- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
- #8.601
ben 3lu test yapicam kanda bakiliyomus sende oyle yaptir istersen bencede keseden sivi aldirma onun riski daha cok Insallah sorunsuz kucagina alacaksin. hic uzulme benim kizimdaykende cok sorun dediler damarlarimdan beslenemiyo bile dediler ama 3.480 dogdu. insallah sendede bi sıkinti olmayacak
Haftaya ikili test icin cagirdilar ona gidecem. Insallah canim ya sivi aldirmayi asla dusunmuyorum zaten, herseyin hayirlisi olsun cok sukur korktugum kadar yuksek cikmadi. Bazilarinda 4 mm felan okuyordum bizim 2.63 mm cikti ama net olcumler icin aslinda 12 haftayi bekliyorlarmis. Biraz doktorumun abartmasi beni korkuttu sanirim.
şaka bi yana hep diyorum genital nub muş kemik yapısıymış hepsi teori,bilimsel olarak hiçbir gerçekliği yok,12. haftadan sonra da mesane ve idrar yolu oluşumu tamamlanmaya yakın oldugu için artık iç genital organlara bakarak yorum yapıyor doktorlar da. biz eğleniyoruz sadece 
hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsinler inş...Cuma günü kontrolüm var muhtemelen söyler.bebişimi çok özledim sadece..Eşimin tahmini tutacak mi bakalım