2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun cnm benim doktorum bu konuda hiç birşey söylemedi pazartesi ayrıntılı ultrason var hepsine bakılıyormuş. İnş yukarı çıkar senin de ama korkma en kötü ihtimalle sezeryan oluyor bu durumda. İnterneti pek karıştırma insan çok üzülüyor yersiz.

Bende oluyor canim miyomlarim var onlar yapiyor.sende bi dr a danis istersen
Cevap için teşekkürler Perimasali haftaya randevum var ayrıntılı için o zaman sorayım doktora. Ben daha evvel bir miyom ameliyatı geçirdim zaten ama doktor miyomla ilgili birşey söylemedi hamileliğin başından bu yana. İnşallah önemli birşey değildir.

Hanımlar ben çok şapşik oldum yaa akşam yemek yer yemez uzanıyorum bebiş tekmelesin diye ama yok azıcık oynaşıyor o kadar sonra gece başlıyor uykumdan uyandırmaya, tabi ben uyanıp daha çok tekmelesin diye bekliyorum buldumcuk oldum. Eşim de çok mutlu çok istekli tabi ama bana biraz abarttığımı hissettiriyor çünkü hep dilimde bebiş var. Deneyimli anneler eşlere nasıl yaklaştınız bebişinizi beklerken gizli mi seveyim

Neden gizli seviceksinki ben karmını açıp tutarak uzanıyorum sürekli çünki hissediyor canım benimkide uyurken başlıyor oynamaya sanırım bunlar bizi Doğunca uyutmayacak artık dışardan belli oluyor pıt pıtları maşallah... Hıçkırıklarda başladı hissediyorum artık onuda şükürr darısı hissetmeyen ve merakla bekleyen arkadaşlara

Ay hıçkırığı nasıl oluyor kız merak ettim. Ya hep oğlum şöyle oğlum böyle bir tek onunla konuşuyorum sanki :) Göbişimi kapattırıyor üşüyecek diye yoksa eşimin de eli hep göbişimde. Bu kadar konuşma erkek çocuk o ağır olsun diyor Erkekler doğmadan bilemiyor değil mi tam olarak?

Kızlar selam, ben geceleri kendimi hep gerinirken buluyorum farkına vardığımda düzeltiyorum kendimi ama 3 4 gündür böyle sürekli uykumda gerinirken buluyorum kendimi. Korkuyorumda birşey olcak diye. Sırt üstü yatan varmı halen bazen yatasım geliyor 5 dk yatıyorum başlıyor benimki hemen kıpraşmaya sıkıştı zannedip hemen dönüyorum soluma. Birde birşey sorcam duş aldığınız su nasıl ben normalde çok kaynar suda yıkanırdım şimdi çok ılık yıkanıyorum sıcak iyi değilmiş diye duydum. Ama alışmışım sıcağa ılık su buz gibi geliyor içim titriyor duş alırkenn

Bende seninle ayni durumdayim. Kanamam olunca farkedildi. Sende kanama oldunmu. Simdi detayli ultrasonu bekliyorum net bi teshis konsun diye. Hem o zamana kadar cikar belmi biraz yukari diyorum. Benim doktorum rahat cikmazsada en kotu sonuc sezeryan yapmak olur diyo. Agir is yapma dinlenmene bak. Rahim agzi uzunluguna baktir kanamannolduysa sonra skince bekle yapcak hicbirsey yok cunkuu

Slm hanımlar sizde bebeklerde iyisiniz inş ben dün serklj oldum şükür güzel geçti inş vaktinde kavuşuruz bebeklerimize
Ne guzel erken bir haftada farkedilmis onlem.alinmis. Allah yardimciniz olsun. Herhangi bi agriniz varmiydi. Nasil farkedildi bu sıkıntı merak ediyorum

Ya bende oyleyim. Resmen doktorun yuz ifadesine bakiyorum nasil diye ilk 10 saniye. Doktor konusmaya baslayinca rahatliyorum

Merhaba kızlar nasılsınız ara ara girebiliyorum maalesef ;
4lü test için kan vermiştim ama değerlerim okunamamış lipit fazla çıkmış bugün sabah yine kan verdim aç karna böyle bi durumla karşılaşan var mı? yardımcı olursanız sevinirim

@Beyazkedi2626 çok aşırı değil ama kanama oluyor tabi ki, bir de karında dikişler vs rahat etmek açısından güzel ped gibi sağa sola kayma sızma ihtimali yok...ben hemşirelerin bez bağlaması konusundan da hoşlanmamıştım bunu giyicem diye gösterdim tamam dediler çok beğendiler bez de bağlamadılar annem giydirdi ilk sefer sonrasında zaten kendim giydim çıkardım rahatlıkla...
turkuaz08 Ben orta boyunu kullanmıştım doğuma 70-75 kilo civarı gitmiştim...boyunuza bedeninize göre bakarsınız büyuk boyu da var

Selam Kızlar bugün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırmaya gittim kalp atışı 180 olduğu için hızlı olması sebebiyle aşı yapmadılar. Bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler

Söylediğin şeye baktım ama daha önce doğum yapmadığım için tereddütte kaldım. Etrafımdan duydugum hemşireler gelip arada alttan muayene ediyormuş kanama için galiba. Hatta bu yüzden pijama değil gecelik istiyolar falan dediler. Bu söylediğin zor mu olur kullanımı sen kullandınmı nasıl oluyo muayene sırasındada rahat oldu mu.

Ya kizlar bu bebek arabasi ana kucagi ev tipi ana kucagi com pahali degilmi. Tecrubeli anneler ortalama fiyat olarak kac paraya alirsak kaziklanmis olmayiz. Bide yurtdiainda ne kdr ucuzmus ya
Canım ev tipi ana kucağında o kadar çok çeşit var ki ben 2012 kanz bir ürününü tesadüf indirimli 55 tl gibi birşeye almıştım o kadar işimi gördü ki yemek yaparken tezgah üstünde yerken masa üstünde bazen yerde her yerde kullandım müzikli ve titreşimiydi bütçen uygunsa en pahalısını alırsın orta derece birşeyde işini görür

Bende de aynı sıkıntı var Dr mümkün olduğu kadar az hareket et çok yürüme dedi ama bir kızım var uymak pek mümkün olmuyor evet internette ki senaryolar korkutucu okumamak en iyisi

Gerinme konusunda aynıyım bazen kaşıklarımda sancı olunca surt üstü uzanıp ayağımı yükseğe koyuyorum hala sıcak su konusunda bende kendi haşlayanlardanım normalde şimdi mümkün olduğunca ılık tutmaya çalışıyorum hiç hoşuna gitmiyor ama ne yapalım :/

Doğmadan mı...başkalarını bilmem ama bizimki çocuk 3 yaşına gelene kadar bişey anlamadı...ne zaman büyüdü normal konuştu yemek yedi babasıyla birlikte oynamaya falan başladı anca o zaman...tabi ki çok seviyordu ama ne yapacağını bilmiyordu...annesiii koş seni istiyor annesi meme ver annesi altını değiştir falan filan hep bu moddaydı

Benimki önde altta degil kansmsm olnadi cok sukur.dr yukari cikabilir dedi.haftaya sali detayli var bende bekliyorum isye

Benim sezaryendi...kimse alttan falan bakmadı...tansiyon falan ölçtüler sadece...belki sordularsa da ben aşırı bi durum yok demişimdir...çok rahat bel kısmı falan...yumuşacık bişey sıkmıyor giyip çıkarması da kolay ...benden sonra hangi arkadaşım doğum yapacaksa ona aldım götürdüm hep memnun kaldılar

Merhaba canim gecmis olsun. Benimde dun sen aklima gelmistin. Kan hapina devam ediyormusun? Bana Gynoferon verdi doktor ve bi rahatsizlik vermedi belki sende onu sorabilirsin? Pembe draje seklinde.

Doktoruma kan ilacini midemin kabul etmedini soyledim ama doktor kesinlikle bir sekilde iceceksin dedi ama ben icemiyorum tabi ilacida degismedi bidahakine degismesini isterim. Sen nasilsin

Basla basla baya sitres atiyo insan bu arada insallah kontrolun cok iyi gecer guz3el haberlerini aliriz benim karnimin sol yaninda bicak saplanir gibi agri malesef

çok çok fazlaymış bu ya, doğrusu ben alamam
Evet canım. Benim içinde pahalı. Fisher price in bi modeli vardı. 300 civarı.
Onun için bile o kadar pahalıya gerek Yok diyor tecrübeli anneler.
Ama daha öncede dediğim gibi. Bütçe meselesi bu biraz. İnş uyguna kullanışlı bir şey bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…