2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tüm bunlara ek olarak kocamın saçmalıklarıyla da ugrasıyorum, her yere çorabını tişörtünü atıyor, her yer çay kahve bardağı, banyo umumi banyo olmuş.. salonda yatıyor afedersin kanepe kümes olmuş. Temizliğe evi toplamaya destek olmuyor bari köstek olmasa. bir de akşamdan akşama bebeğe bir saat bakıyor ki ben biraz iş yapıyorum, neymiş yorgunmuş :işsiz: birinin çalışması gerekmiş falan filan.. ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum, bebek biraz büyüsün..
Kesinlikle aynı fikirdeyim . Hele benim ki bütün gün doları takip ediyor . Elinde telefon Bugun bu kadar kazandım bugün bu kadar kaybettim . Babamın evinde prensesmişim evlenince anladım

ayşe önerin yazısı

Eklentiler

• 0379394B-84EB-4CAC-B5CB-894B78FCF116.webp
    0379394B-84EB-4CAC-B5CB-894B78FCF116.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 62
Valla aç ağzını hiç susma buraya yazdıklarını anlat ailesinden destek almaya calis ve yapma eşinin istediklerini madem oyun oynuyor. Bence bağımlılık eşinin yaptığı :KK43:
Canm ailesi sürekli bana laf sokma çabasında gelir gelmez çocuğu kucağa alıştırma emzirir emzirmez yere koy tutma diye bi başlıyorlar, bu çocuk bizi tanımıyor kendine alıştırmış gelin diyorlar saçma sapan.. akşamları eşimle konuşmadan kızımı alıp en geç 10 gibi yatak odasına gidiyorum ... uyumuşuz kızımla yine bi akşam, eşim gelmiş ikimizi de öptü kokladı özür dilerim dedi, sonra konuştuk bana diyo annem babam kardeşim hakkını yiyor senin.. Hele kardeşim ortalık karıştırıyor resmen.. Noldu dedim.. Görümcemin aldığı kıyafet kızımın üstünde kvnin aldığı battaniye kızımın altında iken gelin bizim aldıklarımzı giydirmiyor muhabbeti yapmışlar.. Sen ne dedin dedim bişi dememiş ... Kv ye dedim neyi giydirmiyorum ben, aldığı beyaz bi takım var 1 yaş için almış onu dedi. Dedim büyük almışsın. Ne bileyim büyüğü küçüğü beğendim aldım giydirsene dio.. Zamanı gelince giydircem dedim mıkır mıkır bişiler söylendi... Ben anlamam yaştan beğenir alır geçerim falan dio sen giydirmiyorsun dio, eşime bebeği bizden kaçırıyor demiş ortada hiç bişi yokken, eşim kızmış bağırmış annesine annem laf anlamıyor seni düşman bellemiş ne yapsan hatta yapmasan de beni arayıp seni kötülücek dedi..Ben he deyip geçecekmişim.. Ben şimdi kimi kime şikayet edeyim arkadaşım... Bebeğim kendini yırtıyor emmek için alıp emzireyim dicem sırtımdan yer akıyor bana laf sokacaklar yine die.. Gazı var gazı deyip vermiyorlar hemen.. İçim yanıyor uyuyan kızımı uyansın die hırpaladıları zaman, ellerinden kurtarasım geliyor bebek o uyucak tabi diyorum yok bu gelin yüzünden torun sevemiyorum die ağlıyor kv duygu sömürüsü yapıyor eşime.. Uyumasınmış 1 gün ne olacakmış.. Kızımın kulağının dibinde bağırıyor anaaaaaaammm uyan hadi die.. Seviyorum ben dio.. Sevmek onun iyiliğini istemektir böyle hırpalamak deil diyorum al al al ben almayım bebeği diyo eşime ağlıyor.. Kavga ediyordu eşim benle artk etmiyor bana hak veriyormuş.. Ama oyuna sardı.. Böylece kafası rahat oluyormuş.. Yalan, oyun bağımlısı, biliyorum .

Yavrumun idrarında bakteri çıktı, idrar kültür birkaç güne çıkacak
Huysuzluk devam ederse anlamlı sayıcam dedi doktor
Yarın reçete yazıcak
Bebeği huysuz olan anneler sorun idrar enfeksiyonu olabilir

Bugün tam 50 günlük olduk ve ben hiçbir zaman öyle yataga falan fırlatmadım. Geçen gün hafif sesimi yükselttim yeter diye de sonra oturdum saatlerce agladım neden bagırıyorum el kadar bebege diye.. gaz sancısına gazı cıkarmaktan başka hiçbir şey iyi gelmiyor maalesef. Ne bitki çayları ne de damlalar.. yırtıla yırtıla ağlayacak illa
Kiyamam kuzuma ya. Gececek annesi. Kim bilir ne kadar sancisi var :( yatarken ayaklarinin altini hafifce yukseltmeyi dene. Benimki oyle daja rahat yapiyor gazini.

Canm ailesi sürekli bana laf sokma çabasında gelir gelmez çocuğu kucağa alıştırma emzirir emzirmez yere koy tutma diye bi başlıyorlar, bu çocuk bizi tanımıyor kendine alıştırmış gelin diyorlar saçma sapan.. akşamları eşimle konuşmadan kızımı alıp en geç 10 gibi yatak odasına gidiyorum ... uyumuşuz kızımla yine bi akşam, eşim gelmiş ikimizi de öptü kokladı özür dilerim dedi, sonra konuştuk bana diyo annem babam kardeşim hakkını yiyor senin.. Hele kardeşim ortalık karıştırıyor resmen.. Noldu dedim.. Görümcemin aldığı kıyafet kızımın üstünde kvnin aldığı battaniye kızımın altında iken gelin bizim aldıklarımzı giydirmiyor muhabbeti yapmışlar.. Sen ne dedin dedim bişi dememiş ... Kv ye dedim neyi giydirmiyorum ben, aldığı beyaz bi takım var 1 yaş için almış onu dedi. Dedim büyük almışsın. Ne bileyim büyüğü küçüğü beğendim aldım giydirsene dio.. Zamanı gelince giydircem dedim mıkır mıkır bişiler söylendi... Ben anlamam yaştan beğenir alır geçerim falan dio sen giydirmiyorsun dio, eşime bebeği bizden kaçırıyor demiş ortada hiç bişi yokken, eşim kızmış bağırmış annesine annem laf anlamıyor seni düşman bellemiş ne yapsan hatta yapmasan de beni arayıp seni kötülücek dedi..Ben he deyip geçecekmişim.. Ben şimdi kimi kime şikayet edeyim arkadaşım... Bebeğim kendini yırtıyor emmek için alıp emzireyim dicem sırtımdan yer akıyor bana
Iyyu oğlumda biz de böyleydik...el kadar bebeye aaa ağzımıza bakıyor canı cay istedi çay ver derler...bugün de uyumasın bişey olmaz derler...cips kola niye bilmiyor yazık çocuga derler...illallah...biz boğaz boğaza geliyorduk bu sebeplerden eşimle...ne zamanki eltimin çocuğu oldu dengeler değişti onun çocuğuna rahatça dokunamadılar bile...dünyalarıni ters cevirdi kadın beter olsunlar...hmm...şimdi sen ne yapmalısın...eşine onları şikayet etme...baş başayken gülerek falan dokundur kv ye söyleyeceklerini söyle kırmadan sonra da yine gönlünü al...eşinle boşuna aranız bozulmasın...ayrı da yatmayın...oyunun belli bir süresi olsun süre dolunca sizinle ilgilensin ve birlikte yatıp uyuyun

Kızlar benim de bir kaç gündür hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.:110:eşim doğumdan sonra söz verdi oyun oynamayacağım die hatta oyun arkadaşları ile vedalaştı ama gel gör ki hala her akşam bilgisayarda savaş oyunu oynuyor çocukluk arkadaşları ile konuşa yazışa.. Çok açım yemek diyor koyuyorum dur savaşın ortasındayım diyor yemek oluyor buz gibi, sonra yemeğe oturuyor telde okey oynamaktan yemiyor, bi çay koy kek börek falan yap diyor tabi oyun başında yemesi kolay onu da yapıyorum bu çocuklu halimle, hiç bana kızıma doğru düzgün bakmadan uyuyor yorgunum die.. Annesigil gelince sanki çocuğa hep o bakıyormuş gibi konuşuyorlar beni yok sayıp
adam akilli bi koca yok mu piyasada. nasil adam bunlar. gercekten erkekler hic buyumuyor. walla sen kek cay iyi yetistiriyorsun, benim karnimi doyuracak vaktim olmuyor bazen. dun yikadigim camasiri bugun parca parca asabildim, en son parcayi asarken neredeyse kurumustu sepette

Kızlar ya doktor bana pamukçuk dedi mikostatin verdi kullandık biraz geçti ama karbonatlı suyla silince komple geçti.Sonra mama verdiğimde yine oldu.Acaba çocuk pamukçuk değil mi ? Mamanın kırıntıları mı

Kızım bugün hiç susmadı, hep ağladı hep.. kuş uykusu gibi 10 dk uyudu uyandı hep. İştahı normal. Ateşi ve ishali yok. Aksine kabız gibi biraz. Sabah biraz katı yaptı daha da yapmadı. Arada gaz cıkarıyor bagıra bagıra. Bir agrısı hastalıgı olabilir mi? Çünkü ilk defa böyle gün boyu huysuzluk yaptı. @sofiarya canım bir fikir ver. Hastalık falan olabilir mi?

Kızım bugün hiç susmadı, hep ağladı hep.. kuş uykusu gibi 10 dk uyudu uyandı hep. İştahı normal. Ateşi ve ishali yok. Aksine kabız gibi biraz. Sabah biraz katı yaptı daha da yapmadı. Arada gaz cıkarıyor bagıra bagıra. Bir agrısı hastalıgı olabilir mi? Çünkü ilk defa böyle gün boyu huysuzluk yaptı. @sofiarya canım bir fikir ver. Hastalık falan olabilir mi?
İlk defa benim oğlumda öyleydi bugün anca uyudu.. resmen bağırsağından ses geliyo sonra basıyo çığlığı kıyamam yaa elimden bişey de gelmiyo deli olcam..

Emerken kaka yaptı şimdi sızdı memede napicam ben şimdi altını acsam uyanicak bütün günde uyumadı doğru düzgün pofff

Zavallı kocam banyo yaparken geldi bi bakim bari en azından dedi
Bizim hamilelikte de yasaktı
Eskiden çok fingirdeşen bi çifttik şimdi aklıma bile gelmiyo, zaten kanamam da devam
Özledim karı koca gibi hissetmeyi şöyle gönlümce sarılıp öpemiyorum bile sürekli kızla uğraşmaktan
Dünyanın en tatlı şeyi ve ben çok isteyerek tüp bebek yaptım bu kızı
Ama bazen biz eşimle ne güzelmişiz başbaşa derken buluyorum kendimi
Gönlümüzce gezip yiyip içerdik
Şimdi 2 günde bi banyo yapabilsem kendimi şanslı hissediyom
Resmen sadece hamile kalmaya odaklanmışım, böyle olacağını bilemedim hiç

Bugün 50 günlük oldu kızım. Sabahtan beri yine huzursuz yine ağlama krizleri.. Hipo mama kullanıyorum. Bio Gaia damla kullansam mı kullanmasam mı hiç bilmiyorum.. Prebiotik damlalar kolik için iyi diyor dr ama daha önce kullandıgımda boş boş ıkınmaya sebep olmuştu ya yine olursa aynı şey? Çare aramaktan nefessiz kalıyorum

Ben hem bio hemde sab simplex kullanıyorum eskiye kıyasla daha iyi gazı dr a sorup dene istersen.
Çok üzüldüm yazdıklarına lütfen öyle düşünme çok şükür mis kokulu yavrularımız oldu bizim yerimizde olmak isteyen kaç kadın var :( evlat sevgisi çok başkaymış Rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin

Kızlar bebislerin 1. Ay kontrolünde kafa çapı kaç çıktı? Bizim doğduğunda 36 cm di 1. Ayda 39 cm olmuş. Fazla mı büyümüş ki acaba

Back
X