- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.761
Maşallah canım kuzuya, olsun ya al gitsin dogurunca vercez inşallah bi mayıs anneleri zayifliyor basligi altındaKızlar kızlar bende geldim . Bebişim haftasıyla uyumlu herşeyi güzel ama suyum sınırda gözüküyomuş o yüzden bi hafta sonra tekrar çağırdı kontrol etmeye ve nst istedi . Bende arkadaşımdan katı meyve sıkıcağını alcam yarın havuç suyu içmeye başlicam . Kilosu 2350 olmuş bende bu ay da 3 kilo almışım yine ve toplamda 17 kilo almış oldum .
Seninkine de maşallah kilosu falan baya iyi :) bnde bu hafta tahin pekmez kaşar falan da yiyeyim de biraz daha kilo alsın . Malum suyumuz sınırda çıkmış erken doğum falan olursa azcık daha toplu olsun :)Maşallah canım kuzuya, olsun ya al gitsin dogurunca vercez inşallah bi mayıs anneleri zayifliyor basligi altında
Ona Ek olarak elevit içiyorum ben bünyen zayıf düşmesin dedi doktor şükür çok iyiyim.duzenli gyno ferro sanol ictim bi aydir icinde demir folik asit vitamin b12 var bi tek bunu verdi doktor hatta yeni bitirdim onu
Inşallah 4ü gecmezler de canım normal şansım kalmayacak gibi geliyor benimSeninkine de maşallah kilosu falan baya iyi :) bnde bu hafta tahin pekmez kaşar falan da yiyeyim de biraz daha kilo alsın . Malum suyumuz sınırda çıkmış erken doğum falan olursa azcık daha toplu olsun :)
Maşallah canım uyiyorsanirim gerçekten poz vermişHanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
Havuç suyu artirir cnm. Maşallah bebise.Kızlar kızlar bende geldim . Bebişim haftasıyla uyumlu herşeyi güzel ama suyum sınırda gözüküyomuş o yüzden bi hafta sonra tekrar çağırdı kontrol etmeye ve nst istedi . Bende arkadaşımdan katı meyve sıkıcağını alcam yarın havuç suyu içmeye başlicam . Kilosu 2350 olmuş bende bu ay da 3 kilo almışım yine ve toplamda 17 kilo almış oldum .
Oyyyyyy ağza burna bak masallahhh maşallah, kanala girmesi iyi bisey bence canım orda beklesin dogana kadar artik tosun girdi girmedi derdi yok oh, 5 kilo olursa abooo tosuncuk tosuncukHanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
Oyyyyyy ağza burna bak masallahhh maşallah, kanala girmesi iyi bisey bence canım orda beklesin dogana kadar artik tosun girdi girmedi derdi yok oh, 5 kilo olursa abooo tosuncuk tosuncuk
Sağlıklı gelsin de kaç kilo olursa olsun canım boğum boğum olur şimdi ayyy sevmesi de pek zevklidir onuAy olmasın yaa şimdiden 0-3 aylıklar olmayacak boyuna artık kapri olursağlıklı olsun inş cnm. Erken doğum riski de yok dedi adam ablamlarda hep böyle doğurdu 35 de artık ne olur Allah bilir, beklicez.
Kızdı teyzesi ekşi suratMaşallah canım uyiyorsanirim gerçekten poz vermiş
Ona Ek olarak elevit içiyorum ben bünyen zayıf düşmesin dedi doktor şükür çok iyiyim.
Bilmiyorum cnm iki doktorum var bir devlet bir özel ikisi de devam et diyor vitamine. Kan benim de düşük ama idare ediyoruz.acaba bana niye vermedi benim kan dusuk bi ay kullandim insallah ise yaramistir sabah aksam seklinde
Maşallah canim yaa..ayy pozlara bak:)istanbulda misin canım hangi hastaneye gdyrsun.ne kadar güzel net ultrason kagidı. Benimkilerde hiçbişey belli değil ayrıntılı disindaHanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
Gaviscon canım, ondan içebilirsin. Bir yudum soguk süt dene belki o da iyi gelirBenim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyorum zaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Benim ellerim şişmeye başladı canım.alyansım rahatsız ediyo çıkarıyorum arada.normalde hiç çıkarmazdım.Kızlar şişmeye başlayan var mı? Ayaklarımda sıkıntı yok halen minnacık ama ellerim iki gündür şişiyor çok. Yüzümde de aman aman bir şişme yok ama ellerim çok geriliyor. İnsana çok varmış gibi geliyor ama cidden artık bu belirtilerle bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı
Benim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyorum zaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Gaviscon canım doktor vermişti bana.bi dene istersen iyi geliyor.Benim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyorum zaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Bilmiyorum cnm iki doktorum var bir devlet bir özel ikisi de devam et diyor vitamine. Kan benim de düşük ama idare ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?