- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.721
Ben devlete gidiyorum ve hiç bilgilendirmedi sağol canim mutlaka sorup yaptiricamCanım bu konu çok karışık, kimisi yapılmalı diyor kimisi gerek görmüyor. Benim dr um perinatalog ve yapılması gerektiğini belirtti. 75 lik ve aç karnına yapılmasını istedi. İyi ki yaptırmışım çünkü birinci saat şekerim yüksek çıktı. Şimdi dikkat ediyorum yediklerime. Evde cihazla kendim ölçüyorum her sabah açlık ve tokluk.
Kremin adı neydi ve şişlik de geçtimi?Canım bende de hamilelik öncesi vardı. Şişlik oldu ve kaldı. İçeri ittirsen de bişey değişeceğini sanmam.doktor muayene edip krem verdi.hemn gecti
Ya kanla ilgili seyler beni cok rahatsiz ediyor butun mesele bu aslinda.hatirlarsan diseti kanamasi olunca ne kadar uzulmustum.senin sayende kurtuldum.inan aklima geldikce sana dua ediyorum.isin gucun rast gitsin arkadasim.[/QUOTE]Ayy kuzum iki hafta öncesinde yazacaktım, iki hafta yazmışım. Eşin falan delsin bari, kendi kendime ben de delemezdim dogrusukayınvalidem yapıyor ama artık onun parmak ucu alışmış
Diyetimde gunde uc ogun salata yesillik var.bagirsaklar cok daha iyi simdi.ayrica yogurdun icine bikac kasik kefir katip yememide soyledi.yararli bakteri acisindan.
Can'ım ben de kabız oldum çok fazla. Ferro sanol kullanıyordum. Dr ilacımı değiştirdi. Bu verdiği ilaç da yapıyor ister istemez. Gece yatmadan alıyorum ilacı portakalla birlikte. Sabah da aç karnına Kayısı ceviz ve çiğ fındık yiyorum. Onlar iyi geliyor. Kabız olmuyorum. Hatta bazen ishal gibi oluyorumama kabız olmaktan iyidir.
Canim ben turşu suyu içiyordum.ama artık tuzlu gelmeye başladı. Sabahları ac karnına gunkurusu kayısı yiyorum gün içinde ise armut tuketiyorum şükür rutine bağladım
Birde hamilelikte hemoroid olmamak için kabızlığa dikkat etmek gerekiyor
Kuru incir, kayısı tuketebilirsin canım, ogunlerinde çorba tuket , bide ben kabızlık yasadigimda nescafe ictigimde anında işe yarıyor. Nescafenin mavi kapaklı kafeinsiz olanını aliyorm sütü ısıtıp bir kaşık katiyorm 3 ü bir aradalardan daha yumuşak bir içim oluyor ve kafeinsiz . Reklam gibi oldu :)
Canı. Direk karnabahar tüket süper etkili. Haşla mis gibi ye. Kürü idrar yolu enfeksiyonu için.
Canım sabahları kahvaltıdan önce iki tane kuru kayısı ama koyu renk olandan yiyip üstüne bir bardak su iç çok iyi geliyor. Uyanır uyanmaz öyle yapıyorum ben çok faydasını gördüm, hem zahmetli de değil dene istersenselam kızlar , bende hem göğüs kalkanı hem göğüs pedi aldım indirimden, ikiside bulunsun dedim tecrübem olmayınca :)
kızlar bide bişey soracaktım, ben hamilelik başından beri çok affedersiniz kabızlık yaşıyorum, 6 gündür demir ilacına başladım çok daha kötü oldugünde 3 lt su içiyorum, ama başka neler yapabilirim? normal de benim böyle sorunum olmazdı hiç, biliyorum özellikle demir ilacı çok etkiledi, bi arkadaş karnabahar suyu tarifi paylasmıştı onu deneyen var mı?, ben böyle kürlerden falan da korkuyorum hani bilmediğimiz bi zararı vardır falan diye
Benim fıstık iki gündür içerde parti veriyo sanki hicmi yorulmaz bı bebek :)
Amin canimm amin. Benimki de bir iki gundur cok hareketli. Galiba artik yeri dar gelmeye basladi karnimi buyutmeye calisiyor vura vura :) arasira canimi bile acitiyor benim istemsizce ahlayip tepki vermemi saglayacak kadar :)Benim fıstık iki gündür içerde parti veriyo sanki hicmi yorulmaz bı bebek :) kaç kilo oldu acaba bu kadar sarsabiliyo beni :) yerim ayaklarını ah Allah'ım ne kadar az zaman kaldı rabbim hepimize o mis kokuları duymayı nasip etsin şu mübarek cuma gununde kimin ne gibi sıkıntıları varsa gidersin amin
Canım ben pruzon kullandım. Hem o agriyi hafifleti hem de onarıcı özelliği var.ama ben doktora muayene oldum.bi de kortizon var içinde gebelikte zararlı olabilirdoktora danışmak lazim.önemli konular ilerlerse kötü beklememek gerekir.bende şişlik geçmedi kaldı.ama sorun tekrar etmedi şükür.çok sıkıntı yaşamıştım o dönem çok geçmiş olsun canim.Kremin adı neydi ve şişlik de geçtimi?
Canım benimki yukarılarda ve en çok sağ tarafında oynaşıyor bide sırtını çıkartıyo seviyorum seviyorum kaçıyor geriye :) ama oğlum daha fazla.bareketliydi doğdu 6 yaşına geldi hala.hareketli :)Canim benim kızda fıldır fıldır birde guclu. Sali gunu kontrolumde doktor basi asagida bacaklarida sag tarafimda demisti. Hep asagida calisiyor cimcime ne gece diyor nede gunduz. Hiç mi uyumuyor bu bebiş. Korkuyorum doğuncaya hiç uyumayacak diye :) oğlum bu kadar hareketli değildi sanki pek hatirlamiyorum sadece onda hatırladığım hamilelik dönemimde gece 2 ve sabah ezanı civarı hep tekmelerdi. Ve doğduktan sonrada gece 2 de emzirirdim sabah 5 civarı yine uyanıp emerdi.
Benim kızda gündüz uyuyor gece tepiniyor :)karnım akşam sürekli oynuyor badiden görülüyor atleti kaldırıp izleyeyim diyorum hemen naz yapıyor hiç oynamıyır sanki hissediyorBenim fıstık iki gündür içerde parti veriyo sanki hicmi yorulmaz bı bebek :) kaç kilo oldu acaba bu kadar sarsabiliyo beni :) yerim ayaklarını ah Allah'ım ne kadar az zaman kaldı rabbim hepimize o mis kokuları duymayı nasip etsin şu mübarek cuma gununde kimin ne gibi sıkıntıları varsa gidersin amin
Ama.bu kadar güzel bir his yok rabbim isteyen ve olmayanlara da nasip etsinAmin canimm amin. Benimki de bir iki gundur cok hareketli. Galiba artik yeri dar gelmeye basladi karnimi buyutmeye calisiyor vura vura :) arasira canimi bile acitiyor benim istemsizce ahlayip tepki vermemi saglayacak kadar :)
Gece uyuyo benim uslu kızım hiç rahatsız etmiyor anasını doguncada aynı olsa bari :))Benim kızda gündüz uyuyor gece tepiniyor :)karnım akşam sürekli oynuyor badiden görülüyor atleti kaldırıp izleyeyim diyorum hemen naz yapıyor hiç oynamıyır sanki hissediyor
Bende bakayım, aldıklarımı yıkamam lazım. Bulursam yazarımCanım ben de hacisakirin toz sabununu ariyorm bir aydır marketlerde bebekte internette hep lavantalisi var. Koku olur diye onu istemiyorum
Canım sabahları kahvaltıdan önce iki tane kuru kayısı ama koyu renk olandan yiyip üstüne bir bardak su iç çok iyi geliyor. Uyanır uyanmaz öyle yapıyorum ben çok faydasını gördüm, hem zahmetli de değil dene istersen
Canım ekliyorum fotoğraf. Bu Kalkan’larla ilgili bilinen bir yanlış var. Yara olunca kullanılıyor durumu doğru değil maalesef. Yara olmasın hava aldın ve hijyenik kalsın diye kullanılıyor. Doğumdan hemen sonrasında başladım canım iki aparatı var delikli ve deliksiz. başlarda delikli olanı kullanıyorsun, mantığı meme ucuna bişey değmesin çabuk iyileşsin. Bebişi emzirdim diyelim peşine sütümü sürüyordum göğsüme üstüne lansinoh ve kalkanı takıyorsun sütyenin içinde kalıyor. Sonra emzirene kadar çıkarmıyorsun emzirince çıkar bebiş emsin sonra yine krem yine kalkan. Hep bu şekilde gitti iyileşmeye başlayınca da gece deliksiz olanı takıyordum bu da içinde süt biriksin sütler dışarı akmasın diye. Bir nebze göğüs pedi görevi görüyor. Allah’a şükür çok çabuk iyileştim, açıklama da ekliyorum. Bana ait değil açıklama ama birebir aynı şeyleri yaşadım :) göğüs pedi çok sonra kullanılacak bişey bence başlarda göğüs ucunu çok daha fazla tahriş eder.toist benim ilk gebeligimde göğüs uçlarım resmen kanadı çok acı çektim, ağlayarak bebeğini emzirdim. 2 ay kadar iyileşmedi ve her şeyi denedim nerdeyse. Şimdi aklımda kantaron yağı var onu alicam mutlaka, bir de göğüs kalkanından bahsetmiştin sen. Onunla emzirdin mi yoksa emzirmedigin zamanlarda yara olmasın diye mi kullandın? Hangi marka resim ekler misin. Mutlaka almam lazım öyle bişey. Çünkü göğüs pedi göğüs ucuma yapisiyordu ve o ağrı berbat bişeydi. aynı acıları düşündükçe vücudum ürperiyor
Ya Kızlar aynı şeyleri yaşamak ne güzel. İnanılmaz hareketli 2 3 gündür :)) okadar ki dün rüyama girdi güya elini çıkarıp elimi tutuyordu. Uyandığımda okadar mutluydum kiCanım benimki yukarılarda ve en çok sağ tarafında oynaşıyor bide sırtını çıkartıyo seviyorum seviyorum kaçıyor geriye :) ama oğlum daha fazla.bareketliydi doğdu 6 yaşına geldi hala.hareketli :)
Dünyanın en güzel duygularından biriYa Kızlar aynı şeyleri yaşamak ne güzel. İnanılmaz hareketli 2 3 gündür :)) okadar ki dün rüyama girdi güya elini çıkarıp elimi tutuyordu. Uyandığımda okadar mutluydum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?