2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

kızlar iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz gerçekten ve nereden yapıyorsunuz? Benim ilk tedavim olacak adet olmayı bekliyorum. Doktor reçeteye yazdı iğneleri ama daha almadım. Ben kendime yapamam yaw çok korkunç

CAnım göbekten yapabilirsin YouTube dan bak bahçeci nin sayfasında hemşire anlatıyor
Ve göbek en az belki de hiç acımayan yer için rahat olsun bende cuma başlayacağım inşaAllah çevreden biliyorum acımadığını :) hergün aynı saatte olması önemli

CAnım ananas transfer sonrası 4 e bölüp 4 gün yeniliyor diye biliyordum ?

hayırlı olsun tedaviniz ölçümleri nasılmış peki büyüklükleri

Teşekkür ederim 19mm 18mm 16mm 15mm ölcumleri bu sekilde olan 5 yumurta ama tabi bunlar alininca ancak iyimi kötümü anlaşiliyormuş
evet toplanınca olgun olması lazım olgun çıkanlarında döllenmesi gerekli inş güzel sonuçlar alırız.Benimde gözüken 5,6 yumurta e2 değerime bakıp karar vericem dedi doktor.toplayalım dedi yarın opu var bakalım.

Inşallah hepsi çok iyi çıkar mutlaka bilgilendir opu sonrası.ben ilk ve son kez deniycem çok yorucu bir durum

Kızlar 3. Günden selam
Hıcbır sey hıssetmıyorum.. tedırgın bır bekleyısım devam edıyor sizler nasılsınız
Ilk günler bir değişiklik olmuyor cetroid den sonra hafif kasık ağrıları oluyor ilaçlar olarak bir zorluğu yok psikoloji olarak biraz zorluyor insanı açıkçası bende öyle oldu

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah sımsıkı tutunsun inşallah kaç yumurta oluştu toplamda
Sağol canım inşallahh benim bu 2.tedavim ilk denememden kalan embriyolarım kullanıldı
İlk tedavimde de 11 tane yumurta toplanmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…