2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar jokerde uni baby ürünlerinde indirim var. Ben 30lu ıslak mendil ve köpük şampuan aldım bnce baya indirime düşmüş genelde takip ediyorum çünkü kullanmayı düşünen varsa baksın derim

C Chivas Regal üni baby 3x40li mendile 20 TL verdim şampuanı oda 10 TL'ye aldım sen ne kadara aldin
Canım 30 lu jumbo yenidoğan paket var onu 150 lira ya aldım tanesi bes liraya geliyor. Yenidoğan köpük şampuanı 14 liraya düşmüştü . Acaba seninki de yenidoğan mı çnkü ben normal şampuanını on liraya gördüm de yenidoğan olanı hep 20 22 liralardaydı

Canım 30 lu jumbo yenidoğan paket var onu 150 lira ya aldım tanesi bes liraya geliyor. Yenidoğan köpük şampuanı 14 liraya düşmüştü . Acaba seninki de yenidoğan mı çnkü ben normal şampuanını on liraya gördüm de yenidoğan olanı hep 20 22 liralardaydı
Yok canım yenidoğan değil normal üni baby şampuan aldım ıslak mendilde marketlerde 24 tlydi sürekli alışveriş yaptığım.aczane 20den veriyor saolsun :)

Yok canım yenidoğan değil normal üni baby şampuan aldım ıslak mendilde marketlerde 24 tlydi sürekli alışveriş yaptığım.aczane 20den veriyor saolsun :)
Ooo sürekli yirmiden alman çok güzel bzim indirim kovalamamız lazım bende denk gelmişken jumbo paket aldım ztn bakalım ilk üç aydan snra daha uygun bişeye geçmeye çalışcam pişik falan yapmazsa

Ooo sürekli yirmiden alman çok güzel bzim indirim kovalamamız lazım bende denk gelmişken jumbo paket aldım ztn bakalım ilk üç aydan snra daha uygun bişeye geçmeye çalışcam pişik falan yapmazsa
Zaten yazin 40 ları çıkmış olucak bende altını pislettikce poposunu yıkarım.diye düşünüyorum :)

arkadaşlar şeker ölçümü testim var haftaya yaptırdınız mı hepiniz görüşlerinizi merak edıyorum kararsızlık yasadım doktorum dediğinde de,herkes farklı soyluyor:KK22:

Canim ben açlık tokluk baktirdim onda birşey çıkmamıştı. Zaten her kan verdiğimde şekere de bakılıyordu. Orada da bir sorun çıkmamıştı ama yinede yükleme istediler 50 lik yüklemede yüksek cıktı haftaya salı 100luk yükleme yapılacak.
Benim şeker yüklenmesiyle sorunum yok ben kan aldirmaktan korkuyorum ama ne olur ne olmaz bu korku yüzünden bebeğim doğduğunda sorun çıkmasını istemiyorum.
Sonuçta hepimiz gün içinde eminim o yüklenen şekerden daha fazlasını yiyoruz.

Kızlar iyi geceler. Bu akşam saat 7.5 gibi lavodan çıkarken peçeteye çok az silik gibi açık renk kan geldi vajinadan. Acile vs gitmedim. Bir daha gelmeyince. Sık sık kontrol ediyorum . yarın sabah doktoruma gidicem. 25. Haftadayim. Acaba plasenta öndeydi yukarı çıkmis biraz. Onunla ilgili olabilir mi. Kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma. Size içimi dökmek istedim. Allah a emanet olun

Kızlar iyi geceler. Bu akşam saat 7.5 gibi lavodan çıkarken peçeteye çok az silik gibi açık renk kan geldi vajinadan. Acile vs gitmedim. Bir daha gelmeyince. Sık sık kontrol ediyorum . yarın sabah doktoruma gidicem. 25. Haftadayim. Acaba plasenta öndeydi yukarı çıkmis biraz. Onunla ilgili olabilir mi. Kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma. Size içimi dökmek istedim. Allah a emanet olun
İnş öyledir canın yada rahim büyüdükçe yırtılmış olabilir ön taraftan olduğuna eminmisin benimde sürekli arkadan geliyor kanama her defasında tekrar tekrar kontrol ediyorum... Ama şundan eminim çooook defa başıma geldi aktif olmayan kanama tehlikelli değildir bu konuda çok tecrübem oldu özellikle ilk gebelikte hep öyle dedi doktorlar yarında randevum varmış zaten içini ferah tut yoğun gelmezse ve devam etmezse endişe etme .. Allaha eemane olun

İnş öyledir canın yada rahim büyüdükçe yırtılmış olabilir ön taraftan olduğuna eminmisin benimde sürekli arkadan geliyor kanama her defasında tekrar tekrar kontrol ediyorum... Ama şundan eminim çooook defa başıma geldi aktif olmayan kanama tehlikelli değildir bu konuda çok tecrübem oldu özellikle ilk gebelikte hep öyle dedi doktorlar yarında randevum varmış zaten içini ferah tut yoğun gelmezse ve devam etmezse endişe etme .. Allaha eemane olun
Sağol canım. Özellikle kontrol ettim. Ama bu saate kadar çok şükür bir daha olmadı. Yarın sadece bu konu için gidicem doktoruma. Devlet hastanesine gittiğim için soramıyorum doğal olarak. Cuma günü doktoruma özellikle sordum. Gidişat ta kötü bir şey yoktu. İçime su serptin. Sende Allah a emanet ol . Zorlu yollardan geçiyoruz. Hepimiz inşallah bebeklerimizi vaktinde kucaklarimiza alırız

İnşallah kalp ritmi gayet yerindedir hiçbir sıkıntı çıkmaz. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

H Hafsa canım sen değil miydin kalbine bakılacak olan?
Evet @weryew nerelerdesin iyisindir umarım

Bir sorun çıkmadı çok şükür kalbi düzgün ama kilo boy almış başını gidiyor şeker de inşallah yoktur Allah’a emanet gidiyoruz

Sağol canım. Özellikle kontrol ettim. Ama bu saate kadar çok şükür bir daha olmadı. Yarın sadece bu konu için gidicem doktoruma. Devlet hastanesine gittiğim için soramıyorum doğal olarak. Cuma günü doktoruma özellikle sordum. Gidişat ta kötü bir şey yoktu. İçime su serptin. Sende Allah a emanet ol . Zorlu yollardan geçiyoruz. Hepimiz inşallah bebeklerimizi vaktinde kucaklarimiza alırız
Canim sivilce benzeri bisey varsa ondan da olabilir cok az pembemsi dedigin icin diyorum. Benim 18. Haftada olmustu az acik renk sonra tekrar peceteye sildikce geldi plasentadanmis benimki sukur simdi yukari cikti 24 ten sonra basladi cikmaya. Ama bazen rahimde damar catlagi gibi ince zararsiz olabiliyomus anlik. Korkma icini ferah tut ciddi olsa arkasi geliyor kanamanin ki onu bile igne vurup mudahale ediyolar ben igne olunca kahverengiye donup 4 gunde de bitmisti tamamen. Insallah sende bisey yok korkma . Ama takip etmekte fayda var canim.

minikoglan minikoglan canim sagol sordugun icin. Kopyalayayim sonucu:

İdrar / Manuel
Renk Sarı
Görünüm Bulanık
Bilirubin Negatif Negatif
Ürobilinojen Normal Normal
Keton Negatif Negatif
Glukoz Negatif Negatif
Protein Negatif Negatif
Eritrosit Negatif Negatif
pH 6,5
Nitrit Negatif Negatif
Dansite(SG) 1015
İdrar Mikroskobisi *
Lökosit 5-6
Eritrosit Nadir
Epitel Nadir
Amorfürat Bol

Amarfurat haric normal cikmis Allaha sukur ama amorfurat nedir hic bilmiyorum soracagim doktoruma. Boyle canim.

Back
X