2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
30 aralık saat 12 için randevu aldım canım 19+2 olucam doktorum 19. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır dedi ilk erken gibi geldi ama bir bildiği vardır diye aldım ali ipekten. Ali ipek 280 eyüp ekici 450 lira.
Tesekkur ederim@beren20 bende ali ipek ten aldim haftaya.cok saol

hanımlar merhaba,

birşeyler örmeye başladınız mı bebişler için?
çok sabırsızım :anneadayı::anne:hemen birşeyler örmek istiyorum.

hanımlar merhaba,

Ben alize puffy ip ile battaniye ordum el ile oruluyor sissiz pofidik bir ip kendinden ilmekli cok eglenceli bir gunde bitti hemde , bir arkadas daha soylemisti sanirim burda. Youtube da video lari var

arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi
Aynı sorun bizde de var. oğlum 3 yaşında 15 gün önce gece ağlayarak uyandı. dizle ayak bileği arasını gösterek bacağım ağrıyor diye baya ağladı. bir de 2 gün önce aynı şeyi yaptı. Ama baya acı çekiyormuş gibi ağlıyor. sonra oturma odasına falan gittik çizgi film izlerken kalktı yürüdü koştu. eşimle anlam veremedik. bacakta görünürde bisey de yok. acaba büyüme ağrısı mi. sizin tam olarak neresi ağrıyor?

Aynı sorun bizde de var. oğlum 3 yaşında 15 gün önce gece ağlayarak uyandı. dizle ayak bileği arasını gösterek bacağım ağrıyor diye baya ağladı. bir de 2 gün önce aynı şeyi yaptı. Ama baya acı çekiyormuş gibi ağlıyor. sonra oturma odasına falan gittik çizgi film izlerken kalktı yürüdü koştu. eşimle anlam veremedik. bacakta görünürde bisey de yok. acaba büyüme ağrısı mi. sizin tam olarak neresi ağrıyor?
Kesinlikle.buyume ağrısı benimki 5 buçuk oldu arada haalaa söyler bacaklarım.agriyo anne diye bende hep buyuyosun oğlum derim sevinir sipam

Kesinlikle.buyume ağrısı benimki 5 buçuk oldu arada haalaa söyler bacaklarım.agriyo anne diye bende hep buyuyosun oğlum derim sevinir sipam
Ayy inşallah başka bişey olmasın da. sağol içimi rahatlattin :KK68: resimdeki oğlusun sanırım maşallah çok yakışıklı

Bugun sağlık ocağına gidicem kontrol var iğne için erken dedi bidahaki kontrole yapıcaz dedi bakalım artık aşı yeri çok ağrı yapar kolonya basın bol bol 2 hafta sürüyor gerçekten... Prolüton iğne vurulan varmı ya buda çok ağrı yaptı kalça

5 doza tamamlayalım dedi ebe aşıyı 1 tane yetermiş yinede doktora da sor dedi.. Bu arada sancım çok fazlalaştı korkuyorum

Kizlar, tecrubeli anneler , size sorum var. Kasimlarimda ara ara giren sanci var. Nasil tarif edebilirim? Şöyle. İdrara aşırı sıkışırız ya o zaman baski ve agri olur. Ayni onun gibi ama biraz daha fazlasi. İdrara sikismiyorum ama oyle bir sanci hissediyorum. Karnim nerdeyse 1 haftadir buyuyup belirginlesmeye basladi. Benegimin hareketlerini de azar azar yeni hissetmeye basladim. Cok sukur kanamam vs... hic olmadi. Bu sanci beni tedirgin etmeli mi? Yoksa bebegim buyuyup gelistigi icin mi? Cuma kontrolum vardi bir sikinti cikmadi ama hastane ve doktorlara guvenmedigim icin size de sormak istedim.
Ayrica kabizim yine. Ve tuvalete girdigimde cok zorlayinca yine kasiklarim agriyor. Bu zamana kadar degalarca kabiz oldum ve zorladim hic agrimazdi.

Kizla ayrıntılı ultrason için istanbul kartal umut hastanesini aradım bugün önce tek gebelik mi diye sordu sanırım çoklu gebeliklerde fiyat farklı sormadım
Tek gebelik için fiyat 363 tl hafta sonu sadece cumartesi çekim oluyormuş çünkü dışarıdan prof perinatolog geliyormuş 19 haftada arayip randevu olusturabilirsiniz dedi bilginize

Kizlar, tecrubeli anneler , size sorum var. Kasimlarimda ara ara giren sanci var. Nasil tarif edebilirim? Şöyle. İdrara aşırı sıkışırız ya o zaman baski ve agri olur. Ayni onun gibi ama biraz daha fazlasi. İdrara sikismiyorum ama oyle bir sanci hissediyorum. Karnim nerdeyse 1 haftadir buyuyup belirginlesmeye basladi. Benegimin hareketlerini de azar azar yeni hissetmeye basladim. Cok sukur kanamam vs... hic olmadi. Bu sanci beni tedirgin etmeli mi? Yoksa bebegim buyuyup gelistigi icin mi? Cuma kontrolum vardi bir sikinti cikmadi ama hastane ve doktorlara guvenmedigim icin size de sormak istedim.
Ayrica kabizim yine. Ve tuvalete girdigimde cok zorlayinca yine kasiklarim agriyor. Bu zamana kadar degalarca kabiz oldum ve zorladim hic agrimazdi.
Bebek büyüyor ondan olabilir kontrole gittiğinde varmıydı peki bu sancılar... Birde sancı girdiğinde berk biyere toplanıyormu toplanıyorsa sancı dır yoksa bebiş büyüyor

hanımlar merhaba,

Bende battaniye örmek istiyorum hatta öreceğim örnek ici araştıma bile yaptim ama daha cinsiyet belli olmadığı için ip alamıyorum. Yeşil ve sarı renkleri pek sevmem de :)

Ben alize puffy ip ile battaniye ordum el ile oruluyor sissiz pofidik bir ip kendinden ilmekli cok eglenceli bir gunde bitti hemde , bir arkadas daha soylemisti sanirim burda. Youtube da video lari var

Canım bir foto atsana görelim nasıl olmuş.

Ssedmikraska Ssedmikraska canım bence de bebek büyüdüğü için sancim oluyordur dogum sancisinda bebek karninda bir yere toplanir tas gibi olur o zaten daha farkli kasiklrda olmaz ama ben kum dokerken öyle kasik sancısi çekerim birde usuttugumde kasiklarima sanci girer.
Zaten kontrolünde birşey çıkmamış şükür ama üşütme veya kum dökme de olabilir bunuda ancak dr bilebilir.
Yenı gitmişsin dr a 10 gün içinde kontrol olarak gidebilirsin içinde kalmasın canım bir idrar tahlili sonucta

Bugun hamileligimin tam yarisindayim. Yarindan itibaren cogu gitti azi kaldi diyecem cok heyecanli
Masallah canim darisi bixim basimiza
hanımlar merhaba,

Maalesef canim o konuda hic bilgim yok.cok isterdim ama babam saolsun engel oldu.
Canim o agri bendede oluyor usutunce fazlalasiyor.birde gece vc kalmiyorum sabah o sekil uyaniyorum diye sormadim dr a

Kayınvalide çok güzel şeyler örmüş kızıma İnş giydirmek nasip olsun yavruma İstanbula gittim ama getirmedim doğumda getirin dedim korkudan getiremedim İnş 8 aylık olsam sonra bu korkularım bitecek
Ins canim en guzeli dusunmemek doktorlar bnada cok baski yapti dusuk erkn dogum olur diye dusununce cok bozuluyorum.

Kizlar o tetenoz asisini ben anlamadim.zaten elimize vs birsey batinca hastanede asiyi yapiyorlar .yani ilk asiyi anliyorum da digerlerini anlayamadim .

Back
X