2018 mart-nisan anneleri

Seni çok iyi anlıyorum canm Allah şifasını versin tez zamanda kavusun insallah benim minigimde 2.gun birden ciglik çığlığa ağlamaları başladı bir gecede oldu hersey doktora gittik ateş 39 solunum hızlı kilo kaybı var doktor hemen yoğun bakıma aldı ellerimle verdim minigimi beslenememis dedi kendimi suçladım bakamdim çocuğuma diye 2 gunde. kanında enfeksiyon cikti. ya anne karnında ya gelenlerden dedi. bir hafta yoğun bakımda kaldı hergün süt sağıp götürdük iki kere de 10 dk görebildik oradaki bebekleri görünce kendi halimize şükrettim el kadar bebekler serumla besliyorlar ağızdan şükür çıktık kimse uzulcek kırılacak diye düşünme bebegimiz herseyden önemli ben kimse gelmesin diye söyledim eşime gelirlerse de odaya alma dedim Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın sizede şifa versin canm

Ya benim de aynı meme reddi vardı onu aştık şimdi de uyanıkken sürekli meme de olmak istiyor bazen oynuyor meme ile canım acıyor
Memeyi nasıl verdinz benimkide bir alıyor bir almıyor alırken çok çabalıyoruz 5 /10 dakika yoruluyor terliyor kızıp ağlıyor alıncada hemen uyuyor 5 dakika anca emiyor oda isterse. Birde ben 2 hafta daha görümcegildeyim ağlayınca verme istemiyor diyorlar sinir oluyorum hep onların yüzünden kzım memeyi almıyor ne güzel alışcktı

Bu arada kızlar bnim kızımda gece ve sabaha karşı iki kere yeşil yaptı kakasını kına gbiydi gevreği batmış nasıl tutuyonuz dediler hemen tabi birde ordan laf yedim görümceden benimde kanamam var ama bir bitp bir başlıyor arada dikiş yermde iltap oluyor sanırım 9 da kontorlümz var bende bir görüneyim doktora geçen ilaç vermişti düzeldi benim karın kısmım hafif var sarkık duruyor göbeğim siznkiler ne durumda normal olsaydı keşke böyle uğraşmazdık en azından

Gevreği batmış ne demek ki canım

Bizde de idrar kültürü sonucuna göre enfeksiyon çıktı kızlar gaz sancısı deyip geçmeyin belirtileri aynı çünkü..iyiki doktor idrar kültür testini istemiş. bebeğim kızarıyor,ağlıyor,ıkınıyor meğer enfeksiyon sebepliymiş.

Evet biz bugün aylık kontrolümüze gittik şükür herşey iyiydi.Kalça ultrasonumuzda çekildi doktorun hemşiresi karnını doyurun öyle sokalım eğer bebekler açsa dahada çok ağlıyorlar dedi.Bizde doyurduk girdik ultrasona hiç ağlamadan çekildi yavrum.Temiz çıktı sonucumuz şükür.Darısı sizlerin başına güzel anneler.Doktorumuz gaz ve kabızlık için damla yazdı.Mama yediği için dışkısı top top çok sert.Muayne ederken annesi bunun gaz sancıları başlamış artık çok gazlı olduğunda ilacına başla dedi.Burda 1.ayımızı doldurduğumuza göre bugün artık evimize dönüyoruz,yanımızda ananemizide götürüyoruz 40 çıkana kadar 10 gün kalıcak bizimle.Kızım evimizle ve odası ile tanışıcak bugün hayırlısı ile.Çok şükür zor geçen hamilelik bitti,Allah’ın izni ile evimde olucam artık.Çok değişik bir duygu tek kişi çıktığım evime 2 kişi dönüyorum.Rabbime şükürler olsun.İstanbula Aydan aya ananemizi ziyarete geliriz artık.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Canım,Neden olduki idrarda enfeksiyon bebeğinde .

Geçmiş olsun. Cnm. Baska.belirti vermismiydi enfeksiyon

Bebeginde böbrek genislemesi olan var mi.
Kusmasindan dolayi doktora götürdük. Reflu varmi diye ultrasonla mideye falan bakıldı reflu yokmuş. Ancak sol böbrekte 3mm.lik bir genisleme oldugu soylendi. Suna obrmli degil dedi Doktor bir dahaki ay tekrar bakicaklarini 10mm ustune çıkarsa bunun sıkıntı olduğunu söyledi.

Işte tekrar endiselenecek birşey

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.. ne sıklıkla kusuyordu

Çok geçmiş olsun canım ya bebklerimz aynı şeyleri yaşıyor demkki bemimkide dün ilk defa yeşil kaka yaptı iki kere bugunde kaka ypmdı bklım gece yapckmı gelen giden bir bilmişlik taslıyır gelen giden kızma bişyler yapıyor allh yardımcımz olsun en sonunda kovacam o olck

Gozu capaklanan arkadaslar bebeginiz iglestimi capak sorunu gectiyse nasil gecti biz 20 gunluk olduk hala devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…