2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizde öyle uyuduk 2 yıl canım. Şimdiye kadar da odamda yanımda ama ayrıydı yatağı. Hazır diye geçirdik ama gelmek istese odama yine alırım ben. Hiç öyle zorlamam yani. Kendisi istedi Allahın hikmeti sanırım. Sen de tadını çıkar kızının. Ne zaman isterse ozaman ayrılsın yanından.
ben ev ne kadar guvenilir olrsa olsun gece nefes aldini kontrol etmem lazim baska oda dahi birakamiyorum. sanirim bende var sıkınti ben dogacak cocumla beraber ilerde odasi ayirma dusundum yanliz olmasinlar birbirleri ile olurlar diye.

bende hep eskiden evlenmicem diyordum. sevdiklerimden once oleyim diyordum. beni sacmaliklarimi hep bastiran kardeslerimdi. onlarin bana ihtiyaci vardi elimden geldi kadar yanlarinda oluyorum. hala beraber yasiyoruz. gercekden zor sen orda ailenden birini beklersn gozun kapida kalir herkez biri gelir ama senden gelmez. cok sukur bi sekilde sorunlara karsi dik durabildik ustesinden geldik. her alanda diger arkadaslarima gore daha tecrubeli oldumu dusunuyorum. cunku 16 yasimda okulu birakip ise basladim mecbur. ev isiydi kizlarin velisi ben oldum. onlar benim gibi olmasn ben kadar etkilender ama zor zamanda yanlarinda oldum. ama yanlizlik duygusu icimde kaldi onu cikaramiyorsn kimse tam olarak guvenemiyorsn ben bide sabirsizim birsey karar verdim o olana kadar cabalarim. esimde baya raHat aylarca yillarca olmasada durmaz ustune bencede cocuklarimizi sorumluluk sahibi zor anda ne yapmasi gerektigini bilen kimse muhtac olmadan yasamasi bilen birey yapmak lazim. bende toptan giden ailelere uzulmuyorum. geride zorda kalan bi hayat yok dedin gibi kalanlar agir yuk yasadiklari cevredekilerin salak davranislari cok etkiliyor. ama biz iyi olucaz cocuklarimizda insallah benim imtihanim devam annem sizofren hastasi bizi bi tanir bi tanimaz anne annemler bizi istemiyor annemizi gormemizi bile annem öldumu anne tatafi bizim icin tamamen kapanacak aramizda 18 saat yol var her tatilde gidip gormeye calisiyoruz ustelik anneannemde kalmak yok yani basklarinda kalip bir iki saat gorebiliyoruz. ondada sizofren oldugu icin gun gunu tutmuyor simdi kardeslerim okuyor ben okuyamadim insallah mesleklerini eline alicaklar annemizi tamamen alicaz ve ona bi sekilde bakmaya caliscaz suan zor esin kabul etmez maddi acidanda suan onun icin yetersiziz ve onunla biri hep kalmak zorunda eve birakip gidemezsn. malesef iki yabanci gibiyiz ama yinede birakmayacagiz Allahin izniyle
Zor gercekten. Hayat bazilarini daha cok zorluyor. İnsallah yavrularimizdan güler yuzumuz. Onlarin sevdikleriyle beraber saglikli hayirli mutlu bir yasamlari olur.

Tabiki canım, öğretmenler rahat Eylül’e kadar diğer meslek grupları izinlerini ne kadar sonraya ertelese o kadar iyi
Bizde ole degil canim cok zor belim kopacak gibi bide gorumcemlere sinir oldum yeni isten gelmisim suyum az erken dogum tehlikem var allah korusun kahveye caya gelelim aksam insaf ya hafta sonu gelin ona bile yazik:kızgın::kızgın:

Kızlar tek tek alıntılayamadim, kontrole gidenler bebisi iyi olanlar çok şükür maşallah bütün bebislere:nazar: sorun çıkanlar için de;dualarım hep sizinle Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagimiza almayı nasip etsin minik kuzuları, stres yapmayın rabbim ol derse olur :dua::KK200:

Ay hastane çıkışları, mini mini kıyafetler çok sirinler güle güle giysin kuzular inşallah :nazar:

Bizde ole degil canim cok zor belim kopacak gibi bide gorumcemlere sinir oldum yeni isten gelmisim suyum az erken dogum tehlikem var allah korusun kahveye caya gelelim aksam insaf ya hafta sonu gelin ona bile yazik:kızgın::kızgın:
Biz size gelelim, belim çok agrıyor hem görüşmüş oluruz hem de ben kendimi yormamış olurum de canım, sen diyemiyorsan eşin söylesin. Ne düşüncesiz insanlar var :sinirli:

Kızlar gecen gün halı konusulmustuya bizde tayin olunca tüm halılarımi yikatmistim taşınınca iki halı fazla geldi bende hiç açmadım siz konuşunca bende bir bakayim dedim. Beyaza yakındı rrngi. küf olmamış çok şükür ama sararma olmuş maalesef.yikatinca geçer mi acaba

Beni de nst ye sokmadı canım bu kontrolde.bi daha da 36 da çağırdı.keşke girseydim nst ye.36 ya kadar tedirgin olurun ben şimdi :KK43:
Yaa bende gittiğimde sorayımdiyodum beklerken girerim olmadı nst ye . Demekki onlarında bi bildiği bişey var ya da bizim doktorlar çok rahat :)

Kızlar gecen gün halı konusulmustuya bizde tayin olunca tüm halılarımi yikatmistim taşınınca iki halı fazla geldi bende hiç açmadım siz konuşunca bende bir bakayim dedim. Beyaza yakındı rrngi. küf olmamış çok şükür ama sararma olmuş maalesef.yikatinca geçer mi acaba
Bence geçer canım yıkamaya yolla yine. Ben geçen yıl küçük beyaz bi halimi balkonda ne akla hizmetse yikayayim dedim. Kuruduktan sonra bi süre bekleyince sarardı. Tekrar yıkamaya verdim geçti

Geçiyor canım, kayınvalidemin küflenmişti yeniden yıkattı geçti. Seninki de geçer

Kızlar tek tek alıntılayamadim, kontrole gidenler bebisi iyi olanlar çok şükür maşallah bütün bebislere:nazar: sorun çıkanlar için de;dualarım hep sizinle Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagimiza almayı nasip etsin minik kuzuları, stres yapmayın rabbim ol derse olur :dua::KK200:

Ay hastane çıkışları, mini mini kıyafetler çok sirinler güle güle giysin kuzular inşallah :nazar:
Tesekkur ederim canimmmm cok incesin

Canim güzel gunlerde kullanın çok tatlı olmuş.bende de var bundan kardeşinden aldım evet ici çok ince bizde tekstil ini yeniden diktirdik ama yatak olayı evet takviye şart.alırsan bana da yazar misin nerden aldığını?
Tesekkur ederim canim .
Ebebekte satiliyor yatagi alalim diyorum yok diyor.kendisi mobilyaci ya o ayarlayacakmis .
Bakalim sonucu yazarim sana ins

Kizlar cok bakamadim gecmise .
Misafir cocugun okulu kursu toplantisi derken yine dinlenemedim hic .
Cok sancim oluyor vajinamdan bacaklarima dogru bi agri var .
Bazen hareket edince oluyor .ayaklarimi acamiyorum.bugun doktorumu aradim.
Erken dogum olabilir muayene etmeden bilemem gel bakalim dedi.
Ben muayenenin nasil oldugunu da sordum duruma gore dedi.
Bugun gitmedim .yarin gidecegim bakalim .ins bi sorun cikmaz

Bence geçer canım yıkamaya yolla yine. Ben geçen yıl küçük beyaz bi halimi balkonda ne akla hizmetse yikayayim dedim. Kuruduktan sonra bi süre bekleyince sarardı. Tekrar yıkamaya verdim geçti
Geçiyor canım, kayınvalidemin küflenmişti yeniden yıkattı geçti. Seninki de geçer
İnşallah kızlar bir yıl oldu hiç aklıma gelmemişti

Kizlar cok bakamadim gecmise .
Misafir cocugun okulu kursu toplantisi derken yine dinlenemedim hic .
Cok sancim oluyor vajinamdan bacaklarima dogru bi agri var .
Bazen hareket edince oluyor .ayaklarimi acamiyorum.bugun doktorumu aradim.
Erken dogum olabilir muayene etmeden bilemem gel bakalim dedi.
Ben muayenenin nasil oldugunu da sordum duruma gore dedi.
Bugun gitmedim .yarin gidecegim bakalim .ins bi sorun cikmaz
Boşver misafiri ben kimseyi kabul etmiyorum nerdeyse anne lerden başka kimseyi görmedim hamilelik boyunca.sancılar herkeste var muhtemelen seninkide öyledir dr niye hemen doğuma yormuş ki.Yarın muhakkak git Canim güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dinlen lütfen.

Back
X