hayırlı olsun. herşey güzel olurda bebişin sıkı sıkı tutunur inşallahArkadaslar ben transferımı oldum. Bu kez hemen kalkmadım sedyede yatagıma geldim yarım saat sonra lavaboya gıttım. Ardından smoflipid serum takıldı. 4saatte aldım. Progestan, estrofem ile evıme geldim.. dualarınızı eksık etmeyın
Arkadaslar ben transferımı oldum. Bu kez hemen kalkmadım sedyede yatagıma geldim yarım saat sonra lavaboya gıttım. Ardından smoflipid serum takıldı. 4saatte aldım. Progestan, estrofem ile evıme geldim.. dualarınızı eksık etmeyın[/QUO
Minişin sımsıkı tutunsun inşallah.bende cumartesi opu bekliyorum hepimizin bebeği olcakümitsizlik yok
Sağol canım inşallah hayırlı olur hepimizin tedavileri hayra çıkarGozunaydin diyelim ozaman canım ins bu son tedavi olur.hayırlısı ile bebeğine kavusursun.Rabbim yardimcin olsun
Hayırlı olsun tedavinKızlar hayırlı akşamlar herkesebende bu ay tedaviye başladım uzun protokol
15 gün qlarista kullandım cuma günü kontrole gidicem inşaAllah
İlk denemem çok heyecanlıyım
Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin
Canım sedye ben istedım:):):)dr um saygı duydu aslında boyle bır uygulama yok.Gozunaydin canım bebis lerin sımsıkı tutunsunlar ins.
Serum ne için takıldı canım sana? benimde yarın transfer.birde benm geçen transferde ayağa kaldırıp yürüttuler sedye olayını sen mi istedin ? Böyle birşey talep ediliyorsa bende isterim yarın . Progestan ve estrofem dışında başka ilaç vermediler mi saba kan sulandirici , Dekort fln
İns canım dualarınızı eksık etmeyıntransferin hayirli olsun. insallah sonu güzel olur Allah nasip eder
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAlah razı olsun canım. Endişeliyim cok.. onca arastırma sunu yapalım su testı yapalım sonucları bekle plan program yap. Aylarca hep bır koaturmaca. Sonunda yapılacak hersey yapıldı ve transfer oldu . Korkuyorum dua edın
Amin canım. Rabbım hepımızın kucaklarını doldursun ınsAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsingercekten adım adım gidiyoruz, siz finish e gelmişsiniz, darısı başımıza :)))
bende muayeneden geldim bir tane 29 bir tana19 2 tane 16 2 tane 10 var dedi .kan sonucuma göre toplama yapıp yapmıcağına karar vericekler.
benide şimdi aradılar toplama kararı almış doktor.Perşembe günü toplancak bakalım hakkımızda hayırlısıHayırlısı olur inşallah bende yarın ikinci muayeneye gidicem humatrop fastimaon merional iğne ve bioesteron impryl oleg pro verdi bana doktor.dünki muayenede 4 yumurta ıyi gelişmiş diğerleri küçük bizimle olmayacaklar muhtemelen dedi panik yaptım biraz ilk olduğu için yarın tekrar muayene var hepimize bol sans
Allah emeklerini bosa cikarmasin canim umut et insallah nasip olacak.Alah razı olsun canım. Endişeliyim cok.. onca arastırma sunu yapalım su testı yapalım sonucları bekle plan program yap. Aylarca hep bır koaturmaca. Sonunda yapılacak hersey yapıldı ve transfer oldu . Korkuyorum dua edın
Hayırlısı olsun inşallah bol yumişlerbu aksam ilk ignemi yapiyorum bende ücüncü tedavim icin sil bastan basliyoruz nasip bakalim neler olacak
Haha öyle bi yapıyosun kii :)) hiç merak etme. Ben de öyle diyodum çatır çatır yaptım.kızlar iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz gerçekten ve nereden yapıyorsunuz? Benim ilk tedavim olacak adet olmayı bekliyorum. Doktor reçeteye yazdı iğneleri ama daha almadım. Ben kendime yapamam yaw çok korkunç
valla eğer kendi kendime iğne yapabilirsem benim için devrim olacakHaha öyle bi yapıyosun kii :)) hiç merak etme. Ben de öyle diyodum çatır çatır yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?