Günaydın kızlar
Benim bugün 24. Hafta kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi için bugün 8 de gidicem inş temiz çıkar testten sonra deneyimlerimi yazarım size.
Bebeğim 650 gr 27 cm miş suyu vs iyi dedi doktor çok hareketliydi yandınız dedi

Ben plesentanın rahim ağzına olan yakınlığına tekrar bakmasını istedim çünkü 28 de tekrar bakalım yukarı çıkması lazım demişti erken ama yinede bakarmısınız çok merak ediyorum ağrılı geçti bu süreç acaba daha da aşağıda mı diye düşündüm.
Baktı 44 mm mil yanı uzaklaşmış bu iyi haber ama plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda dedi
Bu nedemek diye sorunca normal doğum yapman imkansız hatta doğum başlamadan bizim erken almamız lazım dedi

Normalde 4 aralık görünüyordu ultrasonra benim
18 kasım gibi 37. Haftaların ortasında alırız dedi.
Rahim ağzını kapatma durumu değşen bişey değilmiş uzama kısalma değişiyor ama bu konum değişmşyor malesef dedi

Normal doğuma yatkın bir doktor hem normal olur diye konuşuyordu ama plesenta olayını görünce çok netti direk sezeryan olmak zorundasın fln dedi
Doktoruma güveniyorum o ne derse onu yaparımda beni endişelendiren dikkatli olman lazım kanama istemiyoruz doğumu tetiklicek erken gelicek bişey asla istemiyoruz 37 ye kadar tetiklememen lazım fln demesi ya erken gelire bişey olurmu korkusunu aşırı uyandırdı bende
Toplam 6 kg almışım hep iyi gidiyorsun diyordu şimdi hızlanmış kilo alman çok dikkat et dedi bide şeker temiz çıkar umarım onunlada uğraşmak istemiyorum