- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.641
Seni çok iyi anlıyorum canm Allah şifasını versin tez zamanda kavusun insallah benim minigimde 2.gun birden ciglik çığlığa ağlamaları başladı bir gecede oldu hersey doktora gittik ateş 39 solunum hızlı kilo kaybı var doktor hemen yoğun bakıma aldı ellerimle verdim minigimi beslenememis dedi kendimi suçladım bakamdim çocuğuma diye 2 gunde. kanında enfeksiyon cikti. ya anne karnında ya gelenlerden dedi. bir hafta yoğun bakımda kaldı hergün süt sağıp götürdük iki kere de 10 dk görebildik oradaki bebekleri görünce kendi halimize şükrettim el kadar bebekler serumla besliyorlar ağızdan şükür çıktık kimse uzulcek kırılacak diye düşünme bebegimiz herseyden önemli ben kimse gelmesin diye söyledim eşime gelirlerse de odaya alma dedim Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın sizede şifa versin canm20 günlük. Bebegim benim kan da mikrop çıktı idrar yollarndada enfeksiyon var . Vucudunda döküntü de var . Dün kandil de hastanedeydik antibiyotik tedavisi görüyor bebegim . Yüreğim yanıyor , içim yaniyor . iyi bi anne olsaydim kimse bebegimi kucağına alamaz bu enfeksiyon bulasmazdi. Ameliyat olmak zorunda olan bebekler var ne zorlukla hastane köşelerinde bekleyen anneler var,sukrediyorum ama icimin acisini bastiramiyorum. Bebeğiniz ağladığında kızmayın onlara ,bi derdi vardır anlatmaya çalışıyordur bunalmayin hiç .Çünkü benim kızım hasta olduğu gece ve gün çok ağladi ben sandımki bebeğim aksi bi kız meğer bana caresizce derdini anlatmaya calisiyormus . Anlayamadm, kuzumun bademcikleri sismış . 20 günlük bebek öksürumu benim evladm öksürüyor. Meğer bi annenin huzuru ,evladının sagligiymis. Hayatım boyunca Hayır diyemedim , birileri kırılmasın diye hep sustum bu beni iyi insan yapmıyor . Evladımi herkes kucağına aldı içim gitti yine bişey diyemedim. Benim bu kötü huyum yüzünden yavrum hastalandi bundan sonra degisecegm ..
Ya benim de aynıiligimi kemiğini kuruttu valla bırakmıyor ki iki gram süt dolsun emiyor boşaltıyor dolmadan yine istiyo
Memeyi nasıl verdinz benimkide bir alıyor bir almıyor alırken çok çabalıyoruz 5 /10 dakika yoruluyor terliyor kızıp ağlıyor alıncada hemen uyuyor 5 dakika anca emiyor oda isterse. Birde ben 2 hafta daha görümcegildeyim ağlayınca verme istemiyor diyorlarYa benim de aynımeme reddi vardı onu aştık şimdi de uyanıkken sürekli meme de olmak istiyor bazen oynuyor meme ile canım acıyor
Gevreği batmış ne demek ki canımBu arada kızlar bnim kızımda gece ve sabaha karşı iki kere yeşil yaptı kakasını kına gbiydi gevreği batmış nasıl tutuyonuz dediler hemen tabi birde ordan laf yedim görümcedenbenimde kanamam var ama bir bitp bir başlıyor arada dikiş yermde iltap oluyor sanırım 9 da kontorlümz var bende bir görüneyim doktora geçen ilaç vermişti düzeldi benim karın kısmım hafif var sarkık duruyor göbeğim siznkiler ne durumda normal olsaydı keşke böyle uğraşmazdık en azından
Çok geçmiş olsun Canım,Neden olduki idrarda enfeksiyon bebeğinde .Bizde de idrar kültürü sonucuna göre enfeksiyon çıktı kızlar gaz sancısı deyip geçmeyin belirtileri aynı çünkü..iyiki doktor idrar kültür testini istemiş. bebeğim kızarıyor,ağlıyor,ıkınıyor meğer enfeksiyon sebepliymiş.
Geçmiş olsun. Cnm. Baska.belirti vermismiydi enfeksiyonBizde de idrar kültürü sonucuna göre enfeksiyon çıktı kızlar gaz sancısı deyip geçmeyin belirtileri aynı çünkü..iyiki doktor idrar kültür testini istemiş. bebeğim kızarıyor,ağlıyor,ıkınıyor meğer enfeksiyon sebepliymiş.
Bilmiyorum canım olabiliyormuş biz fark etmedik gaz sancısı sandık doktor nolur nolmaz tahlil istemişti çıktıÇok geçmiş olsun Canım,Neden olduki idrarda enfeksiyon bebeğinde .
Yok canım vermedi hiç akıntısı falan da yokGeçmiş olsun. Cnm. Baska.belirti vermismiydi enfeksiyon
Yapışkanlı torba oluyor naylon öyle alınıyorKiz bebekten nasil idrar tahlili alınıyor.acaba.
Yapışkanlı torba oluyor naylon öyle alınıyor
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.. ne sıklıkla kusuyorduBebeginde böbrek genislemesi olan var mi.
Kusmasindan dolayi doktora götürdük. Reflu varmi diye ultrasonla mideye falan bakıldı reflu yokmuş. Ancak sol böbrekte 3mm.lik bir genisleme oldugu soylendi. Suna obrmli degil dedi Doktor bir dahaki ay tekrar bakicaklarini 10mm ustune çıkarsa bunun sıkıntı olduğunu söyledi.
Işte tekrar endiselenecek birşey
Bebeğin kalça ve kaburgaları batarmış ondan yeşil kaka yaprmış diyolar canımGevreği batmış ne demek ki canım
Çok geçmiş olsun canım ya bebklerimz aynı şeyleri yaşıyor demkki bemimkide dün ilk defa yeşil kaka yaptı iki kere bugunde kaka ypmdı bklım gece yapckmı gelen giden bir bilmişlik taslıyır gelen giden kızma bişyler yapıyor allh yardımcımz olsun en sonunda kovacam o olckBizde de idrar kültürü sonucuna göre enfeksiyon çıktı kızlar gaz sancısı deyip geçmeyin belirtileri aynı çünkü..iyiki doktor idrar kültür testini istemiş. bebeğim kızarıyor,ağlıyor,ıkınıyor meğer enfeksiyon sebepliymiş.
Bunun kusmasiyla.alakasi.yokmus. kusma kesildi de bulantıları.hala devam edio. Gunde iki kere fln tum emdigini kusuyordu 3 gun flnÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.. ne sıklıkla kusuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?