- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.221
Koyu maviydi ne alakaysa biz renkli gozlu degiliz .Kızlar bebeklrinizin goz rengi değişti mi
Lacivert oldu simdi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyu maviydi ne alakaysa biz renkli gozlu degiliz .Kızlar bebeklrinizin goz rengi değişti mi
Ben hepsini yaptirmayacagim sanirim.Kızlar bebişlere bütün aşılarını yaptıracak mısınız?
Malum son dönemde aşılar hakkındaki önyargıları biliyoruz.
@sofiarya Can'ım sen de yaptıracak mısın hepsini? Yoksa içlerinde yaptırmasak da olabilecek olanlar var mı?
Biz sizdirma yuzunden sleepy e gectik memnunuz simdi .Valla emzirmeye korkar oldum sonrasında dik tutunca direkt kusuyo.. gaz çıkarmaya çalışmasam bile ağzından kendi kendine çıkıp kusuyo sanırım
Bi de gaz sancısı daha da mı arttı nedir sürekli kıvranma modu.. kucağımda o kadar zor zaptediyorum ki
Ctesi doktor kontrolü var benim sorular dağ gibi birikti yine
Çok berbat bir geceydi o kadar uykusuzum ki
Zaten bez sızdırmış bizim yatağa hem çiş hem biraz kaka geçmiş
Memnundum Primadan ben.. bitince başka deniyim bari
Ben de hergun içiyorum ama iki gundur kabizim. Zaten ben kabiz oldum mu hicbir sey etki etmez.Canım benim de dün aynısına benzer bir olay başıma geldi. Emerken kıvranıyor ıkınıyordu zorla emzirmeye çalışıyordum sonra bir gaz çıkarma sesi geldi ki maşallahlik. Ardından kucagimda hafif ıslaklık hissettim. Bir baktım ki zıbın işin kollu üst muslin bez vardı hepsini geçip dizime bile çıkmış bok lekesi. Tabii ondan sonrası bikac saatlik rahatlık ki.
Canım ben söylemiştim ama tekrar edeyim. Gaz ilacı kullanmıyorum onun yerine gaz ilacı verir gibi bu çaydan veriyorum. Sabah aksam kesin veriyorum ama oglen içtiğimde uyanıksa yine iciriyordum. Ben 1-2 çay kaşığı kadar veriyorum. Kızım ilk zamanlar dokuyordu şimdi bekliyo vereyim diye alıştı sanırım.
Birde sadece kızım değil bende içmezsem kabız oluyorum sanki zor tuvalete çıkıyorum. Sizin de öyle mi
Hala sürekli memede mi oğlun? Ben yavas yavas cektim memeden. Artik memesiz 1 saate yakin oyaliyorum . Hatta bugun ilk fanfiniyi yaparken oglum uyaniktiBenimki öyle durmaz emmeden yaa![]()
Ben normal toz kimyon kullaniyorum oyle de oluyoRezene çekilmemiş kimyon anason keten tohumu lavanta tohumu. Hepsinden 50 gr alıp karıştır bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup 5 dk demliyorsun bu çaydan bebise de veriyoruz biz. Sonuçta bitkisel gaz damlalarının icin de bu bitkilerin özü yada yagi bulunuyor
İnternette muskatin süt ile beraber zehirleyici etki yapabileceği yaziyor. İyi arastir kullanmadan.Gaz için muskat veriliyor diye duydum doğru mu aranızda deneyen var mı kızlar? Biz yine tüm gün uyumuyoruz...
Benimki disari çıktı mi melek gibi oluyor. Evde delleniyorKızımi aldım arabasına koydum dışarı çıktım pazara markete gittim Biraz ağrıdı biraz uyudum biraz mu kırdı aldı ama bana çok iyi geldi
Nerde oturuyosun canim ist muKızlar ben bu Çocuğu üşütüyor muyum acaba
Ev sıcak diye kolsuz Zıbınlı tutuyorum gündüzleri geceleri de altına pijama giydiriyorum son zamanlarda gaz kıvranması o kadar arttı ki uyuyamıyor uyusa bile uykusundan uyanıyor normal durduğu hiç bir an yok sürekli kıvrım kıvrım kucağımda o kadar zor zapt ediyorum ki kendi uykusuzluğumu geçtim ona içim açıyor napcağımı bilmiyorum
Pezervatifle nasil yaptin canim o zaten kurutuyo iyice acimistrSanki gerdek gecesi gibi oldu valla bizim ilk fanfini kızlarsalak gibi adetken hapa baslamadim şimdi prezervatifle canım çıkıyor ya adet değilken 3 aylık iğne olur mu?
Canim biz simdi sut parasi ve dogum parasi diye iki para aliyoruz demi bu kadar yani?
Bizimki sanirim kolay olduSanki gerdek gecesi gibi oldu valla bizim ilk fanfini kızlarsalak gibi adetken hapa baslamadim şimdi prezervatifle canım çıkıyor ya adet değilken 3 aylık iğne olur mu?
Yaraya yaklasmis canim krem vs.sur iyi bakKızlar göğüs ucum sızlıyor tek tarafı ve emerken de cok acıyor acaba yara mi olacak ya daha önce bukadar uzun sürmedi öğleden beri devam ediyor
Canim benim oglum hic oyle uyumazdi gecede gunduzde uyaniktiKizlar yenidoganlar gunde 16-20 saat uyur yaziyor bi yerde ama bizimki toplam 10 saat ya uyuyor ya uyumuyor kalan butun zamanlarda agliyor veya emiyor
Bazen uykuya dalis ivin emzikgb istiyor dalamsyincada aglayip tekrar tekra meme istiyor.Kizlar kafayi yicem ya aksam oldumu kiz memeyi cekistirip duruyor sagdim bugun 60 cc cikti ikisinden az mi geliyor ki aksama azaliyor mu aceba..mama vereyim diyorum biberonu almiyor memeyide cekistiriyor napcam ben kaskla veriyrm onuda istemiyor bu cocuk acliktan mi bole yoksa benle oyun mu oynuyor
Canim ne misafiri .misafir gitsin diye gir al dusunu utanip giderler belki .Kizlar iliski sonrası gusül abdesti almadan bebek emzirilir mi? Biz bugun yarin dogum sonrasi ilk iliskiyi yasariz heralde. Dun gece olacakti, ben banyoya girip abdest alamam bu gece (yatili misafirim var) diyerek oyaladım. Bu gece de yatili misafirim var gerci ama bir kez daha ertelemek istemiyorum. Zaten adama kirk yilda bir istek geliyor![]()
Canim olabilir hergun ayni saatlerde gelirmis kolik .hergunmu oluyorKizlar benim bebis kolik olabilir mi acaba?
Bakin bugün oglen 12den su saate kadar yani aksam dokuza kadar sadece bir saat uyudu onda da cok sukur yemek yiyebildim Kalan zamanlarin hepsinde ya agladi ya emdi ya alti degisti Defalarca uykuya dalar gibi oldu ama bes dakika sonra uyandi En sonunda ben de onunla aglamaya basladim Aglarken tabiri caizse etinden et kopuyor gibi agliyor Kipkirmizi oluyor sac derisi bile benim de canim gidiyor boyle.olunca Ve bu durum gun gectikce artiyor
Ne yapacagimi bilemiyorum
Bir yandan su lanet olasi sezeryandan sonra bir dakika bile gecmeyen sag göğsümün altındaki agri .. Bitirdi vallahi beni
Bizimkinin devvar Kayseri kocasınanCanım bir de bulunduğunuz ilçenin belediyesine telefon ile sorun hoşgeldin bebek kampanyanız var ki diye. Ben kartal da oturuyorum kartal belediyesinin yokmuş ama hemen yanımızda pendik belediyesinin hastane çıkışı bebek bezi vs den oluşan paket hediyesi varmis maltepe belediyesi ise gezdiriyormus.
Evet çok boş zamanım varmış gibi 3 belediyeyi arayıp bilgi aldım![]()
Tamam canım, ben de seçim telaşı geçsin de müdürü arayıp sorayım.. para verildiğini bile bilmiyordum. İyi ki varsınız kızlarDoğum parası için internetten bi form indirip doldurcaz demişti eşim daha yapmadık canım...bi de süt parası var galiba ama iyice bi araştırayım ben ilgilenemedim ev kalabalık bayramda bizde toplandık bebiş küçük diye
Ben cok kararsizim bu konuda .Kızlar kıyafet olarak ne giydiriyorsunuz 14 günlüğüz şuan
Emzirmedim zaten ya. Bu gece de tuttum adami. Ama gunduz misafirler gidince daha fazla tutamadimYaraya yaklasmis canim krem vs.sur iyi bak
Canim benim oglum hic oyle uyumazdi gecede gunduzde uyanikti
Bazen uykuya dalis ivin emzikgb istiyor dalamsyincada aglayip tekrar tekra meme istiyor.
Gogsumde bosaliyor .seninde oyle olmustr canim .
Canim ne misafiri .misafir gitsin diye gir al dusunu utanip giderler belki .
Emzirmemek lazim canim oyle cok mecbur kalmadikca demisti bi hoca.
Mecbur kalirsanda yikamadan verme demisti
Canim olabilir hergun ayni saatlerde gelirmis kolik .hergunmu oluyor
canım üşüyor olabilir ayaklarına dikkat et, geçenlerde sıcak diye ben de ince giydirmiştim elleri vücudu sıcaktı tesadüfen altını açarken ayaklarına dokundum buz gibiydi ve o gün ağlamaktan bitkin düştü kuzum. sıcak su torbası ile ayaklarını ısıttım, kendiliğinden gaz çıkartmaya başladı, rahatladı öyle uyuyabildi.Kızlar ben bu Çocuğu üşütüyor muyum acaba
Ev sıcak diye kolsuz Zıbınlı tutuyorum gündüzleri geceleri de altına pijama giydiriyorum son zamanlarda gaz kıvranması o kadar arttı ki uyuyamıyor uyusa bile uykusundan uyanıyor normal durduğu hiç bir an yok sürekli kıvrım kıvrım kucağımda o kadar zor zapt ediyorum ki kendi uykusuzluğumu geçtim ona içim açıyor napcağımı bilmiyorum
Ay kuzum verdim bir tatlı kaşığı d vitaminini de ekledim o da aradan çıktı hala gaz yapiyorbu kez dedim abartti mi ama çok mutlu gülüyor oynuyor ayaklari hep hareket haline ay ses de çıkarıyo pek tatli
Ben suan dusunuyorum benim kiz meme isteyince oyke azicik mizildanip aglamiyor birden son evrede agliyor.yani o durumda olursak kut diye emziririm heralde cadiyiEmzirmedim zaten ya. Bu gece de tuttum adami. Ama gunduz misafirler gidince daha fazla tutamadimsonra bebegim dellenmeden abdestimi alip ciktim.
elifahsen bu arada canim kocasinan belediyesi ici dolu bebek bakim cantasi veriyor. Ondan haberin olsun.
Kızlar bebişleriniz gülüyormu benimki 46 günlük halen gülmüyor yani arada gülüyor ama hep öatık kaşlı babasıda öyleymiş. Suratsız kocama çekti sanırım görseniz suratı sanki oyuncak istedide almadık bir tripler![]()
yaptırmayı düşünüyorum canım, benim aşı kartım kaybolmuş son aşım yapılacağında ve tüm aşılarımı baştan yapmışlar. 34 yaşındayım hala vücut bütünlüğüm tam herhangi bir hastalığım yokKızlar bebişlere bütün aşılarını yaptıracak mısınız?
Malum son dönemde aşılar hakkındaki önyargıları biliyoruz.
@sofiarya Can'ım sen de yaptıracak mısın hepsini? Yoksa içlerinde yaptırmasak da olabilecek olanlar var mı?
Aynen dediğin gibi bolca emzirmeye çalışıyorum canım..sanırım şu bira mayası ise yaramaya başladı..cuk sesleri geliyor çok şükür..bugün daha aktif hale geldi sol göğsüm...inşallah artacak zamanla..Sen yine bolca emzir azıcık mama ver canım bebek emdikçe süt çoğalır bence...yara yüzünden benim de sağ göğsümde süt azdı emerken solda süt akıyordu sesini duyuyordum sağda yoktu...ama sonra sonra çoğaldı...bu arada ben de artık kalkan krem vs hiçbir şey kullanmıyorum bebek emmeyi öğrenince geçti yaralar kendiliğinden