2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben kanguru aldım canım ama büyük geliyor ya napcam hiç bilmiyorum. çok şükür travel sistem almadım bebek arabasını tam yatar baston aldım memnunum. 6 aydan sonra da o incecik bastonlardan alcam valla

Yine bir büyüme atağı evresindeyiz ve bebegim gercekten cok huysuz. Huysuzluktan ziyade surekli yaninda olmami istiyor. Emin olmak istiyor yaninda oldugundan. Babasinda bile durmuyor. Gozleri surekli beni ariyor. Elini tuttugumda bile sakinlesiyor. Kucagimda uyuyir sadece. Zorlu bir süreç. Yataginda kendi kendine uyuyan cocuk simdk uyuyamaz oldu dunden beri Gercekten baya baya düzene girmistik. Emzirmek disinda kucagima almiyordum bile cok rahattik. Uyku saati emme saati hepsi duzenliydi. Kakasini bile hergun ayni saatte yapiyordu. Umarim bu evre gecince yine eskisi gibi oluruz.

Kızlar ben hiç iyi değilim
gögsümdeki kitle apse yapmıştı, bir türlü açamadım ben. doktor basit bir şekilde şırınga ile açacağını söyledi ama , operasyona başlayınca apse çok büyük kesi yapıp almalıyız dedi operasyonda canım yandı ama esas can acısını pansumanlarla yaşadım şuan biraz daha iyi durumdayım, operasyon yeri açıldı ve gördüğüm kadarıyla kitle hala duruyor. küçülmüş ama yok olmamış doktor perşembe günü tekrar gel, düzelmezse 2. kutu antibiyotiğe başlayacağız dedi.. aranızda bu sorunu yaşayan buna benzer olay duyan yok mu ???

Kızlar dünden beri gündüz uyuyunca yanına tişörtumü koyuyorum en azından yarım saat uyuyor yarım saat da agu falan göğüsler hep dolu eskisi gibi yumuşak değil 15 dk emip bırakıyor şükür bir de bakıp gülüyor bitince gece de 4-5 saat uyuyo ilk uykusunu sonra kesik kesik

Kızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Eski kk forumunda 2 ay 10 günlükten itibaren kullananlar olmuş ve çok rahat etmişler neden acaba bebek oyalanırken işleri halletmişler.

Tavsiye edebileceğiniz oyun halısı var mı? Yada bakmaya araştırmaya başladınız mı?

Bende onu düşünüyorum bu aralar yemek yaparken bari oyalansa yeticek bana

Hic sorma ya 6 ayi dort gozle bekliyorum. Mastit gecti bence sut az diye oyle.

Kuzenimde de Kraft elephant fishing oyun halısı var . Ben de 3. Aya girince alıcam herhalde . Şimdilik küçük bence oyuncakları yakalamak için falan anlamaz bence

Ben de düşünüyorum cnm ama gerek yok diyen çok oldu kararsız kaldım.

Mastit mi oldun cnm da ilerledi anlamadım ben çok geçmiş olsun

acaba memeyi tam kavramiyormu. memeyi kahverengiyle birlikte aldirmaya calis.bir de sut hizli akiyorsa ya da bebek hizli cekiyorsa da oyle olabilir. ben de aynisini yasiyordum.oturarak emzirme pozisyonuna al geriye iyice yat arkanda yastik olabilir. boylece bebegin basi memenin yukarisinda kaliyor daha yavas emiyor ve daha az hava yutuyor.

Ben kızımdan kalanı kullanıyırum dün çıkardım canım ayaklarıyla üstte asılı oyuncaklara vuruyor ama bilinçsiz yapıyor bunu ama uzun uzun aynadında yüzüne bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…