2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğum parası için internetten bi form indirip doldurcaz demişti eşim daha yapmadık canım...bi de süt parası var galiba ama iyice bi araştırayım ben ilgilenemedim ev kalabalık bayramda bizde toplandık bebiş küçük diye

Canim biz simdi sut parasi ve dogum parasi diye iki para aliyoruz demi bu kadar yani?

Canım benim de dün aynısına benzer bir olay başıma geldi. Emerken kıvranıyor ıkınıyordu zorla emzirmeye çalışıyordum sonra bir gaz çıkarma sesi geldi ki maşallahlik. Ardından kucagimda hafif ıslaklık hissettim. Bir baktım ki zıbın işin kollu üst muslin bez vardı hepsini geçip dizime bile çıkmış bok lekesi. Tabii ondan sonrası bikac saatlik rahatlık ki.
Canım ben söylemiştim ama tekrar edeyim. Gaz ilacı kullanmıyorum onun yerine gaz ilacı verir gibi bu çaydan veriyorum. Sabah aksam kesin veriyorum ama oglen içtiğimde uyanıksa yine iciriyordum. Ben 1-2 çay kaşığı kadar veriyorum. Kızım ilk zamanlar dokuyordu şimdi bekliyo vereyim diye alıştı sanırım.
Birde sadece kızım değil bende içmezsem kabız oluyorum sanki zor tuvalete çıkıyorum. Sizin de öyle mi
Ay kuzum verdim bir tatlı kaşığı d vitaminini de ekledim o da aradan çıktı hala gaz yapiyor :D bu kez dedim abartti mi ama çok mutlu gülüyor oynuyor ayaklari hep hareket haline ay ses de çıkarıyo pek tatli

Arkadaşlar Dönence önerisi olan var mı ?? Bizim ki arkadaşın bebeğinde gördü nasıl açtı gözlerini izledi , ağlaması kesildi hemen , en iyisi alıyım da ağlama krizlerinde susar , ben de bi lokma ekmek yerim diyorum :KK45: çok kötü bir anneyim:KK47:
kac gunluk canim senin beybi ? ben tiny love magical aldm ama bizimkinin hic ilgisini cekmiyor. henuz gormuyor heralde diorum. 40 gunluk bizimki

Kızlar bebeklrinizin goz rengi değişti mi
46 günluk olduk hala masmavi...oğlumun lacivertti kahverengiye dondü tüm aile yeşil gözlü olmamıza rağmen...bu çok açık mavi belki dönse bile yeşil olacak kanımca...ama göz rengine 6 ay var değişebilir daha yani

Canım bu hangi çay içinde neler var

Rezene çekilmemiş kimyon anason keten tohumu lavanta tohumu. Hepsinden 50 gr alıp karıştır bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup 5 dk demliyorsun bu çaydan bebise de veriyoruz biz. Sonuçta bitkisel gaz damlalarının icin de bu bitkilerin özü yada yagi bulunuyor

Rezene çekilmemiş kimyon anason keten tohumu lavanta tohumu. Hepsinden 50 gr alıp karıştır bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup 5 dk demliyorsun bu çaydan bebise de veriyoruz biz. Sonuçta bitkisel gaz damlalarının icin de bu bitkilerin özü yada yagi bulunuyor
Teşekkürler :)

Kizlar slm nezamandr giremiyorum ben .
Mevlutumuz var yakinda ona hazirlaniyoruz bayram cok yogun gecti kv de cok yoruldum evdede durmak istemedik .
Elimi yaktim bayramda nazar etti adiler
cok fena. telefona birsure bakamadim.
Simdide mevlut telasi buda bitsede bi rahatlasam artik.

https://www.gorushbaby.com.tr/wee-tirle-gogus-pompasi-uk902-67
Kizlar bu göğüs pompasini kullanıyorum ama cok uzun sürüyor her yerim agriyor egilmekten ve göğsümü tam boşaltmıyor.
Hergün kullanmıyorum ama lazim oluyor arada kullandığınız fiyatta da uygun memnun olduğunuz ürünler hangisi
Surekli kullanmadim icin cok para da vermek istemiorum
Canim fiyat arastrmasi yapmadim hic ama lansinohtan memnunum.ciftli aldim tekli kullaniyorum.tekli daha uygundur diye dusunuyorum

Arkadaşlar Dönence önerisi olan var mı ?? Bizim ki arkadaşın bebeğinde gördü nasıl açtı gözlerini izledi , ağlaması kesildi hemen , en iyisi alıyım da ağlama krizlerinde susar , ben de bi lokma ekmek yerim diyorum :KK45: çok kötü bir anneyim:KK47:
Donence epilepsi ve otizim yaptigi soyleniyor sonanda bu yuzden almadim canim

Doktorla uzun uzun yazıştım gaz ilaçları çaresiz kalıyo bazen dedi
Akşamları uzun kollu giydirebilirsin dedi
Çok sıkıntısı olursa gliserin kansuk fitil kullanın dedi
Günde 3 kez çay kaşığı zeytinyağı ver dedi
İdrar tahlili bakılabilir dedi
Dedi de dedi.. ne gazmış ya iki dakika dalıyo gazla uyanıyo
El kadar yavrumun çektiği çile
Çok mutsuzum
Ya merak ettim iciyomusun meshur bitki cayini

Kız yüzü dışarı bakınca sıkılmıyorlar babası öyle gezdiriyor bizimki. Öyle sling var mı?
Canım sling sıcaklarda bunaltmazmı bebeği bildiğimden söylemiyorum ben almamıştım da terletici olabilir diye düşünüyorum birde kısa vadeli kullanılır gibime geliyor çünkü bebeklerin kilosu arttıkça omuzlara ve bele yük çok biniyor

Back
X