- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.921
21 mi o; 23 diye görmüşüm :) hayır canım hiçbir sıkıntı Yok. Kan sulandırıcı kullanıyorsan senin için en önemli değer PLT trombosit yazan değer bulanık çıkmış resim de onu da yazarsan ona bakalımsofiarya . 0.2 miş benim 0.21 çıkmış canım çok anlamıyorum bu rakamsal olaylardan ama normal diyosan iyi şükür
Bende öyleyim yaa mahvoluyorum sürekli bölünüyo uykum bi tuvalet bi ağrı uyuşma hamile yastıkları varmış işe yarıyo mu acaba kullanan var mı?Kızlar eskiden sola yatmakta zorlanmıyordum ama şimdi sola yattığımda kemiklerim acıyo kolum uyuşuyo mecbur sağada dönüyorum, bide sola yata yata soldaki saçlarım azaldı
Yok canım o kadar uygun olması mümkün değil ateş ölçer bile 40 euroYa bn bebek arabasini ana kucagini ve ev tipi ana kucagini 120 euro sandimm
Geçmiş olsun canım.. Rabbim yavrularımızı ve bizi korusun İnş...Slm hanımlar sizde bebeklerde iyisiniz inş ben dün serklj oldum şükür güzel geçti inş vaktinde kavuşuruz bebeklerimize
çok çok fazlaymış bu ya, doğrusu ben alamamOooo Can'ım sen çok uyguna almışsın zaten. Burda baya pahalı. Foto ekledim
21 mi o; 23 diye görmüşüm :) hayır canım hiçbir sıkıntı Yok. Kan sulandırıcı kullanıyorsan senin için en önemli değer PLT trombosit yazan değer bulanık çıkmış resim de onu da yazarsan ona bakalım
Canim cok dusunmemeye calis .o stres sonra bi yerden cikiyor .ben stres yaptim kolumda sinir sikismasi olduKızlar selamlar bugün doktor kontrolüm var 16+0 dayız yine stres hat safhada bende doktor kontrolü olduğu günler o ultrason masasına çıkıp doktorun ağzından çıkacak kelimeyi duyana kadar ölüp ölüp diriliyorum
Bende oluyor canim miyomlarim var onlar yapiyor.sende bi dr a danis istersenKızlar herkese günaydın, lütfen bana bir akıl verin. Benim ara ara makatıma sancı giriyor, kramp gibi ama çok katlanılmayacak şekilde değil. Çoğunlukla da kuyruk sokumum sızlıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Canim cok dusunmemeye calis .o stres sonra bi yerden cikiyor .ben stres yaptim kolumda sinir sikismasi oldu
Hosgeldin canim be de yeniyim ama hicbi bilgim yokYeni katıldım ve mayıs 2018 annelerini takip etmek istiyorum yapmam gerekn bir şey var mı bildirim açmak gibi ?
Cok ilginc gozukuyor.dusecek gb .gidip yakindan incelemek lazim .Ev tipi ana kucağı olarak ben bunu aldım kızlar.. çocuk hareket ettikce kendi kendini sallıyo motor kaslarının geliştirmesi açısından falan iyiymiş.. size de fikir olsun markası “babybjörn”
Kızlar eşim kıyafet değişirken ışıkta beni gördü ilk lafı sizce ne olur???? Aşkım daha çok büyürmüü?? Oan güldüm ama içim eyvah dedi... Yolun başındayız dedim dur bakalım tabi adamda haklı 3 doğum yaptım böyle olmadın kız bebek gerçekten farklıymış yani bende öyle oldu hayatımda ilk defa 60 kiloyu gördüm doğuma bile bu kiloyla gitmedim... İşin şakası tabi kızlar eşim 100 kiloda olsan düşünme sakın yeter ki sağlıklı olsun bebiş diyo.. İnş doğum sonrası vericez burdan zayıflama formüllerine devam edicez İnşallah
Gunaydin hanimlar bu gun nasiliz biz kizimla griple bogusuyoruz. Oglusumda gayet sakin cocuk annesini pek tekmelemiyor. Can sıkıntisindan igne oyasina sardim bu aralar[/QUOTE
Gunaydin canim gecmis olsun .Bende cok skliyorum bi el becerim olsaydi birseyler yapardim.
Portakal suyu, limonlu ballı ılık su iyi gelir. Bol c vitamini. Doktorum bugün beni kontrole çağırdı akşam. Gidip bakacağız oğlumuz nasıl:)) lekelenmeler biraz arttı. Onun için gidiyoruz. İnşallah güzel haberlerle döneriz. Ben yatıyorum sürekli. Yelek falan başlasam diye düşünüyorum :)Gunaydin hanimlar bu gun nasiliz biz kizimla griple bogusuyoruz. Oglusumda gayet sakin cocuk annesini pek tekmelemiyor. Can sıkıntisindan igne oyasina sardim bu aralar
Evet bunlar güzel bizimde halamız almış isim yok sadece onu yapıcakmış bide çilekli tulum almış beyaz peluş battaniye almışmı kv çilekli şapka takımı yelek yapmış.. Ben korkudan elimi bişeye süremiyorum hatta getirmedim bile ama çokk şeker şeyler kuz elbiselerine hep hayrandım zaten ahh bi rahat etsem 35 hafta ya gelsem kim tutar beniiiEki Görüntüle 2079191
Kizlar bu hastane cikisi nette cok pahali geldi.Kendim yapmaya calisacagim utuyle yapistiriliyormus.dantel nasil araya sıkıstracagim onu bilmiyorum iste
Canım burada birkaç arkadaş ve ben aynı durumdayız. Yukarı çıkmasını bekliyorum bende. Lekelenmelerim var. Bu akşam da kontrolüm var. İnşallah yukarı çıkmıştır. Bende 19+4 teyim. Nette yazılan herşeye çok takılma derim. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. 20. Haftadan sonra yukarı çıkabiliyormuş.Kizlar merhaba.benim gibi plasenta anterior ( plasenta onde yerlesmis) olsn varmi .kafayi yiycem.dr um zamanla cikabilir yukariya dedi.ama nette bakiyirum cok korkutucu yazilarda var normal diyende.size doktorunuz ne dedi nolur biseyler yazinda rahatlayayim.varmi benim gibi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?