2018 mart-nisan anneleri

Bende cikdiricam çünkü çocuğu olanlar bana silme dedi . El.kadar. bebeklerde idrar yolu enfeksiyon mu olur Allahın seversen. Doktora da sormadm millet silme dediği için . Sordum sonradan doktor sıl ılık su pamuklu bez ile dedi . Belkide o yüzden enfeksiyon oldu idrar yolları . Kimseye güvenmicez belli . Senin bebeğin test sonuçları noldu canım

Cnnm hdrkes bisey diyo ama cogusu temizle enfeksiyon kapmasin dedi bnde azar azar temizkedim valla valla cok stresli is ckcuk baknak

Her kafadan bir ses cıkıyor bu nedir bende temizleyeyim artık temizlememek banada sacma gelmişti ama o paniği görsen sende bırakrdın sürekli bir öğüt artık kusasım geliyor kimse yorum yapmasın istiyorum sıkıldım artık.. bizim alerji muhtemelen canım doktor süt alerjisi diyetine başlattı diyet yaptığımdan beri bebeğin kakası düzeldi bakteri testimiz negatif cok şükür alerji belirtisi olan test baya bir yuksek cıktı

Kizlar bebegim 4 gundur kakasini yapmiyo ya gax cikariyo ama kaka yapmiyo sadece sutle besleniyo mama verniyom sutum yetiyo simdilik ac deil anlamafm neden yapmiuo be yapabikirim acaba fikri olsn varni

Cnnm hdrkes bisey diyo ama cogusu temizle enfeksiyon kapmasin dedi bnde azar azar temizkedim valla valla cok stresli is ckcuk baknak
Sorma canım hemde ne stres bizim ki bu sıra çığlık atarak aglamayı belledi bir kitap okuyorum harika haftalar diye orada yazıyordu beş hafta civarı büyüme evresi gecırıyorlarmıs onuda aşırı aglayarak hassaslasarak atlatırlarmış bakalım bizimki ne zaman atlatacak :/

Kitap okuyacak vakit bulabiyosun demek vayyy be cok kiskandim :))

Kizlar bebegim 4 gundur kakasini yapmiyo ya gax cikariyo ama kaka yapmiyo sadece sutle besleniyo mama verniyom sutum yetiyo simdilik ac deil anlamafm neden yapmiuo be yapabikirim acaba fikri olsn varni
Canım ben böyle durumlarda poposunu zeytinyağlı kulak cubuguyla uyarıyordum mecbur kalıyordum ne yapayım doktor bunun yerine zeytinyağını bir cay kaşığı içirmemi önerdi col güveniyorum doktorumuza o yuzden damlalığa cekip verdim iki kere kakasını dolu dolu yaptı ama alışkanlıga çevirmemek icin nadir veriyorum bi dene sende saf zeytinyağını vermeyi doktoruna danış bakalım ne diyecek

Bnde mi icirsem acaba ya az birsey patlayacak cocuk ya dun kulak coopunu denedim bi ise yaramadi bizde yada bnm icim tutnadi uzuldum iyi yapamadm bugun bi daha bakayim ya

Bnde mi icirsem acaba ya az birsey patlayacak cocuk ya dun kulak coopunu denedim bi ise yaramadi bizde yada bnm icim tutnadi uzuldum iyi yapamadm bugun bi daha bakayim ya
Canım poposunu bir kere uyardıysan ertesi gun tekrar deneme böyle alışırsa bagırsakları tembelleşiyormuş bir daha hep uyarman gerekir kaka yaptırmak icin ben dün zeytinyağı verdim kabız oldu diye aksamına bezini boydan boya doldurdu dene canım beş altı damla damlat ağzına doktor tavsiyesi sonucta ama bilemedim

Kiz uyardim da noldu yapanadi ki kakasini bnde bilenrdim hic ama deneyeyim az birsey verip

Benim okuduğum kitapta da mahallenin en mutlu bebeği adı 6. Haftada infertil kolik yani şuan bizim çocukların ağlama krizi pik yapar zirve yapar diyor. Ve bizde oldu.

Kızlar birkaç gündür yazamıyorum. Ben bebeğimi doktora götürdüm. Gaz sancisindan dolayı, arada yeşile dönük kaka yapıyor falan diye. Sorularımı sormak için. Yeşil kaka için bebek fazla emiyorsa sindiremedigi süt yeşil kaka olarak çıkarmış. Gaz için karnına bakınca zaten taş gibi. Kalça çıkığı için gözle elle muayne etti gerek duymadı ultrasona. Gaz damlası çok gazlı olmasına rağmen kullanma dedi. Bebeklerde ölüme yol açabiliyor ve ise yaramiyor damlalar dedi. Icen de icmeyende çekiyor sıkıntıyı. Ama benim burda yazılanlardan dolayı aklım kaldi. Idrar ve kan testine gerek yok mu yatırmayalım mi yani dedim ısrarla yaptirtmadi ki bi de özel hastane para kazansın diye isteyebilirdi demek ki gerek yok diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama sizce? Bi de bebek fazla kilo almış normalde en fazla 1 kilo alırlarmis bizimki 2 kilo almış sütüm yağlı demekki dedi.

Gaz damlası nasıl ölüme yol açıyormuş ki orasını anlamadım? O zaman neden veriyorlar

Geçmiş olsun cnm idrarında koku var mıydı ben sanki bizimkinde biraz koku alıyor gibiyim bi idrar testide isteyeyim en iyisi
Kokuyu fark etmedim canım şimdi anbiyotik kullandığımız için onun kokusu var ama hala idrarını yapmadan önce ağlıyor demekki daha geçmedi enfeksiyon :/

Canim o damlayi kac gun kullandin birde 2 damla damlatiyoruz ya kalani atiyomusun yoksa kapagni kapatp tekrar mi kullaniosun ben agzi acildi die atiyodum yeni serumu aciyodum

Bizimki nin ikinmalari artarak devam ediyor ne adacayi yağı sürmem.ne zeytin yagi ne gaz damlasi içirmek gaz yapan sey yememek ise yaramadi.hem gaz var bide gaz yapma hissi var ondan da ıkınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…