıntı yaşamaz.Canım doğuştan olabilirmi,farketmediler ayrıntılı ultrasonda.

Senn bu gormcelerinj boğmak istiyom artık ya

Çok sevndm cnm herşeyin iyi olmasına 40tan sonra tek mi bkcan cnmm

Bilmiyorum canım olabiliyormuş biz fark etmedik gaz sancısı sandık doktor nolur nolmaz tahlil istemişti çıktı
Cnm bebeğin vajinasinin orta kisminda doğuştan beyaz şeyler var krem falan suruncede giriyor orayı iyi temizlemek gerekiuomis ben başta korktum temizlesem mi diye ama enfeksiyon okuyomus acaba o mu göZünden kaçtı çünkü bana annem söylemişti de öyle yaomistm

Canım benim çok geçmiş olsun,İnşallah daha büyümezde yavrun sıkıntı yaşamaz.Canım doğuştan olabilirmi,farketmediler ayrıntılı ultrasonda.
Canim hamilyken yoktuki..... ayrintlidada cikmadi.... rabbim korusun meleklerimizi
Ben hala orayi temizlmeye korkuyorum ya

Amin gözlerim doldu okurken Allah şifa versin tekrarı olmasin insallah cok şükür senin iyilesmis benim kimde de mikrop var Dr huzursuzluğà devam ederse devlet hastanesine götürün dedi ..antibiyotik içiyor günde 1 kere . Akşam çok huzursuzdu

Allahım ya çok geçmiş olsun benim kızın da çıktı . 2.doktora götürdüm . Diğeri olamaz daha çok küçük, poşet den idrar olcumde çok yanılgi oluyor dedi . Ultrason ile bobreklere bakilicak. Kan da mikrop idrar da enfeksiyon var. Senin bebeginde belirti neydi . Vajinasi kizarikdi ve akınti oluyordu . Mesela.akşam çok ağladı baktm cisini yapmış ama bunu uykuya dalarken yaptığı için anlayamiyorum enfeksiyon dan mi yoksa dalamadigindan mi

Çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bir sıkıntı olmadığını duyarsınız

Belirti yoktu bizde canım ıkınma kızarma huysuzluk vardı gazdan sanıyorduk. Sonradan ben de fark ettim çişininyapacağında ağlıyor acıyor demekki yavrum

Belirti yoktu bizde canım ıkınma kızarma huysuzluk vardı gazdan sanıyorduk. Sonradan ben de fark ettim çişininyapacağında ağlıyor acıyor demekki yavrum
O zaman sürekli agliyodu değil mi ? Cis yapıyorlar çünkü . Bende antibiyotik iciriyorum idrar yollarında enfeksiyon var ama acaba enfeksiyon danmı yoksa huyumu cozemiyorum . Sadece uyuyacak olduğu zaman uykuya dalamiyor ağlıyor dalamadikca daha çok ağlıyor . Yarın da devam.ederse Dr goturicem pazartesi

Bizimki de bazen dalamıyor huyu da çok inat benimkinin :) emerken mahvoluyorum çok hırçın

Geçmiş olsun cnm idrarında koku var mıydı ben sanki bizimkinde biraz koku alıyor gibiyim bi idrar testide isteyeyim en iyisi

Onları temizlemek mi gerekmiş ben temizledim teyzem panikle sakın silme onları dedi neden dedim kendide cevap veremedi :/ öyle bir paniklediki bende korktum silmeyi bıraktım arada etrafını temizliyorum dayanamayıp ama dokunmuyorum cogu zaman vallahi cıldırıcam artık

Gozu capaklanan arkadaslar bebeginiz iglestimi capak sorunu gectiyse nasil gecti biz 20 gunluk olduk hala devam ediyor..
Bizim geçti bir ara gecen banyodan sonra tekrar capaklandı şampuandan oluyor diye dusunmeye baslıcam bizde 47 gunluk olduk capak devam hala masaj rahatlatıyor gibi oluyor netira damlada iyi gelmişti tekrar kullanıcam sanırım bi doktora danısıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…