2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi
Canım benim oğlumda da yaşadık. Birden bi sabah topallamaya başladı o zamanlar 18 20 ay arasındaydı sanırım. Sonra doktoruna yazdım. Hatta video çekip gönderdim. Bi ilaç vermişti. 2 güne geçmezse ortopediye yönlendircekti. Ancak çok şükür geçti.. büyüme ağrısı olabilir ya da biryere çarpmış olabilir. İçin rahat olsun birşey yoktur

kızlar günaydın
cumartesi akşamı öyle bir sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım ki.. sağ kolumu sağ bacağımı uyuşturacak şekilde
dayanmaya çalıştım acıdan ağladım ama gece artık dayanılmaz oldu acile gittik
sadece minoset verebilirim, tam organ oluşumu zamanı dedi doktor.. sıcak uygulamaya devam dedi
1 tane minoset içtim, put gibi yattım yastıksız, uyuyamadım hiç sabaha doğru hafifledi
Allah kimseye vermesin, kas ağrısı, hamilelikte olur dedi ama bir daha olmasın nolur ya
Geçmiş olsun canım hamilelik zor iş gerçekten :)

Canım benim oğlumda da yaşadık. Birden bi sabah topallamaya başladı o zamanlar 18 20 ay arasındaydı sanırım. Sonra doktoruna yazdım. Hatta video çekip gönderdim. Bi ilaç vermişti. 2 güne geçmezse ortopediye yönlendircekti. Ancak çok şükür geçti.. büyüme ağrısı olabilir ya da biryere çarpmış olabilir. İçin rahat olsun birşey yoktur
saol cnm bende ole dusundum buyudugunden olabilir diye biyere de carpmadi en azindan ben gormedim carptini zaten gelip soler dusunce

başım da çok ağrıyo benim, zonkluyo resmen
bugün midem de bulanıyo, baş ağrısından diye düşünüyorum
mutlu rahat bi hamilelik geçirmek isterdim :cry:

nerede oluyo canim bu hekim bilgi verebilirmisin.nadil randevu alabilirim
Ben servet ünsal tıp merkezini aradım ordan aldım randevuyu ama atatürk araştırma hastanesine de gidebilirsin. Ataturke gidersen önce kadın doğum bölümüne gidip ordan ayrıntılı ultrason isteğinde bulunması gerekiyormuş doktorun.

Ben servet ünsal tıp merkezini aradım ordan aldım randevuyu ama atatürk araştırma hastanesine de gidebilirsin. Ataturke gidersen önce kadın doğum bölümüne gidip ordan ayrıntılı ultrason isteğinde bulunması gerekiyormuş doktorun.
Canım ne zaman gitceksin benimde perşembe günü randevum var muhtemelen ayrıntılıya yönlendircek ankaraya gitcem bende ya eyüp ekici ya sli ipeki düşünüyorum

cnm zencefil normal antibiyotik görevi görür normalde bile dikatti içilmesi gerek benim kendi şahsi görüşüm içmesen iyi olur ben doktoruma bitki çayı sorduğumda sadece ıhlamur ve bir kaç damla limo iç diğer leri bir çok yan etkisi ola bilir dedi ihlamurda yumuşatır zen cefil normalde bile 1, 2 gramı geçmemesi gereken güçlü bir bitki yada doktoruma sor bi istersen

Canım ne zaman gitceksin benimde perşembe günü randevum var muhtemelen ayrıntılıya yönlendircek ankaraya gitcem bende ya eyüp ekici ya sli ipeki düşünüyorum
30 aralık saat 12 için randevu aldım canım 19+2 olucam doktorum 19. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır dedi ilk erken gibi geldi ama bir bildiği vardır diye aldım ali ipekten. Ali ipek 280 eyüp ekici 450 lira.

Ben tat

ben toz zencefili tatlı kaşığının ucuyla atiyorum içine yarim limon sıkıp bal koyuyorum üzerine de sıcak su.ama yinede çok etkilemiyor
Bulabilirseniz doğal bal ve propolis, ari sütü karışımını tavsiye ederim. Ben internetten beeo arı ürünleri sayfasından aldım, güvenilir bir sayfa. Instagramdan da bakabilirsiniz. Ayrıca Eğriçayır sayfası da yine güvenilir. Bağışıklığa faydası olduğunu düşünüyorum. Hasta olmasak da hepimizin tüketmesi gerekiyor bence.

Kızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti
Gecmis olsun canim, sen gene de dikkat et kendine ya cok yorulma dunya batsin karnimizdakiler, senin sagligin cok degerli

Ben tat

ben toz zencefili tatlı kaşığının ucuyla atiyorum içine yarim limon sıkıp bal koyuyorum üzerine de sıcak su.ama yinede çok etkilemiyor
Canim zencefil tuketebilirsin demisti doktor ilac yerine hamilelikte ama zencefil kan sulandirici ilacin etkesini azaltiyormus ben de pihtilasma sorunu oldugu icin biraktim yoksa balla karistirip yiyordum

Back
X