2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
toist benim ilk gebeligimde göğüs uçlarım resmen kanadı çok acı çektim, ağlayarak bebeğini emzirdim. 2 ay kadar iyileşmedi ve her şeyi denedim nerdeyse. Şimdi aklımda kantaron yağı var onu alicam mutlaka, bir de göğüs kalkanından bahsetmiştin sen. Onunla emzirdin mi yoksa emzirmedigin zamanlarda yara olmasın diye mi kullandın? Hangi marka resim ekler misin. Mutlaka almam lazım öyle bişey. Çünkü göğüs pedi göğüs ucuma yapisiyordu ve o ağrı berbat bişeydi. aynı acıları düşündükçe vücudum ürperiyor

Ben devlete gidiyorum ve hiç bilgilendirmedi sağol canim mutlaka sorup yaptiricam

@adasuyu
[/QUOTE]Hergun erteliyorum bugun yarin diye.offf yaa .peki senin degerlerin kac cikiyor canim.cevabin icinde cok saol moral verdin gercekten.[/QUOTE]
Diyet verdiler aynı zamanda uyunca normal çıktı,bı kaç denemem oldu kesinlikle beyaz ekmek,hamur,şeker yenmeyecek yoksa fırlıyor 200 lere..normali 140 olmalı max. Dedi doktor..diyete uyunca normal çok şükür.. bı ölçme işi eğlenceli bile gelmeye başladı..bazen kontrol için 10 dk. Arayla tekrar ölçüyorum.. ölçmenin gerekiyorsa sakın ihmal etme..şeker yuklemesinde ortaya çıktı benim..diyetten önceki beslenmeme devam etseymisim Allah korusun şekerim çok yüksekmis...

Ayy kuzum iki hafta öncesinde yazacaktım, iki hafta yazmışım. Eşin falan delsin bari, kendi kendime ben de delemezdim dogrusu kayınvalidem yapıyor ama artık onun parmak ucu alışmış
Ya kanla ilgili seyler beni cok rahatsiz ediyor butun mesele bu aslinda.hatirlarsan diseti kanamasi olunca ne kadar uzulmustum.senin sayende kurtuldum.inan aklima geldikce sana dua ediyorum.isin gucun rast gitsin arkadasim.[/QUOTE]
Canım hepimizin işi gücü rast gitsin, çok mutlu oldum, allah razı olsun. Ben de hoşlanmıyorum kan işinden içim kalkıyor, sıkalım dişimizi arkadaşım az kaldı

Diyetimde gunde uc ogun salata yesillik var.bagirsaklar cok daha iyi simdi.ayrica yogurdun icine bikac kasik kefir katip yememide soyledi.yararli bakteri acisindan.

Canı. Direk karnabahar tüket süper etkili. Haşla mis gibi ye. Kürü idrar yolu enfeksiyonu için.

Kızlar çok teşekkür ederim bütün tavsiyelerinizi deniycem

Canım sabahları kahvaltıdan önce iki tane kuru kayısı ama koyu renk olandan yiyip üstüne bir bardak su iç çok iyi geliyor. Uyanır uyanmaz öyle yapıyorum ben çok faydasını gördüm, hem zahmetli de değil dene istersen

Benim fıstık iki gündür içerde parti veriyo sanki hicmi yorulmaz bı bebek :) kaç kilo oldu acaba bu kadar sarsabiliyo beni :) yerim ayaklarını ah Allah'ım ne kadar az zaman kaldı rabbim hepimize o mis kokuları duymayı nasip etsin şu mübarek cuma gununde kimin ne gibi sıkıntıları varsa gidersin amin

Benim fıstık iki gündür içerde parti veriyo sanki hicmi yorulmaz bı bebek :)

Canim benim kızda fıldır fıldır birde guclu. Sali gunu kontrolumde doktor basi asagida bacaklarida sag tarafimda demisti. Hep asagida calisiyor cimcime ne gece diyor nede gunduz. Hiç mi uyumuyor bu bebiş. Korkuyorum doğuncaya hiç uyumayacak diye :) oğlum bu kadar hareketli değildi sanki pek hatirlamiyorum sadece onda hatırladığım hamilelik dönemimde gece 2 ve sabah ezanı civarı hep tekmelerdi. Ve doğduktan sonrada gece 2 de emzirirdim sabah 5 civarı yine uyanıp emerdi.

Amin canimm amin. Benimki de bir iki gundur cok hareketli. Galiba artik yeri dar gelmeye basladi karnimi buyutmeye calisiyor vura vura :) arasira canimi bile acitiyor benim istemsizce ahlayip tepki vermemi saglayacak kadar :)

Kremin adı neydi ve şişlik de geçtimi?
Canım ben pruzon kullandım. Hem o agriyi hafifleti hem de onarıcı özelliği var.ama ben doktora muayene oldum.bi de kortizon var içinde gebelikte zararlı olabilirdoktora danışmak lazim.önemli konular ilerlerse kötü beklememek gerekir.bende şişlik geçmedi kaldı.ama sorun tekrar etmedi şükür.çok sıkıntı yaşamıştım o dönem çok geçmiş olsun canim.

Canım benimki yukarılarda ve en çok sağ tarafında oynaşıyor bide sırtını çıkartıyo seviyorum seviyorum kaçıyor geriye :) ama oğlum daha fazla.bareketliydi doğdu 6 yaşına geldi hala.hareketli :)

Benim kızda gündüz uyuyor gece tepiniyor :)karnım akşam sürekli oynuyor badiden görülüyor atleti kaldırıp izleyeyim diyorum hemen naz yapıyor hiç oynamıyır sanki hissediyor

Amin canimm amin. Benimki de bir iki gundur cok hareketli. Galiba artik yeri dar gelmeye basladi karnimi buyutmeye calisiyor vura vura :) arasira canimi bile acitiyor benim istemsizce ahlayip tepki vermemi saglayacak kadar :)
Ama.bu kadar güzel bir his yok rabbim isteyen ve olmayanlara da nasip etsin

Benim kızda gündüz uyuyor gece tepiniyor :)karnım akşam sürekli oynuyor badiden görülüyor atleti kaldırıp izleyeyim diyorum hemen naz yapıyor hiç oynamıyır sanki hissediyor
Gece uyuyo benim uslu kızım hiç rahatsız etmiyor anasını doguncada aynı olsa bari :))

Canım ekliyorum fotoğraf. Bu Kalkan’larla ilgili bilinen bir yanlış var. Yara olunca kullanılıyor durumu doğru değil maalesef. Yara olmasın hava aldın ve hijyenik kalsın diye kullanılıyor. Doğumdan hemen sonrasında başladım canım iki aparatı var delikli ve deliksiz. başlarda delikli olanı kullanıyorsun, mantığı meme ucuna bişey değmesin çabuk iyileşsin. Bebişi emzirdim diyelim peşine sütümü sürüyordum göğsüme üstüne lansinoh ve kalkanı takıyorsun sütyenin içinde kalıyor. Sonra emzirene kadar çıkarmıyorsun emzirince çıkar bebiş emsin sonra yine krem yine kalkan. Hep bu şekilde gitti iyileşmeye başlayınca da gece deliksiz olanı takıyordum bu da içinde süt biriksin sütler dışarı akmasın diye. Bir nebze göğüs pedi görevi görüyor. Allah’a şükür çok çabuk iyileştim, açıklama da ekliyorum. Bana ait değil açıklama ama birebir aynı şeyleri yaşadım :) göğüs pedi çok sonra kullanılacak bişey bence başlarda göğüs ucunu çok daha fazla tahriş eder.

Alıntı
Araştırıp aldığım bir ürün daha...
İlk doğumum da göğüs yaraları ve sızılarılarıyla 1 ay baş etmek zorunda kaldığım için şimdi tedbir olarak bu ürünü aldım. Göğüs pedleri de kullanım için uygun ama pedler biriken süt ile birlikte göğsünüze yapışıyor bu da emzirme ile tahriş olan cildinizi daha fazla acıtıyor.

Kutunun içindekiler:
Havalandırmalı göğüs kapakları: 2 adet
Havalandırmasız süt biriktirme kapakları: 2 adet
Ultra yumuşak destek yastıkları: 2 adet.

Yumuşak destek yastığına kalkanları takarak kullanıyorsunuz. Göğüs ucunuz acıkta kalacak şekilde ve kenarlarındaki bombeler göğsünüze masaj yapacak şekilde tasarlanmış güzel bir ürün.

Emzirirken ister istemez tahriş olayını yaşıyorsunuz. Özellikle sezeryanlarda süt ikinci yada üçüncü gün gelmeye başladığı için göğüs daha çok tahriş oluyor. Ben bu kalkanları hastanede ikinci gün kullanmaya başladım keşke hiçbir şey yokken kullanmaya başlasaymışım benim için gerçekten kullanımı rahat bir ürün oldu. Göğüs ucu kremini sürüp bu kalkanı kullanınca göğsünüz çamaşıra yapışmadığı için rahat nefes alıyor ve iyileşme süreci daha kısa oluyor.

Hamileler için alıp kullanılacak bir ürün bence, tek eksisi dışarı çıkarken kullanım için pek uygun değil çünkü çamaşırın içinden belli oluyor.

Eklentiler

• 2E176D71-9B8B-453D-B935-AA35C8D91EB4.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 54
Canım benimki yukarılarda ve en çok sağ tarafında oynaşıyor bide sırtını çıkartıyo seviyorum seviyorum kaçıyor geriye :) ama oğlum daha fazla.bareketliydi doğdu 6 yaşına geldi hala.hareketli :)
Ya Kızlar aynı şeyleri yaşamak ne güzel. İnanılmaz hareketli 2 3 gündür :)) okadar ki dün rüyama girdi güya elini çıkarıp elimi tutuyordu. Uyandığımda okadar mutluydum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…