İnşallah hepimizinki tutunurda güzel haberlerimizi veririz canımmmIkı transfer olmus. Insssss tutunur
1 tane ngs 5.gun..
Transfer öncesi e2 değerin kaçtı benim 7.gün 673 iyimi değilmi bilemedimCanımmm inşallah yaa Allah hepimizin yardımcısı olsunn
Bana kan testi yapılmadı hiç canımTransfer öncesi e2 değerin kaçtı benim 7.gün 673 iyimi değilmi bilemedim
Teşekkür ettim yarın sabah öğrenicez bakalım neymişBana kan testi yapılmadı hiç canım
Gayet ıyı ılaclar yuzunden yuksek olması doğal. Bınlerdeydı benım:)Kizlarrr kafam çok karıştı iğnelerimin 7.günü cumartesi opu var bugun E2 değerim 673 ıyimi kötümü bilen varmi
Selam canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallahSelam herkese.benimde dün yapıldı transfer.1 adet ngs 5. Gün.hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah canımSelam canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah
hayırlı olsun arkadaşım allah yüzünüzü güldürsünSelam herkese.benimde dün yapıldı transfer.1 adet ngs 5. Gün.hakkımızda hayırlısı olsun.
kaçıncı gün embriyosu arkadaşım illa belirti olacak diye birşey yok gönlünü ferah tutKızlar 3. Günden selam
Hıcbır sey hıssetmıyorum.. tedırgın bır bekleyısım devam edıyor sizler nasılsınız
çok normal arkadaşım eylülden beri bu süreçteyim çok gebelik testi bekleyen arkadaş oldu bu süreçte kasık ağrısı batmalar yaşayan oldu hayırlı haberlerini alalım inşallahKızlar benim 2.günün transferde karnım ağrıyo ara ara normal mi
Sağol canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.sayfa bebiş dolsunhayırlı olsun arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün
Hayırlısı olsunn inşallah tutunurSelam herkese.benimde dün yapıldı transfer.1 adet ngs 5. Gün.hakkımızda hayırlısı olsun.
5. Gun ngs den gecmiş 1 embrıyo cnm.. haklısında işte elinden olmadan dınlıyor kendını ınsankaçıncı gün embriyosu arkadaşım illa belirti olacak diye birşey yok gönlünü ferah tut
Hayırlısıyla güzel haberlerin gelsinSelam herkese.benimde dün yapıldı transfer.1 adet ngs 5. Gün.hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?