- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.181
Ben de oyle yaptim bundan sonra da oyle devam ederim. Zaten yatili misafir olmadiktan sonra sorun degil. Tabi benim yatili misfirim eksik olur mu orasi ayriEmzirmiyorum ben canım
gusül alıp temizken emzirsen daha iyi bence eşin oyalar 5 dk da alıp çıkarsın öyle bi durumda

Aynen. Keske her evde olsa iki banyo. Ama 40 yillik binada oturunca banyo asagi akitmiyorsa şükrediyorsun.Aynen öyle Can'ım. Az önce eşimin kucağında bıraktığı an tık açıyor gözünü. Göğüste yatmaya bayılıyor. İnsan kıyamıyor ama sonra sıkıntısını biz çekicez işte.
Sen kucakta taşımamaya çalış. Bel ağrısı çok kötü. Hamilelikten farkı yokmuş bu ilk ayların. Benim de bacaklarım fena. İlk kalktığımda topallıyorum bi süre
Can'ım bence al. Bebişi eşin oylasın. Herkes yatınca girersin duşa. Yavaş açarsın suyu. Ya işte ebeveyn banyosu çok önemli bu durumlarda.
Allah allah. E e nasil anlatacaz yattigini nereye yatacak? Evet biz 300 lira olana basvurdum. Digeri icin sigortasi olmayanlara yatiyor dediler hic ustune dusmedik. Ama tam tersiymis sigortasi olana yatiyomus.Dogum ücretine basvurmussundur.. emzirme ucreti otomatik yatiyor, basvuru yok yaziyordu. Ben de başvurmadım ona
Dogum ücreti denilen 300 TL
Emzirmrme ücreti de 149 TL civarında.,
Keske daha once deneseydin. Ya a biz tecrubelerimizi daha once yazsaydik. Gaz damlalarindan falan cok daha etkili hem de icinde ne oldugunu biliyoruz. Ben aksam 7 gibi 3-4 cay kasigi veriyorum. Zaten dedigin gibi yarisini döküyor. Biz sindilik az cok duzene soktuk böyle.minikoglan
semabsrn D Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Cocuğum 3 gün kivrandi![]()
Duzeliyor duzeliyor :)Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki biraz daha umitliyim 40 tan sonrasi icin :)))sanki bi 10 dk kendi kendine duruyo :) tabi onun disinda hep kucak ama sukur