Istanbul tup bebek aret hocadaHayırlısı olsun nerde yaptiriyorsun sen
kızlar iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz gerçekten ve nereden yapıyorsunuz? Benim ilk tedavim olacak adet olmayı bekliyorum. Doktor reçeteye yazdı iğneleri ama daha almadım. Ben kendime yapamam yaw çok korkunç
Hayırlısı olur inşallah bende yarın ikinci muayeneye gidicem humatrop fastimaon merional iğne ve bioesteron impryl oleg pro verdi bana doktor.dünki muayenede 4 yumurta ıyi gelişmiş diğerleri küçük bizimle olmayacaklar muhtemelen dedi panik yaptım biraz ilk olduğu için yarın tekrar muayene var hepimize bol sans
Bende bugun 5. gun kontrolumu oldum. Yumurtaciklarimi gordum, dr gelisim ilaclara verdigi tepki zamanlama ve rahim kalinligi iyi dedi. Insallah icleride iyidir kaliteleri falan dedim. Sigara falan kullanmiyorsunuz oyledir buyuk ihtimal dedi. 3. Ignemede bugun basladi Ctesi gidecegim sanirim Pazarteside topluycaklar. 5. Ignem 5. Gunum Hergun bir bardak nar suyu iciyorum, bugun ananasda yiycem
hayırlı olsun tedaviniz ölçümleri nasılmış peki büyüklükleriBugün kontrolüm vardı 5 yumurta oluşmuş yarın tekrar gidecekmişim cumartesi toplama olacak inşallah.transfer için yumurtaların döllenme durumuna göre karar vereceklermiş havuz yapabiliriz dedi doktor dualarınızı eksik etmeyinkün fe yekün
Teşekkür ederim 19mm 18mm 16mm 15mm ölcumleri bu sekilde olan 5 yumurta ama tabi bunlar alininca ancak iyimi kötümü anlaşiliyormuşhayırlı olsun tedaviniz ölçümleri nasılmış peki büyüklükleri
evet toplanınca olgun olması lazım olgun çıkanlarında döllenmesi gerekli inş güzel sonuçlar alırız.Benimde gözüken 5,6 yumurta e2 değerime bakıp karar vericem dedi doktor.toplayalım dedi yarın opu var bakalım.Teşekkür ederim 19mm 18mm 16mm 15mm ölcumleri bu sekilde olan 5 yumurta ama tabi bunlar alininca ancak iyimi kötümü anlaşiliyormuş
Inşallah hepsi çok iyi çıkar mutlaka bilgilendir opu sonrası.ben ilk ve son kez deniycem çok yorucu bir durumevet toplanınca olgun olması lazım olgun çıkanlarında döllenmesi gerekli inş güzel sonuçlar alırız.Benimde gözüken 5,6 yumurta e2 değerime bakıp karar vericem dedi doktor.toplayalım dedi yarın opu var bakalım.
Ilk günler bir değişiklik olmuyor cetroid den sonra hafif kasık ağrıları oluyor ilaçlar olarak bir zorluğu yok psikoloji olarak biraz zorluyor insanı açıkçası bende öyle olduKızlar 3. Günden selam
Hıcbır sey hıssetmıyorum.. tedırgın bır bekleyısım devam edıyor sizler nasılsınız
Benimde dün transferim oldu canımKızlar 3. Günden selam
Hıcbır sey hıssetmıyorum.. tedırgın bır bekleyısım devam edıyor sizler nasılsınız
Kesınlıkle. Modum dusuyor buna uzuluyorumBenimde dün transferim oldu canım
Günler saatler geçmiyor sanki
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah sımsıkı tutunsun inşallah kaç yumurta oluştu toplamdaBenimde dün transferim oldu canım
Günler saatler geçmiyor sanki
1 tane 5.gün 1 tanede 6.gün embriyosu canımmm senin ?Kesınlıkle. Modum dusuyor buna uzuluyorumkacıncı gun embrıyosuydu canım
Sağol canım inşallahh benim bu 2.tedavim ilk denememden kalan embriyolarım kullanıldıHayırlı sonuçlar olsun inşallah sımsıkı tutunsun inşallah kaç yumurta oluştu toplamda
Bu sefer sonuca gidiceksin bence 11 güne ıyi haberlerinle şölen olsun burdaSağol canım inşallahh benim bu 2.tedavim ilk denememden kalan embriyolarım kullanıldı
İlk tedavimde de 11 tane yumurta toplanmıştı canım
Ikı transfer olmus. Insssss tutunur1 tane 5.gün 1 tanede 6.gün embriyosu canımmm senin ?
Kizlarrr kafam çok karıştı iğnelerimin 7.günü cumartesi opu var bugun E2 değerim 673 ıyimi kötümü bilen varmiIkı transfer olmus. Insssss tutunur
1 tane ngs 5.gun..
Canımmm inşallah yaa Allah hepimizin yardımcısı olsunnBu sefer sonuca gidiceksin bence 11 güne ıyi haberlerinle şölen olsun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?